středa 18. května 2016

New in: Kosmetika za duben 2016

Krásný den/večer vám přeji!

Je středa, takže videa je tu třeba! Mám tu pro vás kosmetické přírůstky, které se mi doma objevily během dubna. Já, naivka, jsem si myslela, že v dubnu bude těch novinek méně než v březnu.. Jak šeredně jsem se spletla! Je jich totiž snad ještě víc :-O Fakt nevím, jak to dělám, ale pořád té kosmetiky přibývá víc a víc.. Pomalu se dostávám na hranici, protože přestávám mít dostatek prostoru pro skladování. Sakra. Naštěstí v květnu to bude snad lepší.. Ale už nic radši neslibuji! :D



Opět pár slov s fotkami všech produktů tu nesmí chybět..


Hned začátkem měsíce jsem zainvestovala a koupila si dosud snad nejdražší dekorativní kousek. Paletky a celkově kosmetika Too Faced mne nechávala hrozně dlouho chladnou. Ale pak přišla nějaká blogová masáž a já o jejich Čokoládě začala tak nějak uvažovat.. Nakonec jsem se rozhodla, že pro jednou zainvestuji a dopřeji si něco "většího". Dlouho jsem zvažovala, jakou variantu pořídím, ale nakonec to vyhrála klasická první Chocolate Bar. Z odstínů v paletkách se mi zdála nejvíce využitelná.. Kupovala jsem v akci v Sephoře, ještě společně s novou krémovou matnou rtěnkou Wonderful Cushion přímo od Sephory. Brala jsem 2 věci se slevou 20%, tzn. že mě vyšla rtěnka grátis a ještě jsem ušetřila pár kaček přímo z paletky a to už se vyplatí. Paletkou se dlouho zabývám ve videu a rozhodně bude článek, takže tady to více propírat nebudu. Máte se určitě na co těšit! ;) Rtěnka je krásně intenzivní a na rtech neuvěřitelně příjemná, odstín 01 Wonderful Rosy je navíc krásná světlá růžová, ideál pro tyhle jarní dny.


Houbičku na make-up mám od kolegyně, která nakupovala několik kusů na e-bay. Cena se vyšplhala na neuvěřitelných 25 Kč! :D Takže jsem si ji na zkoušku vzala :) Rozhodně to asi není jako originál Beauty Blender, ale zatím mi to stačí.. Třeba se časem nakonec rozhodnu zainestovat do originálu, už jsem tak nějak.. nahlodaná, že bych to zkusila.


Další mé nákupy následovaly pár dní po prvních, tentokrát jsem zavítala do drogérie Teta, kde měli 40% slevu na značku Gabriella Salvete. Co vám budu povídat, to mne okouzlilo, protože jejich paletku očních stínů Palette 10 Shades jsem chtěla od té doby, co jsem ji poprvé uviděla na fotkách.. Prodávají se ve dvou variantách, já nakonec zvolila 01 Rose, která mi je odstíny trochu bližší a ani v nejmenším nelituji! Gel Top Coat byl na mém seznamu též, protože mi byl pár dní předtím doporučen a už vím proč, je to totiž skvělá náhrada gelového top coatu od Essence. Pokud hledáte něco, co vašemu laku dopřeje hezký gelový efekt, vytvrzení a prodlouženou výdrž, tak tohle je ono! Posledním kouskem z drogérky byla tužka na oči Colorama v bronzovém odstínu 400 Marvelous Maroon, která ve slevě vyšla na 35 Kč, takže jsem dlouho neváhala a jednu si odnesla domů. Je to průměrná tužka, která sice postupem času z očí mizí a waterline nezvládne, ale za 35 Kč na blbnutí v líčení? Proč ne :)


A jdeme na balíčky v rámci spoluprací! Těch bylo víc, než jsem začátkem měsíce vůbec čekala.. Asi vás nepřekvapí balíček od Dermacolu, který opět přišel začátkem měsíce. Tentokrát obsahoval tři růžové kousky. Jedním je jejich rtěnka 16H Lip Colour, která slaví velký úspěch, protože získala ocenění Asociací českých stylistů a vizážistů. Odstín 01 je krásná světlá, dost přirozená růžová, kterou já poslední dobou hodně můžu. Pak je tu Jemný čistící krém, který je z řady Hyaluron. Zatím jsem vyzkoušela párkrát, ale prozatím super. Čistící gely/krémy/pěny u mne mizí, takže se nebojím, že bych si ho neužila :) Poslední novinka je Intenzivní péče na ruce a nehty, tedy krém na ruce, který mi silně připomíná ten první červený SOS Repair regenerační krém na ruce (recenze zde), jen má trochu silnější parfemaci. Jo, asi budeme kamarádi!


