pátek 1. ledna 2016

Spotřebováno za listopad a prosinec 2015

Přeji vám všem krásný první den tohoto roku!

"Jak na nový rok, tak po celý rok..", to znamená že odteď tu bude článků kupa, stejně tak videí a spotřebovávat budu stejně poctivě jako dosud.. :D :)

Mám tu pro vás jedno mega dlouhatánské video, takže koho baví, nechť se mrkne na téměř čtyřicetiminutové Spotřebováno. Já vím, je to pecka a mega délka, ale poctivě zmiňuji každou položku, kterou jsem spotřebovala, abyste si mohli vytvořit obrázek.. :) 



Nebudu raději ani počítat, kolik se toho tentokrát v "odpaďáku" objevilo a rovnou přejdeme na krátké souhrny, protože i tak to bude na půl dne...


Sprchový gel Irská káva Dermacol Aroma Ritual - vám asi nemusím dlouze představovat. Je to ten nej nej nejvoňavější sprcháč, jaký jsem kdy měla. Nemám ho poprvé ani naposledy, protože ho zbožňuji. Je krémový, ta vůně krásně hřejivá. Voní jako karamel a já se jí nemůžu nabažit. Škoda jenom, že nevydrží i dlouho po umytí.. Ani tak ho ale nedám a budu si ho kupovat zas a znovu. Hodnocení: 4,5/5.

Sprchová pěna Wellness & Beauty - pěny do sprchy jsou příjemné zpestření jinak nudného nutného úkonu. Je krásně jemná a krásně lehce květinově voní. Škoda jen, že je vůně slabá a nedostatečně intenzivní i po umytí. Bohužel je tak slabá, že o ní znovu neuvažuji. Cena a dostupnost jsou velmi přijatelné. Hodnocení: 2,5/5.

Soli do koupele Tetesept - vám zpříjemní mrazivé zimní večery. Není nic lepšího, než si napustit plnou vanu horké vody, vysypat do ní tuhle voňavou sůl, která provoní vodu i celou koupelnu a přitom se rochňat. Tahle sůl má tendenci i trochu pěnit, pro ty, kteří rádi uléhají do pěny. A je to vskutku příjemná věc. Není to top produkt, jaký asi můžete sehnat, ale k zimním radovánkám ve vaně se naprosto hodí. Hodnocení: 4/5.

Soaphoria Peeling Mentolová limonáda - peeling se vám zalíbí už od pohledu. Brčálově zelená barva v hezké skleněné lahvičce. Otevřete to a do nosu vás uhodí velmi silná a intenzivní vůně citrusů a mentolu. Poté se jím vydrhnete a jste dokonale zbaveni nečistot a odumřelých buněk, jak to u správného peelingu má být. Nakonec už zbývá zmínit, že obsahuje olej, který vám vyživí pokožku, takže po umytí už nepotřebujete nic, čím byste se mazali. Perfektní kousek. Upozorním jen na to, že jde o solný peeling, který není vhodný na poraněnou pokožku, protože může nepříjemně štípat a pálit. Hodnocení: 4,5/5.


Měsíčkový dětský krém Baby Weleda - pokud hledáte účinný výživný krém, tak se nebojte sáhnout po těch výživných kouscích této značky. Jsou přírodní, takže nemůže někdo remcat, že jde o samou chemii. Obsahují oleje, díky kterým jsou sice mastné, ale také extra výživné a dodávající stoprocentní péči. Tenhle je s měsíčkem a heřmánkem, po kterých i voní a dá vaši suchou pokožku dohromady. Je vhodný i pro dětskou citlivou pokožku, takže se toho vůbec nemusíte bát. Za mě favorit na suché paty, extra suché ruce nebo třeba i lokty. Jen bacha na umaštění (používám výhradně na noc) a vůni, pokud vám bylinky úplně nevoní. Hodnocení: 5/5.

