pondělí 5. října 2015

Novinky od Makeup Revolution

Krásný dne přeji, moje zlatíčka!

Je na čase vám konečně představit další kosmetiku z mého testování a to hodně zajímavou a nevšední paletku Beach & Surf a cestovní sadu štětců Pro Go Set značky Makeup Revolution. Tyhle dva kousky jsem si vybírala v rámci spolupráce z letních novinek, které se objevily na oficiálním českém e-shopu této značky. Nyní už tam můžete okukovat další a další novinky, ale já se ještě zastavím u těchto :)

Paletka mne zaujala na první pohled, protože ihned v ní vidíte krásné třpytivé barevné odstíny v kombinaci se světlými i přirozenými tóny. Jo, to je něco pro mě, všechno pohromadě. Že jde o letní novinku je jasné už z názvu - Beach & Surf a barvy samotné se k tomu létu také hodí. Najdete tam barvičky jako je modrá, fialová, zelená i růžová. Zároveň ale i světlé jako je perleťově bílý, krémový nebo zlatavé. Prostě ideální paletka na letní dovolenou :) Balení paletky je jednoduché - černý lesklý obal s průhledným víčkem, takže vidíte jakou paletku máte v ruce. Z druhé strany najdete ingredience list a gramáž. Paletka obsahuje i dva aplikátory - klasický pěnový a malý zkosený štěteček. Jsou mrňavé a téměř nepoužitelné a poslouží opravdu snad jen v největší nouzi. Stínů je dvanáct a jsou různé velikosti - výrazné barvy mají větší chlívečky, ty světlé odstíny jsou v poloviční velikosti.



Konzistence a pigmentace stínů se liší stín od stínu. Světle modrý, zelený a hnědý (všechny větší na pravé straně) jsou lesklé, namleté částečky, spíše takové šupinky, které mají tendenci při aplikaci opadávat a prášit, ale zase jsou pigmentované moc hezky a i v malém množství vypadají na oku dobře. Pak jsou tu tmavě modrý, fialový a růžový (tři větší na levé straně), které jsou třpytivé resp. metalické a mají moc příjemnou máslovou konzistenci, která v jedné-dvou vrstvách vytvoří na oku intenzivní odstín. Na oko přilnou a drží. A pak jsou tu všechny světlejší, které jsou takové sušší a trochu hůře pigmentované než ostatní. Pro jejich intenzivní odstín musíte dát vrstev několik.


Se stíny se pracuje s každým trochu jinak, některé jsou lepší, jiné horší. Světlé potřebují více vrstev, extra třpytivá sv. modrá, zelená a hnědá zase mají tendenci opadávat. Nejlepší jsou máslové tm. modrá, fialová a růžová, s těmi je to bez práce :) Ty mám jednoduše nejraději. Na oku vykouzlí dokonalý efekt a já po nich sahám velmi často a ráda. Ale ve výsledku se dá pracovat se všemi, jen to chce vědět, jak s nimi naložit :) Blendit jdou všechny a krásně zapracovávat do sebe také. Výdrž stínů je stejně komplikovaná, protože každý stín má jiné tendence. Třpytkové/šupinkové mají tendenci během dne mírně sklouzávat a dostávat se do záhybů. Stíny máslové/metalické, drží obstojně po celý den, aniž by výrazně změnili vizáž a nějak zvlášť mne trápily. Světlé stíny mají tendenci mizet a ztrácet na intenzitě barvy.





Tady jsou swatche na ruce, všechno je po jednom přetření. Fotila jsem po šesti zeshora.



Paletka v akci:



Takže, sečteno podtrženo, paletka je dobrá tak půl na půl. Já jsem si spoustu jejích odstínů oblíbila, ale vím, že nevyužiji úplně všechny. Jsou v ní takové odstíny, které mne ničím nelákají. Paradoxně především ty světlé, které já zužitkuji vždy a vyhledávám je nejvíce :( Za to ty barvičky mne u této paletky moc baví, protože jsou výrazné a přesto takové svým způsobem "jemné", že na oku úplně nekřičí a já si v nich v žádném případě nepřijdu zmalovaně :) Paletku seženete tady, cena je 199 Kč, gramáž 8,4 g.

