úterý 10. května 2016

Spotřebováno za březen a duben 2016

Krásný den vám přeji!

Článek a video jsem měla původně v plánu již o víkendu, ale jelikož jsem měla volno a počasí se přímo nabízelo k tomu, trávit ho venku a jinak než sezením u počítače, o pár dní jsem to odložila. Což mi doufám, odpustíte :) Věřím, že většina z vás si to krásné počasí také užívá, takže vám to určitě až tak nevadí. Škoda jen, že ten čas tak strašně letí a víkend už je zase fuč :( Nezbývá než se vrátit do reality a zpět do pracovního procesu.

Dnes tu pro vás mám Spotřebováno. A věřte, že opravdu náročné, protože taková spotřeba tu snad ještě nikdy nebyla. Je sice za dva měsíce, ale i tak mne samotnou děsí, co všechno jsem schopna za tak relativně krátkou chvíli na sebe napatlat.. Jsem fakt příšerný konzument!



Pojďte tedy omrknout, co všechno skončilo během března a dubna v koši. Kdo chce, nechť zkoukne více jak třicetiminutové video, kdo videa nerad, tak níže je sepsaný seznam a pár slov :) Délka videa je tentokrát fakt neúnosná, ale bohužel, nejsem schopná, tuhle mega nálož věcí, zmínit v kratším videu a rozdělovat se mi to úplně nechtělo.. Doufám tedy, že to přežijete :D


Sprchový gel Purely Pampering Pistácie a magnólie Dove - o tomto sprchovém gelu jsem psala v posledním článku, kde jsem zmínila i to, že tahle vůně pro mě není zrovna ta nejpříjemnější. Ač výživné sprcháče této značky zbožňuju a patří mezi mé nejoblíbenější, tak vůně pistácie v kombinaci s magnólií pro mě byla spíše utrpením, než radostí. Moc sladká a intenzivní.. ke konci mi lezla krkem, byla jsem prostě moc ráda, že jsem došla jeho zdárného konce. Ostatní vlastnosti gelu jsou ale super - krásně krémový, výživný a hydratační a ten pocit po umytí... Naprosto úžasný. Hodnocení: 3,5/5 a to jen kvůli té vůni.

Sprchový gel Zucker Schnute Balea - byl taková ta běžná klasika, na jakou jste u sprcháčů Balea zvyklí. Průhledný gel, který vás umyje a příjemně při umytí voní, ale po umytí už po něm prostě nevíte. Název "Sladká pusinka" je vystihující, kombinace citrónů a.. čeho? Myslím, že vanilky :D Ani nevím, byla moc fajn. Fakt mě bavila. Byla hravá, sladká, ovocno-květinová.. prostě fajn :) Jednoduše sprcháč jako každý druhý, ale v klidu použitelný. Hodnocení: 3/5.

Tělový peeling Dairy Fun Delia Cosmetics - tenhle peeling je láska! Zamilujete se už do jeho krásného balení a asi se nikdy neodmilujete.. Možná budete nuceni se odmilovat jako já tehdy, až zjistíte, že jste ho koupili na poslední chvíli, protože ho přestali vyrábět :( Krásná vůně jablka v kombinaci s karamelem, mňam! Je sladká a doslova rozkošná. Peeling byl středně hrubý, ani moc ani málo, akorát tak, aby vás krásně vydrhl. Obsahuje i olejové složky, které na těle zůstanou i po umytí, takže se poté nemusíte ani mazat.. Jako jo, tohle mě fakt hodně bavilo a mrzí mě, že se tyhle krásné butelky už nedají sehnat :( Naštěstí vyrábějí jiné, ale už to prostě není ono.. Hodnocení: 5/5.

