čtvrtek 5. ledna 2017

Video: Novinky do nového roku na kanále + soutěž

Krásný den vám přeji!

Dnešní článek bude kratší a odkážu vás spíše na video, kde vás kromě krátkého přání do nového roku, seznámím také s pár věcmi ohledně mého Youtube kanálu, který bych ráda časem trochu vylepšovala. Zároveň se tam i trochu pochlubím novým pomocníkem k natáčení ;) Ale nejdůležitější a nejzajímavější poselství tohoto videa je pro vás další soutěž, tentokrát pro odběratele na Youtube. Takže pokud máte rádi má videa, neváhejte se skočit zapojit do soutěže o další kosmetický balíček, něco na způsob těch, které se před Vánoci objevily zde. Na YT jsem bohužel dříve soutěž nestihla připravit, tak alespoň takhle novoroční :) Pro zapojení stačí připojit komentář pod toto video přímo na Youtube, odkud poté vylosuji 12. 1. výherce.



Tak a pro dnešní článek je to vše, ale nebojte se, nebudu se flákat a jdu se rovnou pustit do další recenze, ať tu mám pro vás připravené další články. Plánuji jich tolik, že bych měla fakt máknout :)

A vy mi dejte vědět, co říkáte na plánované úpravy a třeba jaká další témata či videa by vás zajímala a bavila? 

4 komentáře:

  1. Napiš prosím o práci, humorné historky se zákazníky, nejhorší zákazníci a tak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych ráda, asi by to bylo i zajímavé téma, ale bohužel tohle se tu nikdy neobjeví :( Nechci tu svoji práci rozebírat z mnoha důvodů..

      Vymazat
    2. Prooooooč? :-((((

      Vymazat
    3. No třeba proto, že bych nerada přišla o práci.. :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)