středa 5. října 2016

GO Concealer - W7

Krásný středeční den!

Mám tu pro vás nový článek a tentokrát mrkneme opět k dekorativní kosmetice a to na korektor GO britské značky W7. Dlouho jsem od W7 nic neměla, jen co je pravda. Jejich paletky mám sice v hledáčku už dlouho, ale vždycky jsem nakonec upřednostnila nějakou jinou. Ale korektor jsem tehdá potřebovala nutně a tenhle mi celkem padl do oka, jelikož mi připomínal vy-víte-koho. Ovšem nebudu vám mazat med kolem huby, v tomhle případě to byl krok dost vedle. Avšak pěkně postupně..



Kalíšek vypadá jednoduše a roztomile a jak jsem říkala, připomíná mi můj nejoblíbenější korektor od Catrice. Na první pohled něco podobného. Kalíšek se šroubovacím víčkem a uvnitř na první pohled stejně tuhý korektor, i když posrážené kapky prozrazovaly, že bude založen spíše na vodní bázi než olejové. Bližší prozkoumání vedlo ke zjištění, že si úplně podobné nejsou, protože tenhle kousek je gelovější. Tedy alespoň z počátku byl, nyní po pár týdnech mírně vyschl, takže už to tak strašné není. A tak je tenhle příběh trochu složitější. Když jsem ho používala prvních pár dní, byla záruka, že tahle recenze bude hodně kritická. Korektor pod dotykem roztával a díky tomu hodně po obličeji cestoval. Nedal se pořádně ani rozprostřít a zapracovat, když jste se ho snažili rozetřít do ztracena, přemístili jste si ho úplně někam jinam. No práce s tím byla opravdu příšerná a to ani nemluvím o té slabé výdrži. Jakmile jste ho jakž takž nanesli, tak jste ho do pár hodin měli slitý do vrásek, které to poblíž našlo a nebo úplně kamsi zmizel. Jenže, jakmile trochu proschl, tak už se přeci jen zdá být trochu lepší. Lépe se roztírá a jakž takž si na pleti sedne. A jak líp sedne, tak i o něco déle vydrží. Ten půlden už v klidu dá. Takže jsem ráda, že jsem s recenzí nějakou chvíli otálela, protože přeci jenom už nemusím být vyloženě hnusná. Jako nezlepšil se výrazně, protože pořád má dost daleko do dobrého korektoru, ale zlepšení tam prostě je. Kdyby byla nouze, tak po něm snad i sáhnu. I když.. Ani krytí není žádná pecka, tak nějak spíš nižší. Výrazné nedokonalosti neskryje, spíš zvládne jen malé začervenání či menší kruhy pod očima a lehce sjednotí. Tak asi ne, nesáhnu po něm. Ale abych nebyla jen kritická, tak musím pochválit odstín, protože Light, který mám je skutečně světlý, sedne i opravdovým bledulkám, jakou já bezesporu jsem. Takže alespoň za to palec nahoru.




Sečteno podtrženo, tohle není žádná výhra, kterou byste museli doma mít. Z počátku jsem měla chuť ho hned vyhodit, ale jsem ráda, že jsem chvíli počkala, protože alespoň nepatrně mohl korektor zlepšit svoji reputaci. Pořád je to ale dost málo na to, abych ho dokázala mít ráda a radši než abych se trápila s tímhle kouskem, sáhnu po svém osvědčeném Camouflage Creamu. Kdyby někoho přeci jenom zaujal, tak ho seženete po e-shopech, např. tady nebo tady. Případně ho seženete i v obchůdku Makeup From London v Hradci Králové, kde jsem ho kupovala já. Cena je 70 Kč za 7 g.

A co vy a W7? Máte s něčím zkušenosti? Jaký korektor je pro vás ten nej? 

13 komentářů:

  1. Od W7 moc věcí nemám, jednu paletku hnědých stínu co jsem dala do souteže :) Jinak mám jeste tvářenka a ta mi prijde v pohodě :) Já stejně zadný korektor moc nepoužívám :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám z dřívějška například bronzer a ten je taky super a nadmíru mi vyhovuje :) Stíny jsou také chválené, takže je to prostě produkt od produktu :)

      Vymazat
  2. Měla jsem od W7 řasenku a ta byla bezva. Občas mívají tuto značku ve Štěrboholích v outletu v Nextu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji mám teď blíž v obchůdku v Hradci Králové, takže super :)

      Vymazat
  3. Já mám od W7 tekutý korektor a také žádná sláva, moc ho nepoužívám.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja dookola používam korektor od Miss Sporty.Ten je pre mňa najlepší.Nikdy som sa od neho nevyhádzala.Je to moja srdcovka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A který přesně? Že bych ho omrkla :) Já se zase vracím ke Catrice, ten je za těch pár korun fakt peckový!

      Vymazat
  5. Já moc korektory nemusím obecně. Vystačím si s make-upem. Ale mám doma od Avonu a jsem celkem spokojená, používám ho ale jen občas :) A tato značka W7 mně neláká...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šťastná to žena! :) Já ho bohužel používat musím, protože jinak bych vypadala s kruhy pod očima jako zombie :D Ten novější od Avonu je také celkem chválený, tak o něm přemýšlím pro příště :)

      Vymazat
  6. Pripominate ti- my vieme koho pobavilo 😂😂 no co, znacka W7 ma teda absolutne nezaujala a ani tento korektor si nemusim kupit, cakat kym sa umudri a bude fungovat to niee😊😊
    Nemas nejake nove sekacive ulovky? Rada by som si kukla prave toto video😀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Boze to co som napisala 😁 *pripomina ti
      *sekacove

      Vymazat
    2. Náhodou mám, dneska jsem zrovna byla lovit a ulovila super kousky.. :) ale není toho moc, tak uvidím, jestli ještě počkám na další a nebo natočím nějaké kratší videjko :) :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)