pondělí 9. listopadu 2015

Rexona Motion Sense sprejové antiperspiranty

Krásný pondělní den!

Pokračujeme na vlně recenzí, pořád vám ještě mám co ukázat! Tentokrát opět zabrousíme k Rexoně, ovšem na chvíli necháme na pokoji objev století (čti Rexonu Maximum Protection) a mrkneme na jejich sprejové antiperspiranty Rexona MotionSense.



Opět se budu opakovat, když řeknu, že stoprocentně chráněná si přijdu pouze s krémovým antiperspirantem Maximum Protection, ale úplně se sprejům nebráním. Používám je jako doplňující péči a ochranu. Především v létě se mi osvědčilo kombo MP a k tomu jejich sprejový antiperspirant.. A světe div se, občas v poslední době sáhnu dokonce JENOM po spreji. Protože tyto spreje jsou opravdu kvalitní a více než použitelné.

Na otestování mi dorazily hned tři nové varianty - Sensitive, Stress Control a Cool Pink. Začala jsem se Stress Control, která mi vůní ladila zrovna k používané MP Rexoně. Nyní používám Sensitive, kterou pro změnu kombinuji s jiným antiperspirantem. Cool Pink má potom ségra, chudinka prý žádný neměla, tak ze mě alespoň ten jeden vymámila.. :D

Oficiální popis: Antiperspiranty Rexona obsahují unikátní patentovanou technologii MotionSense fungující na principu postupného uvolňování vonné látky, které zajišťují dlouhodobý pocit svěžesti. Stejně tak poskytují 48 hodinovou ochranu proti pocení.



Stress Control - "Nabudí vaše smysly jiskřivou osvěžující vůní citrusových plodů jako jsou limetky, mandarinky a graperfruit a dodá vám dávku energie i v těch nejnáročnějších situacích."



Sensitive - "Tato varianta zabezpečí pocit jistoty a komfortu ženám s citlivější pokožkou. Stejně tak potěší všechny milovníky méně výrazných parfemací. Pokud vyhledáváte jemnější vůně, Sensitive je ta správná volba. Je naprosto nenápadná, k pokožce velmi šetrná a účinná v boji proti pocení."



Cool Pink - "Pokud preferujete květinové vůně, pak je tu Cool Pink, které dominuje jasmín a růže, jež potěší každou citlivou duši a udělá váš den růžovější."


Spreje od Rexony nejsou žádnou novinkou, různě se obměňují akorát jejich varianty, takže asi nemá cenu se tu nějak složitě rozepisovat. Balení je jednoduché. Já mám tyhle kousky ráda, docela vítám, že u toho není žádné víčko a nemusím ho nikde nahánět po zemi, jako je to u mne zvykem. Sprej má poměrně široký dostřik a poměrně prudký, že stačí jedna dávka na celé podpaží. Sakra, zní to dost divně, ale víte, co tím myslím, že ano? :D Vůně jsou u všech moc příjemné a intenzivní. Jako zase ne že by to převonělo parfém, ale cítit jsou a vážně se vůně uvolňuje postupně i během dne, takže super. Člověk nemá aspoň pocit, že zapáchá. S ochranou proti pocení to je takové všelijaké. Jako u mne to prostě není stoprocentní ochrana a se samotným spreje se necítím úplně ve své kůži. Samostatně je používám tehdy, když vím, že mne nečeká žádná velká námaha nebo třeba jen tak na doma, kdy vím, že nikam nepůjdu a nepotřebuji být chráněná na 200%.. V takových situacích si s nimi vystačím a neřeším nic dalšího. Ale, pokud vím, že mne čeká namáhavý den, kdy hrozí, že se opravdu zapotím, tak ho musím zkombinovat s jiným pomocníkem proti pocení. Navíc se mi zdá, že se varianta od varianty mírně liší, protože třeba se Stress Control jsem neměla vůbec žádný problém a cítila jsem se s ním bezpečněji než s variantou Sensitive. Přijde mi, že fialová varianta chrání o chlup méně než zelená Stress Control. Každopádně pořád jsou to pro mě jedny z nejlepších sprejů, které jsou k dostání. Já sprejům od mládí moc nevěřím a dosud jsem s nimi měla spíše špatné zkušenosti, ale od té doby, co jsem narazila na tyto Rexony, tak se zařadily na můj kosmetický stolek a používám je víceméně každý den. Plusové body má za to, že nedráždí podpaží - neštípe a nepálí a to ani na oholené pokožce. Oblečení nezbarvují a neničí. Jednoduše se s nimi cítím dobře a nemám je doma naposledy.


