neděle 28. května 2017

3D Masky na obličej - Dermacol

Krásný den přeji!

Tak jsem jim dlouho neodolala a rozhodla jsem se před pár dny vyzkoušet tyto platýnkové masky, které nedávno uvedl na trh Dermacol. Přišel rovnou se třemi variantami - Hydratační, Čistící a Liftingovou maskou. No co vám budu povídat, něco pro mě, masky já můžu.




Hydratační a vyživující maska

Oficiální popis: Textilní 3D maska s extraktem z medu intenzivně hydratuje, vyživuje, zvláčňuje a tonizuje pleť. Masku rozložte a položte na vyčištěnou pleť. Nechte působit 10 minut.

Touhle jsem začala. Mám pocit, že moje pleť poslední dobou naprosto zešílela. Jednou je mastnější, podruhé zase vidím suché šupinky.. Aby se v tom čert vyznal. Většinou ale podobné strasti bývají výsledkem špatné hydratace, takže tohle byla první volba. Navíc obsahuje med a to já můžu. Maska je hadrová, opět jako u jiných vytvarovaná pro obličej s otvory pro rty a oči. A zase jako i u ostatních značek, na můj obličej absolutně vůbec nesedí :D Já nechápu, jak je to možné. Na fotkách spousty jiných holek vídám tento druh masek skvěle sedící, ale pak to zkusím já a je to úplně jiná. Abych měla otvory  na oči a rty tam, kde být mají, tak to musím mít po zbytku obličeje různé poohýbané a zkrabacené. A pořád to někde odstává a tak. Na malé obličeje to prostě není a nemůžu s maskou dělat nic jiného než odpočívat. Což se zase hodí, to jako jo. Maska je silně napuštěná gelovým sérem či nějakým tím účinkujícím gelem. Na obličej se díky tomu maska přicucne. Po deseti minutách ji můžete sundat a zbytek séra rozetřít a vmasírovat, celkem hezky se postupně vstřebává. Sice mírně lepí, ale není to nic strašného. Kromě toho i příjemně voní. Je to trochu modifikovaná až chemická vůně, ale připomíná mi skutečně med. Celkem to jde. Taky i ochladí. Podobné masky se budou hodit až bude venku třicet stupňů. Po celou dobu na obličeji nedělá neplechu - neštípe ani nepálí, opravdu jen chladí. A výsledek? Jako jo, pleť vypadá po použití pěkně. Dost se nacucá a ta hydratace je o poznání lepší. Efekt vydrží až několik dní, takže já jsem s ní byla spokojená.



Intenzivně liftingová maska

Oficiální popis: Textilní 3D maska s extraktem z třešně zabraňuje předčasnému stárnutí pleti, zpevňuje pokožku a odstraňuje jemné vrásky. Masku rozložte a položte na vyčištěnou pleť. Nechte působit 10 minut.

Opět stejná hadrová maska, která mi nesedí, ale to už nebudu znovu rozebírat. Tentokrát je maska nacucaná o chlup méně, ale na obličej se opět přicucne. Vůně mi přijde hodně podobná jako u té první, možná je jen o něco slabší a více chemická. Dá se snést, ale ani mě nijak nenadchla. Po celou dobu jsem opět hezky odpočívala, zase bez jakéhokoliv nepříjemného podráždění pleti, naopak s příjemným lehčím chlazením. Gel po sundání masky na tváři opět zůstává, tentokrát v menším množství. I tady jsem se vrhla na jeho vmasírování, jenže tentokrát byl gel tak trochu "hutnější", zda to tak lze nazvat. Vstřebává se poměrně špatně a ještě více mi vadí fakt, že šíleným způsobem lepí. Bylo to po chvíli neskutečně nepříjemné a na pleti tíživé. Navíc jsem měla pocit, že to pleť trošku stahuje, takže to šlo prostě pryč. Musela jsem to opláchnout. Po opláchnutí byla pleť pořád vcelku pěkná a částečně hydratovaná, ale nebyla to taková pecka jako u varianty výše. Tahle mě tedy tolik nezaujala.



Hloubkově čistící maska

Oficiální popis: Textilní maska s extraktem z broskve hloubkově čistí ucpané kožní póry, odstraňuje odumřelé kožní buňky a zároveň regeneruje.

