sobota 4. června 2016

Kde nakupuji? Aneb většina prodejen a e-shopů, kde utrácím nejvíc..

Krásný den vám přeji!

Dlouho tu nebylo žádné video, nemyslíte? Tak si po týdnu zase jedno dáme.. Tentokrát povídací, což asi nebude pro každého. Napadlo mě už kdysi dávno natočit video zaměřené na obchody, kde nakupuji. V plánu jsem video měla víc jak rok, ale až nyní jsem se konečně k natočení dostala. Dala jsem dohromady většinu (ne všechny, uvědomila jsem si, že jsem třeba úplně zapomněla na kategorii parfumerií nebo home decoru..) obchodů, kam běžně chodím a e-shopů, které se mi vybaví a kde jsem nakupovala nebo pravidelně nakupuji.

Asi nečekejte nějaké velké množství tipů, myslím si, že většinu znáte.. Ale najdete tam i pár mých zkušeností, tak třeba to někomu z vás pomůže :) Na druhou stranu, berte to zase trochu s rezervou, jsou to mé zkušenosti a názory a co (ne)vyhovuje mně, nemusí být stejné i u vás.. Ale rozhodně se podělte o své názory/zkušenosti v komentářích, třeba to zase někomu bude k užitku! ;)



No a víc slov asi netřeba, protože ve videu je toho řečeno spoustu.. opět 25 minut jako nic :)

Jaké obchody navštěvujete vy? Nakupujete raději v kamenných prodejnách nebo on-line?

A ještě jedna otázka, je nějaké téma, které by vás v budoucnu zajímalo? Ať už formou článku či videa? Blíží se velké výročí blogu a ráda bych vyhověla vašim přáním a připravila něco, co vás bude bavit a zajímat :) Něco málo mám v hlavě připravené, ale ráda se s vámi poradím.

6 komentářů:

  1. Ja najradčšej nakupujem v obchodoch, je to lepší ako cez internet.Rada chodim do F§F,Takko,Mark Spencer a HM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já obchody ve volném čase už nechci ani vidět, takže upřednostňuji internet :) ale třeba na oblečení a boty si na internetu moc netroufám.. :D

      Vymazat
  2. Klidně bych nakupovala i v kamenných prodejnách, ale tam jaksi nemají Zoevu nebo Sleek :) Hromadu oblibených značek seženu jen na síti, tak internet vede :) Pošťáci z rozvozu balíčků mě už znají, tak je to další plus :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda! Spoustu super značek člověk má jen na netu.. :) ještě že je aspoň ta možnost! :D

      Vymazat
  3. CCC je za mě teda taky katastrofa!! Taky jsem snad vše reklamovala a ještě to vyřizování a jednání je příšerný. Ja nakupuju Adidas, Vans, TOMS, a to jak v kamenných tak na internetu. Setkala jsem se s názorem, že látkové boty apod. ale i tak mě ty boty pořád drží a to je mám přes dva roky a nosím je téměř denodenně. Jinak boty kupuju občas i u vietnamců, za ty peníze hodně muziky. Elektroniku jenom přes eshopy, ale už se neorientuju podle ceny, protože 99% těch nejlevnějších eshopů prodává padělky, jsou problémy s reklamací apod.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, taky jsem se povětšinou setkala s hrozným jednáním u reklamace.. já to chápu i z pohledu prodávajícího, ale když jsem tam přišla a byla fakt příjemná a odměnou mi byl kyselej ksicht a protivné jednání, tak jsem byla naštvaná a zařekla se, že tam už nikdy nic :D Elektroniku kupuji taky jen online a povětšinou spíš v těch větších e-shopech, kde mám celkem jistotu.. :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)