úterý 31. května 2016

Event s Dove

Krásný úterní den vám přeji!

Ráda bych se s vámi podělila o zážitky, informace a fotky ze včerejšího dne, kdy jsem opět po nějaké době zamířila na výlet do Prahy a to za účelem účasti na eventu se značkou Dove, která nám měla přiblížit jejich vlasové produkty. Rozhodla jsem se, že pojedu v dřívějších hodinách, projdu si obchody a město se svojí kamarádkou Erikou a poté se vydám mezi další blogerky.. Ve městě jsme toho stihly spoustu. Navštívit obchody, dát si kávičku, naobědvat se i projít se kolem řeky.. Počasí nám přálo, takže to bylo skvělé odpoledne.


Kolem půl páté jsem se vydala ke komplexu hotelu Millenium Plaza, kde jsem měla prve sraz se svojí nejmilejší Táňou a poté jsme společně zamířily do posledního patra, kde se konalo samotné setkání.


Na úvod jsme si vyslechly krátkou prezentaci o vlasových produktech této značky, následovala menší soutěž a poté kdo chtěl, mohl využít služeb kadeřnice a nechat si upravit vlasy nebo si nechat udělat diagnostiku vlasu.. Pak už následovala volná zábava s výborným cateringem.








Asi pro vás vlasová péče Dove není velká neznámá, protože ji potkáváme běžně v drogériích. V nabídce jsou dvě řady - Dove Hair základní řada Nutritive Solutions, která zajišťuje vlasům výživu a Dove Advance HairSeries, která zajišťuje nejen výživu, ale také dá vašim vlasům nějakou péči navíc. Řada Dove Advance HairSeries obsahuje pět specifických sérií, každá z nich se poté zaměřuje na určitý problém.


Pure Care Dry Oil pro suché vlasy, které poté mají být až 5x hedvábnější.


Youthful Vitality pro věkem unavené vlasy (ženy 45+), která má vlasům dodat hebkost, lesk a hustotu a Oxygen Moisture pro jemné vlasy. Slibuje až o 95% více objemu.


Regenerate Nourishment s obsahem červené řasy pro extrémně poškozené vlasy. Až o 100% obnovená síla.


Nejnovějším přírůstkem je Quench Absolute pro přirozeně suché, hrubé a kudrnaté vlasy. Tahle řada je pro vás možná novinkou jako pro mě, ale od cca ledna je dostupná výhradně v drogériích DM :)

Co mne na prezentaci zaujalo jsou výsledky z průzkumu péče o vlasy..

- 59% českých žen si pravidelně fénuje vlasy,
- 29% žen si pravidelně žehlí vlasy,
- 66% žen používá kondicionér při každém mytí (mimochodem věděli jste, že používat kondicionér je důležité, protože vlas po umytí uzavře? Jelikož šampon vlas "otevírá", aby ho zbavil nečistot a zůstává otevřený dalších až 48 hodin, je potřeba použít kondicionér, který ho poté opět uzavře, aby nebyly vlasy citlivé k poškození)
- 57% žen si pravidelně barví vlasy,
- 14% žen považuje svoje vlasy za nejhezčí, pokud si je stylingově neupravuje,
- 92% českých žen se při vlasovém stylingu nechce řídit stereotypy a upřednostňují účes, který chtějí ony samy.



A poté už následovala volná zábava a spousta povídání o všem možném se svými kolegyněmi.. Sešla se tam skvělá parta holek, které vždy ráda vidím, takže o zábavu bylo opravdu postaráno :) doplněno to bylo nádherným výhledem směr Žižkov, dobrotami na talířku a skleničkou něčeho dobrého..



Princezny zleva: KristýnkaTáňa, Nikolka a Natálka. Fotila šikovná Stáňa.




A pár fotek s mojí nejmilejší ♥ Tak ráda jsem se s ní viděla! Setkání jsme měly v plánu už strašně dlouho, takže jsem ráda, že se to takhle podařilo.. :) i když to cestování bylo pro obě něco.. :D Ale stálo to za to, bylo to parádně prožité odpoledne!

Děkuji Stáně za pozvání, zastoupení Dove za spousty nových informací a hezkou péči, holkám za nejlepší společnost a doufám, že si brzy něco podobného zopakujeme! ;)

Co vy a vlasová péče Dove? Používáte? 

18 komentářů:

  1. Od Dove mně z vlasové péče hodně láká ta řada Pure Care Dry Oil, hlavně ten vlasový olej, už dlouho hlídám akce, až bude nějaká lákavá, tak si ho musím pořídit:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě zase ta Oxygen Moisture :) V nabídce této řady je prý i nějaké sufflé, to budu muset očíhnout :D :)

      Vymazat
  2. Jé, tam jsem měla být taky. Ale kvůli práci jsem nemohla. Určitě to bylo parádní. Měj se krásně ♥

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Bylo to super! ♥ Doufám, že se brzy uvidíme!

    OdpovědětVymazat
  4. Na tenhle článek by mělo být upozornění nečíst před obědem, nebo líp nečíst hladová :-D. To jsou muka tohle ! :)

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  5. Taková žranice, vy jste se měly! :D Dove šampony jsem ještě nezkoušela, pěkně jsi mě navnadila. :D A taková malá připomínka za mě: dávám si jen šampon bez kondicionéru, protože mi je vždy všechny zatíží a další den bych je mohla mýt znovu, jak jsou mastné a těžké... Tak raději bez něj, i když jim to údajně neprospívá. Až narazím na nějaký lehčí, se kterým si budou vlasy rozumět, určitě do toho půjdu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych to až tak nehrotila, občas taky kondicionér nepoužívám.. :D ;) pro mě je to zase spíš zdržovačka :D ale většinou se snažím a když se dává jen do délek a ne od kořínků, tak to bývá v pohodě.. i když třeba právě Regenerate Nourishment této řady mi vlasy hodně zatěžoval :D

      Vymazat
    2. Zkus kondicionéry ve spreji (ty má myslím právě i Dove v té základní řadě), ty sou lehké a vlasy vůbec nezatěžují :)

      Vymazat
    3. To je fakt :) a něco podobného jsem měla i od Oriflame, jmenovalo se to nějak Volume Booster nebo tak a byl to taky super "lehký" kondicionér :)

      Vymazat
  6. Bohužel mi Dove nesedl, kondiš se válí na vaně už jakou dobu...
    Ale jsem ráda, že jste si to užily, moc krásný občerstvení =o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já chci zkusit ten Oxygen Moisture, ten by mohl být pro mé vlasy fajn.. ale třeba Regenerate Nourishment taky není úplně pro mě.. :)

      Vymazat
  7. ja som mala od dove cervenu radu aj pure dry oil a nesadli mi dokonca sa mi spravili lupiny po dry oil :(
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla červenou a taky jsem nebyla úplně nadšená.. záleží na typu vlasů.. pro mě strašně těžké, vlasy vždy zatížené a splihlé.. ale chci zkusit tu modrou řadu Oxygen, ta vypadá, že by pro mé vlasy mohla být příjemnější :)

      Vymazat
  8. Dove mam velice ráda hlavně jejich sprcháče :) Musela to být opět povedená akce :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sprcháče jsou nej! :) Akce to byla povedená, to ano! :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)