Kaštanový gel na nohy Ziaja - tu mám tak dva/tři roky, takže byl čas ho poslat pryč. Gel byl průhledný, slabě sladce voněl a byl příjemný, ale není to věc, kterou bych nezbytně musela doma mít. Používala jsem ho opravdu zřídka. V posledním roce častěji než kdy dřív, ale obejdu se i bez něho. Měl by ochladit a osvěžit unavené nohy a zbavit vás otoků. Dohromady s masírováním to trochu pomohlo, ale zázraky to nedělalo. No a jelikož jsem na něho věčně zapomínala, expirační lhůta se přihlásila o slovo.. Hodnotit asi ani nebudu, zase tolik jsem ho nepoužívala, abych dokázala udělit jedno rozhodné číslo, ale vím, že už ho znovu nepotřebuji.

Pedikúrní masážní mléko Cuccio - je zvláštní pomocník, který je určený k pedikúrním účelům, přesněji k masážím nohou. Vůně tohohle kousku je taková.. divná, ze začátku nějaká chemie, potom trocha kokosu a ještě o kousek dál bambucké máslo (citrusy žádné). Nešťastné je i balení, protože dostat z toho ten krém je hrůza děs a jak vidíte na fotce, úplně se mi to ani nepovedlo. Konzistence je podobná tělovému mléku, není mastný a poměrně rychle se při masáži vstřebává. Nepřijde mi na něm nic moc zvláštního a samostatně by mi tenhle kousek nestačil, je to spíš jen doplňující péče, bez které se však obejdete. Hodnocení: 2/5.

Krém na nohy s ureou Balea - tohle je moje stálice, takže si myslím, že není třeba vám ho zase představovat. Nejlepší, nejlepší, nejlepší. Skvělá péče o nohy, kdy paty vyživí a krásně zjemní. Není mastný a přesto dokáže nohy nechat v perfektním stavu. Stojí pár korun a seženete v každém DM. Prostě jednička. Hodnocení: 5/5.

Saténově jemný tělový olej Dove DermaSpa - pecka, pecka, pecka. Tenhle olej si budu určitě pořizovat znovu, protože je to fakt něco. Zanechává pleť provoněnou na dlouhou dobu, dokonale jemnou a zároveň opečovávanou a vyživenou. Líbí se mi ten konečný efekt, kdy nemáte žádný nepříjemně umaštěný pocit, ba naopak, opravdu saténově jemnou pokožku. Tohle se fakt povedlo a já hodnotím jako jeden z top produktů tohoto roku. Snad jen mínus že mi rychle ubýval a ač je to kousek z drogérie není úplně nejlevnější. Ale když si počkám na slevu, tak věřím, že to půjde. Hodnocení: 5/5, tady to nelze jinak.

Masážní roll-on Dove DermaSpa - tohle je vychytávka určená na celulitidu, takže zpozorní ti, které podobné věci trápí. Já jsem naštěstí potížím s tímhle ve větším měřítku ušetřena, ale neříkám, že žádné pomeranče na zadku nemám. Avšak podobným kouskům úplně nevěřím, rozhodně to ke zlepšení chce zlepšit i stravu a více se hýbat.. Hezky to prokrví postižené oblasti, gel se vstřebá a i když trochu lepí, tak není nijak nepříjemný. Takže to úplně nezatracuji, ale ani to není nic, z čeho bych byla nadšená a zhodnotit jeho účinky fakt nedokážu, takže berte hodnocení s rezervou. Hodnocení: 3,5/5.
 

Lak na vlasy TAFT Ultra Pure Schwarzkopf - je jeden z laků na vlasy, který mi opravdu nesedl. Jak miluji zelenou verzi Taft laku, tak tuhle jsem opravdu ráda neměla. Vlasy šíleným způsobem zlakoval až do nepřirozené podoby, byly hodně poslepované a druhý den nešly vůbec rozčesat. K tomu smrděl, rozhodně víc než zelená verze. Takže tenhle si znovu kupovat nebudu. Hodnocení: 2/5.