Poslední varianta s obsahem extraktů z broskví přišla na řadu teď ke konci měsíce, kdy se má pleť opět změnila a začala být díky vyšším teplotám venku zase mastnější. Doufám, že už se pleť na něčem ustálí, moc mě nebaví každý den sledovat změny. Tentokrát je maska nasáklá o něco méně a hlavně nerovnoměrně. Měla jsem pocit, že na čele je dost suchá, naopak na bradě bylo tekutiny víc než dost. Oproti předešlým variantám to není gel, ale spíš "voda". Maska je na bradě natolik nacucaná, že dokonce pleťová voda z masky odkapává, byla jsem tedy nucena si opravdu lehnout do vodorovné polohy a odpočívat. A tak jsem si aspoň zdřímla :D Maska po celou dobu nijak kromě chlazení pleti nedávala najevo, že tam je, nepálila ani neštípala. Byla velmi příjemná. Po sundání masky jsem měla pleť mokrou, ale nebyly na ní žádné velké pozůstatky jako u předešlých verzí, tu trochu jsem vmasírovala raz dva. Pleť ale zůstává i tentokrát na cca půl hodinku ulepená a upatlaná. Vůně je opět podobná předchozím verzím. Taková trochu chemičárna, ale v tomhle případě je vůně méně intenzivní a rozhodně nejpříjemnější. Výsledkem je příjemně hydratovaná a osvěžená pleť, o tom žádná. Že bych ale zpozorovala zázraky a pleť byla nějak výrazně čistější, to zase ne. Asi bych ji úplně nenazývala čistící maskou, ale spíš hydratační.. Nebyla špatná, ale asi nic, co bych nutně musela mít znovu.



Sečteno podtrženo, platýnkové masky frčí a tak jsem ráda, že i Dermacol přispěl svojí troškou do mlýna. Masky jsou rozhodně ve všech případech použitelné. Všechny příjemně zrelaxují, pleť osvěží a hydratují, zároveň ale i lepí, což moc nemusím. Vůně jsou celkem chemické, ale snesitelné. No, ráda jsem vyzkoušela, ale nutně je asi znovu nepotřebuji. Pokud bych si přeci jenom nějakou plánovala pořídit tak určitě modrou - Hydratační a vyživující. Masky seženete zde nebo v obchodech Dermacol, cena je 69 Kč za kus.


A co vy a tyto masky? Zkoušeli jste? Zaujaly vás?

*PR produkty zaslané zastoupením Dermacol

14 komentářů:

  1. Já jsem zkoušela právě tu modrou a byla fajn a nejsi jediná, komu ten tvar na obličeji nesedí. Většinou mi to vadí na očích. Dobrý je při tom relaxovat. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono se s tím nic jiného než relaxovat opravdu nedá :D Mně to vadí hlavně na puse, když to dám na ty oči tak, jak mám, tak pusa pak nesedí.. No měli by dělat několik velikostí.. :D

      Vymazat
  2. Mně taky na obličeji nesedí :D. Jinak tyhle jsem ještě nezkoušela, ale právě mám na obličeji plátýnkovou od Balei a ta se zatím jeví jako suprová :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Tak to musím příště tu Baleáckou vzít :) Já teď koukala, že tam přibyla ještě jedna fialovo-černá pro problematickou pleť, tak možná zkusím tu :) Ale pořád mám radši krémové a nebo slupovací masky, páč se aspoň nemusím trápit s tím tvarem :D

      Vymazat
  3. Ráda bych je vyzkoušela, ale přijdou mi docela dost drahé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako nejlevnější nejsou, to tvrdit nebudu, ale mám pocit, že Garnier masky mají běžnou cenu 59,90 Kč, takže to není až takový rozdíl..

      Vymazat
  4. Já už platýnkové masky zkoušet nebudu, zkoušela jsem Garnier a Misshu a za mě opravdu efekt nula nula nic a hodně jsou nacucané. :) Škoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to máš pravdu, nacucané bývají dost.. :D Já z nich mám většinou pleť hydratovanou, ale osobně upřednostňuji krémové nebo slupovací masky.. u těchto mi vadí ty tvary.

      Vymazat
  5. Určitě se podívám i na tyto zatím jsem měla jen masky Garnier a byla jsem s nimi spokojená :).
    Beauty by K. - narozeninová soutěž

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě jsou celkem srovnatelné, i když Garnier možná o chlup lépe voní a sedí :D

      Vymazat
  6. Já jsem měla tu hydratační a opravdu hydratovala, ale děsně mi smrděla, pálila na obličeji a ani tvarově to nebylo to pravé. Za mě už znovu ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že mě nepálila, to nemám ráda :D Ta parfemace je taková zvláštní, mně naštěstí moc nevadila, ale je mi jasné, že se nebude líbit všem a tvar.. no, to jsem dlouze popisovala :D proto mám radši krémové či slupovací, to prostě prdnu jak potřebuji a čáu :D

      Vymazat
  7. Původně jsem si chtěla koupit tu hloubkově čistící, protože to je něco, na co já slyším, ale asi z nákupu nic nebude. Ale musím říct, že teď jsem si koupila plátýnkvou masku Balea a ta se mi docela pozdává:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobré, asi budu muset do těch Balea masek jít! :) Já jsem čekala právě nějaké výrazné vyčištění pleti a ono nic :( spíš bych ji nazvala hydratační..

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)