Balistika/Koule do koupele Balea - byla moc fajn! Takové příjemné zpestření koupele. Obsahovala sušené bylinky, takže div vám to neucpalo odpady, ale jinak to bylo moc fajn. Hezky voněla a provoněla i tělo a co mě na těchto věcičkách do koupele strašně baví? To jejich postupné rozpouštění! :D Člověk si s tím vyhraje :) Není to kvalitou úplně balistika z Lushe, ale špatná nebyla.. Hodnocení: 4/5.


Tělové mléko Mango s papájou Wellness&Beauty - tohle mléko opravdu krásně vonělo. Sladká, ovocná, typicky letní vůně, která na vašem těle vydrží po hodně dlouhou dobu. Tyhle vůně běžně úplně nevyhledávám, ale musím říct, že mi tentokrát vůbec nevadila, ba naopak. Mléko je jinak průměrné, rozetře se dobře, rychle se vstřebá a tím to tak nějak hasne. Hydratace se mi zdá celkem slabá, pro normální pokožku asi dostačující, ale nic navíc vám to nedá. Po slabé půl hodince už pomalu ani nevíte, že se namažete, připomíná vám to jen vůně.. Pumpička se mi zdála z počátku praktická, ovšem do té doby, než v poslední cca pětině přestala mléko nabírat.. Poté jsem to musela složitě dolovat a to mě fakt neba. Znovu si pro něho nepoběžím. Hodnocení: 2,5/5.

Tělové máslo Cherry Blossom Fennel - další hezky vonící kousek, ideální na jaro/léto. Tentokrát květinová vůně, která vskutku připomíná třešňový květ, ovšem je trochu chemicky ošetřená, ne že ne. S máslem se hezky pracuje, jistota je, že ho spotřebujete do poslední kapky. Hydratace i tady průměrná a nedá vám vyloženě pocit hydratované pokožky. Opět to mojí pokožce stačí, ale vím, že existují mnohem lepší kousky. Též si asi znovu pořizovat nebudu. Hodnocení: 3,5/5.

Multifunkční suchý olej Nuxe - miláček! A asi nejen můj, takže myslím, že se o něm nemusím nějak dlouze rozepisovat. Multifunkčnost skví v tom, že ho můžete použít hned několika způsoby a to buď na vlasy, pleť či jako tělového pomocníka pro vaši pokožku. Zkoušela jsem všechny způsoby a určitě se tak využít dá. Já si ho užívala k rozmazlování své pokožky, když jsem chtěla trochu něco lepšího. On ji tak nádherně vyživil a zachoval nádhernou a k tomu provoněnou. Vůně tohoto kousku je opěvovaná snad všemi, mně připomíná kolínskou mého dědy, takže trošku retro, ale nemůžu říct, že by nebyla příjemná.. Za mě určitě jeden z Top produktů. Hodnocení: 5/5.

Bodysufflé Zucker Schnute Balea - cestovní balení, které bylo součástí dárkového setu (společně s bombou do koupele a sprchovým gelem výše). Vystačilo asi na pět/šest použití. Vůně by měla být totožná se sprchovým gelem, ale zdála se mi méně intenzivní a méně sladká. Pořád ale příjemná kombinace citronů a vanilky. Konzistence krémová, nic, co by nějakým způsobem připomínalo sufflé. Dobře se roztíral, rychle se vstřebával, nezanechával žádný mastný nebo ulepený pocit. Ba naopak, po chvíli jste o něm vůbec nevěděli. Žádný pocit namazané pokožky ani vůně.. Po hodince skoro jak kdybyste se ani nenamazali, hydratace slabá. Hodnocení: 2,5/5.

Univerzální krém Květiny Balea - jedná se o "napodobeninu" klasické modré Nivei, ovšem oproti ní naprosto nefunkční. Zatímco Nivea je vyživující, mastnější a pomůže vám snad na každý neduh, tak tenhle kousek je založen na vodové bázi, nikoliv olejové, do rukou se ihned vstřebá a po pár minutách o něm nevíte. A to absolutně vůbec, takže jako poslední záchrana se v kabelce vůbec neosvědčil, protože spíš než aby mi pomohl, mi škodil. Musela jsem totiž ruce mazat zas a znovu, protože pocit po namazání byl snad ještě horší než předtím. Rozhodně si ho nebudu kupovat opakovaně a to ani kvůli tomu nejvíc rozkošnému obalu.. Hodnocení: 2/5.


