úterý 21. července 2015

Maximální ochrana + soutěž UKONČENO

Krásný úterní den!

Dnes vám představím staro-nový produkt. Není to žádná novinka, kterou byste ještě na blozích nepotkali. Předpokládám, že naopak, že antiperspirant Maximum Protection, který má na svědomí Rexona, už potkal na blogu (a nejen na něm) každý z vás.. Já jsem nebyla výjimkou. Můj názor na tenhle kousek se postupně vyvíjel a možná i stále vyvíjí.. Ale to si shrneme níže. Přesto možná někteří z vás ještě neví, že Rexona přišla s novou variantou tohoto oblíbeného antiperspirantu a to s verzí Stress Control, který má chránit navíc proti pocení způsobenému stresem.

Jako bonus tu pro vás mám na konci článku soutěž, kdy tři z vás mohou tento antiperspirant vyhrát a na vlastní kůži vyzkoušet! :)


Oficiální popis: Antiperspirační krém poskytuje naši nejúčinnější dlouhotrvající ochranu proti pocení a zápachu a přesto je velmi jemný a vhodný ke každodennímu použití. Složky aktivované stresem zabezpečují prokázanou ochranu proti pocení způsobené stresem.


Když se objevila na trhu, byla to naprostá pecka. U mne hodně dlouho tenhle kousek přetrvával, tohle je již nějaké čtvrté nebo páté balení, takže můžu říci, že s ní mám vskutku bohaté zkušenosti. Občas nevím, jestli ji miluji nebo nenávidím. Plusem je určitě příjemná vůně, která doprovází snad všechny varianty, ať už sáhnete po této zelené, modré, fialové.. a nebo třeba pánské, kterou jsem měla taky. Krémová konzistence je také moc příjemná, je taková lehká.. rychle se vstřebá, i když minutku ji musíte nechat zaschnout než se oblečete, jinak vám nadělá na oblečení fleky (jo na mém skoro celočerném šatníku to je prostě vidět :D). Podpaží nijak nedráždí a i použití na noc je v pořádku, podpaží je krásně jemné a bez nějakých potíží to zvládá. Trochu mě štve to balení. Jako takové není špatné, kolečkem otočíte a krém se vám nahoře vysune, ale co mi vadí je, že se mi ty trysky neustále ucpávají. Nevím, co dělám špatně, každopádně se mi to stává u každého balení a trochu mi to kazí to nadšení.


Ale ta funkčnost těchto antiperspirantů je vážně boží a nenahraditelná. Žádný jiný kousek mi nepomáhá proti pocení jako tenhle. Je fakt, že po třetím balení se mi pomalu zdálo, že nefunguje tolik jako dříve (i když stále byla nejlepší ze všech!). Přisuzovala jsem to tomu, že si na ni mé tělo zvyklo. Proto jsem ji na nějaký čas vyloučila z používání a nyní se k ní vrátila a.. je to zase bomba. I v těch nejparnějších dnech se nepotím a nebo při opravdu silné zátěži se zapotím, ale úplně minimálně. Každopádně nejsou vidět žádné koláče a není cítit zápach. S tím bojuji, když použiji jen deodorant nebo jiný antiperspirant (dokonce ani pánský tuhý antiperspirant Axe mi nepomáhal!). Jednoduše mi to nestačí, potím se poměrně dost a když použiji deodorant, tak mám klid asi tak na hodinku a poté potřebuji něco silnějšího. Zato s Rexonou se prostě cítím skvěle a svěže po celý den. Dokonce jsem ji odpustila i ty dvě zničená černá trička. Vůbec nevím, čím to kdysi bylo, ale dvě trička byla na odpis, poté, co jsem dopoužívala poslední balení, které jsem měla předtím. Prostě mi to vyžralo v podpaží fleky. Buď mám jedovatý pot nebo to byl nějaký horší materiál trička se kterým ta kombinace s Rexonou prostě nešla :D Teď je zatím klid (musím zaťukat) a žádné další zničené nemám, takže ji zase žeru a jen tak ji z ruky nedám :) Žádný jiný antiperspirant mi nedá ten pocit jistoty, bezpečí a čistoty jako tenhle :) Zvládám s ním i nejkrušnější pracovní dny a to už je co říct. Takže co? Můžu vám ji doporučit. Samozřejmě chápu, že někomu může vadit, že obsahuje aluminum. Jak víte, já zrovna na tohle moc nejsem a podobné věci neřeším, více řeším koláče v podpaží a zápach okolo sebe.


