středa 17. srpna 2016

Spotřebováno za červenec 2016

Krásný den, moji nejdražší!

Dovolená v plném proudu a paradoxně času méně než obvykle, takže až dnes tu pro vás mám nové video. Doufám, že se mi povede během tohoto týdne ještě nějaké natočit, abych měla něco připraveného i na příští týden :) Zpět ale k tomu aktuálnímu, kterým je zase jedno velké Spotřebováno.



Opět mega velká spotřeba, takže video nepatří k těm nejkratším. Ale to se dalo čekat, že ano :D Kdo má raději než video pár slov, tak níže jsem se utrhla ze řetězu a všechno sepsala :)


Sprchové mýdlo Cedr Helvetia Natura - sprchové mýdlo znělo hodně lákavě, ale bohužel mne tenhle kousek nijak zvlášť neohromil. Vůně cedru mi byla sice příjemná, ale je to asi jediná věc, která mi přišla výjimečná. Jinak naprosto obyčejný sprchový gel, jakých potkávám v drogériích tucet.. Neměl žádnou přidanou hodnotu, kvůli které bych si řekla, že ho chci znovu. Prostě průměr. Hodnocení: 3/5.

Tělový peeling Irská káva Dermacol - miluju! Tyhle peelingy se opravdu povedly! A asi vás nepřekvapí, že ten s vůní irské kávy bude můj nejoblíbenější! Hrubostí jsou peelingy tak akorát, krásně voní a nestojí svět, takže já když nebudu vědět po kterém sáhnout, vrátím se k těmhle ověřeným kouskům. Možná by mohly obsahovat trošičku víc olejových složek, abych se poté už nemusela mazat, to mám u peelingů ještě radši, ale ani tak si na ně nemůžu stěžovat.. Hodnocení: 4/5.

Tónovací tělové mléko Summer Revived DermaSpa Dove - dlouho jsem se tomuto mléku vyhýbala, protože jsem ho mylně považovala za samoopalovací krém. On to ale úplně samoopalovák není, ale spíš něco mezi tónovacím krémem, který určitě znáte v podobě na obličej a něco mezi klasickým tělovým mlékem. Toto mléko má schopnost lehce, ale opravdu jenom lehce dodat vaší pokožce barvu jako po opalování. Ne nic extrémního, ale jen lehké zabarvení alá strávila jsem dvě odpoledne sluněním. Je to přirozené, nevtíravé a když se druhý den nenamažete, tak o tom další den ani nevíte. Takže ho můžete používat dle potřeby a nemusíte se bát žádných dlouhodobých účinků. Za mě určitě must have pro další léto, protože vzhledem k tomu, že na sluníčku moc času netrávím, to chce aspoň ty nohy trochu "opálit" :) Navíc příjemná je i vůně, konzistence a rychlé vstřebání. Hodnocení: 5/5.

+ vzorek Štěstí tělového sufflé od Soaphoria


Šampon Rasul Urtekram - Jeden z nejlepších produktů za 2016! Tenhle šampon vážně umí zázraky. Bude to určitě zásluhou rasulu (afrického bahna), které má na svědomí trochu hrubší strukturu, která vlasy prostě parádně vydrhne a ony se tak zbaví veškerých nečistot. Výsledkem jsou nádherně jemné, lesklé, odlehčené a dokonale čisté vlasy. Šampon mi zaručil minimálně tři dny bez mytí a krásně zdravé vlasy. Jedinou nevýhodou bylo to šílené poletování vlasů kolem hlavy :D Najednou bylo mým vlasům až moc lehko. To mi ale nezabrání v tom, koupit si ho znovu. Objednávka je na spadnutí.. Hodnocení: 5/5.

Parfém Eau de Gaga od Lady Gaga - další velký oblíbenec. O parfému jsem nestihla doteď sepsat článek, ale nebojte se, nepřipravím vás o něho. Plánuji i video, kde bych něco málo řekla o své současné sbírce parfémů, takže tam se určitě ještě objeví taky, i když už jen flakónek, protože po víc jak půl roce používání tenhle miláček padl. Pokud máte rádi dřevité a těžší vůně, tak tohle by se vám mohlo líbit. Základem je dřevo a kůže, srdcem je fialka a hlava je limetková. Zajímavá kombinace všeho - osvěžující/sladká/dřevitá složka zaručuje jedinečný kousek.  Minimalistický černý flakónek tomu dodá šmrnc a proto se bude vyjímat jak v pánském, tak dámském koutku (je to unisex). Prostě jo, asi si ji budu muset koupit znovu.. Na podzim/zimu je to ideál. Hodnocení: 5/5.

