čtvrtek 31. prosince 2015

Poslední týden roku v kostce..

Krásný poslední den vám přeji!

Už za chvíli to vypukne, opustí nás rok 2015 a objeví se nám tu šestka. Já nevím jak vy, ale oslavy nijak neprožívám, spíše naopak jsem v posledním dni v roce hrozně divná. Jo, to je asi slovo vystihující mé neustálé přemýšlení nad tím, co se za ten rok stalo, co mohlo být jinak a proč je to tak jak to je.. Naštěstí jakmile odbije půlnoc a vypukne venku ruch rachejtlí a petard, tahle zvláštní chvíle pomíjí.. Nedokážu vysvětlit, co se mnou Silvestr dělá, ale už odpočítávám hodiny do dalšího roku, který bude doufám ještě úspěšnější než ten letošní.

Ale než ho přivítáme, pojďte se mnou ve své volné chvilce mrknout na pár fotek z posledních dní. Musím říci, že ač jsem doufala v poklidné Vánoce, bylo to nakonec všechno jinak a já zažila jedny z nejdivnějších a nejhektičtějších Vánoc svého života. Ale i když pohody a klidu bylo poskrovnu, užila jsem si je a to především díky rodině, se kterou jsem tyto vzácné chvíle prožívala.

Ač se vánoční atmosféra nestihla ani dostavit, pár momentů mi Vánoce připomnělo. Například nákup našeho prvního společného stromečku a ozdob.. Takhle jsem řetěz na stromeček využila já.. Asi vám ani nemusím říkat, jak naštvaná Jully byla.. Odmítala se se mnou celý den mazlit! :D


Co jsem si letos extrémně užívala bylo balení dárků! Obvykle to ze srdce nesnáším, ale tentokrát to bylo jiné.. Však koukněte, jak jsem se s nimi letos piplala! :D Letos jsem kromě balícího papíru zapojila i různé mašle, stužky a jmenovky, jsem to ale holka šikovná! :)


No a pak je tu Kevin, ten společně s filmy Láska nebeská a Prázdniny nesmí v tomto období chybět! Ani postopadesátépáté mě ten film nepřestane bavit! :)


Stromečky a Štědré večery jsem letos měla rovnou dva. První byl klasicky 24. s rodiči u velkého stromku a kopou dárečků pod ním. Druhý byl o den později s přítelem u našeho prvního pidi-midi stromečku, kam se ty dárečky ani nevešly.. :) No a nemyslete si, večeře jsem měla taky dvě! :D


Veškeré dárky vám asi ukazovat nebudu, ale pár si jich stejně neodpustím. Alespoň těch přímo spojených s tímhle blogem a kosmetikou :) Na fotce můžete vidět můj nový box na kosmetiku! Ježíšek byl tak moc hodný, že mi přinesl tenhle nový v černo-bílém designu. Pár dní před tím jsem udělala kosmetickou čistku, takže se do něho všechno krásně vejde. Paráda! :)


No a tady kosmetické dárečky v porovnání s přítelovými přírůstky.. Pořád nechápu, jak je možné, že dostal té kosmetiky víc než já! :D :( Ale co, o jedno odůvodnění víc, proč si kupovat stále novou kosmetiku ;) :D


No ale ten největší dárek možná trochu bude dělat radost i vám, protože díky němu už i mě můžete najít na instagramu. Hrozně dlouho jsem odolávala, ale i na mě se nakonec dostalo. Nyní už jedu na instáči pod nickem Skodulka. Budou tam fotky jak kosmetického, tak asi i osobnějšího rázu, tak třeba to bude někoho z vás zajímat :) Řeknu vám, že ač si nemůžu na dotykový displej zvyknout, tak na instagram jsem si zvykla až nebezpečně rychle, takže očekávejte příval selfie fotek! :)

Tak a to je pro dnešek vše. Teď už vám chci jenom popřát úspěšný start do roku 2016. Ať se vám splní i ta nejtajnější přání a nový rok je pro vás ještě lepší než ten minulý. Přeji vám i vaší rodině především zdraví, protože je to nejcennější věc, kterou máme, i když si to mnozí z nás neuvědomují. Mějte se rádi, buďte na sebe hodní a užívejte si každé chvíle.