No a teď na závěr i dobrá zpráva pro vás. Tři z vás mají nyní možnost tento antiperspirant získat.

Stačí, když:

- zanecháte pod tímto článkem komentář se svým e-mailem
- napíšete mi, jak bojujete proti pocení a proti stresu vy.


Výherce vyhlásím přesně za týden, tj 28. 7. 2015 a vybere je random.org. Zapojit se mohou všichni z ČR a SR.

To by bylo pro dnešek vše. Já prostě říkám, všichni si ji kupte, je to nejlepší antiperspirant, jaký v našich drogériích můžete sehnat :) Ač má svoje mouchy a občas s ním těžce bojuji, nic mi zatím v boji proti pocení nepomohlo tolik jako právě Maximum Protection. Možná jsem teď objevila konkurenta, ale o tom zase příště.. :) Tenhle kousek seženete v drogériích, což je také plus. Nemusíte ho nikde složitě shánět, mají ji skoro všude. Běžná cena je 149 Kč, pokud se nepletu, ale víte jak to je.. Drogérie i obchoďáky se často předhánějí v akcích, takže to chce ohlídat a pak po ní sáhnout.

Co vy a Rexona? Máte ji? Jste s ní také tak spokojeni? Potrápila někoho s oblečením tak jako mě?

*PR produkty (+ darované ceny do soutěže)

80 komentářů:

  1. ja proti poteniu používam Driclor z lekárne, ale nemal by sa používať na oholenú kožu, čo v tomto teple nie je veľmi možné... :) inak používam len nejaké deodoranty a mením tričká... :D

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  2. andrea.kukuckova@gmail.com
    Tiez som si oblubila tuto Rexonu, striedam rozne druhy a som nadsen, ziadny iny deo z drogerky nie je taky dobry.
    Inak v pubete mi velmi pomohol Driclor.

    OdpovědětVymazat
  3. Nejčastěji bojuji spolu s Rexonou, protože mám ráda všechny její deodoranty. Bohužel, na tahle vedra jsem ještě úspěšného bojovníka nenašla.
    inken@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Vaverkovanikola@seznam.cz

    Proti pocení používám Rexonu, oholit a když je fakt extrémní vedro, tak je nejlepší sprcha. Na chvilku uleví a člověk není hnusně ulepenej

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, já proti pocení požívám spreje od Garnier nebo Nivei :) Ale v takových teplech snad nezabere nic...
    sintakova.kristyna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkná recenze :-) Já moc antiperspiranty nepoužívám, protože mi právě to aluminum vadí. Vím, že nebyla stoprocentně prokázaná jeho škodlivost, ale když bych antiperspiranty používala každý den, měla bych prostě blbý pocit... Používám je hlavně když je velké horko - což je třeba teď, protože v tomto období samozřejmě jen deodorant nestačí. Momentálně mám z antiperspirantů rozpoužívaný gelový Secret, a ten je akorát tak pro zlost. Dělá bílé cucky a vůbec nechrání před potem ani před zápachem. Proto bych ráda vyzkoušela něco, co takovou neplechu dělat nebude, a na co jsem četla jen pozitivní ohlasy :-)
    Co se týče stresu, tak s ním nebojuji nijak :-D Maximálně si řeknu, že ono to nějak dopadne a dopadne to prostě pro mě nejlíp jak může :-)
    USedmikrasky zavináč seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Já se snažím v těchto vedrech radši ani nevycházet.. ale Rexona to vždycky jistí..
    Dagkola@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Proti pocení bojuji právě těmito Rexonami, zrovna dodělávám modrou. A proti stresu? Nohy nahoru, hudbu do uší a drink do ruky! :)
    blueberrypink@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Tahle Rexona je fakt super,jediné co mi vadí,jsou právě ty fleky.Jsem hrozně netrpělivý člověk,nechce se mi čekat až zaschne,no a pak ty trička vypadají.
    Teď používám sprejovou Niveu energy fresh lemongrass a na mně funguje:)

