úterý 14. března 2017

Rozbalování: Zásilka z Demdaco.cz

Krásný úterní den vám přeji!

Tradiční video, tento týden to bude po delší době jedno rozbalovací. Někoho to možná zajímat nebude, ale já jsem se rozhodla podělit se o svoji radost z balíčku, který mi k vyzkoušení zaslal e-shop Demdaco.cz. Jak někteří možná víte, tento e-shop má kromě spousty jiného, ve své nabídce sortiment značky Village Candle. Objevíte u nich spoustu vůní a variant od vosků, přes votivní svíčky, tumblery či klasické skleněné verze svíček ve třech velikostech. Jednoduše: určitě je z čeho vybírat. A jelikož já jsem poslední dobou opravdu svíčkový maniak a mé srdce touží vyzkoušet a vlastnit všechny vůně světa (jo, zkoušení kosmetiky mi prostě nestačí :D), tak jsem se rozhodla prubnout právě Village Candle.

A teď už se pojďte podívat na to, jak jsem si rozbalovala balíček. Vůbec jsem netušila, co všechno v něm objevím a jsem z toho doteď naprosto unešená! :)





Tady se můžete podívat, co všechno jsem v balíčku objevila! Je to pecka a od každého něco, takže si můžu pořádně rozšířit obzory.


Dokonce tam byla i kosmetika, což jsem vůbec nečekala. Našla jsem tam krém a k tomu balzám na rty značky Le Petit Olivier, což je francouzská značka, která nabízí široké spektrum přírodních produktů. Více můžete očíhnout zde a v budoucnu se určitě můžete těšit i na recenze krému na ruce a balzámu. Také jsem v zásilce objevila i pár vzorečků a to jak vůní, tak dokonce i tekutých mýdel.


A jdeme mrknout na Village Candle. V balíčku čekaly dva vosky a to Glacial Spring alias Ledovcový vánek a Berry Blossom alias Červené květy. Ledovcový vánek je popsaný následovně: "svěží jako vzduch, který probouzí jarní tání". Je to jedinečná směs květů bergamotu a kosatce. A jak říkám ve videu, pro mě je tam podobnost s mojí oblíbenou aviváží, takže bych se mohla učichat! Červené květy jsem odhadovala na jahodu, ale tady jsem byla úplně mimo :D Jedná se o vůni mučenky, lahodného koláče se šťavnatými malinami, svěžími zelenými tóny a krémovým mošusem. Je hodně sladká a teplá a myslím, že se bude hodit během léta!


Naprosto mne odrovnala střední svíčka, kterou jsem tam objevila ve vůni Cherry Blossom - Třešňový květ (zde). Pokud se nepletu, tak podobnou vůni a stejný název nese i jarní novinka od Yankee Candle. Tahle vůně je velmi podobná, ale přesto trochu jiná. Má dle mého trochu více "mýdlový" ocas, ale mně to naprosto vyhovuje, jelikož mi hrozně připomíná moji prababičku. Takže už vím, co budu pálit, až vypukne to pravé slunečné jaro! :) Jinak ještě dodám ke svíčkám, že oproti jiným jsou dvouknoté, což není vůbec špatné. Díky tomu jsou mnohem rychleji rozpálené a tak dříve provoní a je tím zajištěn i rovnoměrný úbytek po celé hladině, žádné hluboké příkopy tak nehrozí :D Na druhou stranu zase rychleji ubývá, dva knoty jsou prostě znát..



Poslední dva přírůstky jsou moje premiéry z řad votivek. Záležitost pro mne jako stvořená je vůně Pure Linen neboli Čisté prádlo (zde), ovšem největším překvapením je varianta Just For You v češtině Jen pro tebe (klik). Jako vůně růží mi nevadí nikdy, ale většinou je to taková hrozně sladká silná květinovka.. Ale tohle ne, tohle je prostě krása! Jako kdybych právě dostala pugét růží.. Taková ta svěže čistá květinová vůně právě nařezaných růží.. :)


No řekněte, není to krása? Podobnou nálož novinek jsem si nepředstavovala ani v nejdivočejších snech! :) Jsem moc ráda, že mám možnost takhle důkladně prozkoumat Village Candle, nezbývá mi než za to poděkovat zastoupení e-shopu. A vy se můžete těšit na mé dojmy v příštím článku Vypáleno. Už některé poctivě zkouším.

A vás se ptám: Máte s Village Candle zkušenosti? Zaujala vás značka? 

*PR produkty zaslané zastoupením Demdaco.cz

7 komentářů:

  1. Tak takovy balik bych si take nechala libil😀 Mam svicku Pure Linen a voni intenzivne, prijemne.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna dneska jsem ji viděla u tebe na IG :) Pure Linen teď pálím ve votivce.. Musím říci, že jako votiv, když jsem ji zapálila poprvé, byla vůně dost slabá.. tak jsem ji napodruhé rozdělila do aromalampy a to je úplně jiná! :-O :)

      Vymazat
    2. Votivky vubec necitim, myslim i YC, rovnou uz davam do aromky :D

      Vymazat
  2. Yanke Candle by som chcela vyskúšať a vyzerajú skvelo.Pravda je že nie su najlacnejšie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale tohle není Yankee Candle, ale Village Candle a je to právě o něco levnější než YC :) ;)

      Vymazat
  3. Ten třešňový květ asi nutně potřebuju, teď jsem si vůni třešní hrozně moc oblíbila díky novému krému na ruce. <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta voní vážně krásně už za studena, tak jsem zvědavá, jaká bude za tepla (tu jsem ještě nezkoušela, pořád škudlím.. :D) Je to taková "mýdlová" květinová vůně, na jaro bude fajn, si myslím :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)