úterý 31. ledna 2017

New in: Kosmetika za prosinec 2016

Krásný úterní den vám přeji!

Na sklonku ledna tu pro vás mám nákupy, novinky a všechny ty kosmetické dárečky za prosinec :D Jak logické, že :) Ale těch videí bylo teď trochu víc, takže doufám, že jím nepohrdnete ani se zpožděním. Nejdřív jsem myslela, že dám novinky dohromady za prosinec i leden, jenomže když jsem nashromáždila všechny novinky jenom za prosinec, zjistila jsem, že by to asi nešlo.. délka videa by totiž mohla konkurovat celovečernímu filmu :D Je toho tuna. Zase.



První balíček v prosinci obsahoval novou přírodní kosmetiku na testování. Jedná se o značku Biofficina Toscana, která pochází ze slunného Toskánska v Itálii. Na vyzkoušení jsem si vybrala Sérum pro uhlazení vlasů, Tělové čistící mléko s medem (= sprcháč) a Citrusový peeling na rty. Je to zase nová a pro mě nepoznaná kosmetika, takže si její péči opravdu užívám. A zatím mě to vážně baví.


Obrovský balík mi přišel od e-shopu Parfémy Elnino.cz. A byl vážně nadupaný. Obsahoval spoustu vzorečků různých vůní i krémů a kromě toho také několik produktů v cestovním i plném balení. Například Micelární vodu Nivea, kterou jsem plánovala vyzkoušet. Tělový krém Pomellato Nudo Blue, který patří ke stejnojmennému parfému. Kokosový olej Allnature Premium, který se doma určitě neztratí, ať už v péči o tělo nebo v kuchyni. A pak třeba taky dárkové balení miniatur Frais Monde nebo cestovní balení mé stálice - suchého šamponu Batiste. Neskutečně milé překvápko a ještě jednou zastoupení e-shopu děkuji, tohle mě fakt dostalo!



Od e-shopu přišel další dáreček jenom o pár dní později a obsahoval punčochu ve které se skrývala moje nadílka - Parfémovaný olej Frais Monde, tentokrát ve variantě Cherry Blossoms. Vážení, tohle je fakt nádherná vůně a už se těším až ji na jaře vytáhnu!


Neméně mne potěšila kurýrní zásilka, která dorazila v půlce prosince. Na svědomí ji měl Avon a byla opravdu vymazlená. Od "chlupaté" krabičky, přes složené origami, rolničku a pytlíček, ve kterém se skrývalo několik kosmetických dárečků. Hodně se mi zalíbila Pěna do koupele Reindeer, která voní po švestkách a vanilce a má nejvíc neroztomilejší obal. Momentálně testuji i dekorativní novinky - fixační pudr, lesk na rty a lak na nehty. A Avon mě zásobil i vůní a do sbírky přibyl parfém Life. Nevoní špatně a doufám, že se na něho dostane ještě během tohoto desetiletí (mé zásoby vůní jsou totiž opravdu nebezpečné) :D



Nejvíce nečekaným balíček byl ten dorazivší až z Polska, který obsahoval spoustu produktů značky Annabelle Minerals. Vážně jsem ze zásilky byla úplně naměkko, ani ve snu jsem nic takového nečekala. V balíčku jsem našla jejich úžasný Matující minerální make-up, který bude odstínově ideální za pár měsíců až na nás trochu vykoukne slunko. Byl tam také Primer Pretty Neutral, do kterého jsem se již pustila, ale musím si na něho trochu zvykat, protože primery jsem dlouho nepoužívala. Do kosmetické třetice jsem v balíčku objevila Minerální oční stíny v odstínu Candy, což je taková oranžovo-růžová, na očích velmi nenápadná a za mě naprosto ideální jako blendící stín ;) Tím ale dárečky nekončí, objevila jsem tam i tři houbičky alá "beauty blender", které jsou dokonale měkké a v různých velikostech, což je naprostá bomba. Zatím za mě velmi povedené, krásně poddajné a měkké. Porovnání s originálem nemám, ale rozhodně lepší než ta levná varianta z e-bay, kterou jsem dosud používala :D



Dorazila mi i dárková kazeta značky Kneipp, která v sobě ukrývala tři olejíčky do koupele. Jestli jsem si v poslední době něco oblíbila, tak rozhodně teplou koupel s něčím voňavým. A tohle je vážně voňavé a ještě pro pokožku hezky vyživující ;)


Posledním balíčkem v roce 2016 pak potěšil Dermacol, který mi zaslal kromě parádního zlatého diáře i dárkovou kazetu Make-up Coveru ku příležitosti 50. výročí, které značka slavila v loňském roce. Kazeta obsahuje pět odstínů tohoto legendárního make-upu. Jsou to miniaturní tubičky, které slouží spíše na zkoušku. Možná chvíli dají při použití jako korektoru, protože na to se díky mega krytí hodí. Na fotce potom můžete vidět i jeden z mých malých prosincových nákupů, kdy jsem se vydala do Rossmanna a do zásoby si nakoupila Tekutá mýdla této značky, která jak už víte, opravdu miluji!