Takže pokud používáte spreje, tak určitě neváhejte omrknout právě tyhle, protože za to určitě stojí. Příjemné parfemace, žádné potíže při aplikaci a poměrně dobrá účinnost jsou jejich plusy. Dobrá je i jejich dostupnost, kdy je seženete běžně v drogériích a cena se pohybuje kolem 80 Kč, což snad nezruinuje vaši peněženku.

Co vy a Rexona? Používáte spíše spreje nebo tuhé/krémové/aj. deodoranty..?

23 komentářů:

  1. Ja rexonu kupuji vyjimecne, ja vetsinou dove deodoranty. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jelikož je to jedna firma, tak bych na Dove vsadila hned za Rexonou! :) :D

      Vymazat
  2. Já mám Rexonu nejradši a kupuju si ji taky nejčastěji :) Zrovna dopotřebovávám MP, co jsem u Tebe vyhrála a je to největší pomocník na pocení, to 100% souhlasím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že se MP hodila! ;) Já si teď musím koupit další, už mi došla.. :( :D

      Vymazat
  3. Přes léto se spoléhám jen na Rexony MP, ale během roku, kdy se až tak moc nepotím, tak nejčastěji sahám po Rexoňáckých sprejích, krásně voní a vyhovují mi:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se bohužel potím celoročně, takže mi samotné spreje nestačí, ale v kombinaci právě s MP je to super dvojka, která mě ochrání za každé situace! :)

      Vymazat
  4. Kupuju si Rexonu i Dove tuhé deodoranty.Spreje používám jen jako doplněk,protože mi na pocení nepomáhají.

    OdpovědětVymazat
  5. Rexonu mám moc ráda, ale z těchto tří jsem zatím žadný neměla. Zaujal mě ten růžový :)
    Double Infinity

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem předtím měla Linen dry a ten byl také super! :)

      Vymazat
  6. Rexonu mám ráda, ale spíš jen MP. Jejich spreje mě totiž nedokážou pořádně ochránit. Na to jsou lepší Dove nebo Nivea. Obecně mám ale radši tuhé deodoranty, kupuji je víc než spreje.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě také samotné neochrání, ale v kombinaci s MP je to super dvojka :)

      Vymazat
  7. Rexonu som ešte neskúšala, ale mnoho ľudí ju chváli, tak to musím napraviť :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě jedna z nejlepších značek vyrábějící deodoranty v našich drogériích! :)

      Vymazat
  8. Nedávno jsem si koupila Cool Pink a spokojenost. Maximum protection je sice stále na prvním místě, ale spreje od rexony vlastním 3 a je to prostě nejlepší značka - co se týká boje s potem ;)

    FitBlanka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Mě tyhle rexony vůbec nevyhovují - dělají hrozné bílé fleky na oblečení a drolí se :( Nejradějí mám od Fa a CThru :)

    www.lettertomywardrobe.blgospot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě zase nevyhovují FA, hrozně mě při aplikaci štípou :( Na oblečení mi bílé fleky nedělá, ale na těle ano a drolí se a to tehdy, když se sprej nanáší hodně zblízka.. pokud se použije jak má, tj. z 20 cm vzdálenosti, tak bez potíží a žádné fleky :) ale třeba ta varianta Stress Control mi to nikdy nedělala, až teď ta fialová a naštěstí se na to tedy dalo vyzrát :)

      Vymazat
  10. Mě moc deodorantů/antiperspirantů nevyhovuje, Rexona málokdy, ale na sport jsou pro mě nejpříjemnější asi tuhé deodoranty, i když po těch ve spreji sahám taky často, ta aplikace je zkrátka pohodlnější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám nejraději asi krémové a gelové, z krémových Rexona Maximum Protection nebo obdobné od Dove, z gelových tuším Lady Speed Stick. Ty mi vyhovovaly hlavně kvůli tomu, že jsou průhledné, takže oblečení zůstane ochráněné :)

      Vymazat
  11. Mě moc deodorantů/antiperspirantů nevyhovuje, Rexona málokdy, ale na sport jsou pro mě nejpříjemnější asi tuhé deodoranty, i když po těch ve spreji sahám taky často, ta aplikace je zkrátka pohodlnější :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já si nedávno koupila ten zelený stress control a jsem z něj nadšená :) Rexonu jsem neměla moc ráda, ale tyto spreje nebo alespoň ten zelený se jim povedl :)


    A co řekne tvá nutella?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten zelený je za mě nejlepší! Já po něm sáhnu znovu, až spotřebuji ten aktuální fialový.. :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)