sobota 5. září 2015

Matná krása od MOJE

Krásný sobotní den!

Další lak na nehty, to tu dlouho nebylo! Já fakt nevím proč, ale pořád tu mám zásoby článků právě s laky a pořád mi přibývají další a další, i když už jsem si řekla, že žádné další nové laky nechci :D Tenhle kousek vám ale představit musím, kupovala jsem si ho kdysi v objednávce na e-shopu Dekorativka.cz. Zaujal mě tím matným efektem, který slibuje.. navíc jsem chtěla vyzkoušet něco dalšího od české značky MOJE no a v neposlední řadě je to světlá barva a na to já v poslední době také slyším!



Ulovila jsem světloučký růžový odstín s nádechem do oranžova. Je to taková hodně zvláštní barva, ale na nehtech vypadá vážně krásně. Sluší jak opáleným, tak bílým rukám, takže ho může nosit kdokoliv a kdykoliv :)

Lak má plochý tenký štěteček, takže se s ním lakuje poměrně dobře. Konzistence je trochu tekutější, takže to s ním chce pracovat opatrně, protože má tendenci stékat z nehtu a tvořit mapy. Lepší je ho nanášet ve více slabších vrstvách, rychleji uschne a nestéká. Co se týče krytí, tak to není žádná pecka, ale jde o světlý lak, takže mě to tolik netrápí. Ideální jsou tři slabší vrstvy. Do úplného uschnutí to chvíli trvá, takže pozor na to. Lak se zdá být na povrchu suchý po pár minutkách, ale trvá tak deset minut ač čtvrt hodinky, než uschne stoprocentně. Já jsem tak šikovná, že se většinou stihnu někde otřít. Jestli mě dokáže něco vytočit, tak je to fakt, že mám na nehtech vzor polštáře, škrábance nebo něco podobného :D Výdrž je poměrně fajn. Vydržel mi v neporušeném stavu tři dny, což je u mě, jak víte docela dost a zase tolik laků to nezvládá. S nadlakem by to byla teprve pecka. Ten ale nepoužívám, jelikož by to narušilo matný efekt, který lak na nehtu po uschnutí vykouzlí. Výsledek se mi tedy líbí, jen ta cesta k němu je pro mě občas trochu trnitá :)



Lak stojí do 50 Kč za 12 ml, což je poměrně fajn cena. Přesně tento odstín jsem už nenašla, ale na oficiálních stránkách MOJE a to tady najdete další odstíny za 39 Kč nebo na již zmiňovaném e-shopu Dekorativka.cz jsou další barvy zde za 49 Kč.

Co vy a kosmetika MOJE? Máte někdo některý z matných laků?

16 komentářů:

  1. žádný lak od této značky nemám ale tento odstín vypadá nádherne ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On vážně je moc pěkný :) taková jemná, neutrální barva :)

      Vymazat
  2. Vypadá naprosto dokonale! :) A taky uplně nesnáším, když lak není zcela zaschlý a někde se otřu nebo podobně :/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo v takovou chvíli bych nejradši vraždila.. :) :D

      Vymazat
  3. Krásná barvička, matné laky moc nemusím, ale v některých odstínech jsou vyloženě krásné..a tenhle odstín je jeden z nich:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se matné laky líbí jedině ve světlých barvách.. :) povedená byla třeba řada laků Matte od GS, ty krásné pastelové odstíny..! :)

      Vymazat
  4. Ten odstín je super a ten matný efekt je ještě lepší :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to vážně povedené, jsem ráda, že jsem po něm sáhla :)

      Vymazat
  5. Lak s matnym efektem jeste vubec nemam. Tento odstin je primo nadherny.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to musíš napravit! :) U světlých odstínů je ten matný efekt vážně pěkný!

      Vymazat
  6. Krásná barvička :) Já jsem si zamilovala ty matné laky Gabriella Salvete, jen škoda, že to je limitka.

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také se mi moc líbily! :) Z nich jsem si vzala ten bílý, ale lákal mě ještě růžový, akorát jsem to prošvihla :D

      Vymazat
  7. Já jsem vyzkoušela taky tento, akorát trochu jiný odstín a je fajn :) líbí se mi ten efekt matný, který vytváří :) a navíc hrozně rychle schne :)

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No na mých nehtech schne právě docela pomalu :D :-/ ale efekt je prima!

      Vymazat
  8. Taky jsem si teď koupila jeden lak, který aby vypadal hezky, tak jsou potřeba 3 vrstvy, ale pak ten výsledek stojí za to, přesně jako tento odstín. Ani bych neřekla při prvním pohledu na lahvičku, že bude tak hezkej na nehtech :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sama jsem si říkala, když přišel, že to není nic moc.. že na fotkách vypadal tmavší a hezčí :D ale jo, na nehtech kouzlí :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)