čtvrtek 1. prosince 2016

Spotřebováno za říjen 2016

Krásný den vám přeji!

Konečně jsem se dostala k natáčení. Asi dva týdny jsem nenatáčela a už mi to chybělo! :) Nyní mi začala dovolená, takže je trochu víc času a proto jsem se do toho hned včera pustila. Dáme si proto opožděné Spotřebováno za říjen a brzy se budete moci těšit na další videa.



Je toho hodně, takže vám vše představuji opravdu letem světem. Téměř na všechno tu byly klasické dlouhé recenze, takže vás odkážu na ně, pokud vás něco z toho zaujalo.


Sprchový gel Růžový grep Aroma Ritual Dermacol - mne svojí vůní velmi mile překvapil. Je to klasický gel s krásně intenzivní a příjemně svěží vůní. Vůni grepu a obecně citrusů nemusím, ale tahle mne potěšila. Není hořká, jak bych u grepu čekala, ale je trochu nasládlá a přesto dokonale ovocně osvěžující. Líbí se mi a nebránila bych se jí do budoucna. Na léto to bude ideál. Hodnocení: 4/5.

Sůl do koupele Porce lásky t:by tetesept - soli do koupele já můžu a o této bude řeč ještě v budoucnu. Každopádně doporučuji vyzkoušet, protože je to zážitek. Kombinace šampaňského a černého rybízu je naprosto okouzlující. Voda je po rozpuštění soli fialová, což je něco pro hračičky :D já na takové věci moc nejsem, ale tohle se mi líbilo, nebudu tvrdit, že ne :) Sůl se bez potíží rozpustí celá a jednoduše je to fajn. Hodnocení: 4,5/5.

Perly do koupele vanilka s orchidejí Balea - pro mne byly příjemným překvapením. Velmi intenzivní a příjemná vůně, která provoní koupelnu a pomalu i celý byt. Vanilku můžu, květinové sladké vůně jako je ta orchideje moc ne, ale dohromady to není vůbec špatné. Perly se rozpouštějí ihned, rychleji než soli, takže to by mohlo být také plus. A opět se po rozpuštění dostaví obarvená, fialová voda. Navíc je za pár kaček (21,90 Kč), což je bomba. Za mě super a nemám tyhle perly naposledy. Hodnocení: 5/5.


Tělový krém Original Indulona - praktické balení, které vyškrábnete do poslední kapky. Obsah vonící naprosto stejně jako modrý krém na ruce této značky. Hutnější konzistence a především hodně mastné složení. Pokud jste sušenky, které potřebují pokožku opravdu důkladně promastit, tak hurá do toho, ale pokud vám stačí méně, tak tohle bude zbytečně moc. Mastnější výrobky mi samy o sobě nevadí, pokud se ale postupem času začnou vstřebávat a nezanechávají umaštěný pocit na x hodin, což tenhle kousek prostě dělá. Není mi nejmilejší a proto si ho znovu kupovat nebudu. Hodnocení: 2,5/5.

Tělové mléko Meruňka Indulona - Ovocná a velmi příjemná vůně meruněk, velmi věrohodná. Na léto by byla ideální, na těle vydržela minimálně hodinku. Konzistenčně bych neřekla, že je to mléko, ale spíš krém. A jsme u jádra pudla - blbě se dostává z obalu. Balení se mi zdá trochu nepraktické, protože od nějaké půlky se z lahvičky dostává blbě a pokud se nechcete ke konci pachtit s rozstřihnutím, tak z něho určitě maximum nedostanete. Samotné mléko se ale krásně roztírá, tělo provoní a hlavně se rychle vstřebává. Pocit na těle je příjemný. Hydratace tedy není nejlepší, jakou jsem kdy potkala, spíš bych řekla lepší průměr, ale normální pokožce bude rozhodně dostačovat. Hodnocení: 3,5/5.

