sobota 14. ledna 2017

Vlasová péče Advance Techniques - Avon

Krásný sobotní večer vám přeji!

Hodně, ale opravdu hodně dlouho se tu neobjevily žádné vlasové výrobky! Nechybělo vám to už? :D Já si myslím, že jo, takže to dnes napravím a dáme si vlasovou péči Advance Techniques s marockým arganovým olejem od Avonu. Byly časy, kdy jsme doma všichni používali výhradně šampony této značky. Ovšem pak jsem propadla kosmetice a začala zkoušet i spoustu jiných značek a produktů, takže tohle je návrat po celkem dlouhé době. Jsem ráda, že jsem mohla opět vyzkoušet něco z této řady, abych viděla, co a jak se (ne)změnilo. Zkoušela jsem rovnou šampon, kondicionér a masku. A jelikož se pomalu dostávám na dno jednotlivých kousků, shrneme si to.


Šampon na vlasy s marockým arganovým olejem

Oficiální popis: Šampon je určen pro všechny typy vlasů. Vyživuje do hloubky, hydratuje a vyhlazuje rozlétané vlasy. Obsahuje vzácný arganový olej.



U šamponu (vlastně u všech produktů) vám mohu říci jedno. Od té doby, co jsem měla vlasovou péči AT naposledy, se nic nezměnilo ohledně parfemace. Snad všechny produkty i vlasové řady této značky doprovází stejná vůně. Kromě jiného. Nedokáži vám ji popsat, jedná se o příjemnou nasládlou vůni, blíže ovšem těžce specifikovatelnou, zdá se mi tak nějak "chemická". Pokud jste někdy měli nějaký šampón z této řady, tak tu vůni věrohodně znáte :D Šampon má gelovou konzistenci a perleťově bílou barvu (další společný znak všech šamponů řady AT). Hezky napění i v menším množství, krásně vlasy umyje a provoní na dlouhou dobu i po umytí. To se mi na té vůni, i když je univerzální, zamlouvá. Bezprostředně po umytí se dostavují krásně lesklé a hezky uhlazené vlasy. Bohužel však tenhle efekt nevydrží nikterak dlouho, pouze do druhého dne. Následující den už jsou vlasy zplihlé, upláclé a od kořínků dost mastné, takže třetí den už je nutno použít suchý šampon a co nejdříve vlasy umýt. Péči to vlasům pravděpodobně dopřeje, vyživené se mi zdají hezky, ale na mastnější vlasy to rozhodně není.

Za mě osobně šampon ne a doporučuji spíše na jiný typ vlasů (suché a zničené vlasy). Momentálně seženete za 69,90 Kč za 250 ml a najdete ho zde.



Vyživující kondicionér s marockým arganovým olejem

Oficiální popis: Určen pro všechny typy vlasů. Hydratuje vlasy do hloubky a vyživuje. Dodává vlasům zdravý a lesklý vzhled. Arganový olej se vyrábí pouze v severozápadním Maroku a je známý pro své silné vyživující účinky. Nechte působit dvě minuty a poté opláchněte.



Kondicionér má opět stejnou parfemaci, možná bych řekla o něco intenzivnější než šampon. Tentokrát jde o trochu hustší konzistenci, takže ke konci je třeba kondicionér z lahvičky dolovat. Kondiš má mléčnou barvu a stačí ho do délek vetřít v malém množství. Dvě minutky ho ve vlasech nechte a poté můžete vypláchnout. Vypláchnout jde lehce a vlasy jsou poté ještě lesklejší a uhlazenější než po šamponu samotném a lépe se i rozčesávají. Ovšem, co nechcete, je ještě rychlejší mastnota vlasů. Tak nějak už druhý den večer pocítíte, že vlasy již nejsou ve formě, takže máte tendence mýt je každý druhý den. No, není to úplně ono, co vám budu povídat.. Pokud máte vlasy jemné se sklonem k rychle se projevující mastnotě, tak tohle není ani trochu pro vás, kondicionér je vyživující více než potřebujete. Zase pro sušší vlasy si ho představit rozhodně dovedu.

Najdete ho zde, cena je 69,90 Kč za 250 ml.



Maska na vlasy s marockým arganovým olejem 

Oficiální popis: Určena pro všechny typy vlasů. Hloubkově pečuje a vyživuje i vysušené vlasy. Dodává vlasům sílu a hebkost. Stará se o vlasy, aby byly silnější, hladší a jemnější na dotek. Naneste masku na umyté vlasy a rovnoměrně ji rozčesejte po celé délce. Nechte působit, poté vlasy opláchněte.



