pátek 10. února 2017

Tělový olejový peeling - Balea

Krásný páteční večer vám přeji!

Nějak dnes nestíhám, takže jsem se rozhodla vsadit na jistotu a představit vám jeden kousek, který mne v poslední době neuvěřitelně baví a vím, že se o něm bude psát recenze sama :) Že miluji peelingy všichni víte, takže bylo otázkou času než si domů pořídím i tohoto žabáka, tím myslím Tělový peeling se solí z mrtvého moře, kterého má v repertoáru Balea.





Oficiální popis: Tělový olejový peeling s osvěžující vůní citrónové trávy a komplexem minerálních látek zlepšuje pružnost pokožky a vyhlazuje ji. Obsahuje pečující složení s olivovým, jojobovým, slunečnicovým olejem a kofeinem. Vhodné i pro citlivou a vyčerpanou pokožku.



Jako zelené obaly mě moc neberou a možná proto jsem ho tak dlouho míjela, i když Rendy o něm básnila :D Ale nakonec se domů dostal. Je to klasická pixla se šroubovacím víčkem. Při koupi je převařený stříbrnou fólií, takže se bohužel v obchodě nedá očichat. Ale představte si vůni citrónové trávy v kombinaci se solí :) Velmi příjemná a osvěžující vůně, naprosto ideál to bude v létě! Peeling je solný, tzn. že pokud máte podrážděnou pokožku, tak to asi úplně nechcete. Vyhněte se mu třeba po holení, to může trochu štípat. Zároveň ale obsahuje oleje, které vám pokožku hezky zjemní a opečovávají, což je fajn i pro sušinky. Vyživuje natolik, že se po umytí není třeba ani mazat, pokožka je nádherně nacucaná. Hrubost je střední až vyšší. Není to nic jemného, ale zároveň ze sebe nesedřete kůži. Peeling se postupně rozpouští, takže po chvíli masáží se ho šetrně zbavíte a výsledkem je spokojená a voňavá pokožka.



Tak a ty superlativy asi stačí, ne? Jednoduše pokud hledáte nějaký dobře dostupný a kvalitní peeling, omrkněte právě tento. Seženete ho v každé DM drogérii za 99 Kč / 250 ml, což je dle mého v poměru cena/kvalita úplná pecka. Navíc ho stačí velmi malé množství, takže poměrně dlouho vydrží. Já už ho mám v koupelně snad dva měsíce a ještě mám skoro půlku! Prostě super.

Co vy a tento peeling? Máte s ním zkušenosti? Jaký je váš oblíbený?

14 komentářů:

  1. Tento peeling miluji! Je opravdu skvělý. Mám ráda i ten sprchový gel ze stejné řady :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt bomba, dokonce přežiju i tu brčálovou barvu :) :D Teď je jeden nový peeling v tubě s vůní "berries", tak plánuji příště vzít pro změnu ten :)

      Vymazat
  2. Já jsem ho doteď míjela právě kvůli tomu, že jsem si neuměla představit tu vůni, často mně odradí od nákupu, když nemám možnost předem výrobek očichat:-) Ale na léto ho asi zkusím koupit, ať vyzkouším:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mně zase ne, já jsem ráda z hygienického hlediska, že je vše zadělané a nikdo se k tomu nedostane :) :D Tohle je fakt lehká vůně citrónové trávy a myslím si, že snad nemůže obtěžovat nikoho, tak určitě zkus :)

      Vymazat
  3. Řekla bych, že ho potřebuju :D Mně momentálně peeling na tělo chybí, tak jdu na něj :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi, potřebuješ! :D Je to fakt pecka a je fajn, že je dostupný a za příjemný peníz :)

      Vymazat
  4. Tento peeling mám a jsem s ním spokojená. Používám ho hodně i na nohy před holením, vytvoří takový olejový film, takže žiletka hezky klouže a nohy nejsou tolik podrážděné jako bez něj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Před holením by to možná i šlo, ale nemohla bych ho mít po holení, to bych se z toho štípání zbláznila :D

      Vymazat
  5. Já mám tělový peeling od Saloos, ale tento vypadá tež dobře! .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Saloos peelingy jsou úžasné! Taky je mám ráda a je to zas po nějaké době dobrý tip k čemu se vrátit, díky! ;)

      Vymazat
  6. Mám teď podobný peeling od Ryor. Je stejně olejový, jen tedy místo soli je cukr, což mi asi vyhovuje lépe. a voní naprosto božsky. doporučuji vyzkoušet, také není moc drahý, vyjde do dvou stovek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On ten cukr aspoň tak neštípe na otevřené ranky :D :) Tak to musím omrknout, dá se sehnat někde v drogérii? :)

      Vymazat
  7. no tak po tomto sa musím poobzerať, vyzerá fakt dobre :) Balea má aj niektoré príšerné produkty, ale na druhej strane na niektoré nedám dopustiť :D

    Sabi z blogu Beautiful savage - GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je fajn, že se za ty peníze najdou i ty dobré :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)