sobota 10. října 2015

New in za září 2015

Krásný sobotní den!

Hrozně to letí. Fakt. Nejvíc si to uvědomuji na každoměsíčních rubrikách a videích. Měsíc co měsíc si říkám: Cože? To už je na čase natočit další nákupy (spotřebováno, baví x nebaví)? A ono vždycky je na čase, ba spíš mi hoří ještě termín a jsem pozadu :D Včera jsem ale konečně měla chvíli a připravila kosmetické new in, tak se na to podíváme.


Opět tu mám video a hned potom i několik fotek.


Září bylo na přírůstky trochu skromnější než srpen. Díkybohu :) Možná dostanu alespoň šanci všechno, co tu mám, někdy spotřebovat :D Sama jsem tento měsíc nákupy nepřeháněla, nakupovala jsem jen tak zlehka, ale mám v plánu to zase brzy napravit. Pak jsou tu nějaké dárečky od kamarádky a nechybí ani tentokrát nějaké balíčky v rámci spoluprací.


Koncem srpna přišel k rodičům balíček s nově příchozí značkou na náš trh - Freedom, kterou má v prodeji e-shop Pinkpanda.cz. Než se ke mně dostal, bylo září, takže proto se tu objevuje až nyní. Já jsem si nechala na otestování paletku Pro 12 Le Fabuleux, která se skládá nejen klasicky z hnědých, ale i narůžovělých a zlatých tónů. Obsahuje převážně lesklé stíny, což jak jistě víte, já mám raději, takže je naprosto podle mého gusta. Prozatím testuji, takže závěry ještě dělat nechci, ale pigmentace se mi zdá velmi povedená, stíny krásně přichytnou, moc dobře se s nimi pracuje. Druhou paletku jsem darovala kamarádce, protože víceméně stejnou matnou mám od Makeup Revolution, takže se mi zdálo zbytečné mít tu dvě téměř totožné :) Pro Melts Lipgloss je za mě povedený kousek, celkem mi připomíná nové dlouhodržící rtěnky, které se na trhu objevily hned u několika značek (Dermacol, Rimmel Provocalips, Maybelline..). Tohle je něco na ten způsob, protože to na rty přichytne a drží. Nevydrží mi to celý den, mně prostě ze rtů sklouzne po čase vše, ale několik hodin parádu nadělá. Odstín je vážně super, podobné divočiny mám teď moc ráda. Poslední kousek jsou tekuté oční linky. Ty jsou pro změnu přímo tragické. Více se o nich plánuji rozpovídat v budoucnu, takže jen řeknu, že za to ani tak nemůže barva samotná, to by šlo, ale to balení je naprosto nevychytané a aplikátor nepoužitelný. Dlouho mne nic tak nevytáčelo jako tohle "koště" :D Brzy očekávejte recenzi na všechny tři kousky :)


Krásný balíček mi přišel od nově vzniklého e-shopu Krasná každý den, který je zaměřen na přírodní a bio kosmetiku. Měla jsem možnost vybrat si hned dva produkty. Po dlouhém vybírání jsem nakonec zvolila rtěnku Couleur Caramel v odstínu 254 Natural Pink (tady). Což není ani tak růžová, jak napovídá název, jako spíš nude odstín s nádechem do růžova, který na rtech vypadá velice, ale opravdu velice přirozeně. Žádná ošklivá mrtvolná nude, ale krásná intenzivní přirozená barva rtů :) Je fakt, že je docela tuhá a sušší, než většina mých rtěnek ve sbírce, ale úplně špatná není. Druhým kouskem je opět Soaphoria, slovenská handmade výroba. Tentokrát jsem chtěla zkusit peeling a tak mi tu dělá společnost Mentolová limonáda (zde). Ta vůně je intenzivní jako žádná jiná, nejen, že vás peeling vydrhne, ale navíc vám to protáhne i nosní dutiny :D Peeling je hrubý tak akorát a kromě zrníček je založen na olejovém základu, takže po použití jste vyživení a žádného mazání už není třeba.