    lenosek0506@gmail.com
    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj :-) Tak ja používám hodně Dove, ale Rexonu take, ale spíše sprej. Proto bych toto rada pro změnu zkusila :-)
    kolarova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Proti pocení vždy Rexonou , mám ji ráda už hodně let, ale tento typ deodorantu jsem ještě nezkoušela (jedu v těch stříkacích) tak jsem zvědavá, jestli je tak supr, jak všichni říkáte :-)

    Proti stresu i vedru bojuju dobrou ledovou kávou a pořádným nádechem a výdechem - chvíli se od všeho odpoutám a nemyslím na nic a pak jdu s chladnou hlavou znovu do "problému" :-)

    email: vbrezinova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělý článek jako vždy! :-) Proti stresu jsem se bohužel ještě bojovat nenaučila, ale pomáhá mi bublinková koupel nebo si jen vyjít ven s přáteli. S tím souvisí pocení, kterým já trpím jen v létě, obzvlášť v těchto vedrech :D. Používám od Garnier nějaký kuličkový antiperspirant invisible, ale moc nefunguje, proto bych byla moc ráda, kdybych mohla vyzkoušet tuhle Rexonu :-)! andy.nedo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Super článek, já jsem tuhle Rexonu koupila minule poprvé, mám ji v modrém balení a musím říct, že jsem moc spokojená. Opravdu pomáhá!

    hrunkovajana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Já teď používám kuličkové Fa a zatím jsem s ním moc spokojená :) Ale antiperspiranty pořád střídám, nikdy si nekoupím ten samý po sobě :D

    ada.nenickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Já proti pocení bojuji také s Rexonou! Bez ní bych léto asi nedala :D Sice nefunguje úplně na 100 % vždycky, třeba v práci se stejně prostě potím... ale rozhodně je ze všech nejlepší a je fakt, že vyloženě koláče už nemívám :) pokud tuhle novinku nevyhraju, určitě si ji časem pořídím :))))
    Poolora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. lajiv@seznam.cz
    Rexonu používám, střídám s Dove, většinou tedy ve sprej
    no a proti stresu? nečekaně čokoláda :-)

    OdpovědětVymazat
  17. ja používam hlavne sprejové rexony a taktiež aj garnier.. rexona je u mňa top ale teraz mi došla takže používam len garnier.. potiť sa potím aj tak neviem či kvôli tomu že menej zaberá alebo proste z toho tepla ale ešte som nenašla nič tak poriadne ako opisuješ v recenzii :) určite by som to ale rada vyskúšala :)
    nikolaorechovska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Super, moc ráda bych vyzkoušela! :) S pocením urputně bojuji, taky bohužel patřím mezi silné potivce. Měla jsem už asi milion různých gelových či sprejových deošů a antiperspirantů, ale na ten NEJ jsem zatím ještě nenarazila. Hodně mi vyhovuje Nivea a většinou i Rexona, hezky voní, drží dlouho, ale ve vedrech či při pracovním shonu stejně nepřebijí mokro. Zajímalo by mě, jestli takový přípravek opravdu existuje. Přeji krásné léto! :)
    hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Momentálně testuji Blocker od Ziaja, tak jsem zvědavá, jak to dopadne. Každopádně tento by mě taky zajímal :)

    moncha17@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Klárko,

    používám Dove ve spreji (teď je na něj reklama, že je určený na 100 barev), hezky voní a nedělá žádné fleky na oblečení. Tento bych ráda vyzkoušela :-)

    lenka.dubska92@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. já právě bojuji s rexonou, ale vyhovuje mi i nivea či dove.
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Klarinko,tuhle rexonu jsem jeste nezkousela,ale moc rada bych ju vyzkousela,treba se na me usmeje stesti. Jinak ti ostatni mam vyzkousene a jsem snimi moc spokojena:-)
    vojtova.jana76@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Za me byla nejlepsi urco modra Rexona. Mam rada i Niveu, ktera byla nekolik let moji stalici. Co ale nemam rada, tak spreje. Tuhle novou Rexonu mam urco v planu vyzkouset :)
    charmedka92@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Proti stresu čokoládou a proti pocení jsem ještě nenašla něco tak účinného jako ty Rexonu, ale oblíbila jsem si Fa a Dove :)
    zdenka.skodova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Proti stresu doporučuju čokoládu ve všech formách :-D A proti pocení se mi doposud nejvíce osvědčila gelová Lady Speedstick.

