sobota 20. února 2016

New in: Kosmetika za leden 2016

Krásný sobotní den vám přeji!

Doufám, že si užíváte víkendu naplno! Pokud odpočíváte a při tom třeba sledujete videa, tak tu pro vás mám jedno i já. Tentokrát jsou to kosmetičtí nováčci za leden.

Můžu tedy říct, že přírůstků je oproti jiným měsícům poskrovnu a jsem na sebe náležitě pyšná! Tak doufám, že mi to chvíli vydrží, abych měla čas spotřebovat ty svoje nasyslené zásoby :) Kdo tedy chce, tak nechť klikne na fotku a nebo na odkaz zde a může mrknout na video.  A o kousek níže máte jako obvykle vše sepsané.


První balíček v tomto roce přišel od zastoupení Rexony a Dove. A tentokrát to nebylo čistě pro mě, ale něco bylo i pro M., aby si té kosmetiky prý také trochu užil :) Přišly dva pánské antiperspiranty Rexona, jeden ve spreji a druhý tuhý. Sprejový Xtra Cool nadšeně používá M.,, ale tuhý překvapivě zaparkoval na mém stolku. Nemůžu si pomoci, ale pánské antiperspiranty mám prostě raději a věřím jim o něco více než těm dámským (tedy s výjimkou Maximum Protection ;)). Třetí lahvička byla v balíčku určena pro mě, dáreček od zastoupení těchto značek. Je vidět, že můj blog bedlivě sledují a vědí, že Saténově jemný tělový olej Uplifted mne potěší!


Nedlouho po prvním balíčku dorazil od zastoupení Dove další! První novinkou v letošním roce je Vyživující sprchový gel s novou vůní a tou je příjemná sladká Pivoňka & Smetana. Aktuálně si ho užívám ve sprše, takže ač se omylem zatoulal při natáčení tohoto videa, tak ho určitě potkáte brzy ve Spotřebovánu. Snažím se jím šetřit, ale ubývá závratnou rychlostí i tak.. Jako dáreček byla přibalená svíčka, která mne moc potěšila a už si hoví na stolku.


Poslední balíček v rámci spoluprací obsahoval dva nové štětce na oči od Ecotools. Stále chci rozšiřovat svoji sbírku štětců, protože ač jich mám na oči minimálně dvacet, pořád je to hrozně málo :D A málo jich budu mít asi pořád, když jsem lajdák, zašpiním jich tunu a nejsem schopná si je vyprat.. Tyhle dva krasavci mi pomůžou to praní zase o něco oddálit :D Flat Eyeliner nepoužívám na linky, na které je určený, ale na stínování spodního víčka. Full Eye Shadow je krásně huňatý a jemný a krásně se s ním stínuje a rozmazává do ztracena, ale musím s ním chvíli trénovat, protože je celkem velký pro mé malé a zapadlé oči. Štětce tedy prozatím chválím a určitě čekejte podrobnější rozbor.


U štětců ještě na moment zůstaneme. Nedávno jsem vyrazila do Sephory. Jojo, už i já jsem se odhodlala tam vkročit. Moc často tam nechodím, ale nyní jsou různé novinky z této parfumérky k vidění na každém blogu, takže ani já jsem nemohla zůstat pozadu. Paletku Too Faced ani Urban Decay jsem si sice neodnesla, ale využila jsem alespoň akce 2 + 1 značky Sephora a urvala si tři kousky. Jedním je právě štětec a to opět na oční stíny č. 60. Je též huňatý a celkem i jemný, i když umí na očním víčku i poškrábat. Trochu mi vadí i jeho krátká rukojeť, ale to je o zvyku, tak snad se sžijeme. S čím jsem se ale spřátelila velice rychle je Lip Stain Sephora. To je něco naprosto božského! Už jste ho mohli vidět v Baví x nebaví a určitě se tu objeví i článek věnovaný tomuto kousku, protože si to vážně zaslouží. Z této tekuté rtěnky jsem nadšená jako dlouho z ničeho. Na rtech zasychá a drží se na nich i několik hodin. Přežije jídlo i pití a i když zaschne, tak nevysušuje. A víc už neříkám, zbytek se dozvíte v recenzi :) Posledním kouskem z nákupu je Dlouhodržící make-up Sephora. Mám odstín 14 Clair Light a ač jsem chtěla růžový podtón, mám Delicate Beige.. Tak nevím, kde se stala chyba, když jsem slečně vizážistce říkala růžový podtón a nejsvětlejší odstín :D Naštěstí mi odstínově sedí a žádný výrazný rozdíl na obličeji vidět není, takže ho v klídku můžu používat, ale už vím, že příště nebudu spěchat a s výběrem si dám na čas. A asi si i raději vyberu sama.. O make-upu vám zatím nic moc neřeknu, teprve na svojí chvíli čeká, prozatím jsem ho prubla asi dvakrát, jen abych zjistila, jak mi sedí odstínově, takže o něm až časem..


