neděle 2. října 2016

Gel Effect Duo - Rival de Loop Young

Krásný nedělní večer vám přeji!

Dlouho tu nebyl žádný lak na nehty, nemyslíte? Důvod je jednoduchý. V posledních měsících mé nehty vůbec nejsou ve formě, jak jistě víte. Nedávno jsem vám to říkala u článku na nehtovou péči Sililevo . V létě jsem ale dostala od kamarádky lak na nehty Gel Effect Duo od Rival de Loop Young a musela jsem ho co nejrychleji vyzkoušet. A tak když byla většinu mých nehtů stejně dlouhých a prsty mi nezdobily záděry, byl čas tenhle lak, resp. laky vyzkoušet a hlavně nafotit :D



Jedná se o oboustranný lak, kde z jedné strany máte klasickou krémovku a z druhé je lak ozdobný, plný barevných hexagonů. V tomhle případě je to fakt nevšední a veselá kombinace barev. Jednobarevná část je intenzivní sytá krémová růžová, bez obsahu jakéhokoliv shimmeru či třpytek. Druhá půlka vám potom dozdobí vaše nehty bílými a modrými hexagonky. Růžová část laku je krásně krémová, na nehtech nestéká, štětečkem se dobře roztírá a rychle zasychá. Lak je úplně suchý během pár minut. Přiznávám, že se mi s těmito dvojlaky celkem těžce pracuje, protože se mi celkem blbě drží. Mám raději víčko schované v dlani než druhou půlku laku :D Krytí je skvělé ve dvou vrstvách. Konečný výsledek se mi potom velice líbí. Lak schne do vysokého lesku a krásného gelového efektu. A výdrž? Poměrně dobrá, protože bez top coatu jsem měnila lak až po třech dnech, což je na poslední dobu opravdu celkem dlouhá doba. S top coatem mám potom vyhráno i na pět dní, což je přímo bomba, no ne?


K ozdobnému top coatu řeknu tolik, že jde opět o gelovou texturu, která ale o něco déle zasychá oproti růžovému kolegovi. Překvapivě se mi nedařilo nabrat nijak velké množství hexagonků, i když v lahvičce jich je až až, takže to vždy nechám jen takto slabě v jedné vrstvě, která jakž takž rychle uschne a nehty přeci jen dozdobí. Když laku či vrstev dám více, tak se schnutí prodlouží na poměrně dlouhou dobu (dvě vrstvy tohoto top coatu mi na nehtech usychaly snad půl hodiny!). Výdrž asi hodnotit nemá smysl, samostatně jsem lak nezkoušela a jako další vrstva laku ty předchozí vrstvy trochu zafixuje a na nehtu pak lak(y) drží déle. Každopádně, je to na nehtech příjemné zpestření a jelikož já podobné barevné ozdůbky můžu, jsem i přes horší vlastnosti ozdobné části celkem spokojená. Rozhodně tvoří s růžovým lakem skvělé kombo. Hlavně za těch pár korun si kupujete rovnou dva kusy, což je fajn. Určitě se to hodí někam na cesty nebo třeba v téhle barevné kombinaci někam na dovču :)

Takže celkem spokojenost, růžová část má určitě palec nahoru, ozdobná je na tom o něco hůř, ale co nadělám, že jo :D Je to moje druhá zkušenost s lakem RdL a jsem celkem spokojená, takže to určitě není naposledy, co mám lak této značky doma. Seženete v Rossmannovi, cena cca 50 Kč.

Znáte laky Rival de Loop? Máte s nimi zkušenosti?

16 komentářů:

  1. Tento lak vidím poprvé a moc se mi tato kombinace líbí. No, další věc, kterou musím připsat do wishlistu. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta kombinace je vážně super! :) A mají další tři různé barvy! :D

      Vymazat
  2. Díky moc za tip, Škodulko :-) Určo v drogerce mrknu - jako změna je to super nápad.
    Přeji pěkný den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač, Míšo! :) Já musím také omrknout ty další barvy (mají ještě 3!) :D :)

      Vymazat
  3. Já upřímně tyto komba nemusím... není nad jednobarevnou klasiku s třpytivým nebo jinak barevným prsteníčkem...:o) Jinak RdL mám celkem ráda a zrovna jsem chtěla zkusit paletku stínů, stojí asi 120Kč a je tam cca 10 stínů, což je super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak u tohoto si můžeš taky nalakovat jenom prsteníček :) Já to tak taky většinou dělám. Na paletku RdL jsem také koukala a chci časem též zkusit, ale teď mě láká víc stojan Trend It Up! :) :D

      Vymazat
  4. Od této značky jsem nic neměla, ale rozhodně to vypadá skvěle :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji taky moc prozkoumanou nemám a vlastně kromě laků a jednoho stínů jsem v ruce nic neměla :-/ musím časem napravit :)

      Vymazat
  5. Kombinace je krásná s kosmetikou nemám zkušenosti :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, ty kombinace barev do těch duo laků mají hezké :)

      Vymazat
  6. zaujímavý nápad, o takomto laku som ešte nepočula :) výdrž je úplná bomba, už len kvôli tomu by som si ho kúpila :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu to není špatný :) A mají ještě několik dalších zajímavých barevných kombinací ;)

      Vymazat
  7. jéé to je krásné duo :) já mám červený a jako top jsou k tomu černo-bílé glitry, taky fajn kousek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem na něho, taky se mi líbí, asi přijde na řadu příště :D :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)