Tenhle balíček byl neskutečně nadupaný. Obsahoval celou novou řadu Dermaspa pečující kosmetiky, kterou má na svědomí Dove. Celá řada se dělí ještě na tři skupiny produktů - zpevňující řada Uplifted má modré obaly a já tu z ní mám Masážní gel s hlavicí, Tělové mléko pro pružnější pokožku a Tělový olej. Řada Goodness se věnuje rozzáření pokožky, vyznačuje se zlatými detaily obalů a já tu mám opět tři kousky - Tělové mléko, Tělový olej a Krém na ruce. A celý zlatý obal mají krémy Summer Revived, což jsou samoopalovací přípravky. Ty se prodávají dva, jeden pro světlou až středně tmavou pokožku a jeden pro tmavou pokožku. Já tu mám přirozeně ten pro světlou :) Jestli si na něho troufnu, toť otázka. I když čemukoliv z těchto Dove novinek se těžko odolává. Za mě prozatím velmi povedené, nyní dávám na frak řadě Uplifted, ale chystám se na vše a pak poreferuji. Už jen ty vůně jsou tak dokonalé, že to prostě chcete mít doma! :)


Pak je tu pár dárečků od mojí kamarádky Ivetky. Byly jsme spolu v drogérii a já dostala za úkol vybrat si nějakou nevyzkoušenou kosmetiku k testování jako dárek k svátku :) Ona ví, jak mi udělat radost. Samozřejmě jsem si vybrala a netrvalo to ani nijak dlouho. Zvolila jsem Sprchovou pěnu od Wellness&Beauty s vůní třešňového květu a růže. Na tu jsem hodně zvědavá, dlouho jsem neměla ve sprše pěnu a tahle je celkem chválená. Odličovač Mixa nahradil můj oblíbený. Jsem celkem spokojená, odličuje dobře a vůbec není špatný, ale pořád mu něco do mého nejoblíbenějšího fialového Garnieru chybí. Po bronzeru od Rival de Loop jsem pokukovala už hodně dlouho. Líbí se mi nejenom jeho design. Odstín je to hodně do rezata a využitelný spíše přes léto, ale on počká, to se nebojím :) Je pigmentovaný jako hrom, takže to chce opravdu jenom ťupnout, ale drží na tváři a zatím na něho nemám křivého slova :) Poslední kousek je vychytávka do kabelky - malé papírové pilníčky na nehty. Ideální na cesty. Pilníčků je tam 15 a dají se odtrhnout, takže můžu mít v klidu v každé kabelce jeden a už nikdy nebudu zaskočená, až se mi na cestě polámou nehty :) Opět značka Rival de Loop a za 9,90 Kč ve slevě.. No nechte to tam, že jo :D


Jo jo jo.. Jak vidíte, neodolala jsem a jsou tu další paletky Essence. Já jsem říkala, že si koupím další.. Ale že si odnesu rovnou další dvě, to jsem ani sama netušila :D Jenže to si tak stojím v té drogérii, okukuji svojí vysněnou ROSES a najednou si říkám, že vlastně nemám ani žádnou paletku s šedo-černými odstíny.. No a je to jasné, už držím v ruce i GREYS a teď nevím kterou.. Jak myslíte, že jsem to vyřešila? Výsledek vidíte na fotce :D A tak si teď jedu v těchto paletkách. Recenzi pro vás chystám, zatím jen prozradím, že se sice asi nejedná o nejlepší paletky, jaké jsem kdy měla, ale za ty peníze jsou povedené a dobře využitelné. Občas mám problém s tím, že si jsou na oku některé stíny až moc podobné, ale nějaká ty líčení s nimi vykouzlíte. Trochu i práší, ale pigmentace je povedená a výdrž je ucházející, takže jo. Beru je.


Klasika, kterou zase neustále doplňuji - krém na nohy s ureou. Určitě znáte, nevidíte ho u mne poprvé. Balea tohle prostě umí. Moje nožky si ho nemůžou vynachválit. Poslední kousek je lak Rita Ora pro Rimmel, konečně jsem si taky jeden koupila. Sáhla jsem po takovém zvláštním zeleno-modrém odstínu 880 Port-A-Loo-Blue. Krásná barvička, na nehtech vypadá moc hezky. Lakuje se bez problémů, dvě vrstvy jsou dokonale krycí. Vydrží mi ty 2 - 3 dny s nadlakem, což sice není žádná hitparáda, ale přežiju to. Jenže. Naštval mě. Hodně. To si ho takhle sundávám a sundávám a koukám, že to nějak nejde.. na nehtech mi zůstala modrá vrstva barvy. Fuj. Občas se to stane, ano, nezažila jsem to poprvé, ale od Rimmel laku jsem to nečekala a je to poprvé, co mi něco takového jejich lak udělal. Samozřejmě, používat bázi, tak tomu třeba zabráním, ale já jsem na bázi prostě asi líná, takže jo, můj problém. Ale že to nepustí ani po 14 dnech. Ne, už ho znovu ani lakovat nechci. Teď musím pořád mít nehty nalakované, abych to zamaskovala a nevypadala jako šmudla :D Tak snad to časem odroste.