Suchý šampon Original Batiste - o tom tu teprve řeč bude. Mám tu další dva (a půl) šamponů této značky, takže to zrecenzuji hromadně. Tenhle kousek je za mě ale naprosto dokonalá pomůcka na mé rychle se mastící vlasy. Stačí nastříkat a vlasy úplně změní svoji podobu! Mastnota je pryč, vlasy jsou krásně jemné a lesklé a vy už je nemusíte ani schovávat v culíku! Za mě jednoznačně ano a tuhle variantu si určitě zase koupím. Hodnocení: 5/5.

Šampon na vlasy Balea Professional na zhuštění vlasů - šampon, který není až tak špatný a přesvědčil mne o tom, že šampony Balea se v klidu dají používat. Vlasy se po umytí krásně leskly a voněly. Parfemaci to mělo moc příjemnou, obsahovala snad i arganový olej, který mi prostě voní! Jedinou nevýhodu měl a to že vlasy nevydržely krásné a svěží nijak dlouho a už druhý den jsem cítila, že by vlasy snesly umytí. Třetí den už jsem musela hlavu umýt se stoprocentní jistotou. Nebyl ale nejhorší a myslím si, že normálním a sušším vlasům by se mohl líbit. Hodnocení: 3,5/5.

Balzám na vlasy Balea Professional na zhuštění a lesk - fajn balzám, který prospěl konečkům (tzn. konečky jsou stále zacelené a netřepí se), vlasy se krásně leskly a nijak zvlášť je nezatěžoval. Je lehký a vlasům neškodil a pro lepší pocit jsem po něm sáhla ráda. Voní stejně jako šampon, jde snadno vymýt a vlasy jsou v pořádku. To je vše, co od balzámu na vlasy žádám. Vím, že jim nedával žádnou extra super výživnou péči jako zvládne třeba maska nebo olej do vlasů, ale od toho tu máme právě tyhle kousky, že.  Hodnocení: 4/5.

Regenerační šampon Ziaja - jsem dodělávala po ségře, která už ho odmítala použít. Já jsem se mu nebránila, protože jsem zrovna nějaký kousek potřebovala a tak skončil u mě a nakonec i tady. Měla jsem ho cca půlku a za tu dobu jsem stihla zjistit, že to není úplně šampon pro můj typ vlasů, protože byl hodně zatěžující a mé vlasy už druhý den potřebovaly nutně umýt (oproti tomu byla předchozí Balea svatá). Takže doporučuji opravdu sušším vlasům, kterým nebude vadit, že je extra výživný a trochu vlasy zatíží. Avšak i přes tento problém jsem ho spotřebovala, voněl hezky a luxusně pěnil, což mám fakt ráda. Vlasy ale nic moc, takže si ho znovu určitě kupovat nebudu. Hodnocení: 2/5.


Toaletní voda Eclat Weekend Oriflame - jsem používala někdy od jara každý den. Dostala jsem ji od mamky a tentokrát se mi opravdu trefila do vkusu, tahle krásně svěže voněla, takže na jaro-léto ideální, zůstala mi tedy až do prosince, ale nevadí :D Vůně super, bohužel rychle vyprchala, už po třech až čtyřech hodinkách po ní nebylo ani památky.. což je škoda, protože by mi vůbec nevadilo vonět takhle trvale :) Hodnocení: 2,5/5.

Antiperspirant B.U. - jsem měla tuším z DM boxu a putoval se mnou do práce, kde jsem ho používala, když už jsem cítila, že se značně potím. Na tamní chvíle mi stačil, ale znovu bych si ho nekoupila. Vůně nebyla úplně podle mého gusta a navíc mne dost výrazně štípal v podpaží. Hodnocení: 2/5.

