pondělí 13. června 2016

Spotřebováno za květen 2016

Krásný pondělní den vám přeji!

Další týden i měsíc je za námi a vy víte, že to znamená jediné.. Nové video před námi :) V předchozím týdnu jsem stihla natočit Spotřebováno za květen, takže si dnes můžete užít pár minut povídání o dalších odpadcích.. Tedy, zní to dost nechutně :D Ale je to tak.. Za jeden měsíc to tentokrát není tak tragické, takže je tu i kratší video než jste zvyklí! :)



A opět tu sepíši i pár vět, pokud raději čtete..


Sprchový gel Rozpustilý citron Aroma Ritual Dermacol - asi stopadesáté balení sprchového gelu AR, myslím, že nikoho nepřekvapí.. I když je fakt, že této citrónové variantě jsem se vyhýbala poměrně dlouho, protože vůně mi přijde tak trochu "záchodová". Po aplikaci se ta vůně v koupelně rozleží a je přijatelná, ale asi to není parfemace, po které mé srdce touží.. Takže jako proč ne, špatný není, ale příště se vrátím k příjemnějším vůním. Hodnocení: 4/5.

Sprchový gel Balea - ověřená klasika za pár kaček. Sprcháče této značky mám ráda a jednou za čas se k nim vracím. Umyjí, nevysušují a hezky voní, proč ne. Bonus je nízká cena a velký výběr vůní. Tahle by měla být s malinou a citronovou trávou, ale tráva tam cítit není a vůně je spíš sladká ovocná, čistě vonící po malinách. Na jaro ideální. Hodnocení: 4/5.

Perly do koupele Antistres Kneipp - jsem si kupovala v DM ve výprodeji za krásných 27 Kč. Šlo o malé perličky, které se hned po nasypání ve vodě začaly rozpouštět. Vodu zbarvily do oranžova a hezky voněly po mandarinkách, takže to vypadalo, jak kdyby se člověk koupal v džusu :) Nedalo to mé pokožce žádnou péči navíc, ale koupání to zpříjemnilo. Hodnocení: 3/5.


Šampon Aqua Light Pantene - o tom ještě v budoucnu řeč bude, protože tu mám přichystané další balení. Je totiž naprosto úžasný. Vlasy jsou krásně lehké, jemné, voňavé a lesklé. Navíc v takovém stavu hrozně dlouho vydrží. Za mě prostě naprostá paráda a blíže snad brzy. Hodnocení: 5/5.

Suchý šampon Tropical Batiste - další favorit. Batiste jsou (nejen) pro mě klasa mezi suchými šampony, takže vás asi nepřekvapí, že je budu chválit. Tato tropická varianta nádherně voní po kokosu a exotickém ovoci, což je prostě luxus. Vlasy sice lehoučce zbarví do běla, ale při vyčesávání to z vlasů dostanete a hlavně z nich dostanete i mastnotu. Výsledný efekt je prodloužení "čistoty" vlasů o další den. Není potřeba vlasy ani držet v culíku, protože vypadají fakt dobře. Možná je efekt maličko horší než s verzí Original, ale i tak jsou vlasy v pěkné kondici. Hodnocení: 4,75/5.

Maska na vlasy Ultra Doux Garnier - masku klidně můžete v drogériích nadále míjet, protože to není nic, co byste museli bezpodmíněčně mít. Používala jsem ji snad skoro rok a za tu dobu jsem nezpozorovala, že by se dostavil nějaký výsledek jejího používání. Vlasy vypadají úplně stejně s ní i bez ní. Hodnocení: 2/5.


Tělové mléko DermaSpa Goodness Dove - se tu také ještě objeví v souhrnném článku o této řadě kosmetiky. Krásná a dlouhodobá vůně, jednoduchá aplikace, rychlé vstřebání a moc příjemný pocit po namazání. Trošičku víc mi voněla varianta Uplifted, ale ani tohle nebylo vůbec špatný. Za mě moc fajn tělové mléko. Hodnocení: 4,5/5.

Krém na ruce DermaSpa Goodness Dove - tohle je pro mě velké ne. Z počátku se konalo nadšení, ale netrvalo dlouho a tenhle krém mi začal lézt na nervy. Může za to ta nepříjemná silikonová vrstva, kterou vám to na rukách udělá. Sice není mastná ani kluzká nebo jiným způsobem extrémně protivná, ale prostě na rukou je a přijde mi, že se drží jen na povrchu a k důkladné hydrataci rukou nedochází. A to vůbec, protože po pár hodinách mám ještě horší pocit, než jsem měla předtím. Ruce mi přijdou po namazání snad ještě sušší než předtím. Ne, tenhle krém mne nezaujal a znovu si ho určitě pořizovat nebudu. Ač vůně příjemná, výsledný efekt nula nula nic. Hodnocení: 1/5.

Sprejový antiperspirant Original Dove - je pro mě klasika, kterou nikdy nic nezkazím. Samostatně proti pocení u mne nepochodí, ale jako doplňková ochrana k tuhému/krémovému/gelovému antiperspirantu je to strašně super věc. Nádherně pudrově jemně voní, podpaží nedráždí a já se s ním cítím ještě lépe. Hodnotím tedy pouze tak, jak jej používám: 5/5.