    abryst@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Rexonu používám zatím jen sprejovou, nově jsem objevila krémový antiperspirant od Garnier, ten není špatný. :) A od Dove jsou taky super. :) Co za mě určitě ne, je Fa, která mi dráždila kůži a moc nefungovala. :/

    pechussegmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Krásná soutěž, protože Rexonu miluju a tuhle jsem ještě nevyzkoušela. Proti zápachu a pocení bojuji právě antiperspiranty, nejvíc mi fungují rexony. Kupuji tuhé, na nohy sprejové. No a další můj trik, jak se nepotit, není moc zdravý, ale je účinný :D - málo piju. Mám fakt problém vypít 0,5 l denně, pokud jsou tropická vedra, tak si ještě dám brambůrky, protože sůl udrží vodu v těle :D Já vím, nic zdravého, ale je mi fajn a ostatní mi závidí, že se nepotím :)
    radka.kaiserova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. luciel1989@gmail.com
    Proti pocení používám zrovna tuhle Rexonu. Vyzkoušené mám všechny 4 starší kousky a jsem z ní stále nadšená. Ráda bych zkusila i tuto novinku.

    OdpovědětVymazat
  29. Mám na ni úplně stejný názor vyzkoušela jsem už x balení té růžové verze a přijde mi o kapku lepší než tato zelená a vážně musím souhlasit, že žádný deodorant nepřekoná tyto od Rexony.
    rozanska.d@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Já jsem si oblíbila gelový Lady Speed Stick. Nejraději bych používala nějaké přírodní deodoranty bez obsahu hliníkových solí, ale ty bohužel nezabírají vůbec.
    zk.nhkladruby(zavináč)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Ja pouzivam ruzne spreje, ktere zanechavaji alespon vuni... poceni u me neuabrzdi snad nic :(Jsem ve stresu dost casto a neumim se mu branit, bohuzel
    janule-mewe-vasule@seznam

    OdpovědětVymazat
  32. Pěkná recenze.
    S pocením bojuji za pomací Rexony nebo Dove Maximum Protection a nebo s pomocí Blockeru od Ziaji, který je prostě TOP. :)
    highheelsandthecity@seznam.cz
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
  33. Já bojuju touto Rexonou, je super.:) a proti stresu jídlem.
    agata.mazankova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. teť zrovna používám garnier ale rada používám oldspaicpansky je super vůbec se nepotím
    alev@mujmail.cz