Antiperspiranty ve spreji Motion Sense Rexona - tohle je mi asi největší záhada, protože jeden miluji, druhý mi až tak úplně nesvědčil. Stress control je naprosto perfektní a je to první sprej, který mi stačil k tomu, aby zabránil pocení a já se cítila pouze se sprejem bezpečně. Pořád to sice nemá na tuhou Maximum Protection, ale pořád lepší než všechny ostatní spreje dohromady. Ten si určitě koupím znovu. Zatímco verze Sensitive mi přišla tak o půlku méně účinná a samotná mi prostě nestačila. Jako doplněk MP ok, ale samostatně prostě ne, v žádném případě. I vůně mi u Stress Control sedla více, takže tu si koupím určitě a s ní spokojenost, Sensitive už si znovu kupovat nebudu.


Micelární gel Lirene - já mu vlastně nemám co vytknout, zároveň to ale není kousek, který by mi učaroval natolik, že bych ho prostě musela mít znovu. Má jemnou parfemaci, ale takovou trochu chemickou, která mi úplně stoprocentně nesedla. Pleť ale vyčistí dobře a jde vyčistit bez nejmenší námahy. Plus i za balení, pumpičku vážně oceňuji. Ale prostě mu chybí něco, abych si řekla: wow, tohle prostě musím mít znovu. Hodnocení: 4,5/5.

 Idéalia Skin Sleep Vichy - já ten krém miluji a nemám mu absolutně co vytknout! Moje pleť je s ním opravdu spokojená, v ideálním stavu. Bez akné, bez ucpaných pórů a černých teček, bez vysušené pleti či dalších problémů. Jednoduše fakt ideální kousek, který chci a budu používat zas a znovu. Zvažuji, že přestanu hledat a zkoušet dál a zůstanu věrná Vichy.. Tenhle noční ještě navíc dodává unavené pleti svěžest, takže i když nenaspíte hodiny a nevyspíte se do růžova, vaše pleť tak bude vypadat. Jo, můžu potvrdit, že třeba kruhy pod očima se mi v posledních měsících zmírnily a přitom spím pořád stejně málo. Ač mi některá z vás, mých čtenářek, psala, že složení je příšerné, tak já na něho nedám dopustit. Miluju ho a stejně tak moje pleť. Tečka. Hodnocení: 5/5.

Odličovač očí Mixa - jeden z top odličovačů, které jsem vyzkoušela. Perfektně stáhne vše - řasenku, i tu voděodolnou. Bez dření, štípání, pnutí nebo naopak extra mastnoty. Vyhovoval mi ve všech ohledech, kromě jednoho, trochu mi blblo balení, kdy jsem si ho nechtěně rozlívala i mimo tamponek a nebyla jsem schopná zjistit, čím to je :D To mu však prominu. Hodnocení: 4,75/5.

Jemný odličovač očí Dermacol - také moc příjemný odličovač, který nemá žádné výrazné nedostatky. Velmi mile překvapil a řadí se též mezi top odličovače, ale na rozdíl od Mixy má chybičku - složky se poměrně rychle rozpojují a na chviličku dělá před očima mlhu. Hodnocení: 4/5.

Korekční oční krém Skin Perfection L'oréal Paris - není špatný, ale pokud čekáte od krému více než jen průměrnou hydrataci, tak raději sáhněte po něčem jiném. Tenhle krém vám hydratuje oční okolí, zanechá oční okolí jemné, ale to je vše.. Nečekejte žádnou extrémní péči, výživu či opravdu důkladnou hydrataci. Já ho považuji spíše za krém "pro dobrý pocit" či "pro sichr", abych něco použila pro svůj lepší pocit. Jelikož už mám pekelné vrásky kolem očí, oči věčně unavené a oční okolí vysušené, potřebuji víc. Hodnocení: 2,5/5.

Maska na oči Hyaluron 3D Dermacol - hydratuje, osvěžuje a dodává unavenému očnímu okolí šmrnc. Balení obsahuje šest balíčků masek, takže jednou týdně si můžete dopřát chvíli relaxu s nimi na očích. Je to moc fajn, "ledvinky" jsou nacucané a když je přiložíte, postupně hydratují, poté je oční okolí opravdu nacucané a osvěžené a mě to celkem baví :) Zkoušela jsem i na otoky a bylo to super, na ty mi to moc pomohlo. S kruhy pod očima si sice úplně neporadily, ale to jsem ani nečekala. I tak mi to prospělo a já přemýšlím o dalším balení. Hodnocení: 4/5.

