neděle 10. července 2016

Hyaluronové sérum Saloos

Krásný nedělní den vám přeji!

Než opět vyrazím do pracovního procesu, rozhodla jsem se sepsat alespoň jednu recenzi, kterou tu mám pro vás naplánovanou už pěknou chvíli. Je čas vám představit nedávnou novinku přírodní značky Saloos. Víte, že Saloos celkem můžu a jelikož mne tato novinka - Hyaluronové sérum - hodně zaujala, byla jsem ráda za možnost jejího vyzkoušení.



Oficiální popis: Hyaluronové sérum je jedinečným koktejlem účinných látek pro celkové omlazení pleti. Obsahuje vyvážený komplex dvou druhů 100% kyseliny hyaluronové. Zatímco nízko-molekulární kyselina hyaluronové působí na pokožku dlouhodobě, vysokomolekulární se stará o okamžitý účinek přípravku. Její nejvyšší možná koncentrace okamžitě hydratuje, vyhlazuje povrch pleti, aktivně působí proti vráskám a dokáže minimalizovat drobné jizvy. Chrání buňky před oxidativním stresem a působí proti podráždění pleti. Patentovaný anti-age komplex Fucocert dokáže podpořit regeneraci pokožky a vrátit jí svěžest i zářivý vzhled. Sérum má lehkou konzistenci a díky tomu se rychle vstřebává. Nanáší se ráno a večer na vyčištěnou pleť jako podklad pro další péči, kterou podporuje a současně neruší žádnou vůní. Pro všechny typy pleti včetně citlivé.



Sérum má naprosto jednoduchou bílou lahvičku, ze které na vás nevykoukne milion ozdobných blbůstek, ale působí hezky a čistě a já si ji díky tomu zamilovala. Lahvička má pumpičku, takže dávkování je naprosto bez problémů, nevylijete si toho zbytečně moc a dvě pumpnutí bohatě stačí na celý obličej. Jedná se o průhledný, trochu tekutější gel, který se lehce rozetře a ihned se vstřebává. Je bez parfemace, takže tady opravdu nehrozí, že by někomu mohla vůně vadit. Po aplikaci na cca dvě minutky zaznamenáte na obličeji lepení, ale opravdu se nemusíte bát, protože po chvilce ustane a o séru nevíte, je plně vstřebané a pleť je tak připravená pro nanesení vašeho krému. Krém se poté na pleti lépe usadí. Je těžké hodnotit účinky séra samostatně, jelikož ho používám v kombinaci s další péčí a není asi nějak dobře rozdělitelné jaké zásluhy jsou čí. Ale musím říci, že mám v posledních týdnech zase pleť o něco lepší. Pupínky se objevují velmi zřídka, pleť je pružnější a není přesušená, ale zároveň ani extrémně mastná. Jednoduše, jsem s ní v poslední době celkem spokojená. Tím chci tedy říci, že sérum mi rozhodně neuškodilo. Právě naopak. Už po něm jsem cítila, že pleť dostala první dávku vitaminové bomby a postupně se přichystala a poté přišla pecka v podobně krému. Používala jsem ho i v očním okolí, které nejen že nedráždí, ale dohromady s očním krémem opět krásná spolupráce, pleť vypnutější a oční okolí hydratované, takže vrásky nejsou na první pohled tak viditelné.



Za mě tedy naprostá spokojenost. Je vidět, že jako sérum funguje, pleť je připravená pro aplikaci krému, je vypnutá a následně skvěle přijme krém. Jediné malé mínus je za poměrně rychlý úbytek, protože sérum se mnou bylo celkem krátce, něco málo přes dva měsíce... Říkám si ale, že špatný vůbec nebylo a cena taky není nijak převratná částka, takže vážně uvažuji o dalším balení.

Seženete buď na e-shopech, např. tady nebo tady a omrkla bych nabídku Saloos i v DM drogériích nebo různých obchůdcích s bio kosmetikou. Cena se pohybuje kolem 200 Kč za 15 ml.

Co vy a Saloos? Máte někdo zkušenosti s tímto sérem? Co od séra očekáváte?