    OdpovědětVymazat
  35. O Rexone maximum protection slyšet hodně, bohužel ještě jsem nezkusila. Používala jsem hodně tuhých deodoratnu typu lady speed stick, rexona a pod. ale všechny mi skrátka dělají fleky na oblečení. Momentálně používám deo spray Balea, Adidas ale nebráním se novým zkušenostem. Hezká recenze, janka.mackovic49@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Okrem sprchy a výmene tričiek bojujem proti poteniu s deodorantmi Dove a Rexona (vôňa cool pink mi už po čase používania začína vadiť). A proti stresu? Snažím sa nemyslieť na daný problém, zhlboka dýchať a myslieť pozitívne. :)
    lenka.durcekova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Jé,nějaká nová vůně? Používám jenom Rexonu maximum protection a to klidně i pánskou,protože ta pánská není vůbec cítit a dělá úplně stejnou službu,prostě tyhle Rexony jsou totální MUST HAVE na léto a při stresových situacích jako je pohovor a nebo i při sportu :D Budu muset ,ale zkusit i Dove,který má ten samý výrobek,abych porovnala,znáš to :))
    Proti stresu bojuju sama v sobě,slovy,klid Luci,uklidni se a jdi na to a nebo se dokážu sama sebe ještě víc vystresovat a situaci zveličit,j¨ženská no :D :D Hahaha
    Držím si plce,protože Rexona je poměrně drahá a takový dáreček od tebe by se mi moc líbil. lucitkasim.ls@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Proti pocení bojuji antiperspiranty a deodoranty - ráda mám Baleu a právě Rexonu, ale zatím jsem ji zkoušela jenom ve spreji, v téhle tujé formě ještě ně. Pokud jsem ve stresu, nejlépe se uklidním něčím dobrým na zub a taky kvalitním čtením :)
    p.e.t@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Ještě jsem nezkoušela, ale už se na to chystám delší dobu.. ted požívám nejradši kombinaci klasického tuhého deo.. a spreje - nejradši mám rexonu nebo adidas, ty mi voní nejlíp a zabrání pachu.. ale ne pocení no :) stres si snažím nepřipouštět, ale občas to stejně přijde :D snažím se zachovat chladnou hlavu a klid, ne vždy to funguje... pak to občas dopadne tak, že to ventiluju mezi ostatní :D což není dobré, ale pomáhá to :D holcova.vendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Proti pocení používám právě Rexonu, mám tu modrou a je úžasná!
    lenka_jas@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  41. pouzivam rexonu a je super jinak proti stresu nebojuju nemam zlucnik diky stresu :D
    tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  42. sherbatsky@seznam.cz
    Bojuji tak, že se snažím být hodně uvnitř nebo ve stínu, zbytečně nechodím na slunce, hodně piju, láduju se zmrzlinama a osvěžuju se termální vodou :)

    OdpovědětVymazat
  43. Jednou za čas používám Driclor a v těchhle vedrech každý den jedině Rexonu Maximum Protection. To s tím ucpáváním je zvláštní a nikdy se mi to nestalo, ať jí používám denně nebo jednou za měsíc.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. měla jsem ho už několikrát a je opravdu účinný... jsem potivá hodně, máloco mi zabírá, maximálně tahle Rexona a ten PerspiGuard, jak jsem ti tuhle psala... ale myslím, že v tom, co je venku teď, nepomáhá naprosto nic :D
    littlegem seznam cz

    OdpovědětVymazat
  45. Já nedám dopustit na Rexonu při každodenním používání :) dříve jsem používala Driclor , ale ten je drastický. V těchto horkých dnech je pro mne nejlepší naložit se do bazénu a zůstat tam od rána do večera :D
    len.horakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj, já proti pocení používá maximum protection od Dove - Go fresh - okurka a zelený čaj. Je moc fajn a jako jediný antiperspirant na mě zabírá. Občas také používám Driclor, ale to tak 1x za měsíc :) Jinak v tomhle vedru snažím dodržovat pitný režim a schlazuji se ve sprše studenější vodou :)
    petruska1000@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Proti stresu bojuju čokoládou, proti pocení Rexonou a teď zkouším Perspi guard
    kaisa.b()centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Já proti stresu bohužel bojovat neumím, ale snažím se mu nepoddávat :) Proti pocení mám Niveu, ale není to žádná sláva :/
    petulinkavb@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. Aluminium, kdyby byly.prokázané ty věci, které se říkají, tak se to nesmí přidávat... Takže ja treba V zimě a nebo, když je vyloženě chladněji používám Alverde... Ale pokud je hyc, stres, tak Dove, které vypadá úplně stejně, jako Rexona. Nezapotila jsem se ani při maturitě.. Prosím pouze v podpaží, jinak jsem byla totál :-D
    Jinak mi funguje Driclor

    Anjelska@Gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Najlepsie co som kedy proti poteniu vyskusala bol oldspice lagoon gelovy antik :) nepotim sa ani v strese a plus pekne voniam
    3majka3@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  51. Barborqaaa1@azet.sk
    proti poteniu používam sprej aj tuhý antiperspirant a proti stresu :) neviem..ja stále stresujem :P