+ Artistry vzorečky


Lesky Caresse L'oréal Paris - 102 Romy a 400 Eve. Barva Eve pro mne nebyla moc přitažlivá, to nebyl odstín úplně pro mě, ale Romy byla láska. Nádherná přirozená barvička, navíc tyhle lesky měly tak speciální vlastnosti, že mě fakt bavily. Tedy, zejména Romy. Na rtech byly neuvěřitelně jemné a stainovaly, takže i dlouho vydržely. Bavilo mě to a škoda, že už se nevyrábí, protože Romy bych si koupila klidně znovu. A proč je vyhazuji? Už přišel jejich čas, Romy mi zbyla pouze trošička, která už začala měnit svoji podobu, takže nejvyšší čas poslat je do věčných lovišť. Hodnocení: 4,5/5.

Oční linky a oční stíny LUSH - modrá Motivace jsou linky, šedo-stříbrné Soustředění jsou potom stíny. Ani jedno pro mě nebylo super a na zadek jsem si z toho nesedla. Linky držely, pokud vám neslzí oči a očí se za celý den netknete, to by ještě šlo. I hezký modrý odstín se mi libil. Ale ty stíny byly příšerné, na oko nešly pořádně ani aplikovat, natož aby na očích držely. Za mě tedy ani jedno ne. Vyhazuji z důvodu prošlé expirace, na spotřebu dává Lush jeden rok. Hodnocení linek: 2/5. Hodnocení očních stínů: 1/5.

Rtěnka Vášeň Lush - úžasná barva, příjemná aplikace a mega dlouhá výdrž. Tohle mě naopak bavilo a já si teď říkám, proč jsem po ní nesahala častěji, dokud byla ok. Škoda. Hodnocení: 4,5/5.

Imperial Make-up Dermacol - mám již několikáté balení a myslím si, že pořád není poslední. Tenhle make-up mě baví. Má střední krytí, které se dá i vrstvit a přesto je stále jemný a pořád trochu odlehčenější než Lanýžový, takže na jaro a na podzim ho mám raději. Je hydratační, ale žádný nepříjemný pocit masky, naopak přirozený a hezký efekt. Jednoduše ho mám ráda a klidně si pořídím i další balení. Hodnocení: 4,5/5.

Top coat The Gel Nail Polish Essence - jsem nejdříve milovala a ke konci nenáviděla. Ten efekt, který umí, je dokonalý. Výdrž laku prodloužena minimálně o dva dny, krásný gelový efekt, podpořené schnutí, kdy na nehtech jednoduše ztuhne.. Ale naneštěstí začal hrozně rychle sesychat a ke konci se táhl, že se s ním už nedalo pracovat. Vydržel mi dobrý cca 3 měsíce, což je málo, když vím, že předchozí verze těchto top coatů mi vydržela i rok. Škoda a díky tomu se na něho zlobím. Přesto je cena lákavá a ten efekt v čase, kdy funguje, je prostě top.. Takže raději nehodnotím.. :D

Linky Bodyography - jsou top! Nejlepší oční linky, jaké jsem kdy měla. Dokonale tenký hrot, který sloužil více než 10 měsíců stále stejně! Krásně tenké linky, nádherná sytá černá barva. Jednoduše pecka a tyhle linky chci znovu! Deset měsíců jednoduché práce s linkami jsou sen, škoda, že dosloužily. Hodnocení: 5/5.

Tekuté oční linky Rival de Loop Young - už nechci znovu ani vidět. Objevily se v Baví x nebaví, kde jsem zmiňovala, jakou neplechu mi na očích dělaly. Nejen, že s nimi nešlo hezky a jednoduše nalíčit, ale navíc mne na oku svrběly, takže jdou prostě do koše. Ne, ne, ne. Hodnocení: 0/5.