Štětce Pro Go Set jsou také jedna zajímavá a dlouhá kapitola :D



Když jsem si štětce vybírala, tak jsem byla velmi natěšená, protože nějaké ty menší cestovní štětce by se mi hodily. To když takhle cestuji například k rodičům nebo někam ke kamarádkám, atp., tak se mi toho moc tahat nechce a celkem se o své lepší štětce bojím, když je jen tak vozím v kosmetické taštičce, takže tohle se zdálo jako vhodná pomůcka. Ač jsem tedy počítala s cestovními štětci, byla jsem po doručení balíčku mírně, ne, vlastně hodně překvapená, jak velké malé jsou. Čekala jsem o něco menší štětec, ale tedy velikost pidi-midi vážně ne :) Jak můžete vidět na fotkách, štětce jsou o něco málo větší než rtěnka.


Tolik tedy k jejich (ne)velikosti. Trochu to vypadá jako štětečky pro panenky, ale zase jasný, že na cestu chce člověk co nejmenší pomocníky. Jenže zase aspoň plochu štětce to chce tak velkou, aby se tím dalo bez potíží nalíčit. A jsme u obsahu. Set obsahuje čtyři štětce - Mini face brush - štětec na tvář, Mini foundation brush - štětec na make-up, Mini eyeshadow brush - štětec na oční stíny a Mini angled brush - štětec na obočí/linky.


Praktické využití vidím asi takhle: štětec na obličej je maximálně na tvářenku a i to dá chvíli, než ji našmrdláte (já ho častěji využívám na rozjasňovač). Štětec na make-up je velikostí ideální na korektor, kdybych tím měla nanášet make-up, tak nad tím strávím půlku dne.



Nejlepší štětec je pro mne štětec na oční stíny, který je velikostí plochy k líčení ideální. Poslední kousek také není k zahození a použít se v klidu dá, ať už na obočí nebo na linky. Já ho používám nejčastěji na vykreslení spodní linky očním stínem.



Štětce jsou ve zlato-černém provedení. Rukojeť vypadá, že je dřevěná, zbytek detailů je potom v růžové zlaté. Chlup je syntetický, ale můžu říci, že opravdu krásně jemný. Celkem mi připomíná jemností chlup od Real Techniques. Jako není to úplně RT, ale slušně se jim jemností blíží. Zastřižení chlupu je ale trošičku horší, sem tam letí někde delší chlup, sem tam někde nějaký trčí do strany. Tedy je fakt, že po vyprání se to tak nějak srovnalo, po rozbalení to bylo horší, štětce byly uložené v obalu blbě a u face brushe chlupy trčely. Teď už je to o poznání lepší. Svázané jsou ale pevně, protože dosud nevypadl ani chloupek a to ani při praní či po praní. A že já ke štětcům nejsem při praní úplně nejněžnější. Produkty se na štětce chytají dobře, ze štětce se potom na obličej také nanáší bez potíží, pracovat se s nimi dá.


Takže, věřím, že jako nouzovka na cesty se štětečky využijí, ale asi to není nic, co byste používali dlouhodobě a každý den. Pokud necestujete, tak je asi vlastnit nepotřebujete :) Odhlédnu-li od velikosti, tak jsou celkem povedené, až na pár trčících a špatně zastřižených chloupků, které jim kazí image. Použití je rozhodně příjemné, neškrábou, nepelichají a nějaká ta líčidla s nimi nanesete. Vzhledem k jejich nízké ceně, která je 249 Kč, to není až tak špatné.. A mě teď docela lákají k vyzkoušení jejich velké štětce, protože kdyby byly i štětce na oči v běžné velikosti takhle příjemné a použitelné, tak by se mi určitě do sbírky hodily :D Celou sadu najdete tady, v balení jsou tyto čtyři štětečky uložené v pouzdru.

Co vy a paletky Makeup Revolution London? Máte s nimi zkušenosti? Líbí se vám tato kombinace barev v paletce? Co říkáte na mini štětečky?

