neděle 30. srpna 2015

MOTD: 2x neonově aneb loučím se s létem

Krásný nedělní den!

Dnes to vezmu rychle, abyste mohli takhle při neděli odpočívat. Není to tak dávno, co jsem vám v projektu Vybarvi se u neonové slíbila nějaké to novější barevné líčení. Celé léto jsem to ignorovala a na barvy vůbec neměla chuť. No aby taky jo, v těch tropech jsem ignorovala naprosto veškerý make-up, takže na neony prostě nedošlo. Ale teď, na sklonku léta jsem jim propadla.. Asi nějaký můj speciální způsob rozloučení s létem nebo co :)


Včera jsem sáhla po růžové. Tato barva mi na očích není úplně cizí, jemné růžové tóny používám často a ráda a mám pocit, že se k barvě mých očí hodí, ale tahle sytě neonová růžová to je jiný kalibr, na tu odvahu povětšinou nemám. Včera jsem to zvrátila, sáhla po ní v kombinaci se stříbrnou a světle hnědou do záhybu očního víčka a k tomu doladila ještě růžové tričko :) A vzbudilo to vážně hodně pozornosti, lidé asi nejsou zvyklí na neony na očích :D Přijde mi akorát škoda, že na fotkách to je tak vybledlé a nevynikne to, ale bohužel jsem to fotila v rychlosti než jsem šla do práce, takže na hraní s foťákem nebyl čas.



Druhé líčení asi nebude šálek kávy pro všechny, ale já musím říci, že jsem se v něm cítila překvapivě dobře. To jsem zkoušela už někdy začátkem týdne, kdy jsem sáhla po oranžové. Ta ale nakonec vypadala na očích spíše jako červená. Možná to někomu bude připadat jako uplakané oči, ale ty si představuji asi trochu jinak, takže mi tahle kombinace ani nevadila a nakonec se mi i celkem líbila. Zase to bylo pro moje oči něco nového a nevšedního.. :)




Použité produkty:

Camouflage Cream - Catrice
Makeu-up Flawless Skin - Gabriella Salvete
Fixační pudr - Dermacol
Bronzující pudr - Essence
Paletka CHAOS - Makeup Revolution London
Oční stín - Cosm'etika
Fix na oči - Bodyography
Mega Lashes Mascara - Dermacol
Lesk na rty Extraordinaire, odstín 600 (oranžové líčení) a 102 (růžové líčení) - L'oréal Paris


Tak co si o tom myslíte? Zdá se vám to nositelné? Nosíte rádi neonové barvy na očích?

24 komentářů:

  1. To druhé líčenie si mala tuším aj vo videu a podľa mňa sa ti veľmi hodí :) možno aj mne by sa hodilo ale neviem sa tak nalíčiť :/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, to je to z videa :) Děkuji moc! Je to nezvyklé a sama si přijdu divně, jak démon, ale proč ne, jen tak pro změnu je to fajn :D

      Vymazat
  2. Prvni i druhe liceni je vazne krasne, libi se mi to.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Nositelné to určitě je. Jak už jsem Ti psala na fb, tak růžovou na oči miluju, i když teda v jemnějších odstínech. Nějaké neonky stíny doma mám, ale taky se mi do nic moc nechce, jen poslední dobou občas sáhnu ráda po sytějších růžových nebo zelených ;)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je také většinou přehlížím, jen teď mě ty neony nějak chytly :D Ještě musím modrou a právě zelenou, aby měla dušička pokoj :))

      Vymazat
  4. Obě líčení se ti povedla, ale víc se mi na tobě líbí to první. :) Já osobně si v růžové na očích připadám strašně "uplakaně" a myslím si, že mi to moc nesedí.
    http://beautyna-cz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) No to první je v reálu ještě asi desetinásobně hezčí :D Strašně mě štve, jak foťák sežral barvy.. to by chtělo vidět v reálu, jak ta růžová na očích svítila :D ale přitom to bylo fakt hezký :) v práci to všichni chválili, kolegyně si dokonce myslela, že jsem byla někde na líčení u vizážistky :D

      Vymazat
  5. Moc pěkné, Klárko :) Jsi s těmi stíny opravdu jednička ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Evičko! :) Ty vždycky tak přeháníš, zase taková krása to není, musím pořád hrozně trénovat :) :D

      Vymazat
  6. Krásne líčenie! :) Viac sa mi páči to druhé, no podarili sa ti obe :)

    OdpovědětVymazat
  7. Obě líčení jsou povedená, i když o chloupek víc se mi líbí to první:-) Neonovým barvičkám já osobně zas tak moc nefandím, ale občas, když to chce změnu, tak jsou dokonalé:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To první se mi samotné líbilo víc :) a to v reálu vypadalo ještě lépe, než na těch vyblitých fotkách! :D Já je také nepoužívám nijak často, ale teď mě to nějak chytlo, ještě na mě čeká zelená a modrá a jestli budu mít dost odvahy, tak možná i žlutá! :D

      Vymazat
  8. to prvé líčenie je výborné, veľmi sa mi páči kombinácia ružovej a striebornej :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta kombinace vypadá vážně hezky, samotnou mě to moc překvapilo :) úplně to ty oči rozzáří!

      Vymazat
  9. To druhé líčení je naopak absolutní pecka, strašně moc ti sluší, vytáhne ti barvu duhovky a je takové sexy, opravdu moc krásné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, tak od Tebe mne pochvala opravdu moc těší, Péťo! :)

      Vymazat
  10. Více se mi líbí první líčení, to druhý je takový ohnivý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... spíše ďábelské..? :D Jo, trochu až moc děsivé, ale zase je to něco jiného.. a to jsi měla, Veru, vidět ty pohledy! :D :))

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)