středa 20. ledna 2016

New in: Kosmetika za prosinec 2015

Krásný středeční den!

Slíbila jsem vám ještě video s přírůstky z prosince, takže je tu. Přemýšlela jsem, že ho tento měsíc vypustím a dám to dohromady s lednovými novinkami, ale to byste u toho asi usnuli, jak dlouhé by to bylo, takže je přeci jenom tady :)

https://www.youtube.com/watch?v=h5wfBzQpV1o&google_comment_id=z12dst1xryrmhbov2235gpaoulrksffh004&google_view_type#gpluscomments


Ufff, ani nepočítám, kolik nových věcí se mi doma objevilo.. Bylo jich dost. Samozřejmě za to mohou také Vánoce, protože moji bližní vědí, že kosmetikou se mi vždycky zavděčí.. :D Ale spousty milých dárečků mi poslali i firmy, se kterými spolupracuji a něco málo jsem i pokoupila, takže je toho prostě tuna..


Čeho se mi zaručeně sešlo nejvíc jsou vůně a sprcháče. Nevím, co mi tím chtěl Ježíšek naznačit.. Nevím, jestli si to nemám brát osobně! :D První parfém je od značky Elode, kterou upřímně vůbec neznám. Parfém So Lovely je něco mezi citrusovou a květinovou vůní, což není úplně můj šálek kávy, ale třeba se mi na léto zalíbí.. Druhým kouskem, ze kterého mám opravdu ohromnou radost, je parfém City Rush od Avonu. Asi nemusím více psát. Vy víte, že jde o moji srdcovku.. :) Přítel prostě ví, čím mě potěší! Sprchové gely Aroma Ritual od Dermacolu taky miluji a mamka to ví, tak mi jeden také koupila. Naneštěstí se strefila zrovna do parfemace, kterou bych si asi jedinou nekoupila :D Ale rozhodla jsem se mu dát šanci a v létě Rozpustilý citrón zkusím. Posledním kouskem na fotce je tělové mléko Luck od Avonu, které se vyrábí ke stejnojmennému parfému (kde ten se mi jako zatoulal?! :-O :D). Musím říci, že voní vážně hezky a velmi intenzivně! Takže se na něho docela těším.


Další kosmetické dárky následovaly od kamarádek. Moje milá Eliška mi připravila balíček plný samých úžasných věciček, z kosmetiky jsem tam objevila Sprchový gel s malinou a sůl do koupele Golden Glamour. Obojí má na svědomí Balea a nevím, který kousek je lepší. Vanu se solí jsem si užívala už v týdnu a můžu říci, že vůbec není špatná. Hlavně je za velmi příjemnou cenu, takže si ji určitě pořídím znovu. V balíčku jsem pak našla ještě lak na nehty od Miss Sporty v krásném baby pink odstínu, který se v mé sbírce určitě neztratí a na jaře si ho budu užívat. Luxusní tekuté mýdlo mi nadělila pro změnu moje Verunka. Tím se strefila, protože lahvička je opravdu úžasná a bude se na umyvadle skvěle vyjímat :)


 V prosinci jsem vlastní nákupy celkem zanedbávala, protože jsem se pokud možno vyhýbala obchodům a nakupovala spíš pro ostatní.. Skočila jsem akorát do DM pro šampon na vlasy Pantene Aqua Light. Aktuální pomocník mi dochází, takže jsem potřebovala mít něco do zálohy. O tomhle všichni básní, tak se musím přesvědčit, jestli je vážně tak super! Další úlovek z drogérky je top coat Sally Hansen, který jsem pořídila jako náhradu za Essence Better Than Gel Nails. Bohužel to stoprocentní náhrada není, takže budu hledat dál. Mé další kroky mířily do obchůdku Yves Rocher. Tam jsem si vzala do zásoby Expresní odličovač s chrpou a k němu jsem dostala řasenku Sexy Pulp v rámci akce v členském klubu. Poslední kousek na fotce jsou mono oční stíny Freedom, které jsem si vybrala v Pepcu. Nově tam seženete vybrané kousky této značky a mezi nimi právě i stíny. Mne zaujaly tyto šedo-stříbrné, tak uvidíme. Kdyby byly z poloviny tak skvělé jako stíny z paletky této značky, kterou mám, tak budu nadšená!