Řasenka Very Me Oriflame - tahle řasenka dokázala i z přirozeného efektu řas vytáhnout maximum. Sice mírně slepovala, ale dokázala řasy opravdu výrazně prodloužit i přes jejich ponechání naprosto přirozeného vzhledu. Jo, to není špatné a kdybych nepotřebovala dodat i hustotu a objem, tak si ji klidně znovu koupím. Pokud však nepotřebujete nic extrémního a stačí vám řasy pouze pročesat a dodat jim prodloužení, barvu a tvar, omrkněte ji. Stojí pár kaček a za ten efekt to stojí :) Hodnocení: 3,5/5.

Tvářenka Paese - odstín růžovoučký, takže ideální na zimu, sladce voněla a byla velmi silně pigmentovaná. Výdrž obstojná, ALE úplně se i rozpadl obal. No a co tu mám asi dělat s úplně rozpadlou tvářenkou..? :-/ Hodnocení tvářenky: 4/5, ale obal 0/5!


Čistící ubrousky + Čistič s rozprašovačem Beauty So Clean - jsou náramně povedené vychytávky sloužící k čištění kosmetiky. Ubrousky si můžete otřít aplikátory + rtěnky, čističem si můžete vydesinfikovat pudrové produkty. Je to moc fajn pomůcka k dosáhnutí nezávadné a čisté kosmetiky. Přiznám se, že ač bych měla, tak běžně jsem to doma nepoužívala, ale když víte, že kosmetiku používá i někdo jiný (nebo bude používat, jako v mém případě, kdy jsem posílala kosmetiku dál), tak se to náramně hodí. Vydesinfikuje to vše a produktu to neubližuje. Opravdu palec nahoru za super nápad věnovat se výrobě i podobných produktů! Snad jediné mínus je vyšší cena pro běžného uživatele :( Hodnocení: 5/5.

+ staré štětce, jeden na oční stíny od E.L.F. a tři roztřepené na oční linky

Tak a to je pro toto mega velké spotřebováno vše. Řeknu vám, že sepsat to byl skoro nadlidský úkon! :D a vás obdivuji, pokud jste dočetli až sem.. :)

Máte s něčím z toho zkušenosti?

P.S. Článek jsem sepisovala až doteď cca 4 hodiny a už nemám ani sílu ho po sobě celý přečíst, takže se omlouvám za případné chyby :D Děkuji, konec hlášení! :)

14 komentářů:

  1. Ty jo, to je fakt mega spotřebováno i článek :-D Z uvedeného jsem tuším měla jen ten kávový sprcháč a mě zas tak nezaujal. Jako voněl pěkně, ale víc mě právě baví ty ovocné vůně, třeba mango nebo jahoda s rebarborou. Navíc mi přišel hrozně hutný a blbě se dostával z balení.
    Lush miluju, ale dekorativka mě zas tak neláká zkoušet, mám radši věci do vany, sprcháče a tak :-)
    Tu tvářenku, pokud by to byla má oblíbená, bych asi rozbila a rozmačkala na prášek a nasypala ji do nějakého kelímku. Tak by se dala podle mě dál v pohodě používat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já doufám, že nebudu takové náročné články psát celý rok.. :D :) Já mám ráda také některé ty ovocné vůně sprcháčů, ale tenhle je srdcovka a na zimu pro mě naprosto nejlepší :) Lush je podle mě v pečujících věcech lepší než v dekorativce, takže toho bych se asi držela taky ;) a tvářenka moc oblíbená nebyla a vlastně jsem ji od té doby, co jsem ji recenzovala vytáhla jen párkrát, takže mě ani nebolelo, že šla z domu :D