25 komentářů:

  1. Mám od této značky jednu paletku a jsem spokojená, na to moje šmrdlání stačí :D tahle má super barvičky, škoda, že jsem takovej posera, co se nějakých výstřelků týče, protože třeba ty modrozelený odstíny vypadají skvěle. Štětce-fakt vtipná velikost :D ty jsou asi fakt jen tak k použití v případu nouze nebo pro hodně mladé slečny, co nechtějí moc utrácet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám paletek několik a také celkem spokojenost :) Já jsem si říkala, že to s touto paletkou budou velký výstřelky, ale ony jsou ty stíny v takových jemných tónech, že fakt ani ta modrá či zelená nevypadají na očích nijak divoce, takže směle do toho! :) Jinak štětce.. no, vážně dost nouzovka a nebo holčičce k prvním pokusům :D Vzaly to cestovní balení opravdu doslova ;)

      Vymazat
  2. Paletka je moc pěkná, krásné barvy, i pigmentace ale asi ji nepotřebuju..;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak určitě se bez ní dá přežít, ale tedy u mne patří v poslední době vážně mezi ty "barevnější" favority :) jsou to výrazné a přesto jemné barvy, vážně zajímavá paletka :)

      Vymazat
  3. Některé odstíny v té paletce vypadají naprosto báječně, ale zbytek odstínů bych asi moc nevyužila. A ta cestovní sada štětců, no jako roztomilá je, ale mně připadají tak prťavé, že bych se s nimi asi vůbec nedokázala nalíčit:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty odstíny jsou tak půl na půl, půlku používám, půlku ne, takže jo no, není to stoprocentně využitelná paletka. Tedy pro mě :) A štětce.. no, musím říci, že se s tím člověk musí nejdřív trochu naučit :D ta rukojeť je tak krátká, že si div po obličeji nešmrdlám prsty :D

      Vymazat
  4. Kdyby jsi nedala tu fotku v porovnání s rtěnkou, ani bych neřekla, že jsou tak pidi :D
    Paletka se mi líbí, má zajímavou skladbu barev :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě podle oficiálních fotek také netušila, že přijdou takové pidi-midi kousky :D :) Je to roztomilé, ale použitelnost.. fakt v nouzi :)

      Vymazat
  5. Paletka má zajímavé barvičky, já mám od MUR matnou paletku a jsem docela spokojená :) Jinak do štětců bych ani neřekla, že jsou tak malinké :D To mě hodně překvapilo, ale jak říkáš, jako nouzovka na cestování se budou hodit :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to nejsi jediná, koho velikost překvapila :D :) V balíčku jsem je hledala a když mi došlo, že jsou to tyhle štětečky pro panenky, tak jsem dost čučela :D ale jo, až pojedu k rodičům, tak si je s sebou vezmu a snad si s nimi i vystačím :)

      Vymazat
  6. tie tiene sú naozaj super, využila by som asi všetky :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já všechny nevyužiji, ale krásná je, to jo! :)

      Vymazat
  7. Ta paletka se mi velice zalibila.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli je nějaká možnost rady mezi blogerkami :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, určitě, s čím by potřebovala poradit? :)

      Vymazat
  9. Je hezká, ale nejradši mám hnědé odstíny :D
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já hnědé také využiji nejvíc, ale občas mě ty barvy dostanou :D tedy spíš na pohled, ale musím se je naučit i více využívat na očích! :D

      Vymazat
  10. Mě se na té paletce líbí všechny odstíny a pigmentace je skvělá.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No pigmentace jak u kterých, na oko hezké všechny odstíny ale u těch světlých mě právě ta pigmentace trochu nebaví :-/ :D

      Vymazat
  11. Já mám paletky od Makeup Revolution London a mám je hodně ráda. Běžně používám matnou paletku s hnědými odstíny, je parádní :)

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám :) Já jich mám několik a sahám po nich moc ráda, ne že ne :) Ale pořád mám asi raději Sleek :D

      Vymazat
  12. :))) Ja tak nejak posilhavam po MR stetcich, ale uz nemam odvahu kupovat, aniz bych videla nejakou recenzi. U techto se mi nezdal ten silene dlouhy chlup a oni to jsou navic mini pindici?? Diky za recenzi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to jsou fakt pindíci :D Já právě také přemýšlela o štětcích, ty bílé jsou boží.. tímhle jsem si to chtěla zkusit, ale myslím, že jsem si moc nepomohla :D tak asi risknu a nějaký zkusím na ostro :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)