sobota 18. února 2017

MOTD: Přivoláme jaro?

Krásný sobotní podvečer přeji!

Doufám, že si užíváte víkend! Já jsem pro tento týden v práci skončila, takže si teď začnu užívat. Samozřejmě i přípravou článků, protože s novým vzhledem tohoto koutku, mám hned elánu o mnoho více! :) Mám tu pro vás dvě líčení, které jsem zkoušela v posledních týdnech. Začala jsem si hrát s barvama, v domnění, že tím přitáhnu jaro. Už ho totiž nutně potřebuji! Také už vás ta dlouhá zima ubíjí?



Zpět k líčení. Tedy jestli se to tak dá vůbec nazývat.. :) První je mi o hodně bližší barvami a celkově tou lehkostí. Použila jsem totiž pouze dva oční stíny a to novou Tužku 2v1 od Dermacolu v odstínu č. 3 na celé víčko a přechodový stín z paletky Gabriela Salvette (01 Rose). A to je celé kouzlo. Za mě však svěží líčení, které na oku drží celý den v nezměněném stavu, protože stín v tužce se za tu dobu ani nehnul! Doplněno o černou linku od FaceEvolution a černou Automatickou tužku na oči Dermacol. Řasenka je potom Super Extend Extreme od Avonu, která se umí postarat o vcelku pěkně dlouhé řasy. A na rtech jen jedna tenká vrstva 16H Lip Colour v novém odstínu č. 12. Jak můžete vidět, krásně přirozená barva, v jedné vrstvě velmi nenápadná, ale skvěle držící! :)





Druhý pokus je ve fialových tónech z nové paletky Sleek Enchanted Forest, kterou je samozřejmě třeba pořádně prubnout. Řekla jsem si, že se nebudu vyhýbat ani fialové, kterou jinak moc nemusím. Nebo minimálně ji nemusím mít v takové míře :D Pro mě tedy byla výzva, použít jenom fialové tóny. Výjimku tvoří hnědý přechodový stín. Ostatní produkty jsou stejné, to znamená tekutá linka FaceEvolution, řasenka Super Extend Extreme od Avonu a rty tentokrát bez rtěnky, pouze přetřené balzámem. Ještě jsem totiž nebyla rozhodnutá, co nakonec použiji :D




Já nevím proč, ale na fotkách to všechno vždy vypadá jako šílené šmouhy :D V reálu to vypadá úplně normálně, přísahám! :D Dokonce mi byly fialové oči v práci zákaznicí pochváleny, což mi udělalo neuvěřitelnou radost. To se mi moc často nestává :D No ale pořád je co zdokonalovat, o tom žádná.

A co vy a fialová na očích? Nosíte? Také už se těšíte na jaro?

16 komentářů:

  1. No téda nový design blogu se ti povedl! :) A ano souhlasím s tebou už potřebuji jaro to znamená sluníčko, teplo a odhodit zimní bundy :D Fialová na očích se mi hodně líbí a tobě se líčení velice povedlo! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Míšo! :) Je to změna, pro mě samotnou celkem příjemná.. Zase je to něco jiného, že?

      Vymazat
  2. Moc ti líčení sluší, já jsem za barevné líčení moc! Fialovou mám ráda, celkově i vínový odstíny, protože mi krásně zvýrazňují (zelenou) barvu očí :) no to víš, že se těším :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vínovou na očích taky zbožňuji! Jedna z mých nej barev.. jak mám oči v takové divnobarvě, tak na nic vynikne :D

      Vymazat
  3. Konečně jsem se dočkala článku plném barev. Fialové se rozhodně NEvyhýbej, vypadá na tvých očích úžasně! :)
    Tip k novému vzhledu: zkus u textu článků zarovnání do bloku, jestli se Ti to nebude líbit víc. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Tak jo, pokusím se jí nevyhýbat :) Možná to vypadá v tom bloku lépe, to máš pravdu, děkuji za tip! :)

      Vymazat
  4. Nový design blogu se mi moc líbí. Rozhodně se ti povedl.
    Vínovou mám moc ráda, ale většinou dávám přednost nude odstínům. Ale obě líčení ti moc sluší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, Ivanko, děkuji! :) Zase jsem nastavení upravovala po letech a byla to pěkná fuška :D

      Vymazat
  5. Mně se tenhle nový design moc líbí:-) Líčení Ti moc sluší, taky už vytahuji trochu jarnější barvy a to nejen stínů, ale i laků na nehty. Teď mám zrovna fialové nehty, ještě jsi mně tímhle článkem navnadila zkusit fialovou i na oči:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, jsem ráda, že se líbí! :) U laků se zatím držím při zemi, ale už to, že vůbec lakuji, je krok kupředu.. :D Přes zimu jsem měla útlum a nechtělo se mi ani to.. :D

      Vymazat
  6. Skvelé líčenia! Nie som veľmi na modrú, ale práve prvé sa mi tentoraz páči viac :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se to první líbí taky víc a přitom je to daleko jednodušší tvorba :D :)

      Vymazat
  7. Ano prosím.. už se těším na ty barvy, a že vytáhnu zase zářivky ze šuplíku :-) Pěkné líčení :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám v plánu zase začít experimentovat trochu víc, tak uvidíme, jak dlouho mi to vydrží :) :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)