čtvrtek 25. srpna 2016

Andělská tvář - Havlíkova přírodní apotéka

Krásný večer vám přeji!

Já už vám musím prostě o tomhle pokladu napsat, protože si ho tu škudlím už někdy od května a pomalu, ale jistě, se s ním budu muset rozloučit, nebude totiž trvat dlouho a nezbyde mi ho ani kapka. Zbožňuji ho a teď si tak uvědomuji, že jsem ho zapomněla zakomponovat do oblíbenců, i když by tam měl stoprocentně být! :D No tak někdy příště.. Dnes se tedy zaměřím na ucelenou recenzi tohoto krému, který má na svědomí Havlíkova přírodní apotéka. Tahle česká přírodní značka přednedávnem způsobila boom na našem trhu s přírodní pečující kosmetikou a ač jsem odolávala hodně dlouho, nakonec jsem zašla v Praze do obchůdku a podlehla.. Chtěla jsem určitě zkusit pleťový krém, vhodný jako noční péče na moji mastnější pleť a nakonec dohromady s prodejní poradkyní, jsme zvolily tenhle noční krém s úžasným názvem Andělská tvář. Jako (nejen) ty názvy produktů této značky jsou naprosto vymazlené!




Oficiální popis: Krém pro vyhlazený vzhled pleti, pro andělsky hebkou tvář, je noční emulze s obsahem extraktu z hlíz brambory a mateří kašičky, jež tvoří dokonalou kombinaci pro zachování svěžího vzhledu.

S obsahem mateří kašičky, extraktů z hlíz brambory, meduňky lékařské, levandule, bambuckého másla, kyseliny hyaluronové.



Nebudeme hodnotit balení, jo? Protože já se nad ním jinak rozplynu.. Miluji všechny ty zářivé, barevné a hravé obaly všech možných značek, které na mě vykouknout v každém regále, ale jestli mě něco opravdu hřeje u srdce, tak tenhle krásný, čistý, jednoduchý, minimalistický obal. Krabička, plechová tubička a kromě toho jsem dostala do taštičky ještě motivační kartičku, kterou jsem si nechala na stolku, abych si ji mohla každý den přečíst. Prostě roztomilost, co vám budu povídat. Značka rozhodně ví, jak navázat se zákazníkem kontakt! :D Pokud máte rádi přírodnější typy vůní a obzvlášť levanduli, tak tohle se vám bude líbit. Z počátku se zdá být dost intenzivní, ale po chviličce se vůně rozleží a zůstává velmi nenápadná. Má krémovou texturu, která se krásně roztírá a rychle vstřebává. Není extrémně mastný ani úplně vodový, že by se stoprocentně vstřebal a vy o něm za minutu nevěděli. Ne že by zanechával nějak nepříjemný mastný film, spíš jen tak lehce cítíte, že tam je. Obstará pro pleť naprosto skvělou péči. Pleť je vyživená, hydratovaná a neskutečným způsobem pěkná. Za celou dobu, co ho používám (cca 3 měsíce), jsem neměla s pletí nejmenší problémy (trochu akné se objeví na pár dní jednou v měsíci, ale to se nepočítá). Opravdu je pleť v luxusním stavu, nemám žádná vysušená místa ani extrémně mastnou pleť, ucpané póry nebo větší výskyt akné. Naopak je krásná, pružná a na pohled i na dotek fakt svěží a zdravá, jakoby "vyvážená". Prostě je pleť přesně taková, jakou ji chci. Používám ho společně se sérem (nejdříve Hyaluronové Saloos a nyní PharmaHyaluron) a s tím si rozumí náramně a pleti dodává péči ještě o chlup luxusnější. Jednoduše já tomu krému nemám absolutně co vytknout, strašně moc mi vyhovuje a to od balení, přes složení po výsledky. Nedám na něho dopustit a vím, že budu chtít časem určitě buď další balení a nebo zkusím prozkoumat další péči této značky.




Krém seženete buď tady nebo mrkněte zde, jestli ve vaší blízkosti není obchůdek. Já jsem byla v obchůdku v Palladiu, kde je velmi příjemná obsluha, která vám pomůže vybrat kosmetiku podle vaší potřeby. Cena za 30 ml je 417 Kč.

Co vy a Havlíkova apotéka? Zaujala vás tato kosmetika?

14 komentářů:

  1. Na HPA čtu samé pozitivní recenze, určitě taky časem něco vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já budu určitě v průzkumu značky pokračovat, protože taky nečtu žádná negativa :)

      Vymazat
  2. Ještě jsem nic od značky neměla, ale také čtu samé pozitivní recenze, tak snad časem.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě! :) Já to budu taky prozkoumávat postupně :D

      Vymazat
  3. Andelskou tvar chci vyzkouset, diky za recenzi. Ja mam ted Krasnou slecnu na den a üak Ranni cistici 3-minutovou masku, ktera je opravdu bomba. To musis vyzkouset. ;)
    Vypada to, ze ja i moje plet jsme si Havlika zamilovaly. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O Krásné slečně jsem právě taky přemýšlela, ale jelikož s mazáním přes den jsem občas trochu lajdák, volila jsem spíš něco pořádného na noc :) 3.minutovku mám rozhodně na seznamu! :)

      Vymazat
  4. Od HPA jsem zkoušela jen havlíkův zázrak a byla jsem nadšená. Ale velice mě zaujal i tento andílek :) :-)

    The Word of makeup

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je boží, doporučuji! :) Havlíkův zázrak chci taky a k tomu masku a další a další.. :D

      Vymazat
  5. Mám Klárko Bio český krém, který voní tak citrusově, takže na léto je pro mě používání osvěžující. Dá se použít na ráno i noc a já ho používám na ráno, protože mi udělá pleť matnou a nelesknu se, což je to co chci :D. A na večer jsem si potom koupila makový olej , stačí 3 kapky na každou stranu a hned je pleť spokojená a třeba zklidněná po čisticím gelu :) Mají krásný obaly, já se taky rozplývám a ty názvy ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmmm, Veru, ten makový olej zní zajímavě! :) Děkuji za tip!

      Vymazat
  6. Od HA mám ráda ranní čistící masku. Překvapilo mě, že ti sedl tento krém, jelikož já byla před ním varována jako před krémem, co nesedí pleti s akné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Jako je fakt, že akné teď nijak výrazné nemám, takže možná i proto sedí, ale nezdá se mi, že by měl aknózní pleti nějak škodit :) Já jsem s ním rozhodně nadmíru spokojená!

      Vymazat
  7. Asi jsem prvni chlap s komentarem k HPA...vyzkousel jsem Havlikuv prirodni zazrak...a je to fakt zazrak...ono to proste funguje. Takze, zeny, presvecte sve chlapy, at do toho jdou taky a vypadaji proste lepe :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tohoto komentáře si neskutečně vážím, děkuji! :) Já jsem zrovna začala přítele taky hlídat, aby se mazal, tak snad jsme na dobré cestě! :) :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)