Rakytníkový krém na ruce Weleda - můj oblíbený krém na ruce v posledních měsících. Nejen, že mi rakytník moc voní, ale navíc je tenhle krém super svojí funkčností. Je trochu hutnější, ale zároveň není nepříjemně mastný. Zanechává ruce jemné, malou chviličku lepivé, ale po pár minutkách se můžete věnovat jakékoliv činnosti, protože vás krém nijak neomezuje. Zároveň jsou ruce hydratované a ještě voňavé, takže za mě super. Ideální pomocník na mazání rukou přes den. Hodnocení: 4,5/5.

Coldcream Weleda - se mnou trávil celou zimu, kdy mi byl věrným společníkem v těch nejtěžších chvílích. Když mne začala trápit suchá pokožka, byl tu on. Ať už to byly ruce, nohy, lokty nebo tváře, on vždycky pomohl. Stačilo malé množství, protože Coldcream byl plný vyživujících olejů, které se o suchou pokožku postaraly. Během dvou namazání byly vidět první výsledky, pokožka se ihned lepšila a já se tak víc nemusela starat. Vůně i tentokrát celkem příjemná, takže za mě určitě ano a už teď vím, že ani příští zimu si ho nenechám ujít. 30 ml vydrželo cca půl roku, takže tahle investice se vyplatí. Hodnocení: 5/5.

Krém na ruce Sparitual - pouze malý vzoreček, který mi dělal společnost v pracovním procesu, kde mi naprosto vyhovoval, protože nebyl nijak výrazně mastný a kluzký. Žádné hodnocení nečekejte, protože vzoreček mi vystačil na pár namazání, takže nechci dělat nějaké ukvapené závěry :)

Krém na nohy s ureou Balea - nebudu asi zas a znovu probírat. Prostě nejlepší krém na nohy, který umí vše, co od krému na nohy chci. Udržuje nohy hydratované a ve formě. Když ho používám, tak kůže na patách nemá takovou tendenci tvrdnout. Vůně mi z počátku trochu vadila, ale dneska jsem na ní natolik navyklá, že mi snad i voní :D A super je, že krém stojí pár kaček a seženete ho v každém DMku. Hodnocení: 5/5.

Expresní odlakovač na nehty - je ten nejlepší odlakovač, jaký jsem dosud doma měla a kdo mě sleduje, tak ví, že se k němu pravidelně vracím. Odlakovač zvládne odstranit z nehtů úplně vše, co na nich máte, včetně třpytkových laků. Nevysušuje nehty ani jejich okolí a k tomu celkem příjemně voní a při odlakování nezasmradí byt. Za mě prostě top. Hodnocení: 5/5.


Lak na vlasy Taft Volume Schwarzkopf - je další moje stálice. Občas zkusím nějaký jiný lak na vlasy, ale stejně se vždy zase vrátím k tomuto zelenému Taftu. Musím tedy mít stupeň fixace 5, protože čtyřka je na mě slabá. Ale pětka zajistí vše, co potřebuji - držící účes, přirozený look a neslepené vlasy. Zatím mě ani nezadusil, takže za mě ano. Plusem je i nižší cena (bez akce kolem 80 - 90 Kč, v akci i 60 Kč). Hodnocení: 4,5/5.

Lak na vlasy Ultime Styliste Schwarzkopf - také vůbec není špatný, vůni má více než příjemnou, která vás neudusí při každém použití. Je lehký, vlasy neslepí, ale pro mě zároveň i stupeň fixace 4 nezvládne to, co potřebuji. Spíše jen tak lehce zafixuje. Chvíli po použití bych potřebovala vlasy zafixovat znovu. Proto jsem ho po nějaké době přenechala ségře a koupila si klasiku výše se stupněm fixace 5. Věřím, že kdybych ho měla v pětce, tak budu spokojená. Hodnocení: 3,5/5.

