pátek 14. srpna 2015

Essence kousky z jarního updatu

Krásný den vám přeji!

Pojďme se mrknout na několik výrobků Essence, které se objevily už v jarním updatu, ale já jsem se k nim dostala o něco později :D Za chvíli tu máme další update, proto vám dávám recenzi co nejdřív, abyste měli ještě možnost stojany omrknout než nám je zase proberou :)

Dáme si tedy hromadnou recenzi a to rovnou na tři kousky.

Essence Sun Club 2v1 Bronzing Powder

Tenhle kousek se mi líbil na první pohled. Vypadá opravdu lákavě, mramorový vzhled se jim opravdu moc povedl a i ta kombinace barev je zajímavá. V prodeji jsou dvě varianty, moje varianta rozjasňovače a bronzeru se jmenuje 10 Sunshine, druhá varianta je kombinace růžové tvářenky a bronzeru a jmenuje se 20 Sunset.



Balení je jednoduché, umělohmotný průhledný obal neučaruje, ale je poměrně pevný a zatím drží. Samotný vzhled tvářenky osloví, takže je fakt, že žádnou krásu kolem nepotřebuje :) Řeknu vám, že se mi do toho ani nechtělo hrabat, jak hezky to vypadalo. Pudr obsahuje hnědou barvu, která je matná a třpytivou růžovo-zlatou. Po zkombinování obou barev dostanete zajímavou barvičku, jedná se o perleťovou a ve výsledku narůžovělou. Člověk by čekal nějakou oranžovo-hnědou divočinu, když vidí ten bronzer, ale ono nic moc, protože rozjasňovač to přebije a změní :) Takže nakonec vlastně z bronzeru toho tenhle kousek moc nemá, protože nejen, že rozjasňovač to změní, ale i jeho pigmentace je téměř nulová a ať jsem se snažila jakkoliv, nedokázala jsem dosáhnout výrazného odstínu, který by byl vidět a něco vykonturoval. Naopak je to dost perleťové a lesklé, takže praktické jedině jako rozjasňovač a i tak se musíte hodně snažit, protože ta pigmentace je prostě slabá. Pudr je velmi jemně namletý, takže při aplikaci trochu víc práší, ale zase by měl hezky přilnout na tvář a držet. Píši měl, protože ani to bohužel není jeho silná stránka. Stačí si po tváři 1x přejet a barva je pryč, takže výdrž nula nula nic. Což už bylo finální zklamání a tím u mne tento kousek bohužel definitivně skončil. Takže sice krásně vypadá, ale jinak pro mě naprosto nepoužitelná věc.

Tento kousek by se měl objevit ve výprodejích jako končící kousek, běžná cena byla tuším 84,90 Kč (ale ruku do ohně za to nedám!), nyní asi za polovinu ve výprodeji. Množství je 10 gramů.



Na slunci:


Vlevo samotný rozjasňovač, uprostřed bronzer, vpravo kombinace.



Essence Silky Touch Blush

Tohle je jiná. O poznání lepší kousek, který mne velmi mile překvapil. Tvářenky Essence jsou celkem známé a myslím, že patří mezi dojné krávy celé nabídky Essence. Já ji mám v odstínu č. 90 Summer Dreaming, což je odpovídající těmto chvílím :)



Tvářenka je v meruňkové barvě a obsahuje hodně jemný a nenápadný zlatý shimmer. Musíte se opravdu hodně soustředit a koukat na slunku, aby byl vidět. Odstín se mi moc líbí a do mé tvářenkové kolonie se náramně hodí. Na léto super, na tváři vypadá hezky a jemně a pro opálenou pleť je to vážně ideál. Je velmi jemně namletá a ač trochu práší, není to žádná tragédie. Pigmentace není úplně nejvyšší, ale takový zlatý střed, možná trošku lepší průměr. Musím sice štětcem párkrát přejet, ale zase to není vyloženě nevýhoda, protože to s ní alespoň tak snadno nepřeženete. Určitě fajn pro začátečnické pokusy, pokud se s ní člověk učí :) Co s týče výdrže, tak to je asi jediná trošku slabší stránka. Ne že by byla úplně špatná, pokud si po obličeji moc nehrabete, ta vám tam zůstane po většinu dne aspoň viditelná (i když také ne v nezměněném stavu). Ale pokud jste jak já a pořád si buď otíráte tváře nebo podpíráte hlavu, atd. tak očekávejte, že nezůstane na svém místě, otěruvzdorná bohužel není. Jo a balení asi nemá cenu moc komentovat a řešit, též jednoduchý průhledný obal, nic závratného, ale zase nemůžete za tu cenu chtít žádné zázraky, si myslím :) Pohromadě zatím drží, celkově s těmito obaly potíže nemívám, takže ok, jsem spokojená.

