sobota 10. června 2017

Vyživující rtěnky True Colour - Avon

Krásný den vám přeji!

Od Valentýna uplynula dlouhá doba, že? Proč o něm mluvím? Protože na Valentýna mi přišly tyhle krásné rtěnky, které jsem dosud neměla tu čest vám blíže představit. A to je chyba, protože jsou opravdu zajímavé. Avon na mě ani na letošního Valentýna nezapomněl a zaslal mi roztomilý balíček, který v sobě ukrýval tři rtěnky Avon True Colour.






Všechny tři odstíny jsem se rozhodla vyzkoušet, protože jeden je hezčí než druhý a nedokázala jsem si vybrat. Je tu Nurturing Nude, která je naprosto skvěle využitelná kdykoliv a kdekoliv. Pak Conditioning Cherry, což je naprosto nejluxusnější červeno-vínová a pak Softest Peony, to je potom baby pink s lehkým nádechem lila. Nude obsahuje zlatý shimmer, Cherry a Peony jsou čisté krémovky, i když vypadají v obale také perleťové.



Rtěnky mají černé obaly se zlatým proužkem s vyrytým nápisy. Je to jednoduchý a přesto vkusný a vzhledný design. Teprve po otevření na vás však vykoukne překvapení a to nádherný mramorový design samotné barvy. Jako to je fakt pecka, vypadá to luxusně! Navíc díky obsahu několika různých odstínů ve rtěnce, můžete při každém přetření dosáhnout trošičku jiného výsledku. A to je super, ne? :) Rtěnky mají příjemnou nasládlou vůni. Trochu mi to připomíná pomeranče. To sice není šálek mojí kávy, ale ani mi extrémně nevadí. Jsou krémové a na rtech strašně příjemné. Samy kloužou, jsou dobře pigmentované, není to mega pigmentace, ale po dvou až třech přejetích máte barvu výraznou. Do vrásek nezalézají ani nezvýrazňují žádné nedokonalosti, ovšem mají tendenci se mírně rozpíjet. Zejména odstín Conditioning Cherry je na tohle expert. Zase je ale zvládnou i sušší rty. A to i díky hydrataci, která je bezkonkurenční. S těmito kousky vysušování nehrozí. Obsahují jojobový olej, takže rtům dodávají po celou dobu výživu. Moc fajn je i fakt, že v sobě má SPF 15. To u rtěnek moc často nevídám, takže palec nahoru. Samozřejmě zase musím podotknout, že díky vší té krémovosti není výdrž nijak dlouhatánská. Jako není ani krátká, na místě sedí bez hnutí hodinu až dvě, ale nesmíte pít ani jíst. Na skleničku se obtiskává a lepší počítat s tím, že je třeba barvu během dne doplňovat.





Sečteno podtrženo: hledáte-li opravdu krémovou, vyživující rtěnku, omrkněte je. Jsou mega příjemné a kdyby držely na rtech déle, nosím je nonstop. Líbí se mi i odstíny a jejich design. Na druhou stranu mě štve, že zrovna Cherry, u které bych potřebovala fixaci, se mírně rozpíjí. To je škoda, protože odstín je to jinak naprosto peckový. Další dvě jsou však bez potíží, takže po nich sahám ráda a často. Rtěnky seženete tady rovnou ve dvanácti odstínech. Cena je nyní 129,90 Kč za 36 g.

A co vy a rtěnky True Colour? Zaujaly vás?

*PR produkty zaslané zastoupením Avon

16 komentářů:

  1. Mně se líbí odstín Nurturing Nude a Softest Peony - tenhle možná ještě o něco víc, na růžové odstíny slyším:-) A hydratace je a SPF je taky bonus, až budu mít v ruce katalog, tak se po nich podívám:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten ochranný faktor mě opravdu velmi mile překvapil :)

      Vymazat
  2. Conditioning Cherry je topka, škoda toto rozpíjení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten odstín se mi taky líbí nejvíc, proto mě to pěkně štve, že se zrovna tenhle kousek rozpíjí :(

      Vymazat
  3. Tak tie sú naozaj prekrásne ♥ Ani by mi nevadila tá slabá výdrž...

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně u těch světlejších taky nijak nevadí, ale u té výrazné je prostě potřeba, aby držela :-/

      Vymazat
  4. Odstíny jsou to nádherné, jejich rtěnky jsou opravdu skvělé, ač já avon nekupuji, protože mě nebaví, tak rtěnky mají fakt skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadají vážně skvěle :) až se mi dostane do ruky katalog, určitě na ne mrknu :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni, jsou fakt super a ta nabídka odstínů je taky pěkná :)

      Vymazat
  6. jéj, to sú ale krásne odtiene :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  7. Ta cherry je naprosto dokonalá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta se mi odstínově také ohromně líbí, jen mě štve, že se oproti těm dvěma zrovna tenhle kousek rozpíjí :(

      Vymazat
  8. Nurturing Nude mám doma a jsem s ní moc spokojená. Obecně hodně Avon rtěnek (především nude a růžových) mi sedí a s kvalitou jsou na tom více než dobře, což se nedá říct o spoustě těch výraznějších, které mi přijdou ne tak dobré...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu! Také mám pocit, že ty světlejší odstíny drží líp než ty tmavé :( :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)