neděle 11. června 2017

Regenerační maska v ponožkách - Lirene

Krásný den vám přeji!

Je to pár dní, co mi domů dorazil balíček s novinkami značky Lirene. A jednou z nich pro mě byla tato úplná velká kosmetická neznámá - Regenerační maska v ponožkách. Jakože z počátku jsem na to koukala jako blázen, pak si přečetla, co to je a na co to je a rozhodla se to ihned prubnout. Moje nohy to potřebovaly jako sůl. Jak to dopadlo? Dočtete se níže.





Oficiální popis: Efektivní kombinace hrubého peelingu a exfoliačních enzymů ve spojení s regenerační maskou obnovuje hebkost a jemnost pokožky díky jedné pečující proceduře.

Použití: 1. Odtrhněte vrchní část pytlíku s peelingem. Produkt naneste na čistou vlhkou pokožku chodidel a masírujte je zhruba minutu. Poté opláchněte vodou a nohy osušte ručníkem. 2. Odtrhněte vrchní část pytlíku s ponožkami, vyjměte je, odlepte vrchní část a ponožky opatrně nasaďte a nechte působit zhruba 30 minut. Po uplynutí doby ponožky sundejte a zbylý produkt vmasírujte do chodidel.



Maska na nožičky, to jsem doma ještě neměla, takže zase jednou premiéra. V "obálce" najdete stříbrnou fólii rozdělenou na dvě části. V menší části naleznete peeling, v té větší poté ponožky.

Peeling je příjemný a to jak vůní, tak konzistencí. Základem je gel a v něm zrníčka. Nejsou extrémně hrubá, jak bych od peelingu na nohy čekala, ale při té minutě, kdy ho máte na nohách masírovat, jakž takž změkčí a zbaví odumřelých buněk. Celkem fajn peeling, i když na nohy bych asi brala i těžší (čti hrubší) kalibr. Výtku mám ještě k jeho množství, které je opravdu tak akorát na obě nožky, ani o píď víc.


Zajímavější pro mě však byla fáze dva - samotné ponožky. Trochu jsem se bála, že budu mít vše ulepené a opatlané, ale ponožky jsou šikovně ošéfované, nebojte. Z vnější strany najdete igelit, uvnitř potom napuštěnou látku, podobnou platýnkovým maskám na obličej. Pěkně si do ponožtičky vlezete, chvíli to zastudí, ale rychle si zvyknete a pak na třicet minut hodíte nohy nahoru. Což je příjemné, spojit to můžete rovnou i s tou maskou na obličej a užívat si tak svoji chvíli. Já jsem tak učinila a byla to paráda. Gel nohy příjemně chladí, zároveň zjemňuje a hydratuje. Půl hodina utekla jako voda, pak už jsem měla na prstech pěkné varhánky, ale paty byly o poznání jemnější. Po sundání ponožek mi na nohách zbyla ještě trocha gelu, který jsem rozetřela a on se během pár minut vstřebal. A nohy? Hydratované, jemné (a to i paty) a krásně osvěžené. Řeknu vám, že to bylo vážně neskutečně příjemné a pro mé nožky i nápomocné, protože ta jemnost a hydratace vydržela až několik dní.



Sečteno podtrženo, tohle je fajn vychytávka pro unavené a suché nohy. Paty v poslední době opět dostávají zabrat, takže jakákoliv péče jim pomáhá. Já jsem si masku náramně užívala a budu si ji muset pořídit určitě znovu, protože nohám neskutečně prospěla. Třeba jednou do měsíce by se v letním období určitě hodila. K sehnání by měly být v devadesáti DM drogériích a na e-shopech Babybaby.cz a Kupkosmetiku.cz, doporučená cena je 159 Kč. 

Co na to říkáte? Líbí se vám tento nápad? Vyzkoušeli byste je?

*PR produkty zaslaný zastoupením Lirene

16 komentářů:

  1. Já fandím všem zajímavým kosmetickým nápadům a to tenhle určitě je:-) Cena se mi zdá trochu vyšší, ale hlavně teď, když se často nosí sandály nebo žabky a nohy jsou tak víc na očích se vyplatí investovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena mne upřímně trochu překvapila.. ale zas když beru že tam jsou ty ponožtičky a k tomu peeling.. Jako není to asi na používání každý týden, ale jednou do měsíce by se mi to náramně hodilo! :D

      Vymazat
  2. Já bych to určo vyzkoušela :) Péči o nohy trochu zanedbávám, přitom toho za den odnesou nejvíc :) Taky jsem masku neměla, ani peeling, ale snažím se dávat masážná koupel a krém výživný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se snažím krémovat pravidelně, používám strojek od Scholl a stejně přes to léto jsou ty nohy šílený :D takže musím přidat ještě tyhle ponožtičky :)

      Vymazat
  3. Jeee tak to je super :)) Podle me ma něco podobného Sephora ale nejsem si jistá :) Super vychytávka :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si právě myslím, že Sephora to možná má.. pamatuji si od nich podobné masky na ruce, tak je možný že mají i na ty nohy :D

      Vymazat
  4. Wau super pomôcka na nohy hlavné pre také suché päty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, suché paty přesně něco takového potřebují :)

      Vymazat
  5. To vypadá na zajímavou vychytávku. Nohám, které nás celý život nosí, bychom se měli odměnit. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! :D Ale občas je namáhám tolik, že je ta péče pořád málo :D

      Vymazat
  6. Vypadá to na fajn vychytávku. :) Takže to vypadá lákavě :) A je třeba hlavně v létě, kdy jsou nohy unavené apod.

    OdpovědětVymazat
  7. Vyzerá to veľmi zaujímavo a rada by som to skúsila, keďže moje päty sú na tom v poslednom čase naozaj tragicky a ako píšeš, pomáha im každá starostlivosť :)

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nejsi sama, já s nimi teď taky pěkně bojuji.. to jsou prostě ty nízké a otevřené boty no :-/ :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)