Mandlový olej Regina - víceúčelový olej, který můžete použít jako tělový olej, masážní olej nebo i olej na pleť, záleží na vás. Já ho používala zejména na masáže a chvíli i jako tělový a byla jsem s ním nadmíru spokojená. Vůně je květinová, moc příjemná. Možná se budete divit, proč květinová, ale jsou v něm výtažky z květů mandlovníku, takže to vysvětluje vše. Olej je olej, bez debat, ale nezanechává úplně nejmastnější pocit, naopak spíš takový hebký a poměrně příjemný. A hlavně provoněnou pokožku, která vydrží a nabudí vaše smysly. Líbil se mi a znovu bych se ho vůbec nebála. Hodnocení: 4/5.


Antiperspirant ve spreji NEO Garnier - tohle vypadalo jako zajímavá vychytávka a inovace a ono zatím prdlajs. Naopak je to ten nejmíň funkční kousek, jaký jsem kdy viděla. Rozprašovač se mi zdál být fajn do té doby, než jsem ho párkrát vyzkoušela a zjistila, že je po použití celý oblemcaný, antiperspirant po něm stéká a tak dále. A když už očekáváte alespoň tu ochranu, tak po chvíli zjistíte, že smrdíte a sprej vůbec nefunguje. Jako bonus po tom, co koukáte na napáchané škody a kontrolujete ty kruhy v podpaží zjistíte, že nejen, že tam máte mokré mapy, ale navíc tam máte hnusné bílé fleky. Jednoduše fujky hnujky, tenhle znovu nechci. Hodnocení: 1/5.

Antiperspirant Original Dove - je mi o mnoho sympatičtější. Opět mne samotný neochrání na 100%, ale rozhodně na déle než deset minut. Navíc vůně je velmi příjemná, nedráždí podpaží a nezanechává žádné nepříjemné fleky a šmouhy. V kombinaci s krémovou Maximum Protection je to skvělá dvojka, která mne ochrání na sto procent. Hodnocení (jako podporu jiného antiperspirantu): 5/5.

Vůně Chiffon Oriflame - mi nevoněla a měla jsem ji opravdu hodně dlouho. Používala jsem ji jako nouzovku např. v práci, ale jelikož se mi doma kupí asi tisíc jiných vůní, říkala jsem si, že je čas se s ní rozloučit. Ten zbytek asi dokážu oželet.

Antibakteriální čistící ubrousky Balea - jsou alternativou antibakteriálních čistících gelů. Kupovala jsem je jako nouzovku na cesty, abych s sebou nemusela vozit tisíc čističů. Je jich v balení deset, smrdí alkoholem přesně jako ty gely, ale poslouží na očištění a dezinfekci rukou dobře. Stojí 24,90 Kč, takže se za ty peníze hodí aspoň jedny v kabelce mít. Hodnocení: 4/5.


Odlakovač na nehty Sparitual - mi žádným zázračným způsobem neučaroval. Dost mi smrděl a měla jsem pocit, že ho bylo třeba pro důkladné odlakování opravdu hodně. A jsou takové, které mi tu službu udělají rychleji a za míň peněz (tenhle stojí 137 Kč). Na druhou stranu je veganský, to asi mnohé z vás potěší. Hodnocení: 2,5/5.

Regenerační emulze na nehty For Life & Madaga - byl účinný pomocník cca dva roky zpátky. Pomáhal mi se záděrkama, kterých jsem se víceméně úspěšně zbavila a věřím, že i díky němu. Takže jsem ho poté uložila do skříňky a nedávno ho vytáhla. Opět se mi nějaké ty záděry objevily a k tomu jako bonus mám sušší kůžičky. Jenže když jsem ho otevřela, tak byl krém úplně jiné konzistence než původně a už ani tak hezky nevoněl. A když jsem se podívala na datum spotřeby, tak jsem se zhrozila. Schovávala jsem si ho tu totiž o rok déle než jsem měla. Tak bohužel musí jít. Ve své době byl ale fajn a celkem mě mrzí, že jsem se mu nevěnovala více. Hodnocení: 4/5.