Po nějaké době tu mám i novinky značek Garnier a L'oréal Paris. Mezi novinky Garnier patří jejich nové sprejové antiperspiranty Neo, které mají speciální nové aplikátory a to "kroužek", kterým stříkáte sprej rovnoměrně přímo do podpaží. Zatím jsem ho zkoušela jednou, takže na soudy je brzo, ale přijde mi tahle inovace strašně zvláštní. Druhá novinka, i když už ji většina z vás asi zná, je Dvojfázová micelární voda. Je to něco mezi odličovačem a micelárkou a já pořád nevím, co si o tom tak nějak myslet.. Už pilně testuji, takže se nějakého závěru určitě dočkáte. Z dekorativní kosmetiky L'oréal Paris tu mám jejich novinky kolekce Sculpt a to konturovací paletku Infallible Sculpt s krémovými produkty, Blush Sculpt tříbarevnou tvářenku a řasenku False Lash Wings Sculpt. Konturovací dekorativce už testuji, řasenku si ještě chvíli nechám v záloze, protože načnutých řasenek tu mám až až.. Poslední výrobek v balíčku byl fix na oči Super Liner Perfect Slim, který už mi posledních pár dní společnost dělá a prozatím maximální spokojenost!


Mega balík mi přišel od zastoupení tradiční značky Indulona. Jejich krémy na ruce jsou pověstné, takže asi nemusím dlouze představovat. Pro mě je to strašně osobní záležitost, protože jejich krémy na ruce byly snad první, které jsem kdy ve svém životě zaznamenala, jelikož u nás v rodině jsou to stálice :) Balíček obsahoval právě tyhle legendární krémy, ale také spoustu novinek, mezi které patří Tělová mléka ve čtyřech variantách (vůně doplňují krémy na ruce), Tělové krémy ve dvou variantách a Krém na nohy. Postupně testuji a ještě nějakou dobu určitě testovat budu a poté vám dám vědět, jak si tyto novinky stojí. Jako dárek jsem v balíčku měla kosmetické rukavice Manufaktura, které přišly jako na zavolanou.. zrovna jsem totiž přemýšlela, jak budu nanášet samoopalovací krém, který chci vyzkoušet.. Jo, teď už vím jak.. Díkybohu za skvělé PR zastoupení, které mi asi četlo myšlenky! :)


Krásný balíček mi přišel také od zastoupení Dove, který obsahoval tři stálice této značky pro krásné podpaží. Dáreček obsahoval sprej, kuličku a tuhý deodorant a kromě toho ještě skvělou žiletku, kterou dopřávám svému podpaží hladký pocit. A fakt bych potřebovala vědět, co je to za žiletku a kde se dá sehnat, protože je naprosto boží. Je dostatečně ostrá, že vás zbaví chloupků během jednoho tahu, ale zároveň podpaží nedráždí. Pecka. Tenhle dáreček se moc povedl!


Další novinky jsou už trochu jiného rázu, vrhneme se totiž na bio kosmetiku. Neméně se budu rozplývat nad hezkým rodinným balením značky Weleda, která dala dohromady čtyři nejklasičtější produkty, které se uplatní v každé rodině, zabalila je do krásné plechové dózy a prodává za zvýhodněnou cenu (699 Kč, zde). Je to vážně povedené, ta pixla vám prostě nesmí doma chybět! Vykouzlí vám úsměv na tváři. Já sama se nad ní pořád rozplývám. V balíčku najdete Vyživující krém Skin Food, Rozmarýnové vlasové tonikum pro růst, Balzám na nohy a Masážní olej s arnikou.