Suchý šampon pro hnědé vlasy Batiste - suché šampony této značky jsou klasika, které už budou asi doživotně patřit mezi mé oblíbence. Ovšem zrovna tento pro hnědé vlasy je tím nejslabším článkem, který jsem dosud zkusila. Pořád je hodně napřed oproti většině sucháčů, co jsem kdy zkusila, ale oproti verzi Original nebo Tropical mu prostě něco chybí.. Vlasy nejsou tak dokonale jemné, lesklé a krásné jako s jinými šampony této značky. Prostě něco málo mu k dokonalosti chybí.. Hodnocení: 4/5.

Suchý šampon Milton-Loyd - další suchý šampon, který mne mile překvapil. Také měl krásnou vůni, nezadusil vás po použití a vlasy na hodnou chvíli zbavil mastnoty. Neudělal je tak krásně jemné a lesklé jako Batiste, ale celkem obstojně fungoval. Rozhodně tedy nešlo o úplnou hrůzu a nebála bych se po něm sáhnout znovu. Hodnocení: 4/5.


Micelární voda Hyaluron Dermacol - tahle micelární voda vůbec nebyla špatná a u mě patří do TOP 5, které jsem měla. Úspěšně obličej zbaví nečistot i make-upu, když je nejhůř a musím vodou odlíčit i oči, zvládne bez potíží i ty. Neměla jsem s ním nejmenší problém, žádné štípání, pálení, svědění, i když pozor, vím, že je spousta lidí, které s touto micelárkou podobné potíže má. Za mě bezchybná a kromě slabé nepříjemné parfemace, ji nemám vůbec co vytknout. Hodnocení: 4,5/5.

Pleťová voda s aloe vera a okurkou Lirene - nebyla úplně špatná. Používala jsem ji k dočištění pleti a na to mi úplně postačila. Příjemná, slabá a osvěžující vůně okurek mi byla celkem příjemná. Pleť byla osvěžená a vyčištěná. Nedostatek vidím jen v mírném lepení na pleti. Lepení tam bohužel vydrží poměrně dlouho, takže už proto si ji asi znovu nekoupím. Hodnocení: 3,5/5.

Matující čistící gel na obličej My Skin Essence - z pleťové kosmetiky Essence jsem z počátku neměla úplně dobrý pocit a trochu jsem se ji použít i bála, ale nyní můžu konstatovat, že naprosto zbytečně, protože to vůbec tak špatné není. Tenhle čistící gel s hroznem a liči byl fajn a docela jsme se spřátelily. Vůně gelu byla trošičku chemická, ale ne nijak nepříjemná a rozhodně se vydržet dala. Gel skvěle odstranil veškeré zbytky make-upu a zbavil vaši pleť nečistot. Po použití byla z počátku pár dní pleť mírně napnutá, ale poté, co si na gel zvykla už jsem potíže neměla. Pleť byla dokonale čistá a připravená pro nános nočního krému. Proč ne, dalšímu balení bych se nejspíš nebránila. Hodnocení: 4/5.

Papírová maska pro intenzivní hydrataci My Skin Essence - mě hodně bavila! Tyhle masky já můžu! Strašně mě baví, jak z vás maska udělá na dvacet minut strašáka :D Byla poměrně dost nacucaná okurkovým sérem, které se postupně při relaxaci přenášelo na pleť. Část se vstřebala do pleti a zajistila hydrataci, zbytek bylo třeba po odstranění masky vmasírovat do pleti a nebo setřít, jako jsem to udělala já. Sérum mi bylo trošku nepříjemné, protože lepilo, takže jsem se jeho přebytku zbavila. Pleť ale byla krásně osvěžená a nacucaná, budu věřit, že ty okurky mé pleti něco daly :) Jinak vůně opět chemicky upravená, ale základ okurek tam byl. Vůbec se nebudu bránit masce znovu. Hodnocení: 4,5/5.