    OdpovědětVymazat
  52. karolina.svandova@seznam.cz
    Hodně dobrá je i kulička 48 hod od Vichy, řekla bych, že je možná i o něco lepší než Rexona, ale za dvounásobnou cenu. Každému zabírá něco jiného, moje tělo si rychle zvyká, takže já pendluju mezi Rexonou, Dove a Vichy :-)

    OdpovědětVymazat
  53. macu@seznam.cz
    Mě vyhovuje stříkací Nivea a teď jsem vyzkoušela i Cien z Lidlu a taky to není špatný :-)

    OdpovědětVymazat
  54. Zkoušela jsem původní "nestresovou" verzi a ve finále jsem jí zahodila, protože mi totálně zničila tričko. Po vyprání zůstaly podivné mastné fleky, které nešly vůbec ničím odstranit. Tak teď nevím, jestli tahle vytuněná verze je lepší nebo ne. :D
    darleen@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Já kombinuji tuhý a stříkací antiperspirant od Nivei.
    nikkyna03@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Já bojuji už dlouhá léta Droclorem. Je účinný na 100%. Akorát mě v poslední době děsí dohady o jeho škodlivosti, tak bych ráda vyzkoušela něco jiného.
    sifaldova.alzbeta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  57. Když jsem doma, tak se tolik nepotím, takže to řeším jen nějakým deodorantem pro lepší pocit. Jakmile jdu ale ven, jistí to Rexona. Nejradši mám modrou, ale i tato nová je super! :)
    runa.ars@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  58. Proti pocení používám adidas a je docela fajn :-). sarka.strzinkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj,
    tak dokud jsem si nezačala dělat vlastní deodorant z kokosového oleje, sody a esenciálních olejů, používala jsem sestřičku tohohle antiperspirantu - od Dove. A bylo to fakt super. Teď jsem ovšem ještě spokojenější. Stojí mě to míň peněz, sílu a vůni si přizpůsobím podle sebe...prostě pecka. Každopádně svoje zásoby maximum protection jsem dala mamce a ta je z nich úplně na větvi :) pokud by se usmálo štěstí, antiperspirant by putoval k ní.

    taluranit@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  60. Proti strestu bojuji tak, že se snažím pořád usmívat, když mám na rtu úsměv, tělo si vsugeruje, že je všechno fajn :) a proti pocení klasicky antiperspirantem, většinou vážně Rexonou :-) d-horakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Už dlho nad nou rozmýšľam ale stále sa neviem rozhodnúť tak zatiaľ len Dove a prezliekam sa 3-krát denne lebo inak to nejde :D
    katka1216@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  62. Stále nad ním váhám zda koupit ci ne. :) Zatím používám moji oblíbenou Dove a to tuhý deodorant, ten si vychvaluji až do nebes. :)))
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  63. Proti vedru bojuji obyčejnou vodou z kohoutku, kterou na sebe šplíchám, vějířem, antiperspiranty a dvěmi tílky, aby nebyly vidět zpocený fleky na zádech..:/ Tato verze by se mi hodila, jsem prdlouš a stresuju se i jen když mám jít na vlak..:/ :D

    Jinak musím antiperspiranty střídat, než dopotřebuju balení, zdá se mi, že nefunguje tak jako dřív. Potím se hodně, bohužel i na zádech..ale do podpaždí mi funguje Old Spice (s vlkama, medvědy nebo orli), takový ten tuhý gel (nedělá fleky na tričkách, můj šatník obsahuje z 99% pouze černé věci).

    Mickee@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. V létě a zejména v počasí, které teď venku panuje bojuji proti pocení Rexonou Maximum Protection, to je asi nejlepší a nejfunkčnější deodorant, který jsem v životě vyzkoušela. No a po zbytek roku si vystačím buď s klasickou Rexonou ve spreji, případně ji nahradím jiným deo sprejem, třeba Garnier, Adidas atd:-)
    A na stres pomáhá buď sprcha s voňavým sprchovým gelem, případně napuštěná vana plná pěny, plus relaxace, účinek prověřen:-)
    miss.velvet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. marketka.popilkova@seznam.cz

    Já se tolik nepotím, takže mi postačí obyčejný sprej. Ať je to Rexona nebo cokoliv jiného. :)

