sobota 18. července 2015

Vybarvi se: Černá a šedá

Krásný sobotní den!

Blížíme se pomalu, ale jistě s projektem Vybarvi se do finiše, dnes tu máme předposlední barvu a tou je černá/šedá. Moje oblíbené. Vlastně ne. Přímo nejoblíbenější barvy. O těch bych tu byla schopná básnit asi do druhého dne, protože žádná mi není tak blízká jako černá. Nevím, kdy ta láska začala, ale nějak se vyloupla a od té doby to šlo se mnou z kopce. Dneska mám 3/4 šatníku v černé a když už ne v černé, tak v šedé. Poslední dobou se to snažím trochu barevně prokládat, ale zatím se mi to moc nedaří, stejně je tam pořád ta černá klasika. Abych ji taky neměla ráda, když zeštíhluje, vždycky dobře vypadá a nejlépe se kombinuje.

Na fotku jsem vytáhla pouze ty kosmetické věci a jednoho nejoblíbenější zástupce z černé. Opravdu vám tu nebudu ukazovat všechno, co v těchto barvách mám, protože to bych musela vytáhnout skoro celou skříň. A tam mám samozřejmě binec a zabralo by mi půlku dne, než bych to dala dohromady na nějakou kvalitní fotku :D :)


1. Máš tyhle barvy ráda?

Ano, miluji je! Opravdu není barev, které by u mne měly většího zastoupení.

2. Myslíš, že černá je barva smutku?

Svým způsobem asi jo, ale já ji tak neberu. Pro mne je to prostě pohodlnost, jednoduchost, kombinovatelnost.. miluji tu barvu. I když faktem je, že když mám blbou náladu, tak to černé oblečení ji asi více udrží a trochu zhorší :D

3. Ty a černý nebo šedý lak?

Naprosto bez problémů :) Šedé laky vypadají překvapivě hodně dobře! Černý už je neobvyklý, ale většinou jej doplním o barevný nebo třpytkatý top coat a vypadá to hned veseleji!

4. Nosíš často černé oblečení?

Dá se říci, že pořád. Outfit bez černé je u mne viditelný asi tak 2x do roka.. vždy minimálně doplňky (kabelka, boty, brýle) jsou v černé, ale většinou jsem černá od hlavy až k patě :D


5. Tvůj oblíbený černý/šedý produkt?

Hádejte? Překvapivě to jsou černé oční linky! Ať už ty ve fixe nebo gelové.. prostě černé linky jsou jednoznační favorité. Mohla jsem tedy říci ještě řasenka, že ano, bez té by to také nebylo ono, ale nebudeme detailisti :)

6. Jaké barvy kombinuješ s černou/šedou?

Černou doplňuji černou :D nebo šedou doplňuji černou.. :D a tak. Ne, občas to proložím bílou, případně vínovou či jinou barvou.. ale černá je základ mého šatníku.

7. Tvůj černý/šedý wishlist?

Po aktuální výplatě si nutně potřebuji koupit černé tenisky a černé sandálky.. Ještě mi nevěříte, že jsem blázen do černé..? :D

Líčení v černé bylo od začátku jasné. Prostě klasické kouřovky. Zvolila jsem na ně malé Quattro očních stínů od Miss Sporty, které má krásně pigmentované stříbrné stíny a zároveň obsahuje i černou. Ideál na cesty na jednoduché denní i výrazné večerní líčení :)






Co vy a černá? Také je to základ vašeho šatníku nebo máte raději veselejší barvy? 

19 komentářů:

  1. Tak tohle líčení se mi ze všech těchto článků líbilo nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je taky asi jediné, na kterém jsem se vážně trochu snažila :D :) Děkuji!

      Vymazat
  2. Krásné líčení, také jsem původně chtěla dělat kouřovky, ale v tom vedru jsem to dnes vzdala a stejně je neumím tak krásně jako ty. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já věřím, že je máš ještě hezčí ;) Já jsem je dlouho na očích neměla, tak jsem to vzala jako příležitost je po dlouhé době zase vyvětrat :D

      Vymazat
  3. Černou já mám ráda a šedou jak kdy, hlavně v líčení. Tobě se líčení povedlo. :))

    http://style-and-smile15.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Já miluji obě, když už nemám nic černého, tak ji nahrazuje šedá.. :D

      Vymazat
  4. Černá a šedá vedou i u mě ze všech důvodů, které tu píšeš. Čím jsem starší, tím víc konzervovatím a černou oblékám častěji a častěji :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to já také! :) Občas když koukám na fotky z mládí, tak čumím, že jsem skoro nic černého nenosila.. :D ani nevím, kde jsem k té lásce k černé přišla, ale myslím si, že se jí už asi nezbavím :)

      Vymazat
  5. Černou mám ráda, ale přes léto ji nenosím. Líčení máš moc pěkné.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Černá je moje nej barva,ve všem :)

    OdpovědětVymazat
  7. čierna je super a mám ju rada, ale snažím sa jej vyhýbať, lebo predsa len pôsobí trochu depresívne :D líčenie je, ako vždy, úplná pecka :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když nemám špatnou náladu a nejsem v černé od hlavy až k patě, tak mi to vůbec nevadí :) :D Já už jsem si na ni tak zvykla, že už ji jako smuteční barvu neberu :)

      Vymazat
  8. Čiernu mam velmi rada,dalši super članok a ličenie je skvelé !

    OdpovědětVymazat
  9. s černou to máme naprosto stejně, svou skříň si bez téhle barvy nedokážu vůbec představit! :D musím pochválit líčení, vypadá vážně skvěle a já jsem prostě milovnice výrazného líčení oči :))

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)