pátek 12. února 2016

Baví x nebaví za prosinec 2015 a leden 2016

Krásný den, moji milí!

Máme před sebou víkend a s ním přichází další video! Konečně doháním resty a mám tu pro vás video plné oblíbenců za poslední dva měsíce. A tím už se definitivně loučím s rokem 2015 a už jedem naplno dál. Co mě tedy bavilo v posledních týdnech?

Můžete buď mrknout na video přes odkaz tady nebo klikněte přímo na fotku a budete přesměrováni:


Kosmetické oblíbence jsem se snažila v této rubrice hodně omezit, takže tu mám tři opravdu top produkty z poslední doby a jeden propadák.

Mezi oblíbence řadím určitě Suchý multifunkční olej od NUXE. Vůně je zvláštní, ale není špatná, jen mi připomíná kolínskou mého dědy :D Používám ho ráda, protože je to fajn kámoš jak k mé pokožce, tak i k mé pleti. Moc mě překvapilo, jak příjemný je i na obličeji! Rozhodně se můžete těšit na podrobnější článek, protože si to zaslouží. Staronovým objevem jsou oční stíny Color Tattoo od Maybelline. Opět jsem je vytáhla a nemůžu se jich nabažit. Používám je častěji než cokoliv jiného. Pink Gold je ideální na běžné nošení, když se mi nechce nic vymýšlet, s Mauve Crush si pro změnu člověk musí vyhrát, ale výsledný efekt za to rozhodně stojí! Posledním kouskem z oblíbenců je naprosto dokonalá záležitost z dílny Sephora - jejich krémová tekutá rtěnka (lip stain). Koupila jsem si ji někdy v půlce ledna, ale od té doby nepoužívám téměř nic jiného. To je něco naprosto božského a trochu se bojím, že teď zapomenu na všechny ostatní rtěnky, které mám. A chci další a další odstíny. Odstín č. 13 je něco mezi hnědou a vínovou s nádechem růžové. Vypadá nádherně a občas ji vyměňuji jenom proto, že není odstínově úplně univerzální. A proč je tak super? Je na rtech příjemná, skoro o ní nevíte, přesto tam je a opravdu hodně dlouho. Zároveň rty nevysušuje, i když na rtech úplně zaschne. Prostě perfektní kousek, který doporučuji všema deseti.


Co naopak nedoporučuji je fix na oči Precise Black od Dermacolu. Ač se mi od začátku fix líbil, díky tenkému hrotu a ze začátku černočerné barvě, netrvalo tohle okouzlení dlouho. Asi po čtrnácti dnech se začal hrot ohýbat a to tak, že fixem opravdu tenkou linku nenalíčíte. Hrot přestal barvit úplně a barva je až u konce celého toho hrotu, takže práce na dvě věci. Nyní už je fix dokonce ve fázi, kdy přestává barvit úplně, takže asi poletí.. Pro mě velké zklamání.

Z knížek tu mám jednu z nejnovějších záležitostí mého oblíbeného spisovatele Jo Nesba - Syn. Dostala jsem ji od přítele a v těch pár volných chvílích se to snažím přelouskat. Je psaná typickým stylem Joea, takže pokud jeho díla máte rádi, určitě si ji nenechte ujít. Z filmů je toho hodně. Před Vánoci to byly vánoční filmy jako například Sám doma, Prázdniny a nesmí chybět Láska nebeská. V lednu jsem toho viděla ještě víc. Začala jsem ságou Twilight, pokračovala jsem komediemi s hercem A. Sandlerem, protože jsem potřebovala nějak rozveselit a trochu vypnout a u některých jeho filmů se mi to fakt daří. Pro mě je top například komedie Machři nebo Trestná lavice. S M. jsem koukali na film Labyrint: Útěk a Labyrint: Zkoušky ohněm, což je fantasy na způsob Hunger Games. Nebylo to nejhorší, ale zase ani extra filmový požitek. No a poslední, co si pamatuji, je film Insidious 3: Počátek. Horory máme s přítelem nejraději, takže jednu sobotu přišel čas na tenhle kousek, na který jsme chtěli v loňském roce do kina a nevyšlo to. Písnička vás možná zaskočí, ale jsem naprosto zamilovaná do písničky Sorry od Justina Biebera. Vlastně jsem se celkově do Justina zamilovala. Nejsem jediná a vím, že teď Justin frčí, bohužel v tomhle jdu s davem a nezůstala jsem ušetřená ani já. Tedy takhle, jeho písničky poslouchám už několik let, písničku Boyfriend umím už nějakou tu chvíli nazpaměť a Beauty & A Beat je se ségrou skoro naše hymna, ale nová deska Purpose je teprve něco! Z malého Justina je tu velký kluk, kterému konečně věříte ty písničky o vztazích a lásce.. Palec nahoru a já si jdu zase poslouchat :D


Na samotný závěr dva YT kanály, které jsem sledovala nejvíc. O Monče z kanálu Monnica Life jsem už možná někdy mluvila, upřímně ani nevím, ale ráda Moničku zmíním znovu. Je strašně krásná a moc sympatická a já naprosto miluji její holčičí hlásek :) Hrozně mě její videa baví, Monča je taková lidská a příjemně se poslouchá.. Druhým YT kanálem a naprosto, ale opravdu naprosto nejlepším objevem za poslední snad rok, je pro mě Markéta Vaňourková. Tahle slečna je neskutečně talentovaná a fakt hodně mě baví. Dokonce tolik, že jsem musela během pár hodin sjet všechny její videa! A to se mi dlouho nestalo. Krásně mluví, je správně praštěná a moc sympatická. Dobře se na ní kouká a má tam nejbožejší zátiší - často ji tam spinká pejsek :D Videa má perfektně sestříhaná a upravená. Střihů možná až moc, ale co, i tak mě to baví! Velký palec nahoru a pro vás doporučení. Na tuhle slečnu určitě mrkněte! ;)

No a to by bylo za poslední dobu asi vše. Takže já budu pilně střádat další oblíbence a vy mi v komentářích dejte vědět, co bavilo a nebavilo v posledních týdnech vás!

Znáte zmiňované kanály? Co vy a Justin Bieber? 

8 komentářů:

  1. Lip stain vypadá skvěle :) Musím pro něj konečně už zajít :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to taky trvalo, ale teď po vyzkoušení nebude trvat dlouho až si poběžím pro další :D Jsou fakt super! :) Jestli si pokoupím další odstíny, tak můžu všechny ostatní rtěnky vyhodit, protože už nebudu používat nic jiného :D

      Vymazat
  2. Právě dnes jsem si říkala, že musim probrat YT, smazat na co nekoukám a najít nové. Takže dík za tipy :-)

    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Nuxe používám a je super.Tu vůni zbožňuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve mě se ta vůně pere, na jednu stranu super a na druhou prostě vzpomínky na dětství a pánská voda po holení.. :D Ale jo, mám ji ráda :)

      Vymazat
  4. Justina mám ráda! Poslední album se opravdu povedlo!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)