Doporučená cena je 74,90 Kč za 5 gramů a v nabídce nadále zůstává. Seženete v drogériích, případně v internetovém obchodě Kupkosmetiku.cz.





Essence Quattro Eye Shadow

Jsou na našem trhu už odnepaměti a různě se obměňují akorát odstíny. Tento odstín č. 17 Créme de la créme je jedním z novějších kousků. Jedná se o čtyři hodně světlé odstíny, ideální k rozjasnění či jako podkladový stín, atd. Něco podobného jsem potřebovala, takže jsem je ve své sbírce uvítala.



Každý stín je s trochu jiným podtónem a nádechem. Jeden je do šeda, druhý do hněda, třetí do růžova a poslední je v barvě slonovinové kosti. Celkem fajn výběr barev, palec nahoru. I když musím přiznat, že ve finále na oku vůbec nepoznáte, který je který, protože vypadají hodně podobně, ne-li stejně. Všechny stíny obsahují alespoň trochu shimmeru. Nejvíce perleti obsahuje stín do růžova a do hněda, další dva jsou spíše do matnějšího vzhledu. Pigmentace stínů je průměrná. Jako na ruce mi přijde krásná, ale při aplikaci na oku je stínu potřeba celkem dost. Snad ve třech až čtyřech vrstvách, aby byla barva opravdu pěkně výrazná a viditelná. Prášení u stínů je minimální, za to opravdu chválím. Aplikace až na tu pigmentaci také v pohodě, dá se s nimi dobře pracovat, hezky se blendí a kombinují s jinými stíny. Celkem musím říci, že mne překvapila i jejich výdrž. Nečekala jsem nic extra, ale mám je na oku intenzivní bez potíží po většinu dne a to i bez báze. Jako nevydrží svěží od rána do večera, vždycky ta barva trochu vybledne.. ale nijak zvlášť se neslévají a to ani na mých mastnějších víčkách a vidět jsou i večer, třeba deset hodin od nalíčení. No, takže musím říci, že celkem fajn. Asi to není úplně to nejlepší, co si můžete koupit, ale zase ani nemůžu říci, že by byly nějak hodně špatné. Takové průměrné stíny, ovšem parádní je, že jsou ve světlých odstínech, které jinak u nás moc nenajdete :)

Doporučená cena je 89,90 Kč za 5 gramů. V nabídce zůstávají a seženete je buď v drogériích v Essence stojanech nebo opět na e-shopu Kupkosmetiku.cz.




V akci:


Tak a ještě mi chybí ukázat vám pár kousků, takže se můžete určitě těšit na pokračování ;)

Co vy a tyto výrobky Essence? Máte s nimi zkušenosti? Líbí se vám?

*PR produkty

32 komentářů:

  1. S Essence extra zkušenosti nemám, ale ty stíny mě celkem zaujaly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty stíny jsou taková normálka, možná by mohly být ještě lépe pigmentované, tak by to bylo super :)

      Vymazat
  2. Ani jeden jsem nezkoušela. V poslední době příliš Essence nekupuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem v posledních letech Essence také dost míjela, ale musím říci, že se tam pár dobrých věcí najde, že je to až škoda, že jsem si jich nevšimla (např. matné rtěnky, top coaty, atd.)

      Vymazat
  3. To ¨duo vypadá nádherně, ale jestli nic nevydrží, tak to je na prd:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzhled toho dua je na něm to nejlepší, bohužel jinak nic moc :(

      Vymazat
  4. Já mám právě ten bronzer s tvářenkou a tam je pigmentace celkem dost dobrá řekla bych a tvářenka lifes a cherry je mega pigmentovaná, že stačí smočit štětec a je to moc :D Tak si šťastná ruka? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, asi neumím vybírat :D A to jsem se hrozně rozhodovala mezi bronzerem/rozjasňovačem nebo bronzerem/tvářenkou :D Nevadí, tak příště :)

      Vymazat
  5. Já nějak moc Essence nevěřím, zatím mě skoro vše docela zklamalo, hlavně stíny a laky na nehty. Jediné, co jsem od nich měla dobré, byla řasenka Lash Princess (černorůžová) a makeup All About Matt.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ráda jejich rtěnky a svoji sbírku plánuji rozšířit :) Laky mi sice nevydrží nijak extrémně dlouho, ale s top coatem to takový problém není a navíc mají krásné barvičky :)

