pondělí 28. září 2015

-417 aneb konec podráždění po holení..

Krásný pondělní, sváteční, den!

Doufám, že si užíváte volného dne navíc :) Já ho za chvíli strávím opět v pracovním tempu, ale než vyrazím, podělím se s vámi o mé dojmy z jednoho "zázraku", který se bude líbit a hodit nejen vašim mužům. Když jsem si vybírala na e-shopu nuspring.cz, zaujala mne upoutávka na Aktivní hydratační krém po holení značky -417, který zabrání podráždění. Samozřejmě jsem si důkladně nepročetla popisek, takže informace, že jde o pánský produkt jsem se dozvěděla až doma, ale čemu to vadí, že.. :) S radostí jsem se pustila do používání po každém holení a hlavně nejen já, ale laskavě zapůjčuji tento kousek i svému příteli :D



Oficiální popis: Krém po holení má jemnou vůni, chrání pleť a poskytuje maximální hydrataci. Zanechává pleť/pokožku jemnou a svěží. Obsahuje výtažky z ale vera, heřmánku a VITAMIN MINERAL COMPLEX - tj. komplex vitamínů, rostlinných výtažků a minerálů z Mrtvého moře, které perfektně zklidní čerstvě oholenou pokožku. Vhodný pro všechny typy pleti.

Poté, co jsem krém objevila v balíčku mi bylo jasné, že jsem si něčeho nevšimla :D Ale po prostudování a prvním kontaktu s ním jsem si řekla, že to ničemu nevadí a i tak se bude hodit. Ač jde o krém určený primárně na pleť, tzn. po holení mužské tváře, věřte, že ničemu nevadí namazat si jím právě oholené podpaží, nohy či třísla. Já to tak provozuji od té doby, co mi domů došel a řeknu vám, že nelituji. Ale pěkně popořadě. Krém je v černé tubě se stříbrným popisem. Působí to čistě a minimalisticky a.. mužsky. Po otevření vás ovane velmi příjemná pánská parfemace. A tady jsem ve svém živlu, protože pokud mě u nějakou chvíli sledujete, tak víte, že na pánských vůních ujíždím. A to fakt hodně a často je upřednostňuji před těmi sladkými a něžnými dámskými :) Takže jo, jsem ve svém živlu. Tohle je typická parfemace pánské vody po holení, kterou má asi tak milion produktů na trhu, ale co, to se neomrzí. Je vážně příjemná, samozřejmě ne tak intenzivní jako u vody po holení, ale poměrně intenzivní na krém. U muže by mi to na tváři nevadilo, ale upřímně, na moji tvář by to bylo intenzivní až moc :D Jak je vám ale jasné, u mě se krém na tváři neobjevuje, takže nemám nejmenší problém. Konzistence je krémová, ani hutná ani vodová, takže značka ideál. Krém se roztírá jedna báseň, stejně tak se ihned vstřebává. Nezanechává žádný nepříjemný těžký ani umaštěný pocit, víceméně ho za minutku na dotyk necítíte, je opravdu hodně jemný a příjemný. Za chvíli o něm víte vlastně jen podle vůně.. a podle účinku. Protože vážně mohu říci, že od té doby, co ho používám, tak netrpím na žádná podráždění, zarůstající chloupky, pálení pokožky, atp. Mívala jsem s tím potíže zejména v oblasti třísel, kde jsem se ošklivým začervenáním a pupínkům nevyhnula, stejně tak se občas nějaké podráždění objevilo i v podpaží. Nohy jsem pro změnu měla po holení vždy červené a tak nějak mě pokožka místy i svědila. Ale tomu jsem s krémem učinila přítrž. Po namazání se pokožka hned uklidní, krém není nijak agresivní, neštípe mě ani nepálí, jen vidím dobré výsledky. Opravdu tedy ano, tenhle krém jsem si oblíbila a po každém holení automaticky mažu a dokud ho tu budu mít, tak mazat budu.



To jsou ale moje dojmy, teď tu mám pro vás i názor muže, kterému jsem zadala úkol sepsat o krému alespoň pár slov :D Řeknu vám, že tohle byla dost bojovka, takže si toho važte, že jsem ho k tomu vůbec dokopala :) Samozřejmě berte, že vám to píše chlap a není to tak obsáhlé a detailní a pěkně napsané, že (:D). Poprosila jsem ho alespoň o pět vět, takže tady máte neupravený text:

"Přišel domů krém a já dostal nakázáno ho používat. Taky jsem dostal nakázáno se holit. Tak jsem se poslední týdny pořád holil a používal tenhle krém. Byl fajn, dobře voněl, chlapsky, samozřejmě, takže jsem s tím neměl problém. Namazal jsem se, krém byl příjemnej. Mírně mě štípal, ale jen chvíli, potom pohoda. Rozhodně příjemnější než si na obličej chrstnout vodu po holení, která pálí jako čert. No a prý mám zhodnotit, jestli mi pomohl. Jako jo, mívám obličej po holení trochu podrážděnej, i když se to po chvíli zklidní. Teďka namažu a nic. Asi to fakt pomáhá. Ani pupínky, které jsem občas po holení míval, se mi teď moc neobjevují. Takže děkuji svojí Klárce, že mě ho občas půjčí, hodí se to."