 No a jdeme na dárečky od firem ze spoluprací. Velmi mile mne překvapila krabice s dárečky od Avonu. Objevila jsem v ní parfém Attraction, u kterého se nemohu rozhodnout, jestli mi voní či nikoliv :D Ale jedno vím jistě, má ten nejpovedenější flakón, jaký jsem viděla! :) Dál jsem v balíčku našla ještě tři dekorativní novinky - rtěnku v odstínu Golden Nude, která je něco mezi nude, hnědou a oranžovou a ještě s nádechem zlaté. Nevšední barva, ale vypadá na rtech moc hezky! Lak na nehty Magic Effects Molten Metal se mi zalíbil, odstín Blue Steel je stříbrno šedá. Skvěle schne a vypadá na nehtech luxusně, bohužel jen výdrž mne zklamala.. Posledním kouskem jsou tekuté stíny Super Shock Vivid v odstínu Sparkling Platinum. Ty jediné mne z balíčku nechávají chladnou, protože mé zkušenosti s nimi dosud byly spíše špatné. Takže uvidíme, jestli se odhodlám je znovu po letech vyzkoušet nebo je nadělím mamce, která si je vždy chválila..


 Dárečky si pro blogerky připravilo i zastoupení značek Vichy a La Roche-Posay. Letos to pojali po svém a dovolili každé blogerce vybrat si dva produkty od každé značky. Má volba byla jasná. Od La Roche-Posay jsem si nemohla nechat ujít jejich micelární vodu a perfektního pomocníka na akné Effaclar Duo+. Vím, že ten mi vždy pomůže! A Vichy? Asi vás nepřekvapí, že jsem sáhla po řadě Idéalia.. Však víte, jak ji miluji. Idéalia Skin Sleep mi před pár týdny došel, takže alespoň mohu navázat a Life serum mi dopomůže k té dokonalé tvářičce.


Poslední zásilka v loňském roce od Dermacolu obsahovala tři kousky - glitterový lak Nude Stardust, který vypadá úchvatně v tolika kombinacích, že se mi jen tak neomrzí. Make-up Wake & Make-up se mi prozatím moc neosvědčil, ale chci mu dát ještě šanci.. Třeba to časem bude lepší, i když se obávám, že na můj oblíbený Hydratační lanýžový to prostě mít nebude. A sprchový gel Aroma Ritual podruhé, tentokrát verze Hruška Williams. Definice? Dokonalá sladká vůně hrušky.


 Od zastoupení Swisso Logical přišel dáreček pro přítele z nové pánské řady Philip for Men. Dorazil gel na holení, což je pro chlapa užitečný pomocník. Rozhodně se tedy neztratí. Milé překvápko pár dní před Vánoci byl balíček od zastoupení Mark Distri (zastoupení Tetesept, Batiste, Essence, Catrice, atd.), který obsahoval pár krásných drobnůstek. Kromě dobré čokolády tam byla sůl do koupele Tetesept s vůní kokosu a malé cestovní balení suchého šamponu Batiste. Ani jedno nepřijde nazmar. Po Vánocích jsem pak ve schránce objevila pozornost i od e-shopu Parfémy Elnino.cz. V balíčku byl Olejový parfém Frais Monde a to s vůní vanilky. No znáte vhodnější vůni k období Vánoc..? :) Já ne! Pokud máte rádi vanilku, tak tohle je něco pro vás. Voní dokonale sladce, bez jakýchkoliv příměsí.. Prostě vanilka. Tyhle olejíčky opravdu doporučuji, protože voní skvěle a dlouho!

 Tak a jsme na konci.. To by bylo pro dnešní novinkový článek vše.. a zase příště! :)

A co vaše přírůstky? Dostali jste k Vánocům nějaké kosmetické poklady? Pochlubte se! :)

10 komentářů:

  1. Odličovač od Yves ROcher je pro mě naprostá samozřejmost :)

    OdpovědětVymazat
  2. Balíček od Avonu mě také moc potěšil, i když tradičně dorazil až po Vánocích :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ho ani nečekala :) A taky mi přišel pár dní po, ale aspoň mi udělal radost, když jsem se vrátila večer z práce :D :)

      Vymazat
  3. super príspevok..Pantene šampony su vyborné

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Četla jsem na ně hodně chvály, tak jsem si si říkala, že ho musím zkusit taky! :)

      Vymazat
  4. Jéé, Attraction, já tu vůni měla ve vzorečku a z něho mi voněla moc, jenže Vánoce za námi, tak si ji nejspíš budu muset pořídit sama:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jdi do toho! :D Jestli Ježuch nenadělil, tak nic jiného nezbývá.. ;) :D

      Vymazat
  5. Vivian Gray maji pekne flakony a i tekuta mydla jsou super, jen bych ubrala na parfemaci. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodně voní? :) Tak to jsem zvědavá, pořád čeká na svoji chvíli, dodělávám ty předchozí :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)