Termální voda La Roche-Posay - termální vody jsou pro mě klasiky na každé léto. Ani tahle nebyla výjimkou. Nevím, jak přesně hodnotit termální vody, protože se mi zdají všechny stejné. Prostě voda ve spreji. Ráda se jimi osvěžím, ale žádné zázračné účinky u nich nespatřuji. Tohle malé balení mi dělalo společnost v kabelce a když jsem potřebovala, tak mi pomohla. V říjnu jsem si zbytkem v lahvičce kropila vlasy, které mám trochu dehydratované. Chtěla jsem zkusit, jestli jim to maličko pomůže. Za mě fajn, nemám co vytýkat. Hodnocení: 4/5.

Chladivý sprej na nohy Foot Works Avon - jsem doma škudlila nejméně dva roky. Vůně papáji byla moc příjemná a sprej jsem používala ráda, když se mi nohy v létě div nevařily. Že by měl nějaký výrazný chladivý efekt jsem si sice nevšimla, ale v těch vedrech pomohlo téměř cokoliv. A protože mi ho po dvou létech zbyla jenom malá troška, vzala jsem si ho do práce, kde jsem ho používala, když jsem cítila, že se mi pečou nohy v teniskách. Nedělalo to nic výjimečného, ale snad ani nemuselo. Stačila mi trocha vůně a osvěžení. Hodnocení: 3,5/5.


Jemný vyživující krém Extraordinair Oil Elseve L'oréal - hezký obal, příjemná konzistence a velmi sympatická vůně. To jsou plusy. Ovšem pak přijdou mínusy. Ač krém vypadal celkem přitažlivě a myslela jsem si, že mastit vlasy nebude, opak je pravdou. Vlasy zmastí od kořínků po konečky. Doslova. Vlasy se už druhý den hrozně mastí a i u konečků tvoří ošklivé umaštěné pramínky, když ho používám tak, jak je předepsáno. Poté jsem ho používala jako klasický kondicionér a ač to bylo asi k ničemu, jelikož se má používat jinak, už se nedostavovaly žádné nepříjemnosti, takže jsem ho tak spotřebovala. I tak ale.. znovu ho nechci. Hodnocení: 1,5/5.

Šampuk Pomeranč & Eukalyptus Ponio - zvláštní věcička, tenhle šampuk. Zase něco jiného a celkem zábavného. Pění to, voní to po citrusech, i když později ve vlasech už vůni neucítíte. Neudělá to žádné obrovské kousky, ale vlasy to zbaví nečistot, odmastí a umyje, jak potřebuji. Takže proč ne. Je to příjemný, i když upřímně momentálně žádný další šampuk asi nepotřebuji. Hodnocení: 3/5.


Aktivní koncentrované sérum Hyaluron proti vráskám se zklidňujícím účinkem PharmaHyaluron - mě bavilo. Praktické balení s pipetkou, díky které si aplikujete přesně takové množství, jaké potřebujete. Oproti předchozímu séru této značky bylo krémovější, takže ho bylo potřeba o něco více a do pleti se vstřebávalo o chlup déle, ale nic neobvyklého. Vůně příjemná, s krémem si rozumělo náramně. Pěkně na něj pleť připravilo a dohromady dobře hydratovaly a staraly se o pleť přesně tak, jak bylo potřeba. Hodnocení: 4,5/5.

Konjak houbička Ecotools - je fajn, pokud chcete něco jemného na čištění pleti. Někomu nemusí kartáčky sedět, tak potom je tu právě tenhle kousek. Je moc příjemná, postupem času je stále pórovitější a je třeba ji po třech měsících vyměnit. Ale ty tři měsíce hezky slouží. Je to příjemnější a důkladnější čištění než prsty. Ale zase to dle mého není asi nic, bez čeho by se nedalo žít. Takže nechám na vás, zda ji potřebujete nebo to bez ní přežijete. Já chci dál prozkoumávat tyhle zajímavé houbičky, ale nyní zkusím asi jinou značku. Na trhu se jich objevilo bezpočet, takže je z čeho vybírat. Hodnocení: 4/5.