*PR produkt od zastoupení Saloos

27 komentářů:

  1. Mně taky sedlo a je to asi jediné sérum, které doteď pravidelně používám :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já jich už pár vypotřebovala.. ale všechno mi to přišlo jako séra-neséra.. spíš takové lehčí krémíky.. kolikrát i se silikonem :-/ tohle se mi líbí, že je fakt vstřebatelný gel, který se dostane tam, kam má (tj. do pleti).. :D :)

      Vymazat
  2. Saloos mám moc ráda. Mám od této značky odličovací olej a taky naprostá spokojenost. Zkušenosti se séry nemám žádné, ale mohla bych nějaké vyzkoušet. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně zase odličovací olej vůbec nesedl.. zatím snad jako jediná věc této značky :D

      Vymazat
  3. Já teď mám první sérum, od Loreal z řady Skin Perfection a to se mi zatím vůbec nejeví špatně, takže myslím, že pleťová séra opravdu mají něco do sebe. Tohle bych možná taky vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem ho měla a byla s ním spokojená, ale tohle sérum se mi zamlouvá trochu víc.. z tamtoho jsem cítila tak nějak.. umělost, silikony.. nevím, jak to popsat :D z tohoto gelu nic, takže je mi takové bližší :)

      Vymazat
  4. Ráda bych si ho pořídila :) Vypadá hodně dobře :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle serum jsem si taky oblibila, jen mi prijde, ze jak se hrozne rychle vstrebava, tak ho sotva stacim roztirat :-D
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, je fakt, že to musí být šup šup :D a teď mám PharmaHyaluron a to je hodně podobné.. to se vstřebává možná ještě rychleji :D

      Vymazat
  6. Tohle serum jsem si taky oblibila, jen mi prijde, ze jak se hrozne rychle vstrebava, tak ho sotva stacim roztirat :-D
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  7. Také jsou ho zkoušela a byla jsem celkem spokojená, ale občas se mi drolil z obličeje, když jsem použila krém. Jinak Saloos mám ráda a většina produktů mi vyhovuje :)
    Gabrieless

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě, také mám s většinou věcí téhle značky dobré zkušenosti :) Jinak s tím krémem se mi to stalo taky.. ale jenom s jedním, s dalším krémem je to OK.. :D tak nevím jestli to není spíš tím krémem.. ale zvykla jsem si to vyloženě nedrhnout, jen lehce rozetřít a dobrý :D :)

      Vymazat
    2. Droli se i po pouziti jejich pletoveho oleje, zklamani!

      Vymazat
    3. Ty jo, tak to čumím.. Já s krémem, co používala (Andělská tvář od Havlíka), neměla problém.. ale jako fakt to nedrhnu, jen lehce rozetřu a nechám vstřebat..

      Vymazat
  8. Odpovědi
    1. Určitě podívej, protože fakt stojí za zkoušku :) Já si ho budu určitě shánět znovu!

      Vymazat
  9. Zaujalo mě, tak jsem ráda, že to není zmetek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není, fakt je moc fajn a opravdu vážně uvažuji, že se k němu vrátím :)

      Vymazat
  10. Poslední sérum jsem měla od Lóreal skin perfection a bylo fajn, ale chtěla bych vyzkoušet i jiná. Přemýšlím nad perlovým od Nivei, ale tohle mě taky zaujalo. Mrknu na obě a uvidím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To od Lorealu jsem měla taky ráda, ale upřímně, pořád jsem z toho cítila tak nějak trochu spíš krém a silikony.. tohle je fakt sérum, jaké si představuji :) Ale musím říct, že to od Nivei mě láká taky! :D

      Vymazat
  11. Saloos mám ráda a jak dopoužívám své aktuální pomocníky na pleť, sérum chci vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus, je moc fajn :) a to, které používám nyní je taky super, ale to zase příště :D :)

      Vymazat
  12. Zajímavý tip, já ted používám hyal. sérum od nobilis tilia a to je teda moc fajn, jelikož mám už postarší oční okolí, byla jsem zvědavá, jestli s tím něco udělá a docela vidím výsledky - vyhlazení a hydrataci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmmm, to zní zajímavě :) musím ho tedy omrknout :)

      Vymazat
  13. Uz nejaky cas mam toto serum na wishliste. Ked spotrebujem regeneracny olej od Saloos, urcite ho budem chciet vyskusat.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)