neděle 5. července 2015

Tvářenka s rozjasňovačem - Dermacol

Krásný nedělní den!

Poslední dny jsem měla trochu fofr a navíc ohledně blogu i docela smůlu. Zatímco ve čtvrtek jsem mu věnovala skoro celý svůj volný den a stihla připravit několik článků do budoucna, nafotila spousty fotek a stihla jsem natočit i video, v pátek mi všechno, co mohlo, vypovědělo službu :D Nejdříve potíže s počítačem, potom s internetem, když už jsem článek chtěla jít dopsat a nahrát fotky, tak pro změnu nefungovaly ty.. No nakonec jsem se celá vzteky bez sebe na článek vyprdla s tím, že to doženu o víkendu. Takže dnes než vyrazím do práce, přináším recenzi, která tu měla být už v pátek odpoledne :D :)

Jak název článku napovídá, konečně vám blíže představím Tvářenky s rozjasňovačem, které jsem jsem vám ukazovala už v několika videích/článcích. Dermacol nás nešetří a každou chvíli, resp. každý měsíc přijde s nějakou novinkou. Letos v létě opět vsadil na duo. Vloni jsme tu měli duo rozjasňovačů a bronzerů, letos to jsou pro změnu tvářenky. A že se tato novinka vážně povedla!


Oficiální popis: Okamžitě rozzáří pleť a dodá jí svěžest. Podtrhne mladistvý vzhled a půvab tváře. Hedvábná pudrová textura zanechává pleť jemnou a bez známek únavy po celý den. Unikátní třpytivé částečky a perleť odrazem světla maskují drobné vrásky a nedokonalosti. Transparentní růžový pudr mírně pleť zmatňuje a jemné třpytky tak ještě více pleť rozzáří. Dva efektně sladěné odstíny lze používat odděleně nebo je kombinovat. S hypoalergenní vůní bavlníkového květu.


Celkem je v nabídce osm barevných variant tohoto dua. Barevná škála je široká, mají jak tvářenky do růžova, tak do oranžova či kousky připomínající odstínem bronzery. Já jsem měla možnost otestovat hned dva odstíny a to č. 03 a 06. Dva rozdílnější odstíny jsem si asi vybrat nemohla, což jsem vážně ráda :) alespoň se tím rozšiřují moje možnosti a obzory. Barvy to jsou unikátní a podobné jsem dosud doma neměla.


Odstín 03 je těžce popsatelný. Ale zkusím to. Je to odstín do meruňkové s nádechem cihlové se slabým stříbrným shimmerem. Něco mezi. Není ani tak tmavý jako cihlová, ale zároveň ani světlý jako meruňková. Je to úžasný odstín, který vypadá na tváři naprosto božsky. A to fakt. Ač mne na první pohled tato barva nezaujala, tak je to nádhera a mám pocit, že mi žádná tvářenka nesluší tolik jako tahle. To zní trochu sebevědomě, ale tady ten pocit vážně mám :D On totiž tak hezky přirozeně překryje ty pihy, které mám na tvářích a tak nějak s nimi splyne. Vypadá to vážně hezky. Rozjasňovač potom vypadá podobně, ale světlejší a obsahuje více shimmeru. V obalu to působí docela děsivě, ale ve skutečnosti je to na tváři potom světlá oranžovo-zlatá, která nenápadně doplní právě tu tvářenku.




Odstín 06, to je úplně jiná. To je pro změnu odstín hodně tmavý, řekla bych že to je spíše už bronzer než tvářenka, ale je naprosto luxusní! Barva lískového oříšku (hezký popis, co? :D), která vypadá na první pohled jako lesklá, se shimmerem, ale na pleti je potom víceméně matná jen s malým obsahem stříbrných a skoro neviditelných třpytek. Krásně se s ní konturuje a rozhodně není k zahození. Rozjasňovač je potom v tomto případě hodně třpytivý a lesklý. Je perleťový se zlatým nádechem a perfektně doplňuje bronzer.




Pro oba odstíny platí, že jsou prostě povedené a mají něco do sebe. Hlavně jsou ale božsky pigmentované. Sytost a pigmentace barev je opravdu velmi dobrá, stačí jednou-dvakrát lehce přejet štětcem a poté přenést na tvář a máte vystaráno. Naopak si musíte trošku dát pozor, abyste to s ní nepřepískli, jde to totiž poměrně jednoduše :) Ale mám ráda ten sytý efekt bez zbytečného šmrdlání. Prostě šup šup a je to :D Díky tomu, že není potřeba se v nich nějak výrazně hrabat, tak tolik nenaprášíte. sice jsou pudrové a úplně se prášení nevyhnete, ale není to nijak tragické. Rozjasňovače práší o poznání méně, jsou více máslové. Ale faktem je, že je také méně používám, to bez mučení přiznávám. No  poslední věc ohledně jejich vlastností, výdrž. Je boží. Od rána až do večera, po celý den opravdu intenzivní. Na tvář přilne a drží, ať už je venku třicet stupňů a roztéká se mi obličej nebo si pořád sahám po obličeji či si jdu dát po obědě dvacet a otřu se o polštář.. prostě drží a drží a drží a stále stejný božský efekt. Takže co se týče jejich vlastností a schopností, jsem naprosto spokojená a nemám jim absolutně co vytknout.


