středa 13. dubna 2016

Řasenky Sexy Pulp a Megalashes

Krásný den vám přeji!

Hodně dlouho tu nebyly řasenky! A to proto, že jsem jich zkoušela několik najednou a chtěla jsem tomu dát dostatek času. V posledních týdnech jsem používala zejména dvě a to je u mne co říct, však mě znáte :) Řasenka Sexy Pulp od Yves Rocher byla dárkem k nákupu díky jejich členskému klubu. Byla jsem moc ráda, protože zkušenosti s dekorativkou této značky kdovíjak velké nemám. A na řasenky jsem kdysi četla celkem dost chvály, takže mě to zajímalo. Megalashes od Dermacolu jsem dostala k vyzkoušení začátkem února a od té doby mi dělá společnost. Zkušenosti mám už s jejími sestřičkami, voděodolnou a objemovou verzí (zlatý a zlato-modrý obal).


Sexy Pulp - Yves Rocher

Oficiální popis: Jedinečný kartáček perfektně nabarví řasu po řase. Jeho jemně zkosená vlákna obalí řasy po celé jejich délce. Řasy získávají objem a váš pohled je absolutně okouzlující a nezapomenutelný. Textura obohacená o karnaubský vosk obalí a zahustí řasy, aniž by je zatížila. Řasy zůstávají pružné a zároveň husté a objemné.




Prvně mrkneme na tenhle kousek, který tu mám už poměrně dlouho. Za tu dobu jsme toho spolu zažily hodně. Ze začátku nám to spolu nefungovalo a až s postupem času, kdy jsem ji dávala další a další šanci, jsme se daly dohromady. Řasenka je roztomile maličká, alespoň tedy obalem, což může pěkně zmást, jelikož z ní vyndáte přímo obrovský kartáček. Je klasicky štětinkový, tvarem ale neobvyklý, uprostřed se totiž zužuje a poté zase rozšiřuje. Tvar je zajímavý a možná bych díky němu čekala i trochu lepší práci, i když velikost to moc nedovoluje. Co si budeme povídat, kartáček je větší než moje oko a dvakrát tak delší než moje řasy, takže pro mě žádná sranda. Horní řasy jsem schopná ještě jakž takž nalíčit, ale spodní řasy nabarvit bez šmouh všude okolo je téměř nadlidský úkol. Řasenka líčí řasy velmi zlehka, nejde o žádný výrazný efekt, co se objemu týče. Z počátku se mi zdála až mizerná a neměla jsem chuť ji používat. Dost slepovala. ALE postupem času a cca po dvou měsících od otevření se výrazně změnila. Objemu, který slibuje, jsem si doteď tak nějak nevšimla, ale jestli něco umí, tak krásně prodloužit a natočit a čím déle ji mám, tím je tenhle efekt lepší. Pokud tedy potřebujete více prodloužit a stále chcete jejich přirozený objem, tak tohle by se vám mohlo líbit. Já potřebuji jak objem, tak délku, takže to není úplně to pravé ořechové, ale zase po ní sáhnu občas ráda.  Vím, že řasy nebudou řvát z pěti metrů, ale delší vypadají, takže proč ne. Plus za to, že neopadává ani nešmouhuje. Odlíčit jde také bez problémů. Jen prostě pro mě to není všechno, co potřebuji. Moje řídké, krátké a slabé řasy potřebují pro hezký vzhled trochu víc.

Seženete buď tady nebo v obchůdcích YR, cena je 269 Kč za 9 ml. Já ji měla jako dárek ke svému nákupu v rámci jejich zákaznického klubu.





Mega Lashes pro mimořádný objem - Dermacol

Oficiální popis: Perfektně přilnavá krémová textura na bázi vosků a polymerů obalí řasu po řase, nádherně řasy vykreslí a rozčeše. Dodá každé řase tloušťku a plnost. Tato řasenka je skvělé řešení pro krátké řasy. Je vhodná i pro uživatele kontaktních čoček.



Po voděodolné verzi, ze které jsem byla na rozpacích, tu máme růžovou variantu pro mimořádný objem. Tahle řasenka má kartáček o poznání menší včetně kratších štětinek, prohnutí tam ale najdete také. Kartáček je mírně prohnutý k jeho konci alá "kobra". Práce s kartáčkem je vcelku jednoduchá, dá se s řasenkou nalíčit i bez šmouh všude pod očima, ale zase má jednu špatnou vlastnost a tím je větší slepování. Takhle, není to nic extra tragického, co byste na očích nesnesli. Ale řasy nejsou ani hezky oddělené ani srovnané či natočené, spíš takové ty menší se více lepí k větším a když máte řas pět a půl jako já, tak to je prostě znát. Navíc pod tíhou řasenky dost padají, takže jsou rozházené všemi směry. Řasy jsou ovšem objemnější a maličko i prodloužené. Efekt prodloužení sice není tak velký jako u řasenky výše, ale zase na nich na první pohled vidíte, že přibraly na objemu. Takže jde ve finále o přesný opak řasenky výše :D Fajn je, že tahle řasenka oproti voděodolné sestřičce neopadává a nešmouhuje a na očích drží beze změn po celý den. Po dvou měsících ale přišly změny ohledně konzistence řasenky, protože fuč je příjemná krémovost, nyní už je řasenka dost ztuhlá a brzy bude zralá na odpaďák. Ovšem s opotřebovaností se mi zdá býti trochu lepší, takže ji to schnutí ani nezazlívám. Odlíčit jde trošičku hůř než YR, ale jen o chlup. Chce to podržet tamponek na oku déle a nebo mírně přitlačit. Takže určitě použitelná řasenka, ale nemá nic navíc, co by mi učarovalo, abych ji musela mít znovu. Zdá se mi průměrná. Nic víc, nic míň.

