úterý 13. prosince 2016

New in: Kosmetika za listopad 2016

Krásný úterní den vám přeji!

Pravidelné čtenáře asi nepřekvapí, že po týdnu přináším nové video. Mám tu pro vás další New in neboli všechny kosmetické novinky za listopad. A u těch dalších se potkáme až příští rok :) Ale to je ještě daleko, pojďme se nejdříve ponořit do těch listopadových. Sešlo se toho ZASE požehnaně, co vám budu povídat..



Bylo tomu hned začátkem listopadu, kdy dorazil promo balíček plný krásných překvapení. Než se dostanu k těm kosmetickým, tak vám ho ukážu celý. No řekněte? Nepotěšil by vás nový diář, svíčka, nějaké dobroty a k tomu i kosmetika? Já z toho byla na větvi, co vám budu povídat..


Z kosmetiky jsem pak v balíčku objevila tři produkty v plném balení a hromadu zajímavých vzorečků. V plném balení tu byl pak lak na nehty Alessandro, který jste mohli vidět v podrobné recenzi před pár dny. Je naprosto úžasný, žeru ho nejen kvůli té krásné barvě, ale i kvůli skvělým vlastnostem. Pak jsem tam objevila roztomilé balení krému značky Panier des Sens, který seženete na e-shopu Demdaco.cz. Trochu mi připomíná krémíčky značky Crabtree&Evelyn, pamatujete se na ně? :) Poslední přírůstek je od FaceEvolution a jedná se o tekuté linky, které slouží zároveň i jako sérum na řasy. Prozatím jsem ho zkoušela velmi sporadicky, ale jelikož moje řasy začaly zlobit, trochu se ho obávám.


Ani letos mne úplně neminuly dárkové kosmetické balíčky. Už začátkem listopadu mi přišly rovnou tři od zastoupení značky Rexona a Dove. Od Rexony přišel luxusní pánský balíček, který obsahuje sprchový gel, antiperspirant a sluchátka. Ten se mi hodně líbí a nemálo potěšil i toho mého chlapa. Druhý balíček Rexona je určen pro změnu sportovkyním. Najdete v něm totiž kromě sprchového gelu a antiperspirantu také ledvinku na běhání. Mě osobně nejvíce zaujal balíček Dove, který obsahuje též sprchový gel a antiperspirant a k tomu jako dáreček přibalili silné vlněné ponožky. Jo, to je něco pro mě, pro lenocha :)


Od Garnieru ke mně dorazily tyhle tři platýnkové masky. Po té s granátovým jablkem jsem už chvíli pokukovala, takže jsem ráda, že ji mohu vyzkoušet. Každá je určena pro jiný typ pleti. Modrá s jablkem je pro dehydratovanou pleť, zelená se zeleným čajem je pro normální až smíšenou a růžová heřmánková pro suchou a citlivou.


Další zásilka z koncernu L'oréal dorazila vzápětí. Obsahovala tuhle spoustu dekorativní kosmetiky! Zůstala jsem na balíček zírat v němém úžasu a nemohla se nabažit pohledem na tyhle kousky. Přímo od L'oréal Paris jsem v něm objevila čtyři (resp. tři barvy) rtěnek Gold Obssesion, které nově seženete v regálech drogérií. Dostupné jsou ve čtyřech odstínech: Rouge Gold, Rose Gold, Pink Gold a Nude Gold. Všechny mají hezké odstíny v rozmanité škále barev a hlavně co je u nich kromě zlatého obalu výjimečného, jsou i zlaté třpytky, které obsahují. Není to asi pro každého, osobně se s tímto trendem zrovna neztotožňuji, ale nemohu říci, že by byly úplně marné. Pak jsem tam objevila ještě L'oréal řasenku Volume Million Lashes Fatale, na kterou jsem se těšila, protože s řasenkami této značky mám povětšinou dobré zkušenosti, ovšem tentokrát se konalo zklamání. Ale více o tom zase příště. Od Maybelline přišly také dvě rtěnky. Tentokrát matné, odstín 882 Fiery Fuchsia a 885 Midnight Merlot. Jednu jsem si schovala pro vás a jednu (885) překvapivě ráda nosím (důkaz ve videu). Téže značky tu mám ještě lesk na rty Baby Lips a produkt na obočí Brow Satin. Tužku na obočí jsem už chvíli zkoumala v drogérii a čekala jsem na recenze, zda za to bude stát či nikoliv. A překvapivě se mi zdá tahle tužka celkem zajímavá. Brzy více. Poslední značka produktů v obálce mě chytla za srdce nejvíce. Našla jsem tam NYX, juchů! A rovnou dva snad nejslavnější produkty: jumbo tužku na oči v bílé 604 Milk Lait a tekutou rtěnku Lip Lingerie v odstínu 12 Exotic. Asi ani jedno není třeba představovat, že? :)