Pleťový peeling s meruňkou a měsíčkem Alverde - si znovu kupovat nebudu. Pleť sice jednoznačně vyčistil a odstranil přebytečné buňky, ale: 1) obličej se po použití stahoval a byl přesušený. Bylo potřeba obličej buď namazat krémem nebo přestříkat pleťovou vodou (viz níže). A za 2) mi strašně peeling čpěl alkoholem. Hrozně mi ta vůně vadila, protože mi připomínala meruňkovici a moc mě nebavilo patlat si na obličej něco, co mi připomíná každým coulem lahev chlastu. Hodnocení: 2/5.

Květinová voda Santalové dřevo Saloos - mě moc baví! Na osvěžení je to to nejlepší, co moje pleť dosud zažila. Pokud chcete své pleti dopřát něco, čím ji jen tak během dne nebo jako já během pečující večerní či ranní rutiny, chcete osvěžit, omrkněte ji. Má skvělý rozstřikovač, parfemace je velmi slabá a příjemná, takže nebude vadit snad nikomu a pleť bude příjemně osvěžená a hydratovaná. Hodnocení: 5/5.

Intenzivně zdokonalující pleťová maska Timecoat Dermacol - po dlouhé době maska, která mě na obličeji po aplikaci štípala. Nešlo o nijak drastické štípání, které by se nedalo vydržet, ale jo, štípala. Vůni měla příjemnou a celkem intenzivní, ale bavila mě. Krém se poté z obličeje setřel a pleť byla opravdu hodně nacucaná a vyživená. Myslím si, že naprosto ideální pro sušší a zralou pleť, které zase na chvíli dodá dostatečnou vláhu. Čeká mne tu ještě její druhá půlka, takže hodnocení si nechám až na příště :)


Fix na oči Precise Black Dermacol - většině vyhovuje, za mě ale jeden z nejhorších fixů, jaké jsem měla. Černočerná barva brzy není úplně černočerná, stíny se na fix chytají jedna báseň, ale to není ten největší problém. Spíš mi hodně vadí, že hrot nedrží tvar a po pár použitích se začne lámat tak, že jednoduchou pěknou linku s ním nenakreslíte. Do špičky se barva vůbec nedostane, takže hrot prostě zlomit musíte, abyste linku nakreslily a to mě fakt neba. Aplikace na nic, proto se ji raději do budoucna vyhnu. Některé z vás radily seříznout, že by mohl fix kreslit líp, ale bohužel u mě nepomohlo ani to.. Jsou na trhu lepší fixy a ani ten výsledek za námahu nestojí. Hodnocení: 1/5.

Tužka na oči Hollywood Avon - mne nemile překvapila poté, co jsem po ní asi po čtvrt roce sáhla. To ji takhle otevřu, vysunu a.. vypadne mi skoro celá tuha, protože se tužka zlomila. Jak, to se mě neptejte, protože jsem ji za celou dobu, co jsem po ní nesáhla, z šuplíku nevytáhla. Asi mi na ni na šminky chodí na tajňačku duchové nebo nevim. Kreslila celkem pěkně, i když to chtělo mít trochu v ruce, díky jejímu neobvyklému tvaru. Chtělo to také trochu rozkreslit po papíře nebo ruce, jelikož hrot se obaloval stíny a spíše po oku "klouzal", ale po tom všem už kreslila černočerně a vcelku dobře. Tužka sice nebyla úplně voděodolná a pokud slzíte, tak se rozmazala, ale na běžné nošení mi stačila. Ovšem znovu bych ji nechtěla. Hodnocení: 2/5.