Krásného Silvestra a do nového roku vkročte tou správnou nohou! :) A v příštím roce (tedy doufám, že hned zítra) se tu opět sejdeme. Ač vím, že v poslední době to jde s blogem z kopce, stále tu jsem a snažím se, co mi síly stačí. Už pátý rok. Takže v příštím roce na viděnou! ;)

A kdo chce, ať se se mnou v komentářích podělí, jaké jste měli Vánoce vy a co pěkného jste dostali!

12 komentářů:

  1. Moc hezky napsáno :) Já jsem taky doma s mamkou a pejskem, snad to s ni ve zdraví preckame :) Ať se ti v novém roce daří a teším se na nove články a videa, jsou super! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Baru! :) Přeji pěkný poslední večer v tomto roce a úspěšný start do nového! :) Já doufám, že v novém roce vše půjde lépe než v posledních týdnech/měsících a já se budu moc blogování věnovat zase naplno :)

      Vymazat
  2. Hezký Nový i nový rok i tobě, blogu i kanálu na YT a samozřejmě i tvé celé rodině. :) Jully plně chápu, náš by si lehl zády k nám do kotce a odmítal by cokoliv, možná že i ten kus masa. :D
    Koukám, že všichni expandují na instagram, co se to děje?! Asi bych měla zvážit koupi dotykáče. :D
    U nás se letošní vánoční svátky razí heslo: kdo nechodí venku aspoň dvě hodiny po vycházkách se psem, je vánoční tlačenka! A tak si tu vesele žijeme. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Emily! :) Já jsem už musela vyměnit mobil, takže proto ten instagram.. :D Ale musím říct, že mě to celkem baví, je to nakažlivé! :-/ :) Jinak já se se psem těšila také na procházky, ale bohužel před Vánoci se nám stala nehoda, takže všechno bylo jinak a dnes s ní nedokážu pomalu ani vylézt před barák :( Takže jsem šílená tlačenka :D Teda když jsem zrovna nebyla v práci :D Tak šťastný a veselý! :*

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Děkuji, Lucio! :) Je to zlatko, nedám na ni dopustit :D

      Vymazat
  4. Krásný nový rok i tobě, na instáči tě jdu hned najít, mám ho v poslední době nějak nejvíc v oblibě :) Tak ať je ten letošní rok nej! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Přeji ti do nového roku, vše nejlepší jak v osobním životě tak hlavně i v tom blogovém.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Hevi! :) Doufám, že se ten blogový život zase vzpamatuje, v poslední době to nějak vázne :( :D

      Vymazat
  6. Vždyť jsi Jully tak nádherně, vánočně vystajlovala, to snad ani není možný, že by ji to naštvalo, když jí to tak slušelo:-D
    No jo, koukám, že přítelova nadílka byla jaksi bohatší..ale jak říkáš, Ty si to zase vynahradíš nákupy, to mi připomíná, že už teď se těším na další Tvé New in:-)
    Já jsem měla nádherné Vánoce, potěšil mně náramek od přítele, rozšířila jsem sbírku EOS balzámků a radost mi udělala i nejvoňavější kávová sada od Dermacolu:-)
    Přeji Ti do nového roku vše nejlepší, hlavně hodně zdraví, to je nejdůležitější, ale opomenout nejde ani na přání štěstí, lásky a ať se Ti splní všechna přání:-) A samozřejmě ať blog stále kvete:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc a též přeji jenom to nejlepší v novém roce! :* :) Jully je hrozně náladová a podobné sexy vychytávky moc nemusí :( :D New in určitě bude, jen to musím vše ještě přichystat, snad zatím potěší aspoň Spotřebováno, které jsem dnes dala dokupy :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)