středa 8. března 2017

Spotřebováno za únor 2017

Krásnou středu přeji!

Je čas na video! :) Po měsíci opět Spotřebováno. Potřebuji uklidit krabici a vyházet přebytečné obaly.. :D Mám jich tady totiž zase spoustu, tak se na to pojďme mrknout!




Na to, že je únor tak krátkým měsícem, tu toho mám poměrně dost.. Celkem 17 kusů + 2 vzorky, takže si to jdeme rozebrat.


Sprchový gel Cuban Rhythms Discover Oriflame - je taková ta sprchová klasika, kterou bez problémů ve sprše snesete, ale neodnášíte si z vany žádný povznášející pocit. Jediná pro mě výjimečná věc u něho je ta příjemná vůně. Údajně kávy, já v tom cítím spíše kakao. Ale ať je to cokoliv z toho, je to příjemná teplá sladká vůně, ideální na zimu a proto jsem si ho v poslední době užívala :) Hodnocení: 3/5.

Tělové čistící mléko s medem Biofficina Toscana - bylo příjemnější díky krémovější konzistenci, což hned dodá koupeli/sprše trochu šmrnc. Mínus dávám za matoucí popisek :D Jsem si prvně myslela, že se jedná o tělový krém.. Vůně je sladká, nečekaně jako med :) škoda, že je slabší a po umytí se na těle neudrží. Pocit po opláchnutí je fajn, trochu jemnější pokožka než po gelu, ovšem namazat to chce. No, je to zase trochu změna po všech těch gelech, ale nic, co bych musela mít nutně znovu. Hodnocení: 3,5/5.

Pěna do koupele Auszeit/Odpočinek t:by tetesept - ač vůně orchideje a ylang ylang je na mě až zbytečně moc sladce květinová, tak jsem ji dopoužívala do poslední kapky. Líbí se mi bohatá pěna, kterou tenhle kousek zařídí a opravdu intenzivní zážitek z vany. Pěna, kam se podíváš, která dlouho vydrží, provoněná koupelna a výsledkem je uklidněné tělo i mysl. Hodnocení: 4/5.

Pěna do koupele Jasmine Frais Monde - byla o poznání slabší. Nejen, že na bohatou pěnu jste jí museli spotřebovat strašně moc, ale navíc šlo o takovou tu jemnou pěnu, která celkem rychle mizí. Vůně je v tomhle případě slabší, naší malou koupelnu sice lehce provoní, ale není to ono.. Nezamlouvala se mi tak jako pěna výše a znovu ji asi úplně nepotřebuji. 2,5/5.


Tělový krém Jasmine Frais Monde - je průměrná záležitost mezi krémy. Voní intenzivněji a o poznání sofistikovaněji než pěna a vůně i na těle hezkou chvíli vydrží. Dobře se roztírá, rychle se vstřebává, ale hydratace není žádná pecka. Spíš taková průměrná záležitost. A trochu nešťastné je pro mě i balení, protože cca od půlky už se musí krém dolovat. Nic moc. Hodnocení: 2,5/5.

Tělový krém Olivová Indulona - dělal společnost mně a následně i půlkou balení ségře. Pokud sháníte hodně hutný, výživný a mastný krém, tak omrkněte určitě tenhle. Pro suchou pokožku by to mohla být správná volba. Ale na moji normální to bylo moc. Krém se vstřebal jen z části, ze zbytku utvořil na pokožce mastný film, který zůstával dlouhou dobu a nepříjemně lepil. Výživa je ale pro změnu pecková, to nemůžu říct. Ač vůně krásná, tak jsme si spolu úplně nerozuměli. Hodnocení: 3/5.

Pečující balzám na nohy FussWohl - a s tímhle balzámem jsme si taky moc do oka nepadli. Krémovo-gelová textura je sice fajn, jenže zrovna u krému na nohou to bývá občas průser. Jako v tomhle případě, krém se totiž velmi rychle vstřebá a nezajistí dostatečnou výživu chodidel, zejména pat a ty mají potom tendenci tvrdnout.. to nechceš! Hodnocení: 2/5.

Kompresovaný antiperspirant Rexona - sprej je sám o sobě moc fajn, antiperspiranty Rexona a Dove používám běžně jako podpůrnou "pomoc" k Rexoně Maximum Protection a tímto způsobem mi naprosto vyhovují. Ne však úplně pozitivní názor mám na tu slavnou kompresi. Do kabelky je tohle balení fajn, ale prostě obsahem mi přijde určitě menší než klasická velikost (150 ml) a rozhodně se nedá využít stejně dlouho. Hodnocení antiperspirantu samotného: 5/5, balení: 2/5.


Pleťové sérum Idéalia Vichy - celkově mám řadu Idéalia ráda, takže jsem tušila, že ani tohle nebude zklamání a bylo to tak. Sérum je moc příjemné na pleti, rychle se vstřebává a zanechává pleť připravenou na aplikaci krému. Skvěle funguje ve společnosti jakéhokoliv krému a v jejich kombinaci je pleť ve velmi pěkném stavu, hezky rozjasněná a spokojená.. Momentálně jsem bez séra a je to hrozně divné.. :-/ Jo a má krásnou lahvičku! ;) Hodnocení: 4,5/5.

Oční krém s kofeinem Dulcia - je ten nejlepší oční krém, jaký se mi doma dosud objevil. Krásně voní po kávě, je mastnější a neskutečně výživný, což je to, co oční okolí uvítá. Vrásky pak nejsou tak ostré. Navíc díky kofeinu pomáhá redukovat vrásky a váčky pod očima, takže hned vypadáte svěžeji. Za mě jednoznačně pecka a plánuji si ho určitě pořídit znovu. Hodnocení: 5/5.