Do třetice všeho dobrého vás čeká stejná parfemace. V tomhle případě tu máme změnu alespoň v balení, jelikož masku naleznete v tubě. Pro její hustší konzistenci je to rozhodně správná volba. Plus dávám rozhodně i za velikost balení, jelikož maska má menší obsah a to "pouze" 150 ml. Celkem to vítám, protože se mi alespoň nestane, že tady budu mít masku věčně. Vyhovuje mi, když mohu spotřebovat produkty stejné řady tak nějak zároveň. Nemám ráda, když mi tu pak zbývá jednoho půlka a druhý mám na dně.. Chápete :) Maska má bílou barvu, stačí ji opět malé množství, které lehce vetřete do vlasů. Na první pohled se trochu podobá kondicionéru, ale v tomto případě jsem podstatně nadšenější. Já vám nevím proč, ale ač zrovna od masky jsem čekala "nejhorší" výsledek, jelikož u masek bývá normální, že jsou těžší, výživnější a vlasy rychleji mastí, jsem příjemně překvapená. Tahle maska to nedělá, vlasy jsou po ní extrémně lesklé, uhlazené a na dlouhou dobu voňavé a pěkné. Zatímco s kondicionérem je mám už druhý den mastné, s maskou vydrží i o den déle. Vlasy jsou v dobrém stavu, jsou vyživené, zároveň ale vypadají svěže. Rozčesávají se též bez potíží. Je to jako kdyby se vyměnila maska s kondicionérem :D Tenhle kousek vyhovuje i mému typu vlasů a jako jediný bych ho ráda pochválila.

Omrknout ji můžete například zde. Cena je 109,90 Kč za 150 ml.



Asi tahle vlasová řada úplně nepotěší fanoušky přírodnější kosmetiky, protože tyhle kousky obsahují jak parabeny, tak silikony či sulfáty. No, co vám budu povídat, není to složením žádný šlágr..

Celkově tedy musím říci, že jsem novou sérií s marockým olejem převážně zklamaná. Ač je určena pro všechny typy vlasů, tak mým jemným vlasům bez objemu se sklonem k rychlému maštění, úplně nesvědčila. Znovu už asi nepotřebuji šampon ani kondicionér, maska se mi sice zamlouvá, ale mám pocit, že bez ní taky přežiji, protože bych do budoucna ráda něco šetrnějšího k mým vlasům a bližšího k přírodě.

Co vy a vlasová péče Avon? Máte někdo s těmito vlasovými prostředky zkušenosti?

*PR produkty zaslané zastoupením Avonu

14 komentářů:

  1. Masku mám doma, ještě na ní nedošlo... Jinak celkově bych řekla, že tato řada je určená spíš po vlasy sušší nebo zničené než pro všechny typy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, já už od začátku si říkala, že ten arganový olej asi nebude nic moc pro rychle se mastící vlasy.. :) ale píšou pro všechny typy vlasů, tak jsem to prostě musela prubnout :D Zrovna maska je ale super, tak snad ti bude taky vyhovovat :)

      Vymazat
  2. O této sadě jsem slyšela již od kamarádky, ale nyní se právě snažím trošku vyhýbat těm vlasovým produktům od katalogových značek a raději dávám přednost profesionální kosmetice :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si toho složení všimla až při sepisování recenze, ale fakt nic moc.. No každopádně k Vánocům jsem si nechala koupit přírodní šampon, tak to zas trochu napravím :) :D

      Vymazat
  3. Masku mám, ale stale ceka az prijde na radu tak jsem zvedava.. Avon miluju, ale jejich sampony a kondicionery vazne nesnasim.. Prijde mi jak by mi nicily vlasy. Zato jejich olejicky mam rada treba ten zeleny je skvely:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Olejíčky jsou hodně oblíbené, tak je musím také omrknout :)

      Vymazat
  4. Zatím jsem o této sadě neslyšela. Ale naprosto souhlasím s tím, že každý měl doma dříve od Avonu hodně přípravků. Já jsem si u nich nic už dlouho neobjednala. Ale když si půjčím katalog od kamarádky, tak mě tam pár věcí hodně láká. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, u nás doma jsou Avon a Oriflame zajeté značky a roky jsem nepoužívala nic jiného.. dá se říci, že jsem na nich vyrůstala :D Teď nevím, zda je to dobře či nikoliv, i když nikdy jsem s nimi problém neměla :) Ale teď už chci asi trochu víc no..

      Vymazat
  5. Já moc výrobky od Avonu nemusím, takže i tato řada mě vůbec nezaujala :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu :) Já některé jejich věci můžu, ale vlasovka mne úplně nenadchla :( Možná kdyby aspoň každá řada jinak voněla, ale tohle je vše tak stejné.. :D

      Vymazat
  6. túto sadu máme práve doma a zatiaľ som skúšala len masku na vlasy, ktorá ma až tak veľmi nenadchla, tak som zvedavá, aké budú všetky prípravky spolu :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ta se mi zase zamlouvá ze všeho nejvíc :D ale uvidíš, třeba ti to dohromady přijde lepší ;)

      Vymazat
  7. Já jsem vlasové kosmetice od Avonu nikdy na chuť nepřišla, sem tam si nějaký šampon koupím, ale nikdy žádná hitparáda. Akorát co jsem hodně objednávala byly takové ty séra na vlasy, ty jsem měla ráda. A ještě musím pochválit masky na vlasy z řady Planet Spa, ty byly super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řada Planet Spa je celkově povedená, tu mám ráda! :) Séra na vlasy jsou hodně chválená, tak je musím do budoucna očíhnout :) Ale ty šampony.. mi to přijde všechno na jedno brdo, ať mám řadu pro objem/s marockým olejem/na lupy.. všechno voní i vypadá stejně.. :( :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)