No a tentokrát na závěr zhodnotím ještě obal, který je jednoduchý se zlatým detailem. Líbí se mi, protože díky průhlednému víčku hned vím, po kterém odstínu sahám. Zároveň má skvělé zavírání na zacvaknutí. Otevírá se pomocí zmáčknutí, kdy se víčko vycvakne. Je to lepší, než třeba u Sleeku, který se otevírá složitěji a ničí nehty :D Obal je plastový, ale celkem pevný a myslím si, že se jen tak nerozbije. Na spodní části pak najdete ingredience, gramáž i číslo odstínu, který v ruce držíte. Jo a v samotné tvářence je vyražen hezký ornament srdíček, trochu infantilní, ale co, líbí se mi to :D Takže palec nahoru, balení se povedlo.

Pigmentace po jednom přetření:


Jednoduše, jsem z těchto kousků opravdu nadšená, což jste si už mohli všimnout :) Líbí se mi více než většina těch, které již doma mám. Trumfla Bourjois a vyrovná se pro mě i těm dosud nejoblíbenějším - Sleek tvářenkám a Regině. Tohle se povedlo, za mě velký palec nahoru. Rozhodně dobrý krok a jsem ráda, že už i v drogériích se dají se sehnat kvalitní tvářenky. Zvažuji, že si po výplatě koupím za odměnu ještě nějaký odstín, protože mne zaujaly ještě minimálně další dva :) Najdete je tady nebo v drogériích, v osmi barevných variantách. Cena je 249 Kč za 8,5 g.

Co vy a tyto tvářenky? Máte s nimi zkušenosti? 

*PR produkt

24 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. To jsou i tyto! Vážně mazec, až jsem se toho poprvé lekla :)

      Vymazat
  2. Kdo by z těchto kousků nebyl nadšený. :))) Hned bych si aspon jeden pořídila, ale to budu moct až za rok. :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se teda vůbec nelíbí, ani ty rozjasňovače loni mě nijak neoslovily. Celkově mi i to balení přijde takové "nemoderní" a zkoušela jsem i testery a moc mě nezaujaly..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak rozjasňovače mne taky nezaujaly, ten bronzer vloni jsem si taky nenechala (ale asi jsem udělala chybu, četla jsem na něho chválu :D), ale tohle se mi líbí :) jako taky jsem z počátku byla na rozpacích, ale ty barvy se mi prostě líbí :)

      Vymazat
  4. Mě na první pohled tyhle produkty nezaujaly, ale po dočtení článku koukám, že asi zmením názor, na tobě vypadají moc krásně:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako když to uváděli, tak jsem z toho taky tak nadšená nebyla :D to přišlo až s testováním :)

      Vymazat
  5. Mne se to nelibi, odstiny mi prisly vesmes divne a plne trpytek, nekoupila bych, hlavne kdyz porovnam se stavajici sbirkou, tak tohle by me neuspokojilo :( Ale bod za to, ze se snazi donest rozjasnovace do drogerek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ony třpytkaté jenom vypadají :) se podívej na fotku v obalu a pak na swatch tvářenky, třpyt žádný spíše matné :D ale jako na první pohled jsem se taky nezamilovala, to až při testování :)

      Vymazat
  6. Bohužel tyhle tvářenky mě vůbec nezaujaly. V drogerce mi nesedla žádná z barev a i když je pigmentace vysoká, tak na mě až moc. I ty obaly by Dermacol mohl vylepšit. Já mám tohle léto na tvářích ve znamení konturovacího tria od Makeup Revolution C01 a Creme Puff Blush od MF (odstín Lovely Pink). I když dnes zrovna jsem dala Sleek Antique ;)
    Na tobě konkrétně se mi z těch dvou odstínů víc líbí ten první, meruňkový.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo trio MUR taky zbožňuji, střídám je s těmito a ještě se Sleek tvářenkami :) Mě zase nezaujaly Creme Puff od MF, zdají se mi.. divné :D zkoušela jsem je v drogérce a připomínají mi Bourjois :)

      Vymazat
  7. Já jsem nad nimi stála a i když dobrou pigmentaci upřít nemůžu, tak zase byl háček v tom, že mně nezaujal žádný z nabízených odstínů a o nepraktickém balení ani nemluvím:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepraktické balení? :) já jsem s ním spokojenější než se Sleekem :-/ tam mi vadí to zavírání, co nejde otevřít :D

      Vymazat
  8. Obě jsou krásné.. ale trošku víc mě to táhne k té 06 :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/tag-25-nahodnych-otazek.html

    OdpovědětVymazat
  9. Tak ta první se mi líbí moc! To je barva, která by ke mně šla. Omrknu v drogerii. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já se nemůžu přenést přes to balení, které se mi brutálně nelíbí. Jasně, můžu si x-krát říkat, že jde hlavně o ten produkt a jeho funkčnost a pigmentaci, jenže to balení v kombinaci s vystouplým produktem jako takovým mě odrazuje. A to tak, že i když produkty chválíš a doporučuješ, nemám chuť je vlastně ani v drogerce vyzkoušet. Možná moje chyba, že tímto svým nastavením přicházím o super produkt. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mně nijak nevadí, naopak jsem s balením vcelku spokojená :) mám ráda, že hned vidím odstín, že se dobře otevírá.. jen je fakt, že se mi u 03 po cestě ke mně povolily ty kalíšky, asi nebyly dobře přilepené :-/ tvářence se ale naštěstí nic nestalo.

      Vymazat
  11. Na tyhle tvářenky čtu tak rozporuplné recenze, pak i komentáře pod články. Možná, že změním názor po vyzkoušení, ale zatím mi barvy rozjasňovačů přijdou naprosto nepoužitelné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já na rozjasňovače moc nejsem, takže ty taky nedokáži úplně ocenit :D ale já je miluji už kvůli těm tvářenkám :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)