Gel na holení Philip for Men Swisso Logical - pokud máte rádi silné pánské vůně, tak tohle se vám bude líbit, stejně jako mně! Já na téhle sexy vůni naprosto ujíždím a když se s gelem přítel holil, hned nato jsem ho musela zulíbat :D Gel zjemní chloupky a vy je tak poté velmi lehce odstraníte. Pokožka není podrážděná (obsahuje zklidňující aloe vera) a navíc prostě voní. Používala jsem také, občas jsem se neudržela a příteli gel ukradla, ale pšššt :) Musím ale uznat, že cena je trochu někde jinde, takže další balení asi jen tak nepotkám. Najdete ho tady. Hodnocení: 5/5.


Matující krém na obličej My Skin Essence - tohle nebyl úplně špatný krém, ale zároveň to není ani žádný hit. Vůně je taková trochu chemicky založená, ne úplně nejkrásnější, zvládnout se ale dá. První efekt po namazání je zmatnění, ale dělá spíše medvědí službu, protože po nějaké chvíli je pleť ještě mastnější než předtím. Trochu mám s krémem pocit, že se zcela nedokáže vstřebat a zanechává na obličeji neprodyšnou a ne úplně příjemnou vrstvu. Jak ale říkám, neměla jsem žádný zásadní problém, takže proč ne. Hodnocení: 3/5.

Zkrášlující péče proti nedokonalostem Normaderm Vichy - tohle sérum je mi do dnešního dne tak trochu záhadou. Z počátku mi přišlo docela fajn, mohla jsem ho používat v klidu samostatně, protože pleť byla mastnější. Pak jsem najednou měla tváře přesušené, takže přišla na řadu kombinace séra a hydratačního krému. Výsledky ohledně ochrany proti akné žádné, ke konci se pleť zhoršila i když jsem se tomu tímto způsobem snažila předejít. Obličej si dělal doslova co chtěl. Navíc mi to vůbec nevonělo a obsah alkoholu svůj dojem také nevylepší. Znovu ho nechci. Hodnocení: 2/5.

Expresní odličovač očí s chrpou Yves Rocher - je jednička. Jeden z nejlepších odličovačů očí, jaké jsem dosud měla. Ne bezdůvodně je to jeden z nejopěvovanějších. Po protřepání se obě části ihned spojují a poměrně dlouho tak vydrží, takže bez největších potíží odlíčíte úplně vše, co se na očích vyskytuje. Stačí chviličku lehce přidržet tamponek nebo jemně přejet a máte odlíčený veškerý oční make-up, včetně voděodolných produktů. Před očima se nedělá mlha a oční okolí není ani nijak mastné či zatížené. Za mě prostě velké ano a další balení je důkazem, že jsem si ho fakt oblíbila. Hodnocení: 5/5.

A jsme na samém konci.

Tentokrát to nebylo tak špatné, co říkáte? Máte s něčím z toho zkušenosti?

8 komentářů:

  1. S Vichy mám obdobnou zkušenost - příliš agresivní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Docela jo, nevím, nějak mne to neoslovilo.. :( Řadu Idéalia mám raději :)

      Vymazat
  2. Tiez som mala problem s Normadermom,hnusne mi smrdel,prisiel mi agresivny a vobec ziadny pozitivny vplyv na akne nemal.
    Som jedina na svete co nie je odvarena z tohto Pantene samponu a Batiste?podla mna najlepsi suchy sampon je modry Syoss hoci ostatne vlasove pripravky od tej znacky nemam rada.to iste tie dermacol sprchace,mala som ceresnovy vonal okej ale hrozne zle sa dostava z tej tuby vgon dost ma to pri sprchovani otravuje,nijak extra nehydratuje oproti Dove sprchovym gelom alebo napr. olivovej Ziaja.toto su akurattake tri bloggo stalice, ktore kazdy blog ospevuje,a ja nechapem,chcela by som vediet ci aj niekto iny ma podobny nazor.
    Mas uzasne sexy nechty Skodulka:)

    Al

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Al, určitě jsou další, toho bych se nebála ;) Ono je to podle mě i trochu tou pozitivní reklamou, že si člověk pak oblíbí i věci, které by si třeba normálně neoblíbil :D Jako ty šampony jsou fakt boží, tam vidím super efekt, tam tedy opravdu jde pro mě o funkční a kvalitní produkty.. :) Ale u těch sprcháčů máš naprostou pravdu, jsou o mnoho lepší (a já to často i ve videích říkám), ale stejně je prostě mám ráda, kvůli těm jejich vůním a je to spíš takové nějaké osobní pouto s nimi.. :) Každý podle mě takové produkty máme a každému sedí něco jiného :) Jinak moc děkuji! ;)

      Vymazat
  3. Ten citronový Dermacol ve mně taky trochu evokoval záchodovou vůni..Zato Aqua Light je pro mně asi nejlepší drogerkový šampon. A odličovač od YR je super, což je trochu na pytel, protože jak si ho chodím kupovat, tak si odnesu i ranec jiných věcí:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to mám s YR poslední dobou dost podobně, sakra :D :D

      Vymazat
  4. Já používám Batist, což je naprostá klasika... Pak mám ráda sprcháče od Dermacolu a šampony od Pantene jsou pro mne bezkonkurenční! jinak Super recenze, je fajn že to takhle vypisuješ, ráda si to přečtu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No občas je to fuška všechno sepsat, ale baví mě to :) Sama si pak ráda jednou za čas přečtu tyhle shrnující recenze a zkušenosti :D :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)