Tak a to je pro tentokrát vše. A tak uvidíme, jak to bude vypadat v říjnu...

A co pěkného jste si v poslední době koupili vy?

19 komentářů:

  1. tie Essence paletky vyzerajú krásne :) neviem sa rozhodnúť, ktorá sa mi páči viac ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si taky chtěla pořídit modrý lak Rita Ora, ale po tvé zkušenosti dost váhám :( Je škoda, že tohle dělá zrovna Rimmel, to bych od něj nečekala. Asi si spíš vezmu ten meruňkový a fialový.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zase ho nechci úplně zatracovat, třeba ti to dělat nebude a s bází na to třeba vyzraješ :) ale já jsem z toho zklamaná, u Rimmelu jsem s tím taky nikdy problém neměla, tak mě to překvapilo :(

      Vymazat
  3. ahoj, super video. ráda se na tebe dívám, máš moc příjemný projev :-). moc se mi líbí lak, co máš na nehtech, co to je za značku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky! Moc děkuji! :) Na nehtech mám lak EBD Up to X v odstínu Marchmallow :) Je to fakt nádhera, samotné se mi na nehtech hrozně líbí :D K dostání na modelaznehtu.cz :)

      Vymazat
  4. Ja jeste ty paletky od essence nestacila koupit, ale hodne me lakaji. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mám modré nehty :D ovšem díky Essence laku v podobné barvě ještě z řady Colour and go. A nepomohla ani báze, nechápu. :D Napadlo mě už, že se to možná obarvilo při odlakování, každopádně taky čekám, až odrostou, nepomáhá ani citron, soda a podobné triky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všichni mi píšou, jak by se mi to s bází nestalo a přitom každý druhý píše, že má nehty barevné i s ní :D achjo :D Tak já už asi radši nikdy nebudu lakovat modré nehty a bude to :D Já budu dnes sundávat lak, kterým jsem to zakryla, takže zkusím ten citron a uvidím, ale když to drží už 14 dní a několikeré odlakování, tak se obávám, že budu také čekat na odrost :D

      Vymazat
  6. Taku mám ty laky na nehty Rita Ora, mám fialový a fuchsiový a problém s tím nemám, ale většinou používám pod lak pečující laky
    http://terrybeautybook.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fialový mne taky zaujal, tak přemýšlím, že do toho ještě jednou půjdu a zkusím :) Ale modré laky už nechci :D Já mám nějaké z té dřívější kolekce a klasické Rimmel laky 60 seconds a taky jsem nikdy potíže neměla, takže proto nechápu a překvapilo mne to :)

      Vymazat
  7. O Freedom už jsem slyšela od Lou, zatím mám paletek hodně, ale až některou dodělám, třebas po něčem od nich sáhnu :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsou vůbec špatné, ale už mi tyto značky přijdou hrozně na jedno brdo.. :D podle mě to vypadá úplně stejně jako Makeup Academy nebo právě Makeup Revolution, atd. Jen zas nový název :) Ale špatná paletka to není, to vůbec :)

      Vymazat
  8. Teda takových produktů Dove, ty vypadají moc super :) Já si pořídila paletku od W7 :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O nějaké jejich paletce už hodně dlouho přemýšlím... :) a jaká paletka je? :) Dove produkty nejen skvěle vypadají, ale navíc i skvělé jsou..! To se fakt povedlo!

      Vymazat
  9. Teda, ta nálož Dove produktů :D. Líbí se mi hodně paletky od Essence. No já jsem si naposledy koupila snad odličovací tamponky, ale potřebuju teď nové deodoranty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo docela jo, sama jsem koukala, kolik mi toho na testování poslali! :D Ale je to krása, fakt, tohle se povedlo! :) Paletky Essence jsou fajn, za ty peníze! :) Jako není to top, ale použitelné určitě jsou :)

      Vymazat
  10. jééé, máš tam krásnou pomocnici :) zrovna včera jsem měla v ruce All About Roses, je nádherná, ale stále váhám. no uvidíme, jak to nakonec dopadne, určitě se na ni půjdu ještě podívat, hrůza :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)