Abych tu neměla málo všech těch pomocníků do koupele, přišly mi další dva. Tentokrát tetesept Herbs & Oil, což je nevšední kombinace oleje a soli do koupele. V půlce pytlíku najdete olej a ve druhé sůl. Dorazily mi hned dvě varianty Divoká růže s levandulí a Mučenka s pomerančem. Už se těším, až si dám zase vanu. A pokud byste si to chtěli taky zkusit, tak nyní je seženete v DMku výhodněji ;) (pokud se nepletu tak za 39,90 Kč)


Pár dní na to přišla obálka s těmito novými balzámy na rty od Blistexu. Jelikož Blistex miluji, tak mě tahle novinka Triple Butters hodně potěšila. Balzám obsahuje tři druhy másel - bambucké, mangové a máslo tucuma. Jak můžete vidět, tak mi dorazila slušná zásobička o kterou se samozřejmě rozdělím s vámi :) Já už jsem si jeden otevřela a teda řeknu vám, že už tu vůni jsem si zamilovala, natož pak tu sladkou chuť a příjemný pocit na rtech, který vyvolává.. Zase to vypadá na oblíbence.


Ani Dermacol mne neochudil o nějaké novinky. Už mám i já možnost vyzkoušet slavný make-up Selfie. Zatím jsem ho ještě nezkoušela, ale aktuální make-up mám na dně, takže to nebude dlouho trvat a poté se do testování opřu. Z počátku jsem na něho slyšela samou chválu, nyní pro změnu čtu špatné zkušenosti, tak jsem zvědavá, zda šlo při chválení o reklamní trik nebo za to fakt stojí. Další řasenka přibyla i do týmu Mega Lashes, tentokrát jde o Dramatic Look. S většinou řasenek této řady mám dobré zkušenosti, tak uvidíme, jak si povede tato. Jako dárek mi potom přišla dárková kazeta se třemi druhy sprchových gelů, což se mi nikdy neztratí. Však mě znáte.


I Weleda mě potěšila v listopadu balíčkem. Tato přírodní značka momentálně rozjela kampaň k Regenerační řadě Granátové jablko, která obsahuje na deset produktů péče o tělo a pleť. Já jsem dostala k otestování dárkové balení Sprchového krému a Regeneračního oleje s touto vůní a k tomu ještě Vyživující olej na nehtovou kůžičku a Olejovou tužku na nehtovou kůžičku. To se mi náramně hodí, protože co vám budu povídat, moje ruce jsou teď v žalostném stavu.. včetně kůžiček. Tak třeba právě tohle potřebují. Více o této řadě najdete zde.