Intenzivní pečující krém na nohy s mandlovým olejem Balea - mi nesedl. Není to nic, co bych si chtěla kupovat znovu a těžce zaostává za skvělým ureáckým kouskem této značky. Ač je mastnější a člověk čeká nějakou výraznější péči, není tomu tak, ba spíše naopak. Vytvoří se mastný film a ten na nohou zůstává dlouhou dobu a pořádně se ne a ne vstřebat. Spíše se otře všude kolem než že by se dostal tam, kam má. Výživa nohou je mizerná a já měla po delší době používání pocit, že mám nohy sušší než bez mazání.. Hodnocení: 2,5/5.

Krém na ruce grep a černý rybíz Ryor - je z limitované kolekce připravené k 25. výročí značky. Byl to dárek k nákupu, takže jsem si ho chtěla zkusit. S díky jsem vyzkoušela a ráda vyhazuji. Ta vůně je naprosto odporná. Proti grepu ani rybízu běžně nic nemám, ale tahle kombinace je šílená. Voní to "hořce", jo fakt, i vůně může být těžce hořká. Nic pěkného. Rychle se vstřebá, což je fajn a v práci, kde jsem ho měla, se to hodilo. Ale hydratace nula nula nic, spíš po chvíli ještě nepříjemnější sušší pocit než předtím, takže zklamání. Hodnocení: 2/5.


Dvoufázová micelární voda 3v1 Garnier - jsem sice nespotřebovala sama úplně do dna (i když podle lahvičky to vypadá, ale byla jsem nucena ji přelít do jiné lahvičky), ale u mě už si ani neškrtne. Jestli mi v poslední době bylo z odličovačů něco nepříjemného, tak je to tenhle kousek. V očích mě to štípalo, na pleti to zanechávalo mastný film. Což o to, ve sprše poté ještě dočišťuji čistícími gely, ale když jsem namočila pleť, tak mi to i při tom oplachování dráždilo oči a.. ne, prostě s tímhle jsme si vůbec nesedly, takže jsem to přenechala sestře, ať s ní naloží, jak uzná za vhodné. Mrzí mě to, ale za mě je tahle dvojfázová věcička šílená. Hodnocení: 2/5.

Intenzivně zdokonalující krém na oči a rty - byl vcelku příjemný oční krém. Oční okolí udržoval svěží, hydratované a dostatečně vyživené. Oční okolí bylo dostatečně vypnuté a nehrozilo přesušení. V očích neštípal ani nedráždil, takže spokojenost největší. Krásně se roztíral a rychle se vstřebával a přesto jsem nezaznamenala sebemenší suché místečko. Za mě moc fajn a další balení klidně beru. Hodnocení: 4/5.

Intenzivně zdokonalující maska na obličej Timecoat Dermacol - též nebyla vůbec špatná. Krémová maska, kterou nanesete a po uplynutí 15 minut jednoduše setřete. Část krému/masky se vstřebá, což úspěšně vyživí vaši pleť a nechá ji to luxusně nacucanou. Je to ideální kousek pro sušší pleť, protože tohle je parádní vyživující bomba. Trošičku štípala, ale naprosto minimálně, žádný problém. Líbí se mi i rozdělené balení do dvou pytlíčků, alespoň zbytečně neplýtváte. Hodnocení: 4/5.

Hyaluronové sérum Saloos - pokud od séra nečekáte vyloženě zázraky v podobě zmizení vrásek a podobně, tak se určitě zastavte u tohoto přírodního neparfémovaného od Saloosu. Je opravdu moc fajn, plusové body začínají balením s pumpičkou. Gelová struktura a rychlé vstřebání je také super. Možná vás na chviličku zaskočí lepivý pocit, ten ale během krátké chvíle zmizí a vy už tak máte pleť připravenou pro aplikaci krému. S tím se snese perfektně, dovolí mu se důkladně vstřebat a tak máte díky kombinaci séra a krému krásně hydratovanou pleť. Myslím, že vás nezklame. Není to na samostatné použití, ale kombo sérum + krém je super. Určitě by další balení mohlo vyjít. Hodnocení: 4,5/5.

Jílové masky na obličej Dermokil - další masky na obličej, kterým nemám co vytknout. Jde o bahýnko, které vám dá minimálně na dvě použití (jeden pytlíček). Po rozetření maska začne postupně zasychat a po čtvrt hodince, kterou ji máte nechat působit, je úplně suchá. Jakmile pohnete mimickými svaly, tak začne praskat. To trochu napíná vaši pleť a přitom to ještě trochu štípne, ale není to nic tragického a dá se to snést. Po kontaktu s vodou se maska ihned smývá a zanechává pleť krásně čistou, hydratovanou a odmaštěnou, což je super. Za mě určitě ano, jen cena by mohla být za platýnko trochu příjemnější (150 Kč). Hodnocení: 4/5.