      Vymazat
  6. Já mám tu tvářenku, jen jiný odstín, a je teda pigmentovaná až dost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak asi záleží na odstínu, on tenhle je přeci jenom celkem světlý, tak není tak vidět :)

      Vymazat
  7. Zírám na tu pigmentaci poslední paletky. Jak jsi to z ní dokázala vyždímat? Pro mě je to totální propadák bez pigmentace. Celkově zrovna tyto kvatra mi přijdou z Essence stínů nejslabší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D Já nevím, jako není to pigmentací žádná výhra, ale v několika vrstvách je na oči nanesu normálně :) a fakt mi i vydrží, teď jsem se líčila jenom s nimi, v těch vedrech a vydržely celou pracovní směnu :)

      Vymazat
  8. Ten bronzer se mi hrozně líbí vzhledem, ale jelikož je vůbec nepoužívám, tak jsem si ho ve výprodeji nepořídila. Tvářenky mě také nechávají chladnou, protože je nepoužívám. Za to quatro stínů se mi líbí moc! Jedno hrozně odstínově podobné (možná že i stejné) jsem si kupovala ve výprodeji a jsem s ním moc spokojená. Má naprosto ideální barvy, protože je unosím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty světlé barvy jsou vážně fajn, hodí se snad všem :)

      Vymazat
  9. Zkušenost mám s tvářenkou, tu mám ve dvou odstínech..výdrž sice není nic extra, ale s odstíny jsem spokojená, pigmentace ucházející, takže za tu cenu spokojenost:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvářenky nejsou špatné, to vůbec :) Jako jsou podle mě i lepší, ale používat se v klidu dají a pokud člověk nechce utrácet majlant, tak proč ne :)

      Vymazat
  10. Essence mam rada ale tieto produkty ma nejako extra nezaujali .:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Mám tvářenku v jiném odstínu a chválím si ji :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobře :) Já musím omrknout odstíny a třeba si ještě nějaký pořídím :)

      Vymazat
  12. Essence to už je taková klasika :) Tvářenku od nich jsem taky měla, ale nakonec jsem ji vyměnila za catricí. Bronzer jsem viděla u Lou na blogu, ale já jsem celá taková vyblitá že si na bronzer vůbec netroufám.

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Předpokládám, že ty Catrice jsou o něco lepší :) Musím si už taky nějakou pořídit, pořád to odkládám :( :D

      Vymazat
  13. Kousky jsou to hezké, bronzer jsem sháněla, ale nesehnala. :) Nicméně u nás už jsou stojany doplněné novinkami, takže je asi stejně pozdě... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak dva ze tří kousků by měly být v nabídce pořád :) Jen bronzer by měl končit a ten stejně nestál za nic, takže to snad nevadí, že to přináším až nyní :)

      Vymazat
  14. Jedno quattro od Essence mám, ale to mi dala kamarádka už minulý rok a stíny jsou málo pigmentované, práší hodně a bez báze vydrží chvilku. Z těchto produktů se mi nejvíce líbí rozjasňovač a bronzer :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám zase jedny Quattro už snad čtyři roky s khaki barvama a ty jsou prostě boží.. Nevím, asi se to liší varianta od varianty :) Jako tohle taky není mega pigmentace, ale v několika vrstvách se s nimi pracovat dá :)

      Vymazat
  15. Ten bronzer s rozjasnovacom som si dnes kupila bohuzial u nas v SR este nie su vypredaje, pacil sa mi ak vyzera skusala som ho aj DM- ke vyzeral dobre no ked vravis ze nevydrzi na tvari tak je teda skoda, lebo je fakt pekny, No co uz, ja ma inac od Essence velmi rada konturky a laky, aj ich novy Top Coat je super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Julko, třeba ti to sedne :) Lou tenhle kousek 2v1 ve svém videu třeba chválila.. Já jsem to chtěla hlavně jako bronzer (a on je to spíš rozjasňovač), tak proto jsem zklamaná.. :-/

      Vymazat
    2. ja som ho prave kupovala na doporucenie Lucky uz som ho skusala je pravda ze ako bronzer je fakt jemnucky na velmi svetlu plet by som povedala, rozjasnovac dobry trosku jemnejsi ale na Essence dobre

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)