Fixační pudr Dermacol - moje stálice. O tom už tu bylo psáno také mockrát, takže jen velmi zkráceně: Nejlepší pudr! :D Zafixuje make-up, zmatní a dodá pleti velmi přirozený výsledný efekt. Má takový krásný hebký a krásný finiš, že bez jeho použití nedám ani ránu :) Hodnocení: 5/5.

Camouflage Cream Catrice - další úžasný kousek a myslím, že to bude i stálice. Rozhodně plánuji nákup dalšího balení, protože tenhle korektor toho zvládá spoustu. Mega plusem je skvělé krytí, které dokáže zakamuflovat pupínky, barevné nerovnosti a víceméně všechno, co se vám na pleti vyskytne. Většina ho používá právě na ty pupínky, já na něho nedala dopustit ani na kruhy pod očima. Je poměrně hutný a má tendence zalézat do vrásek, ale naučila jsem se ho správně roztírat a spíše vťupkávat a do vrásek už tolik nezalézal a zajistil krásné oční okolí bez odporných fialových kruhů. Já na něho prostě nedám dopustit a za mě super pomocník, který musím mít vždy po ruce. Hodnocení: 4,5/5.

Vzoreček Krycího make-upu Annabelle Minerals - byl bomba! Co mě dostalo úplně do kolen, bylo to dokonalé krytí. Co taky čekat, od krycího make-upu, že ano.. Ale ono to kryje opravdu mega moc a ten výsledný efekt nádherně vyhlazené photoshopové pleti je něco nevídaného. Hrozně se mi výsledek líbil, takže plánuji koupi plného balení. Musím ho prostě mít! Hodnotit plně ale nemohu, jistě chápete, pořád šlo o vzorek :)

Lesk na rty v přívěsku Color Trend Avon - ehm, zdobil mi klíče a poté zip na peněžence asi pět let.. Tak nějak mi nedošlo, že to není přívěšek (tedy je), ale že je to hlavně lesk na rty.. :D Takže před pár dny, kdy jsem měnila peněženku, jsem na něho upřela pozornost a zjistila, že už tak asi čtyři roky je nepoužitelný a prošlý... Tak dobře no.. :D Ale společník to byl věrný! :)

Baby Lips Peach Kiss Maybelline - balzámům Baby Lips jsem úplně nepodlehla, ale tenhle ve variantě Peach Kiss mě dostal. Ani tak ne těmi vlastnostmi, ale spíš tím konečným efektem, který udělal po namazání rtů. Nejde o nějaký výživný či extra hydratační kousek, v tomhle ohledu je to dost slabý průměr. Ale tahle fialová varianta obsahuje jemný shimmer a na rtech vytvoří takovou přirozeně lesklou vrstvu, která vypadala moc hezky a díky tomu jsem ho používala velmi často. Taková náhrada rtěnky, která ukáže, že na rtech něco máte, ale není to tak výrazné, že by bylo třeba pořád kontrolovat, jak to vypadá..protože to jednoduše vypadá hezky a přirozeně :) Hodnocení: 4/5 a to díky tomu efektu!

MedPlus Blistex - za mě naprosto nejúžasnější balzám na rty/péče o rty, jakou jsem kdy měla. Asi to nebude pro každého a asi to nebude nic pro běžné denní použití kdekoliv a kdykoliv. Je kalíškový, což už vás omezuje na to, že ho asi nepoužijete kdekoliv. Já jsem si ho nechala na použití pouze na doma převážně na noc. Hrabat prstem do balzámu někde na cestách prostě nebudu :) On je ale k použití opravdu ideální na doma a hlavně na tu noc, protože během ní alespoň může v klidu působit a o vaše rty během spaní pečovat. Je mentolový, takže po aplikaci cítíte jeho větrovou chuť a pokud máte rty suché, tak cítíte chlazení a jeho "působení". Strašně mě to baví. On totiž během vašeho spánku dokáže dát rty do perfektního stavu. Večer suché a bolavé, ráno naprosto svěží a připravené na další den. Rozhodně si budu kupovat další balení, protože si péči o rty bez něho už snad ani nedokážu představit. Určitě do něj jděte a omrkněte ho, pokud vás občas rty umí potrápit. Hodnocení: 5/5.