Rozjasňující pleťová peelingová maska Vichy - pokud očekáváte nějakou dávku peelingu, tak jste na omylu, žádná zrníčka, co by důkladně pleť vyčistily, se v pytlíčku neskrývají. Maska je průhledná, maličko po aplikaci štípne, ale chvíli na to se dostavuje ještě zvláštnější pocit a to takové mírné chlazení. Po chvíli masku lehce opláchnete, pleť je čistá, ale oproti kolegyni stejné značky tam pořád zůstávají černé tečky. Není tedy tak dobrá a tuhle už znovu asi nutně nepotřebuji. Hodnocení: 3,5/5.

Hydratační vitaminová pleťová maska Lirene - pokud hledáte trochu výživnější masku, tak by se vám mohla líbit právě tahle. Maska je krémová, příjemně voní, i když zrovna třešně bych v tom nehledala. Pytlíček stačil bez potíží na dvě použití. Jde o krémovou masku, kdy část obsahu se vstřebává do pleti a zanechává ji pěkně vyživenou. A to fakt hodně. Je nacucaná jak hrom. Takže asi nejsem úplně cílovka, ale jednou za čas se výživné bombě nebráním ani já. Bonusem je super cena, 24,90 Kč. To jde, ne? Milé překvapení. Hodnocení: 4,5/5.


Touche Éclat Yves Saint Laurent - mega známý kousek, který pomalu táhne slávu této značky. Moc ráda jsem ho vyzkoušela, ale čekala jsem od toho mnohem víc než se dostavilo. Jedná se o rozjasňující korektor, což je tak napůl od každého. Není to ani korektor, který by skryl nedokonalosti, ani rozjasňovač, který by sám o sobě něco výrazně rozjasnil. Prostě je to napůl cesty k obojímu, takže ve finále vám tenhle produkt samostatně nestačí, pokud trpíte na kruhy pod očima jako já. Je to spíš "něco navíc", co vám dodá lepší pocit. A zas pro ten lepší pocit se mi nechce vyhazovat víc než tisícovka.. Jinak jako aplikátor a balení vymazlené, to asi nemusím dodávat, ale není to pro mne nepostradatelná záležitost bez které bych v budoucnu nemohla žít. Hodnocení: 3/5.

Primer That Gal Benefit - tuhle miniaturku tu mám už několik let, ale přiznám se, že jsem si ji nijak neoblíbila a často ji nevyužívala. Až teď jsem si říkala, že by to bylo na místě a tak jsem ji spotřebovala. Jde o rozjasňující bázi pod make-up. To rozjasnění tam lehce bude, má příjemnou žvýkačkovou vůni, ale tím ty plusy končí. Nijak jsem si nevšimla, že by to byla nějaká pecka, která by prodlužovala výdrž make-upu nebo nějak zlepšovala kvalitu make-upu. Možná spíš naopak jsem se s ní na tváři nijak moc necítila. Takže tohle znovu asi nutně nepotřebuji. Hodnocení: 2/5.

Fix na oči Super Liner Perfect Slim L'oréal Paris - příjemná záležitost, hrot je až do samého konce stále tenký a neroztřepený, i když postupně je znát, že se začíná maličko při kreslení ohýbat a hůř kreslit. Každopádně není to nijak hrozné a po setřepání (případně zastřihnutí, pokud si na to troufáte) zase vykreslíte pěknou linku. Samozřejmě věčná bohužel není, takže po nějakém půl roce jsem se rozhodla ji vyměnit. Výdrž linky celodenní, i když voděodolná není. Nakreslíte s ní i tu nejtenčí linku. Jo, líbila se mi, dalšímu balení bych se nebránila. Hodnocení: 4/5.