Řeknu vám, že jsem se touto "recenzí" vážně pobavila :D Vůůůůbec tam ze mě neudělal démona! :D Každopádně berte to s rezervou, do ničeho jsem nikoho nenutila, jen jsem mu ho nabídla 0:-) :D



Shrnu-li to, tak je to fajn pomocník, který pomůže vašim mužům s nepříjemnými následky holení. Nebo pokud se rozhodnete jako já, zkusit ho použít taky, třeba budete nadšené i vy :) Palec nahoru a vážně bych brala takové pomocníky i v našich drogériích (nevíte o něčem podobném?), aby to bylo dostupné všem! 100 ml krému stojí 450 Kč, což není málo, ale zase si myslím, že to nějakou chvíli vydrží, jelikož stačí troška a používá se lokálně :) Pokud by vás zaujal, najdete ho přímo tady.

Co vy (a vaši muži) a krémy po holení? Používáte nějaké zklidňující přípravky? Máte nějaký tip v této péči? Znáte značku -417?

*PR produkt

22 komentářů:

  1. Klári, Tvůj přítel je super, že to tak zhodnotil :D, jak píšeš o té bojovce, myslím, že s přítelem by to bylo to stejný :D. Já krémy po holení nepoužívám, ale po holení se natřu tělovým mlékem, jako kdybych nějakej krém po holení měla, tak bych ho použila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, vyšla jsem z toho tak trochu jako fúrie, ale proč ne :D Já se musím porozhlédnout po nějaké dostupnější variantě tohoto krému nebo budu muset pak objednat :) vážně jsme se naučili ho používat pravidelně :)

      Vymazat
  2. Krémík vypadá vážně fajn, ale raději se v drogerce poohlédnu po levnější variantě produktu tohoto typu. Ta chlapská recenze mě fakt pobavila :) Můj muž se holí jen strojkem a na strniště, ale pamatuju, že dřív používal taková ta mlíka po holení, myslím od Nivey. Já jednu dobu používala proti podráždění a červeným pupínkům dětský zásyp a pomáhalo to ;)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale dětský zásyp není špatný nápad a mléko po holení taky ne, pamatuju si, že jsem kdysi něco podobného zahlédla :) Já se jinak taky ráda poohlédnu po něčem levnějším, ale nic tohoto typu neznám :( :D

      Vymazat
  3. Moc hezká recenze. Já používám po holení krém od Baley a žádné podráždění už díky němu neřeším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balea má něco podobného? :-O Tak to musím omrknout, děkuji za tip! :)

      Vymazat
  4. No myslim si ze bych se spise poohledla po levnejsi variante, cena se mi zda trosku premrstena.pobavila me recenze tveho pritele :D.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No není nejnižší, ale zase znám i horší :D :)

      Vymazat
  5. Recenze Tvého přítele pobavila. Prý dostal nakázáno používat krém po holení a taky dostal nakázáno se holit:-D Ti chlapi:-D
    Mně by vadila ta pánská parfemace, já radši ty dámské a přítele bych do toho asi taky musela nutit, protože on to má zcela obráceně, čím méně kosmetiky, tím lépe:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak můj přítel to má stejně, taky té kosmetiky nepoužívá moc :D :) Ale na tohle si zvykl a to celkem rychle, dneska už se tím maže automaticky sám aniž bych mu to musela po holení připomínat! :) :D

      Vymazat
  6. Vypadá super :) Já musím zaklepat, že s žádným podrážděním obvykle problém nemám a stačí mi promazat tělovým mlékem :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se máš :( Já s tím mám potíže už roky a ne a ne se toho zbavit.. je to tedy i tím, že jsem to moc neřešila :D teď už je to o mnoho lepší :)

      Vymazat
  7. já na holení používám i pánské holítka takže toto není žádný problém :D Bohužel občas mi zarudnutí naskočí tak to je dobré vědět že existuje něco co tomu předejde )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také používám raději pánská, takže proč to nedoplnit ještě pánským krémem.. :D :)

      Vymazat
  8. takéto čosi by sa mi určite veľmi hodilo :) pekný článok ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) No myslím, že se takový pomocník neztratí skoro nikde ;)

      Vymazat
  9. Na dovolenke v Izraeli sme v hoteli mali male sprchace a sampony od znacky -417. Ale kedze hotelovu kozmetiku dost ignorujem tak som to tam nechala nepouzite, teraz to celkom lutujem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé to je škoda! Myslím si, že -417 vůbec nebude špatná :)

      Vymazat
  10. Super recenze a ta přítelova část pobavila :D Jednou ten můj se mnou testoval toaletní vodu, ale musím říct, že tu svou recenzi pak sepsal moc hezky, snažil se, chlapec jeden! Jinak používá krém po holení od Ziaji a je spokojený, vlastně s celou tou jejich Yego pánskou řadou a nejvíc s antiperspirantem, jak se dává po podpaží na noc. Bloker, mají i dámskou verzi, já s ním taky byla hrozně spokojená :) Tak třeba tě Ziaja překvapí a cenově je rozhodně dostupnější.

    OdpovědětVymazat
  11. No tak hlavně, že mu ten pánský produkt občas půjčíš, to jsi hodná:-D
    Přítel ho má také a nikdy mě nenapadlo, si ho půjčit, tak vyzkouším!
    Jinak já z přítele také tahala názor a dopadlo to nějak takhle: prostě napiš, že funguje
    Takže tak:)))

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)