No a kdo úspěšně dočetl až sem, tomu skutečně gratuluji! Tohle byl totiž fakt dlouhý nářez :) Budu se modlit, abych se za měsíc neocitla s podobnou spotřebou :D

A co vy? Máte s něčím z toho zkušenosti? Zaujalo vás něco?

16 komentářů:

  1. No fakt jo, udělala jsi pořádný průvan ve sbírce, tak teď můžeš zvesela nakupovat a doplňovat zásoby:-D Zkušenost mám s fixačním pudrem a odlakovačem Dermacol a oboje jsou moje stálice:-) A pak korektor Catrice, i když od doby, co jsem si oblíbila tu tekutou verzi, tak preferuji spíš ji:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nejhorší je, že i přes takovou spotřebu toho mám pořád víc a víc a to jsem ještě ani nenakoupila, co mám v plánu.. :D :) Tekutou verzi korektoru používám nyní, ale já nevím.. jako je super, ale pořád mám radši tenhle tuhý :)

      Vymazat
  2. Krém na nohy s Ureou jsem si teda taky pořídila a zatím dobrý. :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten je bomba, doufám, že ti bude nadále vyhovovat :)

      Vymazat
  3. Paradni spotreba, Baby lips mam rada, ale samozrejme necekam kdovijakou hydrataci. A pudr Dermacol naopak za me nicmoc, nesedel mi.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Ty jo, to je škoda, já ten pudr fakt miluju, bez něho nežiju :D :) Baby Lips nejsou špatné, ale prostě ani žádný zázrak.. :)

      Vymazat
  4. Na batiste jsem strašně zvědavá, ještě jsem ho nezkoušela, ale až příště narazím na miniaturku v DM, asi ji tam nenechám :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, čoveče, nejsem si jistá, že v DMku ty miniaturky mají.. :-/ ale myslím si, že s Batiste chybu neuděláš, i když vezmeš to velké balení :)

      Vymazat
  5. Tak tento Dove ma tiez veru nenadchol. Mne okrem vone vadila aj konzistencia. Ako dobre ze sa uz minul.
    recenzia - Dove

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já konzistenci miluju, líbí se mi, že je to spíš takový "krém" než sprcháč :) ale tahle vůně šla fakt mimo mě :D

      Vymazat
  6. Dermacol pudr používám, ale mám pocit že mi tu pleť až tak dobře nefixuje, Batiste mám momentálně tuto hnědou variantu a je to hrůůůza, a Catrice korektor mám taky, ale v poslední době jsem ho přestala používat na kruhy pod očima, přijde mi na to jemný oční okolí strašně hutnej a vrásky mi ještě víc zvýrazňuje ať dělám co dělám, jinak parádní spotřeba :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jako já ani s fixačním pudrem nemám make-up na celý den, to zase jako ne :D ale podstatně dýl, než bez něho :) on udělá takový ten hezký sametový finiš, to já můžu :) Catrice je na oční okolí docela hutnej, to je pravda, že se tam ten jejich tekutý hodí víc.. ale já mám prostě s tím hutným lepší pocit zakrytých kruhů :D

      Vymazat
  7. Meedplux ten balzam to je naozaj super

    OdpovědětVymazat
  8. Já teď používám balzámy na rty od Labella v kelímku. Mám je hlavně na noc a jsem moc spokojená. Měla jsem malinu, teď používám original a určitě ai je koupím znovu, protože tak dobrý balzám jsem dlouho neměla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsou také moc fajn! :) Já měla taky jeden, teď už nevím jestli Labello nebo Niveu, a spokojenost! :) Jen ten Medplus je více léčivý, prostě fakt pomůže v jakékoliv situaci.. zatímco tyhle máslíčka jsou taková příjemná, skoro "na mazlení".. přes den :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)