úterý 16. května 2017

Kosmetické novinky | Duben 2017

Ahoj všem!

Fanoušci videí zaplesají, po týdnu totiž přicházím s dalším. Chystám ohledně videí a rubrik zase nějaké menší změny, kromě některých předělávek názvů i trochu strukturou a tématy videí, tak snad se vám budou líbit :) Rubriku New in bych ráda zachovala, protože je to podle mě skvělé první seznámení se spoustou nové kosmetiky. Rozhodla jsem se ale pro menší úpravu a zjednodušení názvu a ode dneška to budou prostě Kosmetické novinky. Jednoduché a výstižné, jakýpak copak, že jo! Takže to jen na úvod a teď se do toho pustíme, je tu toho dost! 




Začátkem dubna mne potěšil balíček z e-shopu Elixi.cz, ve kterém jsem objevila hned čtyři produkty na vyzkoušení. Zaměřila jsem se zejména na pleťovou kosmetiku a snažila se vybírat značky, které dosud nemám vyzkoušené. Jednou takovou je Dermedic, od které jsem si vybrala rovnou dvě věci. Micelární vodu Angio Preventi, kterou už důkladně testuji a brzy vám o ní dám vědět a Pleťové sérum Normacne Preventi, které by mělo pomoci s rozšířenými póry a černými tečkami. Poslední pleťový úlovek, který jsem si k testování vybrala je Pleťová maska z černého bambusového uhlí od Diet Esthetic. Zní to zajímavě, vypadá to zajímavě a celkem to i funguje, takže se těšte na článek. Jako dáreček jsem pak v balíčku objevila ještě rtěnku značky Bo-Ho, v odstínu 304. Je to krásná broskvovo-růžová, na rtech velmi pěkná, přirozená a nositelná na den i noc. Navíc má jednu skvělou vlastnost a tím je výživa a hydratace rtů. Nevydrží po celý den, ale za to o rty skvěle pečuje! A je přírodní.


S radostí vám chci oznámit, že jsem v dubnu navázala novou, velmi zajímavou spolupráci. A to se značkou Nivea. Velmi mne potěšilo, že si mne všimla taková gigantická značka. Na vyzkoušenou mi přišel obrovský balík, který v sobě ukrýval dva menší. Jeden byl zabalený pro mne a obsahoval tři velikosti krémů Nivea Care, což je nejnovější přírůstek do rodinky krémů Nivea. Varianta Care je něco mezi klasickou modrou kalíškovou Niveou a bílou verzí Soft. Měl by být výživný, ale zároveň lehký a dobře vstřebatelný. Jako dáreček jsem v balíčku našla ještě Micelární vodu pro citlivou pleť, kterou určitě využiji. O té jsem mluvila nedávno a celkem mi sedla, takže ji vítám. Druhý balíček skrýval krémy pro vás. O první várku si můžete zasoutěžit právě teď na Youtube u videa výše a o další se bude brzy soutěžit i na dalších sociálních sítích ;)



O novinky mne ani tentokrát neochudil Dermacol. Přišel balíček obsahující jejich nejnovější make-upový počin, nový Noblesse Fushion Make-up. Byla jsem na něho zvědavá, momentálně podobné tekutější make-upy frčí. Trochu mi připomíná Eau De Teint od L'oréalu. Až na to, že tenhle má kapátko a možná o maličko více zmatňuje. Na druhou stranu o něco více zvýrazňuje suchá místa. A to i ty, která obyčejně nemáte. Ještě ho důkladně proklepnu, ale zatím z něho nejsem úplně odvařená. V balíčku jsem našla kromě dvou odstínů make-upu také Transparentní fixační pudr, což je moje stálice, na kterou nedám dopustit. To všichni víte nebo ne? ;)


Přišel také balíček Weleda, ve kterém jsem objevila sadu Divoká růže. Sada obsahuje Pěstící olej a Sprchový krém. Po posledním skvělém objevu v sadě Granátového jablka, jsem se rozhodla prozkoumávat další řady :) Přišlo mi také další balení Skin Foodu, což je u mne doma už nezbytnost. Je to ultra mastný, výživný krém, který se hodí na všechno a pro všechny. No a když už jsem se rozhodla pro přírodnější varianty šamponů, mám tu i jeden této přírodní značky a to Vyživující šampon s prosem pro normální vlasy. 


Drobné dubnové nákupy. Jídlo a kosmetika, to jsou jediné položky v mých košících :D Rozhodla jsem se po několika letech zahnout svému nejoblíbenějšímu laku na vlasy (zelený Taft) a vzít lak Balea s ještě silnější fixací. Je to snad nejvyšší fixace, jakou jsem kdy viděla, tak doufám, že jsem udělala dobře, když jsem si ho vzala. Suché šampony Batiste tu vídáte často, takže vás asi nikoho nepřekvapí. Varianta Marrakech končí a jelikož to je pro mě dosud ta nejvoňavější verze, musela jsem si ještě jedno balení vzít. Jo a k těm tyčinkám.. určitě doporučuji omrknout vrchní dvě dm Bio - Krokant Riegel. Ta kešu verze je vážně výborná! Je to v podstatě kešu zalité v medu, takže na zuby trochu tvrdší, ale já si vždy pochutnám.


V drogérii Rossmann jsem potom sáhla po Wellness & Beauty solném tělovém peelingu. Ty já ráda, to víte, takže když byl ve slevě za 79,90 Kč, neváhala jsem a vzala ho. Jedná se o solný peeling, který obsahuje také olejové složky, takže se krásně vydrhnete a zároveň o sebe pečujete. Navíc nádherně voní, je to taková lehká, jemná vůně.. trochu tam cítím banány, i když ty tam nejsou :D Naopak je tam bambucké máslo a mandlový olej.


Tak a to by pro tentokrát bylo vše. Uvidíme se u tohoto formátu zase za měsíc!

A co jste si v poslední době pořídili vy?

6 komentářů:

  1. Ta nadílka Nivea vypadá lákavě:-) To jsem ani nevěděla, že suchý šampon Marrakech končí, zrovna ten je pro mně taky nejvoňavější, nechápu, proč nemůže zůstat v prodeji. Ruriku s kosmetickými novinkami mám nejradši (i když u Tebe mám ráda všechny rubriky), moc ráda se nechávám inspirovat, čím vyplenit peněženku:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Původně mě hrozně mrzelo, že zrovna Marrakech bude končit, ale po očichání nových vůní můžu říci, že už mi to tolik nevadí! :D Jsou sladší, ale voní krásně! :) A děkuji moc za milá slova! :)

      Vymazat
  2. Ahoj, od Nivey mám nejraději krémové sprchace a tělová mléka. A v DE prodávají i sprchové pěny, moc fajn věc, doporučuji vyzkoušet, stojí asi 2 eura ☺
    kri.tumova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Týnko, prosím, zapoj se na Youtube, tam soutěž běží :) Tady o ní pouze informuji, takže zdejší komentář nemohu započítat :(

      Vymazat
  3. Samé krásné novinky! Já jsem si pořídila svíčku Village Candle ve střední velikosti a je moc fajn, má dva knoty a voní krásně.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)