pátek 24. března 2017

Matné Color Sensational - Maybelline

Krásný den přeji!

Matné rtěnky vládnou poslední dobou světu. Sice se má během letošního jara vrátit trend lesklých rtů, ale než se tak stane, poreferuji vám ještě o těch matných :D Zaměřím se na rtěnky Maybelline, které přišly na trh jako novinky během podzimu loňského roku. Původně jsem si chtěla nechat pouze odstín 885 Midnight Merlot, ale nakonec se mi doma zabydlel ještě odstín 882 Fiery Fuchsia.





Rtěnky mají typické obaly pro tuto značku, hranaté, fialové. Z druhé strany spodní části naleznete číslo odstínu i s jejich názvem. Po otevření na vás vybafne většinou nějaká zajímavá výrazná barvička a s ní příjemná sladká vůně. To mám u rtěnek Maybelline ráda, vždycky hezky sladce voní. Pokud nejste na voňavé rtěnky, tak se jich také bát nemusíte, protože po nanesení už cítit není. Rtěnky jsou v obou případech krásně pigmentované, stačí jednou rty přejet a máte dokonale intenzivní barvu. Texturou jsou trochu tužší než běžné krémovky, ale není to nic nepříjemného, co by při líčení rtům vadilo. Výsledný efekt je parádní. Možná bych úplně netvrdila, že jsou rtěnky matné, asi bych je pojmenovala spíše jako saténové. Není to lesklé, ale matnou rtěnku si představuji ještě trochu jinak. Ať už je to cokoliv, vypadá to dobře a ještě to hodně obstojně drží. Po aplikaci si sednou a běžné povídání či napití přežijí bez potíží. Oběd sice nezvládne, ale jinak sedí na místě i několik hodin, což vůbec není zlé. Nezalézají do vrásek a ze rtů mizí rovnoměrně od středu rtů.



Odstín 882 Fiery Fuchsia je sytá růžovo-červená. Původně jsem si říkala, že asi dokážu bez tohoto odstínu žít a proto jsem první balení, které mi od zastoupení Maybelline přišlo, nechala do soutěže. Ale když si ke mně domů našla cestu znovu, rozhodla jsem se ji prubnout. A světe div se, já jsem z ní ve finále opravdu nadšená! Ta barva je úžasně intenzivní, na rtech je výraznější a neonovější než v obale a na jaro je to úplně ideál. Sama se vidím, jak jen lehce zvýrazním oči jedním stínem a lehký svěží jarní look doladím touhle peckovní výraznou rtěnkou...




Odstín 885 alias Midnight Merlot je mi doteď záhadou. V obale to totiž vypadá jako tmavší hnědá s kapkou vínové, ale pak ji dám na rty a najednou je z toho spíš vínovo-fialová. Ovšem bezpochyby je to parádní odstín, jaký mi doma chyběl. Mám akorát pocit, že tenhle tmavší odstín trochu více flekatí a zalézá do vrásek. Není to nijak do očí bijící, ale zaměřím-li se na ni, tak to vidím.  




Vezmu-li to kolem a kolem, tak já jim vlastně nemám moc co vytknout. Mě ty rtěnky vážně celkem baví! Odstíny jsou krásné, na rtech jsou velmi příjemné. Poměrně dlouho i vydrží, což mne mile překvapilo. Jednoduše fajn.

A co vy? Máte nějaké odstíny těchto rtěnek? 

*PR produkty zaslané zastoupením Maybelline

32 komentářů:

  1. Ta fuchsia je opravdu pěkná, mám ráda zářivé barvy. Naopak tmé vůbec nevyhledávám a obecně mi příjde, že ze všech dělají trochu mrtvolky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že s tmavou rtěnkou je pleť jako alabastr :) ale sem tam to můžu, obzvlášť v zimě a na podzim se to hodí :D

      Vymazat
  2. Tak teď jsi mě nahlodala. Fialovou už jsem dala kamarádce, ale tu růžovou mám schovánou právě do soutěže. Ale když vidím, jak ta barva skvěle vypadá na tvých rtech, tak si to možná ještě rozmyslím. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako Stáni, vypadá vážně dobře, sama jsem překvapená! :) Určo si ji nechej, je moc fajn! ;)

      Vymazat
  3. Matné rtěnky mám ráda :) mám 2 odstíny z Avonu, 5 matných rtěnek z Aliexpressu a jednu od Bourjois a matnej efekt fakt zbožňuju. Říkala jsem si, jak bych vypadala v té hnědé, ale na rtech je to potom krásný odstín

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, když jsem tmavou rtěnku zkoušela poprvé, tak jsem si hned vybavila tebe a říkala jsem si, že by ti určo sedla ;) :D Ty jsi fanouškem výrazných rtů, takže určo něco pro tebe :)

      Vymazat
  4. Maybelline rtěnky jsou moc fajn! Tyhle matné nemám protože žádný odstín není pro mě, ale jinak mám doma Mabelline rtěnek požehnaně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je škoda, že ty matné jsou jen ve čtyřech barvičkách, chtělo by jich to víc :( :)

      Vymazat
  5. S Maybeline rúžami som najviac spokojná z ich celej kozmetiky.Mne sa najviac páčil odtieň 885 a obidva sa ti veľmi hodia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Jojo za mě jsou jejich produkty také jedny z nejoblíbenějších. I když řasenky jsou možná i lepší.. ;)

      Vymazat
  6. Och, Midnight Merlot je krásný odstín, škoda, že zalézá do vrásek, ale nemám doma asi matnou, která by to aspon trošku nedělala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, ony ty tmavé jsou v tom mírném flekatění a zalézání specialisté.. :-/ ale není to nijak zvlášť vidět, to jen spíš, že já jsem pitval a pozoruji to z pár cenťáků od zrcadla :D

      Vymazat
  7. Ta Fiery Fuchsia je moc pěkná. 😆

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to fajn zářivka, velmi milé překvápko a určitě oblíbenec letošního jara a léta :)

      Vymazat
  8. Ta první barvička se mi líbí moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super letní kousek :) druhá zase pro změnu na podzim.. :D

      Vymazat
  9. Tu Fuchsiovku mám a nosím ji ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super, že? :) Teď na jaře se bude taková barvička fakt hodit!

      Vymazat
  10. Zatím žádné odstíny nemám, ale z těch dvou se mi víc líbí ten první. Vím, že bych vzhledem k počtu svých rtěnek neměla, ale zase jsi mně nalomila..tak se aspoň zajdu podívat na odstíny:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na výběr jsou jenom čtyři, takže aspoň není problém při vybírání :D ;)

      Vymazat
  11. Ta vínová je boží! určitě se na ně juknu v drogérce :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mrkni a až budeš zpátky v Pardubicích, tak se těším na návštěvu! ;) :)

      Vymazat
  12. Vypadají dost zajímavě, o matných přemýšlím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matné jsou fajn, i když trendy prý za chvíli budou diktovat něco jiného :D

      Vymazat
  13. Tak to koukám, tu druhou bych nevynosila, ale ta první je překrásná :)

    OdpovědětVymazat
  14. maybellinky patří k nejlepším z drogérie :-) Nádherné odstíny :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To musím souhlasit :) Hlavně mají spousty zajímavých výrazných barev, takže si u nich člověk vyhraje :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)