A jdeme na dárky, které jsem objevila pod stromečkem. Kosmetikou mne podarovala nejen mamka, ale i ségra. Od mamky jsem dostala opět naditou taštičku. V ní jsem objevila několik kousků od Avonu. Například celou sadu Naturals s vůní Starfruit&Coconut, která je vážně boží! Vůni kokosu miluji a tahle je v kombinaci s tím podivuhodným ovocem, které se jmenuje údajně karambola, nasládlá a v každém případě osvěžující, takže na léto se bude vážně hodit. Dalším přírůstkem od Avonu je potom Skin So Soft tělové mléko do sprchy. Těch jsem vyzkoušela několik od různých značek, ale od Avonu jsem ho ještě neměla, takže moc ráda vyzkouším. Mám dny, kdy se mi fakt nechce mazat, takže v takových chvílích vím, po čem sáhnu :) Poslední kousek na obrázku je nový holící strojek :D Alelůja! Před dvěma lety jsem si ho zničila a zbylo mi asi milion žiletek, takže maminka byla tak hodná, že mi sehnala nový, sedící kousek. Díky, mami! :)


Od mamky jsem dostala další tři kousky od Oriflame a to sprchový gel Cuban Rhythms z řady Discover, který krásně voní po kakau (i když údajně po kávě) a aktuálně si ho užívám. Vůni Eclat jsem si prozatím schovala do zásob, které mám železné, takže bude chvíli trvat než se k ní dostanu. Co ale dlouho asi čekat nebude je Zázračný kelímek, který naprosto zbožňuji! Pokud je nějaký kousek, který mi doma nesmí chybět, tak potom právě tenhle. Pomůže mi totiž s jakýmkoliv neduhem jako například vyrážkou, vysušenými místy či suchými rty.. Hodně lidí si ho chválí například i na opary. Jednoduše nepostradatelné vajíčko. Ty tři krasavce z přírodní kosmetiky, které vidíte vlevo, jsem dostala od sestřičky. Když se mě zeptala, co bych chtěla k Vánocům, měla jsem hned jasno. Do zásoby jsem si koupila na e-shopu Biooo.cz nejlepší šampon na vlasy Rasul, který má na svědomí značka Urtekram. A když už jsem měla tu objednávku, přihodila jsem i Pleťový peeling značky Natura Siberica, aby šamponu nebylo v balíčku smutno.. Třetí kousek byl příjemným překvapením a to Tělové mléko z hroznové řady značky Manufaktura. Tuhle značku plánuji do budoucna prozkoumávat trochu víc a jsem ráda, že díky ségře můžu začít :)


Na samotný závěr mé dva maličké nákupy. Na první fotce nový Balea Sprchový gel Čokoláda, který někdy koncem listopadu přišel do drogérií DM ještě s kamarádem Marshmallow. Já jsem si nakonec odnesla pouze tuhle čokoládovou variantu, která voní vážně rozkošně. V balení ho najdete 350 ml a stojí 29,90 Kč.


A tohle asi představovat nemusím, protože Sprchový gel Duha, který má též na svědomí Balea, ovládl sociální sítě.. Taky se ta mánie po něm odrazila na dostupnosti, jelikož během krátké chvíle byl vyprodaný a je otázka, zda se do obchodů ještě vrátí :( Ale není divu, že jo, se podívejte na ten obal s jednorožcem :D Obal prostě prodává, co si budeme povídat. Ale aby to nebylo líto těm, kteří ho nesehnali, uklidním vás, vůně zase tak úžasná není. Voní to trochu po kokosu a vanilce, ale velmi slabou a nenápadnou vůní, která není pomalu cítit. No ale nekupte to za 24,90 Kč, když to tak hezky vypadá :D


Uff a jsme pomalu na konci všech těch přírůstků. Zase toho nebylo málo, takže opravdu je co testovat a vás se ptám:

Co pěkného jste z kosmetiky dostali vy? Máte s něčím z toho zkušenosti? Sehnali jste "slavného" jednorozče? 

9 komentářů:

  1. Jednorožčí sprcháč byl velký hit na instagramu i jinde, tomu odolat nešlo:-) A stejně tak jsem neodolala marshmallow a čoko sprcháči, ten první mně úplně do kolen nedostal, ten čokoládový už je značně lepší:-) Jinak, tu kokosovo karambolovou sadu jsem měla a voněla úžasně, zato tělové mléko do sprchy od Avonu jsem dopoužívala jen s přemáháním, bylo totiž úplně k ničemu, ale třeba budeš spokojenější. A když jsme u toho Avonu, strašně se mi líbí jejich vánoční balíček, speciálně mně zajímá ten jejich pudr.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marshmallow mě nechalo chladnou už v obchodě, tak jsem ani nekupovala :D Teď má ale Balea zase nové Sprchové pěny! A ty jsou nejvíc roztomilé! :) Avon balíček se povedl a pudr je celkem fajn, milé překvápko! :)

      Vymazat
  2. Obal od "jednorožce" je super, ňuňu, infantilní ale vůně přesládlá a umělá. Pokožka mi zůstala hebká a nevysušená. Jinak spokojenost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vůně je nic moc, taky mě nějak nenadchla :) ale prostě člověk to musí mít no :D

      Vymazat
  3. Obal od "jednorožce" je super, ňuňu, infantilní ale vůně přesládlá a umělá. Pokožka mi zůstala hebká a nevysušená. Jinak spokojenost :)

    OdpovědětVymazat
  4. Fuha, tak to je poriadna várka produktov!:) Najviac by ma potešili balíčky z Avonu a Dermacolu!:)

    Giveaway o balíček produktov v hodnote 100€

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Avon umí vždy potěšit a Dermacol také, ten zas potěšil zrovna včera! :)

      Vymazat
  5. Super video, jako vždy, naducané až po okraj!!:)))

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)