Řasenka Xpress Volume Mascara Waterproof Gabriella Salvete - je jedna z nejlepších řasenek, jaké jsem v poslední době vyzkoušela. Možná patří mezi nejlepší jaké jsem KDY v životě vyzkoušela. Trochu jsem se bála většího kartáčku, ale naprosto bez obav, kartáček řasy nádherně pročeše, zanechá mega dlouhé (a to i těch mých pár chlupů), oddělené a zahuštěné. Efekt prostě WOW, za mě rozhodně palec nahoru. Jednu chybičku však má a to je obtiskávání v prvních chvílích po nalíčení. Rychle zasychá, ale je možné, že v první minutě se vám obtiskne. U mě je to tedy co říct, což svědčí o tom, že opravdu ty řasy prodlouží a zvýrazní ;) Hodnocení: 4,5/5.

Lak na nehty Stars Enamel 08 Azzuro Gabriella Salvete - jeden z mých nejoblíbenějších laků. Nejen, že tenkrát pískáče ovládly trh, ale navíc tenhle se hezky nanášel, rychle zasychal, dobře kryl, nadělal spoustu parády a k tomu i velmi obstojně držel. Dokonce nebyly ani ty špičky tak brzy ošoupané. Fakt láska, o čemž svědčí i skoro spotřebované balení. Nyní jsem po něm po delší době opět sáhla a zjistila jsem, že už to nebude ono. Lak ztuhlý na troud a k tomu už na dně, takže jsem se rozhodla s ním víc nebojovat. Ale opouštím ho s láskou v srdci :D Hodnocení: 4,5/5.

Balzám na rty BIO Urtekram - není vůbec špatný. Chvíli jsem se bála, že balzám nepřežije, protože balení se mi zdálo z počátku takové všelijaké, ale zvládl to a dostala jsem se úspěšně na jeho dno. Balzám je moc příjemný, je trochu tužší díky obsahu včelímu vosku, trochu tam je i cítit, ale je to příjemná a velmi nenápadná záležitost a to jak pocitem na rtech, tak vůní. Hydratace není špatná, ale nebudu tvrdit, že neexistují lepší. Pokud trpíte na hodně přesušené rty, tak bych ho úplně nedoporučila (od toho je tu Blistex MedPlus! ;)). Avšak pokud nijak na přesušené rty netrpíte a třeba jenom jako já, je máte sem tam sušší nebo vás pálí a cítíte, že se teprve plánují vysušit, tak tenhle kousek stačí a skvěle pomůže. Hodnocení: 3,5/5.

A je to všechno! Bylo toho docela dost, co myslíte? A už teď vám mohu prozradit, že ani příští měsíc toho nebude úplně málo ;) Takže zase příště!

Máte s něčím z toho zkušenosti? 

10 komentářů:

  1. Z té spousty spotřebovaných výrobků jsem zkoušela jenom Dove deodorant a lak na nehty od GS a oboje mi celkem vyhovuje :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  2. Konjak houbičku mám taky a doufám, že mi ještě aspoň dva týdny vydrží :D.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale joo, ona vydrží i dýl, já ji měla o dost déle než tři měsíce ;) ale nebudu tvrdit, že je to hygienické no :D

      Vymazat
  3. Souhlasím s Garnier Neo, to se snad ani nemělo dostat na trh:-) A pak sprej no nohy od Avonu, ten už jsem měla ve více variantách, není to žádný zázrak, ale když nohy potřebují v horkém počasí osvěžit, tak svoji práci zastane:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako to taky nechápu no :-/ krémový antiperspirant šel, ale tohle je fakt hůza.. Přesně tak, ty Avon spreje jsou prostě příjemné.. nic víc, nic míň :D

      Vymazat
  4. Pískové laky GS jsou skvělé, jen škoda, že už se skoro nedají sehnat. Ale z těch jejich limitek nude a flash jsem si pár kousků taky vybrala. Teď mě docela zaujala ta matte, tak uvidím, jestli si i tam vyberu. Co na tu novou limitku říkáš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem dlouho stojan GS neviděla, takže vůbec netuším, co v něm je, asi to budu muset jít příští týden očíhnout :)

      Vymazat
  5. Krásné vlásky, čím je krmíš? ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, ničím speciálním :) Dávám jim jen šampon, kondicionér a jednou týdně masku a na konečky pak olejíček :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)