pátek 4. března 2016

Event: Garnier Pure a Ben Cristovao

Krásný páteční den vám přeji!

Tenhle článek píši z fleku a ještě plná všech možných emocí. Především obrovského nadšení, radosti a skvělé nálady. A co za to může? Můj včerejší výlet do Prahy. Vysvětlím. Díky blogu a spolupráci s koncernem L'oréal jsem měla možnost účastnit se představení nového projektu včetně jeho ambasadora značky Garnier Pure. Řeknu vám, že jsem od začátku tušila, že půjde o něco super a po pár dnech, když mi přišla oficiální pozvánka, se mi to potvrdilo..


Ambasadorem řady Garnier Pure se totiž stal Ben Cristovao. Což vás asi nechává chladné, ale mě ani trochu, protože Ben patří mezi mé velké oblíbence. Možná si až troufnu říct, že je to můj nejoblíbenější český interpret. Mám ho ráda nejen díky chytlavým písničkám, ale i díky jeho životním postojům a názorům. A taky je to kořen, co si budeme nalhávat. Možná si někdo vzpomene, že jsem už absolvovala i jeho koncerty, pro mě tedy fakt žádná neznámá. Takže chápete, co pro mě byla pozvánka na soukromou párty s ním, že ano? :D




Akce se konala ve Veslařském klubu Slavie v Praze, přímo na nábřeží, což je prostě moc příjemné prostředí samo o sobě. Natož když jste na akci ve skvělé společnosti a se super programem. V rámci pozvánky jsem s sebou mohla mít doprovod a v tomhle případě nebylo co řešit.. Koho jiného vzít než dalšího fanouška Bena, ségru :) Hned po vstupu na akci jsme dostaly welcome drink v příhodných modrých barvách, které symbolizují řadu Garnier Pure (a nebo také modrý pramen z Kameňákova, že? :D) a potkaly jsme se s Bajuškou a její kamarádkou Bárou. Věřte, že lepší společnost jsem si nemohla přát, protože s holkama jsme byly stejně naladěny, takže to byla fakt sranda.


Hned ze začátku nám byl představen celý projekt Garnier Pure. Tváří se stal právě Ben, který nyní nafotil kampaň a v červnu se chystá i natáčení klipu/reklamy. A nebude to jen tak nějaká reklama, mělo by jít o Benovu tvorbu a jeho videoklip, s tím, že v něm může hrát i jedna z vás! Ben totiž hledá svojí #PureGirl, která bude vystupovat ve spotu jak pro ČR, tak tuším i pro SR. Nezapomínejte tedy na hashtag #PureGirl, protože podle něho se bude vybírat! Tagovat můžete do konce dubna, pokud se nepletu :) Více info bude brzy na fb stránkách Garnier a měly by snad vzniknout i speciální webovky. O tom vás určitě ještě poinformuji.


Po troše informací už následoval Benův krátký koncert, kde nám zazpíval pár písniček, což navodilo skvělou už trochu uvolněnější atmosféru a my si ho s holkama opravdu užily. Jen škoda, že nebyl čas na pořádné pecky z jeho tvorby, které by to parádně rozjely :D Poté byla už volná zábava, kdy hrál DJ, mohli jsme se občerstvit, popovídat si, vyfotit se.. Moc hezky jsem si popovídala jak s Bájou, tak poté se Stáňou. Bylo fajn pokecat zase s někým, kdo má stejné zájmy jako já :) Holkám za fajn společnost vážně moc děkuji! Byla tam tedy i spousta dalších lidí - novinářů i nějaké další známější blogerky, atd., které jsem však osobně neznala, takže se tam tvořily spíše takhle hloučky.. Nebylo to tak osobní prostředí jako jiné akce, ale zase to byla změna a s holkama jsme si poradily :)




Ehm, buď mám fotku, kde se tvářím jako debil já a nebo tuhle, kde má Ben zavřené oči.. To je výběr.. :D Čekám ještě na ofiko fotky, tak třeba se tam najde nějaká normálnější.. to se pak určitě dozvíte :)


Nemám slov :D Stála jsem na baru, on vedle mě a tak jsme se bavili.. Teda než ho zase někdo odtáhl :D


Mluví za vše.. :)


Obrovské díky patří zastoupení L'oréalu (Garnieru), PR manažerkám Tereze a Soničce za skvěle uspořádanou akci a pozvání. Stejně ale největší díky patří zase vám! Já vím, že to píšu pomalu u každé akce, jenomže já to tak skutečně cítím. Tohle byl pro mě jeden z největších zážitků, které jsem díky blogu měla možnost zažít. Pro někoho je to prkotina, ale pro mě, obyčejnou holku támhle z horní dolní, to je prostě něco neskutečného! Strašně moc jsem si to užila a vím, že na to jen tak nezapomenu! Díky, za to, že tu se mnou jste, máte se mnou trpělivost a náladu, trávit se mnou svůj čas! Jsem vám za to neskonale moc vděčná! Díky! <3

Co vy a Garnier Pure? Používáte nebo používali jste stejně jako já v pubertě? Co říkáte na novou kampaň?

19 komentářů:

  1. To je roztomilý, jak z toho máš radost! :) Jinak mě ta Pure řada moc nesedí, vysušuje mě, což bude asi zapříčiněné tím, že mám jen smíšenou pleť a to zase ne až tolik :) Ale ten peeling jsem dřív používala a ten jako čistil parádně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám, šílenou :D Myslím, že z toho budu žít tak rok :D Na moji pleť Pure taky úplně není, je to fakt "dryák" na tu aknózní a hodně mastnou, které to vysoušení nebude vadit.. :)

      Vymazat
  2. Akce vypadá skvěle, a je vidět že si to vážně užíváš. :)

    OdpovědětVymazat
  3. To muselo být neskutečně super, moc Ti to přeji a jsem ráda, že sis odnesla skvělý zážitek a podělila ses s námi prostřednictvím fotek:-)

    OdpovědětVymazat
  4. To musela být super akce, toho Bena ti trošičku závidím :D Já jsem teď viděla od Garnier nějakou novinku jako micelárku s obsahem oleje, tak na to jsem hodně zvědavá a brousím si na ni zoubky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo ta olejová micelárka mne taky zaujala, určitě ji plánuji omrknout, až trochu ulevím svým micelárním zásobám :D :)

      Vymazat
  5. Moc ti to přeju Klárko! A ben je děsně sladkej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je! <3 :D Byla jsem fakt jako puberťačka, ale nedalo se na něho necivět :D Děkuji! ;)

      Vymazat
  6. Super to pití vypadá zajímavě, moc mě těší, že akce se konala na mém milovaném Smíchově :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Smíchově L'oréal i sídlí, takže to měli taky kousek :) To pití vypadalo zvláštně, člověk se až bál ochutnat, ale tak špatné to nebylo :D :)

      Vymazat
  7. No podle těch fotek, co jsou všude po instagramu, to vypadá na boží akci :) Spoustu blogerek, co tam bylo, bych ráda konečně poznala osobně, včetně tebe!

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to musela byt vazne paradni akce, i ja mam Bena rada, takze bych z takove moznosti byla nadsena :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se nedivím, já jsem z toho byla úplně na větvi :)

      Vymazat
  9. Tak to musela byt vazne paradni akce, i ja mam Bena rada, takze bych z takove moznosti byla nadsena :)

    OdpovědětVymazat
  10. Óóó :) To je krása! Jsem ráda, že sis to takhle užila. A kdo by Bena nemiloval, že? :D <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karolínko, fakt užila, to bude vzpomínka do konce života :D :) Ben je zlatíčko, prostě ho musí každý milovat! :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)