A jedeme dál. Mrkneme se ještě na nákupy z DMka. Tam jsem sáhla po klasice - krému na nohy s ureou. A protože jsem tam narazila ještě na krém s mandlovým mlékem, vzala jsem ho rovnou taky. O mé nohy není péče nikdy dost. Oba má na svědomí Balea. A závěrem dva kousky od Essence. Tužka na obočí pro mne není nic nového, původní balení mi dochází, takže jsem se vydala na lov dalšího. A když říkám na lov, myslím opravdu na lov! Protože tahle tužka je všude povětšinou vyprodaná. Čekala jsem tedy, až mi ji někde naskladní a asi po desáté návštěvě všech drogérií v okolí, jsem na ni narazila. Neváhala jsem ani minutu, jinak bych mohla zase několik měsíců čekat. Stojí cca 55 Kč a za ty peníze ji miluji. No a stále ještě se snažím objevit ideální top coat podobající se The Gel Nail Polish, ale zatím bez úspěchu. Ani tenhle kousek téže značky, který slibuje Gel-look, to úplně nezvládá. I když.. podoba by tu už byla, ale pořád to není ono.


No a to bylo za leden asi vše, další přírůstky si dáme zase příště.. ;) Ani únor nezůstal úplně bez poskvrny a určitě bude zase co ukazovat.

A co pěkného jste si nedávno koupili vy?

18 komentářů:

  1. Krem na nohy bych chtela rada vyzkouset. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Ten krém na nohy s ureou už chci hodně dlouho vyzkoušet, ale když jsem v DM, tak si na něj nikdy nevzpomenu. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to mám docela podobně a navíc tam vždy ty krémy na nohy hrozně dlouho hledám :D Každé DM má ten koutek s péčí o nohy jinde a to je něco pro mě.. :D :)

      Vymazat
  3. tie stetce eco tools vyzeraju super a ja mam rada velke stetce kedze mam velke oci :)
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to by se ti mohly štětce líbit, jsou vážně celkem fajn, jemné, dobře se s nimi pracuje a navíc plusové body za eco výrobu ;) :)

      Vymazat
  4. Taky jsem minulý měsíc plánovala ideálně neutrácet vůbec, ale jaksi mi to zase nevyšlo:-D To jsou pořád samé lákavé akce, výprodeje a já jsem v háji:-D Na nový sprchový gel Dove mám políčeno, ten musí být můj:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, pořád fajn akcičky a takhle to dopadá.. :( :D

      Vymazat
  5. Přesně tenhle top coat od Essence jsem měla už kdysi a čekala jsem jak super bude, ale vůbec... Jde to vůbec najít v drogerii normální dobrý top coat? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, to je otázka.. já se začínám obávat, že asi ne :( :D Už zvažuji objednávku od nějaké věhlasnější manikúrní značky, páč mě to hledání přestává bavit :-/ :D

      Vymazat
  6. Ten Dove sprcháč mám aj ja doma a je ozaj super :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásně voní, sladké vůně moc nemusím, ale tohle mě baví! :)

      Vymazat
  7. Pěkné úlovky! Já ani nevím,co jsem si naposledy koupila..:( Achjo ta paměť!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si to musím taky zapisovat nebo pomocí fotek připomínat, jinak si taky nepamatuju.. ;) :D

      Vymazat
  8. Moc pěkné videjko, Klárko ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. budu se těšit na další info o make-upu od Sephory, už dlouho o něm přemýšlím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už se do něho brzy pustím, teď mi jeden MU došel, tak ho budu muset nahradit :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)