      Vymazat
  2. To je ohromné spotřebováno. Soli Tetesept se u nás těší obrovské oblibě, měsíčkový krém od Weledy momentálně testuji, i když asi krapet jiný a jsem z něj nadšená. Micelární gel Lirene jsem si zamilovala, dokonale odlíčí i oči, určitě plánuji další balení a irskou kávu mám časem v plánu.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Charmedko, myslím, že tímto souhrnem jsem asi trhla i svůj osobní rekord ve spotřebě.. :D Doufám, že už toho tolik nikdy nebude :) Krémy od Weledy jsou super, já tu jejich výživnost vážně můžu! A micelární gel nebyl špatný, ale já prostě fakt nevím proč, nedokázal mě oslovit.. :(

      Vymazat
  3. Nad pleťovými krémy Vichy pořád přemýšlím, ale zatím jsem se neodhodlala k vyzkoušení. Slyším na ně chválu i kritiku kvůli složení, ale zase nemám citlivou pleť, tak si asi nějaký vzorek seženu, ať to taky můžu posoudit. Jinak teď se chystám na noční krém Lóreal Skin Perfection.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, zkus se skočit zeptat do lékárny, jestli třeba vzorečky Vichy nemají a určitě vyzkoušej :) Já jsem na Vichy krémech závislá a fakt i přes to složení, si je nemůžu vynachválit :)

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Taková hromada spotřebované kosmetiky a já mám zkušenost jen s odličovačem Mixa a sprchovým gelem od Dermacolu..ale souhlasím, oba výrobky jsou skvělé:-)
    Fakt máš můj obdiv, tohle všechno udolat, to si žádá doopravdy pochvalu:-) To se Ti určitě udělala kupa nového místa na další nákupy:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :* No já jsem ráda, protože kdybych takovou spotřebu neměla, tak už jsme tu kosmetikou opravdu zavaleni :D I když spotřebovávám jako divá, tak tu stále mám ještě plnou skříňku věcí, co na vyzkoušení teprve čekají! :-O :D

      Vymazat
  6. Klári, skvelé! Strašne rada sa pozerám na tieto tvoje videá! :) Páči sa mi ako tvoj prejav, tak spôsob, aký veci hodnotíš ;) A navyše ma takýmto videom vždy namotivuješ viac spotrebovávať :D Teším sa na ďalšie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Donny! :* Ty jo, to je hezký, že sloužím jako motivace, spíš bych čekala, že to spoustu lidí odradí :D :)

      Vymazat
  7. Ahoj, tvůj blog jsem objevila teprve nedávno a zrovna jsem shlédla videa Spotřebováno listopad/prosinec 2015 a Bavi x nebavi za listopad 2015. U těchto dvou je ale hodně těch produktů stejných, takže to vlastně slyším po druhé, je to jen náhoda? Abych se rozhodla, jaká všechna videa shlédnu :) Jinak teda obdivuji, že to co natočíš pak i sepíšeš... jsi vlastně blogerka a vlogerka v jednom :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, moc děkuji za milá slova :) Já jsem spíš blogerka, ale videa mě baví, takže jsem se jim částečně začala věnovat taky.. jelikož se ale nemůžu rozhodnout, jaký formát by pak měl mít článek, vkládám do něho obojí, tak psaný projev, tak video :D :) Jinak určitě je možné, že se objeví produkty v obou videích, to je dáno tím, že když mě to baví, tak to samozřejmě spotřebovávám a pak se to objeví i tam.. :) stejně jako že věci, které byly v haulu nebo new in, se pak objevují v baví x nebaví nebo ve spotřebovánu.. akorát podrobněji.

      Vymazat
  8. Tak odličovač Mixa jsem milovala do tý doby, než mi začal reagovat s řasenkami (asi od třech různých značek, ale pak jsem vychytala, že mi to s ním dělají nejčastěji řasenky od Maybeline) a pod očima se mi udělaly otoky a začalo se to loupat...přitom první balení mi právě suchou pleť pod očima spravilo...A mám tip na skvělý linky, co mi kreslí pořád stejně už asi půl roku - Miss Sporty The Miaoww Look (pokud se ještě vyrábí) :) Karol (Mousewithpearls)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)