Novinkou v testování je pro mě španělská značka Xhekpon obsahující kolagen. Český distributor této značky z e-shopu Xhekpon.cz mne oslovil, zda bych nechtěla otestovat nějaké produkty a jelikož ráda zkouším a testuji nové a dosud neobjevené značky, rozhodla jsem se přijmout. Přišel mi rozkošný růžový balíček, který obsahoval kromě několika vzorků a miniatur i čtyři plná balení. Krém na obličej už mi dělá pár dní společnost po večerech, stejně jako Krém de Mahiou, který je ideální na zimní čas díky hutnějšímu složení. Krém na ruce přijde na řadu velmi brzy, protože moje spotřeba krémů se teď násobí a kolagenové tonikum asi zkusím ještě dnes, protože jsem děsně zvědavá, co to bude dělat. Určitě se můžete do budoucna těšit na recenze! A pokud by kosmetika zaujala i vás a rádi byste si udělali radost třeba pod stromeček, můžete si nyní objednat tuto kosmetiku s 10% slevou, pokud zadáte slevový kód "VANOCE" a ještě vám to přijde zabalené v růžové krabičce ;)


Další balíček přišel s výhrou ze soutěže, kterou pořádala Pleva. Tuším, že jsem soutěž objevila na Facebooku a měla jsem to štěstí, že jsem se stala jednou z výherkyní jejich Bambuckého balzámu s propolisem. Asi to o mně nevíte, ale mám slabost pro všechno se včelími produkty. Tak nějak za to může pravděpodobně dědova vášeň, kterou je včelařství :) Proto mě tahle výhra neuvěřitelně moc potěšila a zahřála u srdce. Opět kousek, který se nadmíru hodí na zimní období, protože jde o trochu hutnější a mastnější balzám. A navíc krásně voní po včelím vosku!


Další kosmetické novinky přišly ke mně domů od kamarádky. Už na konci listopadu jsme se sešly na dámskou jízdu a při té příležitosti si nadělily první dárečky k Vánocům, protože se bohužel už nestihneme sejít. Já ve své dárkové taštičce našla všechny tyhle poklady.. Z kosmetiky pak Bylinnou ovesnou koupel značky Biogena, která vypadá neuvěřitelně zajímavě. Má uvolnit tělo a zjemnit pokožku. Do vany jsem pak dostala ještě nádhernou fialkovou bombu od Bomb Cosmetics, která opravdu silně voní a k tomu i roztomile vypadá. Poslední kousek se zařadí do sbírky štětců a jedná se o štěteček, který teď všude frčí. Přiznám se, že mne tento trend dosud míjel. Tyhle štětky mi přijdou tak trochu zvláštní. Ale tuhle mrňku už zkouším používat. Zatím nejsme úplně nejlepší přátelé, ale snažíme se jedna druhé přijít na chuť :D


Abych těch sprchových gelů Aroma Ritual neměla málo, koupila jsem si další dva :D Ne, kecám. Tyhle jsem kupovala ještě dříve než mi přišel dárkový balíček Dermacol, takže nakonec jsou z toho obří zásoby :) Ale tyhle sprcháče se mi doma nikdy neztratí, obzvlášť Irská káva. Sprcháč Jahodu s rebarborou jsem ještě neměla, jenom tělové mléko, takže jsem ho vzala na zkoušku. I když vím, že to bude taky lahůdka. V DMku nyní tyhle sprcháče seženete za 39,90 Kč.


A to nejlepší nakonec! Kromě toho, že jsem zapomněla vyfotit další balení Expresního odličovače s chrpou od Yves Rocheru, který miluji a kupuji zas a znovu, tu mám také tuhle krásku - Rozjasňovací paletku od Sleeku! Dlouho jsem o ní přemýšlela, několikrát jsem kolem ní s těžkým srdcem prošla, ale teď už jsem prostě neodolala. Musela jsem si ji koupit, prostě jsem musela! :D Mají ji v kamenné prodejně e-shopu MakeupFromLondon, takže jsem při poslední návštěvě neváhala a tu paletku si odnesla. Je naprosto nádherná a přiznám se, že mám úplně strach do ní zasahovat. Pokud si potrpíte na výrazné rozjasňovače s dobrou pigmentací, tak tohle je zaručeně jednička. Ta paletka je prostě dokonalá, co vám budu povídat..