Odličovač očí s chrpou Yves Rocher - moje stálice, asi vás tu další balení nepřekvapí. Ten se tu bude objevovat pořád, protože jiný odličovač očí jsem už dlouho neměla a dlouho mít nebudu. Vážně skvěle všechno odlíčí, od voděodolné řasenky po dobře držící linky. Zároveň oči nedráždí a nezanechává na očích mlhu. Co víc dodat. Hodnocení: 5/5.

Látkové masky na obličej Garnier - jsem zkoušela všechny tři. Za mě jednoznačně nejlepší růžová, která zanechala nejsilnější pocit hydratace. Druhá příjemná byla se zeleným čajem. Modrá s granátovým jablkem pro mne byla nejslabší. Za to měla nejchladivější efekt. Masky jsou látkové, silně nasáklé gelem, který pleť hydratuje. Díky masce jste nuceni si dát na dvacet minutek nohy hore a odpočívat, což je super. Růžovou chci určo znovu, ostatní asi oželím. Hodnocení: Růžová: 4,5/5, Zelená: 4/5, Modrá: 3/5.


Čistič štětců Gingerbread Beauty So Clean - mě zaujal hned při prvním použití svou rozkošnou perníčkovou vůní. Ta je vážně příjemná a u čističe štětců je to celkem nevídané. Nemusíte se ale bát, že by vás poté vůně výrazně otravovala na štětcích. Co se týče vlastností jako čističe, tak v tomhle ohledu je bohužel slabší než výrazně levnější kolega od Ebelin. Sice vyčistí, ale trvá mu to déle a je ho třeba podstatně více. Což je vzhledem k ceně (299 Kč), množství (60 ml) a dostupnosti (Studio Makeupgroup Praha či e-shop) nelichotivé. Hodnocení: 3/5.

Liquid Camouflage Catrice - tady nebude jiné hodnocení než plný počet bodů, protože tenhle korektor je pro mě něco naprosto skvělého a v mé kosmetické taštičce i nepostradatelného. Korektor je krásně krémový, naprosto ideální na zakrytí kruhů pod očima, díky vyššímu krytí a příjemné konzistenci, která přilne a drží a zároveň nezalézá do vrásek. Odstín 010 je ideální pro bělobu jako jsem já a cena 80 Kč je více než příjemná. Jen by mohli zvětšit balení, abych ho nemusela shánět tak často :D Hodnocení: 5/5.

Fix na oči MasterGraphic Maybelline - mne velmi mile překvapila. Z počátku jsem se takového tlustého kopyta bála, ale po pár trochu nepovedených aplikacích, jsem se do toho dostala a začala si fixu užívat. Má zkosený a pevný hrot, kterým nakreslíte jak tenkou, tak dle potřeby i širší linku. Fixu jsem doma měla snad 10 měsíců a za celou dobu hrot ani trochu nezměnil svoji podobu, stále pevný a schopný kreslit. Barva po dlouhou dobu černočerná a stále intenzivní, až teď ke konci už to není ono a proto se s ním loučím. Trochu mě vyšplouchlo už po pár týdnech balení, resp. víčko, které se mi rozpadlo a od té doby zlobilo, ale to byl detail, který mi nebránil v používání. Myslím, že s klidem mohu doporučit. Hodnocení: 4,5/5.

+ vzoreček Anti-Cellulite Serum Dermacol a parfém Chloé

Tak a tohle všechno jdu vyhodit! To je vám vždycky taková úleva, když se těch prázdných obalů zbavím.. :D

Máte s něčím z toho zkušenosti? Zaujalo vás něco?

16 komentářů:

  1. Za mňa Garnier super, ale našla som lacnejšiu alternatívu od Balea a môžem len a len odporúčať :) Teraz som vo fáze skúšania ázijských látkových masiek, takže hlásim,že vajíčková Skinfood z ebayu za asi dolár je perfektná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Počkat, počkat, Balea má látkové masky? :-O :D To ani nevím, což je dost ostuda! :D Skinfood se má nyní dostat do našich Sephor, tak to tam chci omrknout.. ale obávám se, že cenově to bude asi jiná než dolar :D

      Vymazat
  2. Garnier masky jsou úžasné :-) A Rexonu používám také :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Masky jsou fajn, i když pro mě pořád příjemnější a zábavnější slupovací masky :D

      Vymazat
  3. Pěkné nákupy, já tenhle měsíc ještě nic skoro nekoupila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klári, akorát to nejsou nákupy, ale spotřebováno :) :D

      Vymazat
  4. Modrou masku Garnier jsem měla..a nějak nevím, asi jsem čekala víc. Ještě mám koupenou zelenou a dokoupím růžovou, ať můžu porovnat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Modrá mi přišla taková nemastná neslaná, ta růžová se mi zdála lepší.. jsem zvědavá na tvůj názor! :)

      Vymazat
  5. Ty masky od Garnier chci vyzkoušet. :)

    OdpovědětVymazat
  6. prospešné komentáre k produktom :), najviac ma zaujal očný krém s kofeínom :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Míšo :) Na oční krém se mrkni, je od vás ze Slovenska, kde máte mimochodem spoustu zajímavých bio značek! ;)

      Vymazat
  7. Moc děkuji za hezký článek

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)