pátek 10. března 2017

HairPlus tekuté oční linky

Krásný páteční večer vám přeji!

Vzhledem k tomu, že linky mi pomalu, ale jistě dochází, asi bude na čase, podat vám o nich hlášení. Povídat si budeme o Tekutých linkách HairPlus značky FaceEvolution. Když mi přišly, byla jsem hodně zvědavá, protože s tekutými linkami jsem dosud neměla moc zkušeností a v jejich používání nejsem úplně zběhlá. A navíc tyhle linky nejsou ledajaké, ale mají mít i schopnost zlepšovat kvalitu řas a fungují zároveň jako sérum.



Oficiální popis: Rychleschnoucí linky pro neodolatelný pohled. Neodolatelného pohledu dosáhnete nejen díky přesné a jednoduché aplikaci intenzivní a dlouhotrvající barevné oční linky, ale i díky získané hustotě a délce řas. FaceEvolution technologie pro podporu růstu řas je nyní exkluzivně obsažena i v oční tekuté lince. Bio peptidy obsažené v oční lince posilují strukturu řas a snižují jejich vypadávání. Díky vitaminům A, C a E bude pokožka okolo vašich řas vyživená a chráněná před škodlivými vlivy životního prostředí.


Linky přišly zabalené ve své krabičce. Jejich balení je potom naprosto jednoduché, černé, umělohmotné. Co je fajn, je dlouhý aplikátor a to jak víčko, tak poté i ta "tyčinka" se štětečkem. Štěteček linky mají delší, tenký a sestřihnutý do špičky tak, aby se vám s ním podařily nakreslit i ty nejtenčí linky. Linky jsou konzistenčně tak akorát, aby vyloženě ze štětečku nestékaly, ale ani se na něm nedržely a dalo se s nimi kreslit. Barva je černočerná, jedním tahem dostanete intenzivní barvu. Zasychají velmi rychlým tempem, takže se mi za celou dobu nestalo, že bych si je někde obtiskla. Kam je nakreslíte, tam linky také sedí, to znamená, že se nerozmazávají, nemizí a po celý den jsou stejně intenzivní. Hodnotím-li je tedy jako linky, tak jsem příjemně překvapená a nadšená, protože ve chvíli, kdy jsem s nimi trochu potrénovala, jsem si na ně zvykla a moc mi vyhovovaly.




Kromě toho mají však mít linky ještě funkci séra pro růst řas. K tomu jsem byla skeptická jako ke všem produktům této kategorie. Pár sér pro růst řas už jsem tu měla, ale tohle je první spojení linky a séra. Je to daleko pohodlnější pro někoho, kdo jako já používá linky denně, protože tím ušetří jeden krok - samostatnou aplikaci séra. Většinou jsem to se séry měla tak, že v prvních týdnech používání se stav mých řas zhoršil, aby se následně zlepšil a po skončení používání se všechno postupem času zase hodilo do normálu. A ani tentokrát to nebylo jinak. V prvních cca třech týdnech používání, jsem myslela, že zešílím. Řasy mi začaly více padat. Na několika místech jsem měla doslova díry, které mne vážně děsily. Naštěstí se ale během krátké chvíle řasy zlepšily a po dalším cca měsíci už to nebylo tak hrozné. Řasy se začaly postupně zacelovat a prodlužovat a díry mezi řasami mizet. Během třetího měsíce už jsem zaznamenala výraznější prodloužení řas a mírný nárůst nových řas. Ale zároveň mám pocit, že jsou mé řasy stále nezkrotnější. Mám každou řasu jiným směrem a vážně mám co dělat, aby se mi povedlo je zkrotit. Často ani ta nejlepší řasenka nedokáže v poslední době udělat přijatelné řasy. Občas mě to nemálo rozčiluje a dokonce jsem si už na nákupní seznam napsala i kleštičky na řasy, kterým se léta vyhýbám :D Na fotkách můžete mrknout, jak rozlítaně to vypadá..





Občas tedy s líčením pěkná práce, ale zase když je dobrý den a povede se mi je zkrotit, tak je fajn mít pro jednou na očích řasy jako mrkací panenka. Bohužel se s linkami pojí ještě jedno negativum a tím je poměrně malý obsah (1,5 ml). Linky jsem používala od listopadu a začátkem března došly. Teď jsem tedy ve fázi, kdy čekám, co se s mýma košťátkama bude dít dál.. Prozatím celkem úspěšně drží stále na očích, ale čekám, že časem (snad) přirozeně vypadají a budou nahrazeny zase mými krátkými.. Nechám tedy na vás, zda se vám linky líbí a zaujaly vás svým efektem natolik, abyste si je pořídili. Já už jsem několik sér měla, všechny hezky zafungovala, ale pouze krátkodobě a pokud bych chtěla dlouhé řasy, stejně mi nezbyde nic jiného než buď umělé nalepovací a nebo prodlužování..

Linky se mi podařilo nalézt například na Notino.cz za 1.150 Kč nebo přímo na stránkách Skinso.cz za stejnou cenu.

Máte někdo s linkami zkušenosti? Zaujala vás myšlenka séra a linek dohromady?

8 komentářů:

  1. Linky této značky neznám, je super, že se neobtiskávají a drží na místě, to je pro mě zásadní u linek, stejně jako pigmentace. Nápad sére a linek dohromady,no nevím, přijde mi to trošku zbytečné, i když řasy ti prodloužily linky. Vnímám to tak, že řasy mám sama dlouhé, takže tohle úplně neřeším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to chápu :) Já mám bohužel krátké a řídké řasy, takže tuto možnost naopak moc vítám :D A jelikož jsem líná používat ještě sérum, hodí se mi to dokupy :)

      Vymazat
  2. No jako podle mě je tohle zbytečné sérum a línky dohromady, no já sama takový problém nemám, mám od přírody dlouhé řasy takže tohle jde mimo mě. A navíc si ani moc linky nanášet neumím :D ale hezky dodají líčení ten pravý efekt, takže se to musím naučit.
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já takový problém mám, takže pro mě je to naopak super.. Lepší než nanášet sérum zvlášť a jelikož linky používám denně, tak to je pro mne vůbec výhra :)

      Vymazat
  3. Neznám vůbec tuhle značku. Je skvělé, že linky obsahují sérum :-) Já moc žádný rozdíl nevidím. Já tomuhle nevěřím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ono je to asi víc vidět na nalíčených řasách, ale to zas potom někdo může říct, že to není věrohodné kvůli řasence.. :D No, prostě já rozdíl vidím :D ale ty řasy všemi směry mě občas štvou :D

      Vymazat
  4. Vy to máte tak krásné. Já oční linky miluji a vím, že by mi i moc slušelo. Dělají opravdu krásné kočičí oči. Ale bohužel si je takhle hezky nikdy nezvládnu nanést. Už jsem i uvažovala, že si je nechám udělat takto nastálo. Ale na to je potřeba zvolit skutečně profi kosmetičku. Protože bych opravdu nechtěla zažít špatně udělané linky, které bych musela nosit několik let.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Určitě zvládnete, je to o cviku :) Dneska už to u mě vypadá taky úplně jinak než tady před třemi lety (tyhle fakt tak krásné nejsou :D).. Zrovna permanentní linky mi přijdou zvláštní.. Pak na odmalovaném obličeji mít pořád jakoby nakreslenou linku.. :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)