Tak a to by bylo za listopad asi vše. Prozradím vám, že od té doby se mi tu objevila zase kupa zajímavé kosmetiky, takže i za měsíc se máte na co těšit! :) Ale kdo sleduje FB nebo Instagram, tak už to určitě ví ;)

A co jste si v poslední době pořídili vy? Máte s něčím z výše zmíněného zkušenosti?

18 komentářů:

  1. Určitě se s tebou ztotožním s kávovým sprcháčem od Dermacolu, ten je nejlepší, vůně je bezkonkurenční :-) a závidím zásobu balzámků Blistex, já si pořídila 4 kousky od Soaphorie, a to i přesto, že jich mám dalších dvacet, mám na tyčinky na rty závislost :-) a pokud ráda soutěžíš, zvu tě :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pozvání, Pavli :) Rovnou přihoď komentář k minulému článku, je tam soutěž právě o sadu Dermacol s Irskou kávou ;) A o balzámky budeme zanedlouho také soutěžit, všechny si určitě nenechám.

      Vymazat
  2. No, ten blistex bych taky chtěla vyzkoušet :-) Přeji ti krásný den. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Leni, tobě též! :) Brzy o ně bude soutěž, tak se na Tebe třeba usměje štěstí, když se zapojíš ;)

      Vymazat
  3. Fúúra kozmetiky.Už som sa tešila na tvoje novinky.Sleek paletka vyzerá super aj tetesept ma zaujal aj iné produkty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo je to všechno pecka, já se v té spoustě kosmetiky fakt rochním :)

      Vymazat
  4. Teda, toho je pořádná hromada:-) Připojuji se k těm, kterým Selfie nesedl, jsem docela zvědavá, co na něj pak řekneš Ty:-) Balzámů na rty mám tolik, že další kupovat nechci, ale když vidím ten Blistex..tak to předsevzetí asi poruším a pořídím si ho:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten Blistex je fakt super, ale brzy bude soutěž, tak počkej, třeba se na tebe usměje štěstí! :* Jinak na Selfie jsem zvědavá, zrovna dneska jsem dodělala starý make-up, takže od zítřka selfíčkuju :D

      Vymazat
  5. Zas tolik krásných novinek. Balíček Xhekpon by mě také potěšil, jsem zvědavá, jak Ti kosmetika sedne. Balíček Dove je také moc povedený.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je to prostě krása, pořád se ve vší té kosmetice rochňám, jen bych potřebovala dva lidi na testování :D nejmíň :) Xhekpon už začínám testovat a zatím to není špatný :)

      Vymazat
  6. Na Blistex se už dlouho chystám, ale vstoupilo mi do cesty Labello lip butter. Ale už mi dochází, takže teď už si ho konečně pořídím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to mi povídej, Labella másla chci domů všechny příchutě! :D Ale držím se zpátky, protože jinak nebudu schopná všechny ty balzámy spotřebovat :( :D

      Vymazat
  7. ja používam of Facevolution hairplus a som nadšená, prvý výrobok, po ktorom mi začali rásť riasy, navyše je prírodné, takže za to má u mňa plusko!:) Chystám naň aj recenziu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mu dávám ještě šanci, tak snad budu mít jednou fakt krásné řasy jako mrkací panenka :D :)

      Vymazat
  8. Zaujal mě Blistex, dá se sehnat normálně v drogerkách? Neswatchla bys ty Gold rtěnky? Díky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Blistex je minimálně k dostání v DM :) Na rtěnky bude určitě článek včetně swatchů, ale musí to chvíli počkat až na to bude dostatek času :)

      Vymazat
  9. Ta rtěnečka ti moc nesluší :-( Světlejší barvy jsou na menší rty lepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To sice jsou, ale kvůli tomu si občas tmavou neodpustím :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)