Oboustranný pilník na nehty Essence - se mnou byl už hodně dlouho a jelikož byl za ty roky slušně opotřebovaný, šel z domů..

Glowing in the dark Top coat Essence - top coat, který svítil pod UV lampou. Ideální akorát tak na diskotéky, kde ho dokážete využít. Já ho takhle jeden čas nosila a mělo to celkem úspěch, ale jinak na běžné použití je to naprosto zbytečná věc. Po několika letech, kdy mi tu převážně ležel, je čas se s ním rozloučit. Už nějak nevypadá, jak by měl :D Samozřejmě by se dal využít i místo klasického top coatu, ale jelikož nijak výrazně výdrž laku neprodloužil a vlastnostmi mi úplně neseděl, tak jsem používala raději jiné top coaty..

Lak na nehty Amaze Fleur de Santé - tenhle lak se mi z počátku vůbec nelíbil, ale po prvním lakování to byla láska. Měl hodně zajímavou barvu, taková "stará mladá" :D Ale on na nehtech ve finále vůbec nevypadal zle a tak jsem po něm sahala vcelku často.. Dostala jsem se díky tomu až ke dnu a jelikož v poslední době mám oblíbence jiné a po dně mě zrovna nebaví šátrat, je čas se rozloučit..

Top coat Models Own - jedno z největších lakových zklamání mého dosavadního života. Krásný top coat plný barviček, který rozsvítí jakýkoliv lak. To je fajn. Ale to příšerně dlouhé schnutí a nepříjemná manipulace s ním, mě natolik otrávila, že jsem ho využívala minimálně. I jedna vrstva tohoto top coatu schnula třeba půl hodiny, což je naprosto šílený!! Proto jsme se mnohokrát na nehtech nesešly a teď když vyschl, se s ním loučím i bez slz..

Lak na nehty Space Dust Rimmel - tenhle lak měl jednu z nejkrásnějších barev, jaké jsem kdy viděla. Byl to pískový lak v černo-zelinkavé a vypadal na nehtech naprosto úžasně. Základ byl černý, ale obsahoval zelinkavý shimmer, což tomu dodalo šťávu. Krásně se lakoval, velmi rychle schnul a kryl už ve dvou slabších vrstvách. Výdrž byla slabší, což mě mrzelo, ale i tak jsem po něm sahala hodně často o čemž svědčí ten skoro prázdný obal :)


Liquid Camouflage Catrice - top, top, top! Jeden z nejlepších korektorů, jaké můžete v našich drogériích sehnat. Ještě s kalíškovým bráškou jsou rozhodně něco, co vám doma nesmí chybět. Tahle tekutá verze se hodí pod oči trochu víc, protože nemá takové tendence zalézat do vrásek, krásně se roztírá a velmi úspěšně zakrývá kruhy pod očima. Na místě drží po celý den a nestojí svět, takže radím: jděte do něho! Hodnocení: 5/5.

Korektor 24H Perfect Stay Astor - taky nebyl vůbec špatný, ale na Catrice prostě neměl. Krytí bylo obstojné, ale ne tak perfektní, zase měl ale celkem přirozenou rozjasňovací schopnost. Výdrž byla o něco slabší, poté tak nějak nenápadně vymizel a kruhy se začaly ke konci dne více projevovat. Jako nebyl špatný a používala jsem ho poměrně dlouho a ráda, ale asi ho znovu nutně nepotřebuji.. Hodnocení: 3,5/5.

Minerální matující make-up Annabelle Minerals - za to tenhle kousek nutně potřebuji! Nejlepší make-up, jaký jsem doma kdy měla. Nádherně přirozený efekt. Zanechá pleť velmi příjemnou na dotek i na pohled. Střední krytí a dlouhá výdrž. Není úplně otěruvzdorný, takže jakmile si začnete po obličeji matlat, částečně si ho otřete, ale pokud nemáte s tímto potíže, tak bude na svém místě celý den ve stejném stavu. Za mě vážně super a určitě budu objednávat znovu. Hodnocení: 5/5.

+ vzorek Matujícího make-upu Annabelle Minerals v odstínu Natural Fairest


Tužka na obočí Essence - je mojí stálicí. Mám již druhé (nebo třetí?) balení a budu používat, dokud se bude prodávat. Obočí s ní vykreslím rychle a jednoduše, tužka je měkká a kartáčkem poté můžu obočí trochu pročísnout. Odstínově mi naprosto skvěle sedí odstín Brown. Jen jeden problém s tužkou mám a to je právě shánění tohoto odstínu, protože většinou bývá v drogériích vyprodaný. Hodnocení: 4,5/5.