Mám tu také nejnovější přírůstek kosmetiky Saloos a to jejich Hyaluronové pleťové sérum, které mne hodně zaujalo a už se těším, až ho vyzkouším! Má mít anti-age efekt a pomáhat s vráskama, takže něco pro mě, když jich mám plné čelo skoro jako můj pes :) Druhý kousek je také na pleť, tentokrát ovšem pomocník pro čištění pleti a to Konjaková houbička od Ecotools. Tu jsem dosud nezkoušela, takže je to zase něco nového. Poctivě už testuji, tak uvidíme k jakým závěrům se dopracujeme. Nevyčistí do hloubky jako třeba čistící kartáček, ale zase je to lepší než mytí pouze prsty.. Je to něco mezi a prozatím dobré.


Poslední balíček přišel na sklonku dubna a obsahoval spoustu přírodní kosmetiky! Pro mě naprosto nové a neznámé značky, ale už je začínám poznávat a jsem moc ráda. Mám tu produkty značky Urtekram, které mne hodně zaujaly. Prvně jsem se pustila do šamponu Rasul, na který jsem dostala několik doporučení. A jako už fakt vím proč. Ještě se sice může mnohé změnit, než se dostanu na konec lahvičky, ale prozatím opravdu naprostá spokojenost. Ten šampon dělá tak nádherně jemné a lesklé vlasy jako jsem dlouho neměla. Doufám, že se nic nezmění a ten efekt bude nadále trvat, protože takové vlasy chci pořád! :) Před pár dny jsem začala používat už i tělové mléko s kokosem. Zatím to není špatné, vůni kokosu já můžu, takže se parádně hýčkám. Tělový peeling s hnědým cukrem bude lahůdka! Je to totiž kombinace zrníček s oleji, což je záruka toho, že kromě vydrhnuté pokožky budete i vyživení od hlavy až k patě. Balzám na rty mi dělá společnost na nočním stolku. Každý večer si jím poctivě mažu rty a ač to na můj nejoblíbenější kousek nemá, tak jsou rty prozatím celkem v cajku, takže proč ne. Na samotný závěr ještě sprchový krém přírodní značky Helvetia Natura, který budu brát do sprchy hned po tom aktuálním kousku, který tam teď mám. Už se těším, protože ta vůně cedru je.. teplá, příjemná, mazlivá.. To bude něco!

No a to by asi pro dnešek stačilo, nemyslíte? :) Slibovala jsem minulý měsíc méně přírůstků a kratší video a ono tohle.. :D Takže už radši nic slibovat nebudu, i když si myslím, že v příštím měsíci už to opravdu tak horké nebude.. :)

A co jste si v poslední době oblíbili vy? Máte s některými z produktů zkušenosti?

10 komentářů:

  1. Ten přípravek od Garnier jsem si taky koupila a jsem na něj moc zvědavá!

    A.

    OdpovědětVymazat
  2. Parádni nákup :) paletka vyzerá krásne.....:)

    OdpovědětVymazat
  3. To je zas nádhera, moc se těším na recenzi Dermacol, Indulony a hlavně na tu poslední, přírodní kosmetiku. A Saloos sérum a Ecotools mi také dorazilo :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je toho zase kupa, ale bude teda trvat, než to všechno prubnu.. začínám mít pocit, že mám zásoby krémů tak na rok.. :) :D

      Vymazat
  4. Čokoládová paletka vypadá úžasně, jeden z mých vysněných kousků:-)Paletku od GS jsem si taky koupila, taky jsem volila variantu Rose a zatím jsem z ní fakt nadšená, sahám po ní skoro každý den a až nachytám akci, tak si pořídím i tu druhou Nude variantu:-)
    A už teď se těším na recenze balíčků od Dermacolu, Lorealu a Garnieru, obsahují samé lákavé produkty:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No paletka úžasně vypadá, kvalita stínů je přirovnatelná k levnějším stínům, co si budeme povídat.. :) Jako jo, není to nejhorší, ale třeba stíny právě GS mi přijdou podobné, ne-li o chlup lepší.. :D Taky plánuji dokoupit i tu druhou variantu GS paletky, je fakt super! Tím mne GS velmi mile překvapila :)

      Vymazat
  5. Paletka od GS vypadá moc hezky. Zrovna nedávno jsem ji prohlížela v drogerii. Asi počkám na nějakou akci a koupím si ji. A ještě mě od GS zaujala limitka nude laků.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, určitě počkej a v akci pak neváhej, je super! :) Nude laky mne taky zaujaly, plánuji si na ně také počíhat.. a teď ještě jak mají to nové tvářenkové Trio! :-O Prostě samé super novinky! :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)