    OdpovědětVymazat
  66. Ja proti poceni bojuji ruznymi antiperspiranty, ale musim rict, ze zatim celkem neuspesne :/ takze bych moc chtela vyzkouset prave tento produkt :)
    martgard@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  68. Rexonu do každé rodiny.. Opravdu funguje, souhlasím!
    Měla jsem už dvě balení, fialovou a zelenou klasiku maximum protection, třetí jsem nekoupila jen proto, že jak jsem tohle měla doma, jiné antiperspiranty ležely ladem.. Takže nejdřív spotřebuju ty domácí zásoby a pak pojedu jen v rexoně. A už se blížím!! :D
    kristyna.gabrielova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  69. Já ji ještě nezkoušela, ale určitě to hodlám časem napravit :) Každopádně se stresem bojovat neumím, na to bych právě taky potřebovala nějaký recept nebo návod. A pokud jde o pocení obecně. tak v podpaží se potím celkem přiměřeně, nic extra ani v parném létě, takže až tak nezáleží na tom jaký antiperspirant popř. deodorant zvolím. Ale na zádech a ve výstřihu, to je v těch parnech fakt něco, asi mi nezbyde, než si nanášet antiperspirant i tam :D
    lucie.martinakova@email.cz

    Velká letní Giveaway!!!

    OdpovědětVymazat
  70. Momentálně používám proti pocení sprej od Rexony sexy bouquet a ten proti pocení ochraňuje taky parádně a pak ho ještě střídám se sprejem od Nivei, jak je takový ten na bílé a černé oblečení.
    A jak bojuju proti stresu? No vždycky se nějak vnitřně uklidňuju, snažím se usmívat nebo se buď prostě jdu projít nebo když jsem doma a mám z něčeho stres, tak to třeba jdu i zaspat :D

    OdpovědětVymazat
  71. Používám antiperspiranty, ale stále hledám ten pravý :-) třeba to bude Rexona.
    Luczisha@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. I ja pouzivam proti poceni tuto rexonu max. protection. Ale pouzivam ji jen v lete nebo pred nejakou vetsi fyzickou namahou. Ve slabsich poticich dnes sahnu po gelove lady speedstick. Prove proto ze si chci udrzet maximalni efekt rexony :-)

    Croftik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Proti pocení momentálně používám Rexonu s vůní aloe vera. Tu vůni prostě miluju. Navíc perfektně funguje, takže je to stálice v mé kabelce. Vím, že proti stresu pomáhají různá dechová cvičení,.. ale sport je lepší. Třeba procházka, běh,.. člověk si vyčistí hlavu, nabere zase energii a dobrou náladu. :)

    sipkovaivana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  75. Já deodoranty různě střídám, vyzkoušela jsem Fa, Dove, Rexonu a spoustu dalších :) Proti stresu mi pomáhá čtení a nebo běh, skvěle se u toho odreaguji :) ...monika.book@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  76. mam veli rada rexonu max protectionn a len ten kupujem :)
    stres nemam :D a ked ano tak sa ho zbavim jedlom
    n.princess@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  77. Deodorantů a antiperspirantů jsem vyzkoušela opravdu hodně a nejvíce mi vždy vyhovovala Rexona. Proti stresu bojuju tak, že si pouštím hudbu a nebo chodím ven se jen tak projít :).
    Skippy71@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Já snad zatím ani žádné antiperspiranty nezkoušela, vždy jsem používala jen deodoranty, ať už tuhé nebo ve spreji. Ale od té doby, co se na blozích objevují nadšené recenze na tuhle Rexonu o ní docela začínám uvažovat :-) Přijde mi, že poslední dobou se potím víc než v předchozích letech.

    zakov77@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Naštěstí s pocením velký problém nemám, ale pozoruji, že některé fungují mnohem lépe než jiné.. Nejradši mám asi ty od adidasu, propadák mi přijde Fa.. Tuhle Rexonu jsem měla asi 2x a celkem mi vyhovovala, ale taky mi vadilo to ucpávání těch otvorů.. Nevím jak tomu zabránit..

    misscukrik(zavináč)seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)