Badgal Liner Waterproof Benefit - pro mě byla něco příšerného. Jsem ráda, že jsem ji měla v miniatuře, protože dát za ni plnou cenu, tak si asi vyrvu všechny vlasy :) Tužka se mi nezdála ze začátku tak špatná, ale časem mi začala brutálně lézt na nervy. Voděodolná ani trochu, na místě nedržela, rozmazávala se, waterline nepřežila ani pár minut. Navíc to bylo tlusté poleno a ořezat ji do špičky se snad ani nedalo. Dokonce se při ořezávání dost lámala, takže jsem ji víc ořezala než spotřebovala. Používala jsem ji jen na cesty jako nouzovku, jinak se mi zdála dost k ničemu. Byla konzistencí gelová, takže kreslila hezky a víčko netahala, ale to je asi tak všechno. Nesedly jsme si, pro mě jedna z nejhorších tužek, jaké jsem doma kdy měla. Hodnocení: 2/5.

Multi-Action Volume Mascara Essence - mi vyschla než jsem se s k ní stihla zase vrátit. Od začátku jsme si úplně neseděly. Řasenka poměrně dost slepovala a i když prodlužovala, výsledek vůbec nebyl pěkný. Časem jsem ji tedy na chvíli odložila a našla si větší oblíbence a pak už se na ni nějak nedostalo, takže stihla vyschnout. Neohromila mě natolik, abych ji znovu potřebovala.. Hodnocení: 2,5/5.

Beauty Rush lesk na rty Victoria's Secret - tenhle lesk se mnou žije už přes čtyři roky.. No, to je vcelku dlouhá doba, takže je čas se rozloučit.. Bohužel, ač jsem ho podle mě používala hodně často, nestihla jsem ho celý spotřebovat. Ale víte, že jsem víc rtěnková no.. Dělal mi společnost v kabelkách, kde to byl takový "kousek poslední záchrany". Nebyl špatný, výdrž sice žádná mega dlouhá a celkem lepil, ale když nic jiného, tak hezky voněl a dobře chutnal! :D Hodnocení: 2,5/5.

Lesky na rty Colorama - za to tyhle lesky mi přišly super. Jako pořád je to lesk, takže výdrž žádné dlouhé hodiny, ale právě že na lesk držely celkem obstojně a k tomu hezky vypadaly. Opět jsem je nechávala po kabelkách, kde mi hodněkrát pomohly, když jsem neměla po ruce nic jiného. Každá barva trochu jiná. Růžová se třpytkama je pro mě obvykle děsivá kombinace, ale tady to vypadalo pěkně a ta červená? Luxus, dodala rtům šťávu a přesto to vypadalo dost přirozeně. Navíc lesky hezky voněly a daly se sehnat v drogériích za pár kaček. Na to jak lesky nemusím, tak tyhle mi dělaly společnost hodně dlouho.. a právě to je ten problém, i když jsem je používala na mé poměry dost, tak to nestačilo k tomu, abych je včas spotřebovala :( Takže je čas se po letech rozloučit. Hodnocení: 4/5.

Ufff a já s radostí oznamuji, že jsme na konci! :D :) Takže zase příští měsíc, kdy toho bude taky dost, to se nebojte.. ;)

Máte s něčím z toho zkušenosti?

9 komentářů:

  1. Zkušenost mám s korektorem Catrice, který je naprosto skvělý, dvě vypotřebovaná balení a další dvě koupená mluví za vše:-) A pak s dvoufázovou micelárkou Garnier, strašně jsem se na ni těšila, protože ta klasická i ta verze Pure jsou senzační, ale tahle je jedním slovem otřesná, strašně mi vadí ten mastný film na pleti po použití.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme s tou micelárkou stejně.. mně prostě taky nevyhovuje :-/ Korektor je pecka, to je prostě must have! :)

      Vymazat
  2. Těším se na video o parfémech. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad se mi ho povede brzy připravit :) plánuji to už kdovíjak dlouho a pořád nic :-/ :D

      Vymazat
  3. ten Gaga parfum je veľmi zaujímavý, až tak, že sa neviem rozhodnúť, či sa mi páči alebo nie :D

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Očuchej ho v drogérii :) Měli by ho mít myslím v Rossmannech a snad i v DM :)

      Vymazat
  4. Mám doma Catric korektor a jsem spokojená... nejradši na něm mám jeho lehonkou parfemaci, která je cítit po nějakém dětském krémíčku ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. PS: ta fotka u tohohle videa je povedená😊

      Vymazat
    2. Parfemace není špatná, i když na mě je intenzivnější než bych u korektoru čekala :) a děkuji, to byl takovej spontánní nápad, když jsem viděla to prázdné balení šamponu :( :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)