Seženete buď v drogériích nebo tady, běžná cena 249 Kč, momentálně ji seženete na e-shopu v akci za 199,20 Kč za 12,5 ml.





Sečteno podtrženo, ani jedna řasenka pro mě není nejlepší, ale každá umí něco. Jedna trochu přidá objem, druhá zase délku.. Ideální by bylo, kdyby to všechno uměla jedna. Takhle je to škoda, že si vybírám buď objem nebo délku :D :)

Máte některou vyzkoušenou? Jaká je vaše top řasenka?

*PR produkty - Dermacol Megalashes

30 komentářů:

  1. Líbí se mi ta řasenka od Dermacolu. Moji nejoblíbenější je Lash sensational od Maybelline. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se nedivím, teď snad není oblíbenější řasenky než Lash Sensational :)

      Vymazat
  2. Taky jsem ji dostala k nákupu, ale nějak mě na první pohled nezaujal kartáček, tak jsem ji dala kamarádce. Momentálně mám na objem oblíbenou řasenku Devilash a na prodloužení MissSporty, taky by se mohly spojit a byl by to ideál :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo občas by je měli spojit! :D Já teď začínám používat Angelash, tak uvidíme :)

      Vymazat
  3. Řasenku od YR jsem taky kdysi dostala k nákupu a nějak mě nebaví. Přijde mi moc suchá. Kartáček se mi líbí, ale to je tak všechno. Mám ráda výrazné řasy a ty tahle řasenka udělat neumí. Druhou jsem nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám dobré zkušenosti s řasenkama od Astoru, vyzkoušela jsem jich víc a zatím mě žádná nezklamala :)

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Já právě zatím všechny Astor, které jsem měla, stály za prd :D :)

      Vymazat
  5. Žádnou z nich jsem zatím neměla. Zrovna používám od Max Factor 2000 calories a v zásobě mám Maybelline lash sensational.

    OdpovědětVymazat
  6. Sexy pulp od YR mám taky. Po otevření jsem se zděsila toho mega kartáčku, trvalo mi se s ní naučit pracovat. Ale s výsledkem jsem maximálně spokojená, za mě je to zatím jedna z nejlepších řasenek co jsem kdy měla, kam se hrabou nějaké Maybellinky :) Teď mám v zásobě hodně chválenou řasenku od Miss Sporty, tak jsem na ní zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako když si na ní člověk zvykne, tak to vůbec není špatný :) Fakt krásně prodlužuje! :)

      Vymazat
  7. Ani jedu z řasenek jsem nezkoušela, ale pro mě jasný vítěz je řasenka 2000 calorie od Maxfactoru :))

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  8. Sexy Pulp jsem měla, nejdříve mi vyhovovala, pak už moc ne. Momentálně mám nejraději Maybelline Lash Sensational :)

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já si budu muset Maybelline taky už koupit a pořádně ji prozkoušet :)

      Vymazat
  9. Ja mam tu prvú a strasne zle se odlicuje, riasy urobi pekne ale drzi tam ako pribita...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? :-O Tak to já s ní problém nemám, používám k odlíčení jejich Odličovač s chrpou a fajn :)

      Vymazat
  10. Ta Yves Rocher mi taky nedělá žádne ohromující řasy, vůbec ji nepoužívám... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se líbí to prodloužení, to chci od každé řasenky! :) Ale prostě konečný efekt bohužel nic moc no :(

      Vymazat
  11. obe vyzerajú celkom príjemne, taká klasička na denné nosenie, ktorá neurazí :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Řasenka YR má supr kartáček, který mám moc ráda. Poslední dobou používám řasenku od Maybelline Illegal lenght.

    OdpovědětVymazat
  13. Prvá špirála IR vyzerá naozaj super ! :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako musím uznat, že efekt na očích to není úplně nejhorší :) :D

      Vymazat
  14. Sexy Pulp jsem dostala taky, ale vzala mi ji mamča :D Já jsem jí řasenku někdy kradla a musím říct, že jsem s ní byla moc spokojená. Udělala mi super řasy. Jinak tu růžovou od Dermacolu mám v zásobě, ale moc mě kartáčkem nezaujala.

    Rimmel The Only 1

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kartáček DC je taková klasika.. nic extra :) já přemýšlím, že si snad tu Sexy Pulp i někdy znovu koupím :D teď ke konci fakt dělá takové dlouuuuhé řasy.. prostě super! :)

      Vymazat
  15. nevyzkoušela jsem ani jednu, ale docela se mi líbí efekt u Sexy Pulp řasenky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta celkem mile překvapila.. na to jak krušné byly začátky :D :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)