čtvrtek 7. ledna 2016

TOP 15 produktů za rok 2015

Krásný čtvrteční den!

Mám tu pro vás další video! :) Včera byla zase chvíle času, abych konečně připravila souhrn TOP 15 za minulý rok, takže koho zajímá, co se u mne doma zapsalo opravdu mezi to nejlepší v loňském roce, můžete se mrknout.



Dnes doufám prominete, když tu nebudu dané produkty zdlouhavě rozepisovat. Pouze vám v krátkosti sepíši všech těch patnáct favoritů. Zdá se mi zbytečné je tu opět popisovat, protože už jste o některých slyšeli tolikrát, že vám to musí lézt i ušima :)


Z pečující kosmetiky tu mám oblíbenců hned několik, tam se v loňském roce opravdu dařilo narážet na hodně povedené kousky. Například řada DermaSpa od Dove je něco úžasného, na fotce vidíte pouze řadu Goodness, ale mně se dostala pod kůži zejména řada Uplifted, především jejich Saténově jemný tělový olej, po kterém už pokukuji a určitě si ho budu muset koupit znovu! Velké oblibě se u nás doma těší kosmetika Saloos a to hlavně jejich tělové a masážní oleje (momentálně Mojito, o kterém článek chystám v nejbližší době) a balzámy (pamatujete si na Devatero kvítí?). V loňském roce to byl pro změnu peeling.. Jo, tahle přírodní značka se svými produkty v naší domácnosti boduje! Nesmí chybět oblíbené sprchové gely Aroma Ritual a kromě nich i peelingy a tělové krémy této značky (článek). Tohle je podle mě tahoun značky Dermacol a já se jejich různých voňavých kousků nikdy nenabažím! No a pak je tu Weleda, která mě baví svými velmi výživnými krémy. O těch tu byl článek včera (link), takže máte určitě v živé paměti, co jsem o nich psala.. :)


Pak je tu oblíbenec, který je společný pro mne a přítele a tím je Aktivní hydratační krém po holení od značky -417 (článek). Nedopatřením jsem si objednala tenhle pánský kousek, ale díky za to, je to totiž pecka na čerstvě oholenou pokožku/pleť! O Batiste se tu článek ještě objeví, ale ve videích už jste tyto šampony potkali několikrát, takže vás asi nepřekvapí, že tu jsou.. A Yves Rocher odličovač též teprve čeká na svých pět minut slávy na mém blogu, ale určitě se dočká. Rozhodně ho nemám naposledy!


Z produktů na oči jsou tu dvě paletky. Asi vás nepřekvapí, že mezi mé top paletky patří Sleek. Je to moje druhá paletka a určitě ne poslední. Garden of Eden jste tu také potkávali dost často, takže vám ji určitě nemusím více představovat. Druhé stíny znáte z mého blogu také dobře, nejde o nic jiného než blogerkami oblíbenou značku E-style. Ty stíny prostě stojí za to, jejich pigmentace a sytost je něco úžasného, stejně jako výdrž.. Více o nich tady a už o nich mlčím. :D Pak jsou tu tvářenky. Těch se za ten rok v mé sbírce objevilo nepočítaně, aby taky ne, když je tak ráda sbírám. Do paměti se mi však vryly zejména tyto dvě - Dermacol Tvářenka s rozjasňovačem a to v odstínu č. 3. Ten odstín je moje srdcovka, protože mi sedí jako žádný jiný! A druhým top je Iconic trio od Makeup Revolution v odstínu Rave, což je super multifunkční paletka, která kromě tvářenky obsahuje ještě bronzer a rozjasňovač. Asi vás nepřekvapí, že se tu objevuje i můj neoblíbenější korektor Catrice Camouflage Cream. Jedni chválí, druzí haní. Já ho miluju, protože dosud jsem na nic tak skvěle krycího v drogériích nenarazila. Na pupínky, na skvrny a pokud ho důkladně vetřete, tak i na kruhy pod očima, je to naprostá jednička. V péči o rty vede Blistex Medplus, který už nevyměním! Všechny rtěnky, lesky a ostatní barvy na rty zastínila tahle tužka The One od Oriflame. Nejen, že jsem si vybrala skvělý odstín, ale také vlastnosti jsou moc příjemným překvápkem. No a zbývá nám poslední kousek, který je největším drogérkovým překvapením, protože tenhle holografický lak na nehty Cute Candy od Rival de Loop Young stojí nějakých 30 - 40 Kč a za ty peníze udělá opravdu mega krásné nehty na dlouhou chvíli. Nikdy bych neřekla, že si zamiluji fialový lak, ale je to tak :)

Tak a teď už mi nezbývá než objevovat další a další fajn pomocníky, ať máme něco v souhrnech i příští rok :) :D

A co jste si v roce 2015 zamilovali vy? 

10 komentářů:

  1. Souhlasím s Dermacol sprcháči, ty jsem si hodně oblíbila. Suché šampony Batiste a odličovač očí YR jsem vyzkoušela, abych zjistila, co na nich všichni mají a teď už to vím - jsou fakt skvělé:-) A souhlasit můžu i s korektorem Catrice, i když přiznávám, že ten tekutý je malinko lepší. A když už zmiňuji Catrice, tak nesmím zapomenout ani na bázi pod oční stíny. Další z mých oblíbených jsou tekuté rtěnky Essence, řasenka Lash Sensational od Maybelline..zkrátka, loňský rok byl plný objevů a už se těším, co přinese ten letošní:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tekutý Catrice je na seznamu, musím ho také zkusit :) O tekutých rtěnkách jsem také přemýšlela, zda je do topky zařadit, ale nakonec to vyhrály jiné produkty :D Mezi velmi povedené objevy však také patří! :)

      Vymazat
  2. Dermacol sprcháče majú niečo do seba. Korektor od Catrice mám rada aj v tejto tuhej aj tekutej verzii :) Kika - Blog for smile

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tekutou verzi si teprve musím pořídit, ale nebojím se, že by byla o něco horší.. :) :D

      Vymazat
  3. Sprcháče od Dermacolu jsou top :D :D Už se bez nich neobejdu :D Bronzer, rozjasňovač a tvářenku od Make Up Revolution jsem právě dopotřebovala, moc dobrá věc :D
    Ginger

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je používám také pořád.. :) To už jsi stihla spotřebovat trio? :) Páni! Máš můj obdiv :D já to asi spotřebovat nestihnu :D ale to bude tím, že mám všeho tunu :)

      Vymazat
  4. Veľmi sa mi páči, že si siahla aj po mojej najobľúbenejšej značke Weleda. A som nadšená, že aj ty si myslíš, že je to TOP :) Inak aj ja teraz používam Batiste a som nadmieru spokojná

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Weleda má fajn kousky, hlavně ty extra výživné mastné krémy, to je něco! :D :)

      Vymazat
  5. Batiste nedám z ruky, miluju jejich suché šampóny, yves rocher odličovač mám chvilku, ale zatím super, sleek je klasika, barevně jsou pro mě nejhezčí hlavně limitky. naopak tvářenky s rozjasňovačem od dermacolu jsou pro mě nepoužitelné, příjde mi, že flekatí a nedrží.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že jsme se tolikrát shodly :) Já s těmi Dermacolími nemám problém, ale také jsem četla různé názory.. U mě je v opravdu v oblibě opravdu hlavně tenhle jeden odstín, ostatní pro mě takové kouzlo nemají :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)