pátek 10. července 2015

Calvin Klein One Summer 2015

Krásný páteční den!

Další pracovní víkend se blíží, takže než nastane, pojďme omrknout jeden letní, voňavý kosmetický kousek. No a která vůně může být letnější než ta, která je na léto přímo vytvořená? Možná jste již slyšeli, že značka Calvin Klein přichází každoročně na trh s novou letní vůní. Ani léto 2015 není výjimkou a po hitech z roku 2013 a 2014, přichází i CK One Summer 2015, kterou jsem měla možnost vyzkoušet i já.


Oficiální popis: Calvin Klein CK One Summer 2015 zachycuje letní období, kdy si můžete užívat letních paprsků a horkých dní. Osvěžující koktejl je smíchán s tóny šťavnatého ovoce, pikantního koření a okurky. To vše je obohaceno o kapku ginu s tonikem. Výsledná kompozice Vás příjemně osvěží a dodá novou energii. Vychutnejte si léto naplno s originální vůní CK.

Na úvod je třeba uvést na pravou míru zařazení této vůně. Jedná se o unisex, což je varianta parfémů vhodná pro muže i ženy. Takže nečekejte vyloženě něžnou, ženskou vůni. Naopak, čekejte spíše kořeněnou osvěžující pecku, více střelenou do pánského stylu. O mně víte, že jsem fanouškem spíše pánských vůní, než-li typicky dámských, takže vás asi nepřekvapí, že tohle je vůně podle mého gusta :) 


Hlava je v tomto případě mix ovoce a ginu. Najdete v ní: meloun, jalovcové bobule, citrón s ginem a tonikem. To zní naprosto luxusně a chlapsky, co říkáte? :D

Srdce: okurka, zázvor a badyán

Základ je potom něco naprosto podle mého gusta: ambra, dřevité tóny, pižmo a pačuli. 

Vůně vůbec popisovat neumím, takže nevím, jak dobře vám ji popsat, abyste si to dokázali alespoň trochu představit :) Stejně nejjednodušší bude, když si ji skočíte očichat někam do obchodu :) Ale, pokusím se aspoň trochu. Zavřete oči a představte si vodu po holení vašeho muže - citrón v kombinaci s tonikem a ginem na první přičichnutí. Já v tom vidím sexy oholeného chlapa na baru se sklenkou v ruce :D Během minutky se rozleží do jemnějších tónů, kdy se najednou ta těžší pánská vůně spojí s lehčími vůněmi. Tady v tomto okamžiku přichází to léto, sluníčko, pláž, párty.. To je ono, to je to léto 2015! V této fázi je vůně naprosto unisex, kdy jako žena jste nezávislá a emancipovaná, jako muž hravý a sexy. A na závěr už je tu vůně těžší, dřevitější, ta která odpovídá letnímu večeru.. Ať už večeru na divoké párty nebo klidnému večeru ve dvou.. Nedá se to popsat jinak než "prostě léto". Řeknu vám, že u málokterého parfému cítím tolik asociací a tak znatelně vnímám ty přechody, ty různě pospojované vůně.. Je to něco úžasného a na léto si asi nedovedu představit vhodnější parfém :)


Doma jsme si ho zamilovaly se ségrou obě, takže voníme trapně stejně :D Ale nedá se mu odolat. Flakónek má vůně jednoduchý, jak je u CK zvykem. Já těm jejich lahvičkám říkám placatky :D V balení naleznete klasické víčko, kdy je možné vůni aplikovat jako toaletní vodu i rozstřikovač, pokud dáváte přednost jemu. Celé balení je ponořeno do různých odstínů modré. Ukažte mi vhodnější barvy na léto. Letos pociťuji potřebu navštívit moře více než kdykoliv předtím :D a může za to tahle vůně, protože ta je k tomu moři přímo stvořená :)


Asi vás bude zajímat ještě výdrž vůně. Můžu říci, že je naprosto skvělá. Intenzivně voní po několik hodin, ke konci dne je potom méně znatelná. Pořád se ale na kůži drží a pro mě je navonění jednou denně naprosto dostačující.

Za mě tedy velký palec nahoru. Tohle je prostě něco pro mě. Aspoň že díky parfému si můžu trochu navodit atmosféru horkých letních dnů a nocí :D Teď už jen to moře a budu spokojená :)

Parfém najdete například tady ve velikosti 100 ml (vydrží celé léto!) za 593 Kč.

Jakou letní vůni máte rádi vy?

*PR produkt

21 komentářů:

  1. Já teď v létě, když je fakt pařák, na sebe stříknu sprej nebo toaletku od Avonu Caribbean Paradise nebo od Benettonu Arousing Watermelon. Taky teď docela používám od Adidasu toaletku Fizzy Energy. No a když není vedro a je tak akorát, tak jako po zbytek roku na sebe stříknu od Lancome La Vie Est Belle :)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď taky používám častěji různé osvěžující spreje :) ale tahle se k tomu létu vážně hodí a jako jedna z mála mi nevadí ani ve vedrech :D To třeba právě La Vie Est Belle je na mě přes léto hrozně těžká, takže se k ní vrátím zase až na podzim :)

      Vymazat
  2. Myslím, že tahle kombinace je na léto jako stvořená, a cena vzhledem k množství je super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím, že je to celkem za fajn peníze.. takže se nebudu bát po ní příště zase sáhnout :)

      Vymazat
  3. Já jsem na parfémy dost vybíravá a proto si pořád kupuji ten stejný. Teď mě ale moc zaujal od YSL Opium Black :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky celkem citlivej nos, ale ve výsledku, když si to tak vezmu, tak se navoním skoro čímkoliv :D

      Vymazat
  4. Moc se mi líbí barvy toho flakonu, je to takové osvěžující, prostě letní:-) Očichat zajdu, nikdy není na škodu rozšířit obzory, ale je pravda, že unisex vůně nejsou úplně šálek mojí kávy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo už jen kvůli flakónu je ta vůně letní :) :D

      Vymazat
  5. Dřív jsem unisexovým vůním příliš nefandila, letos jsem jim ale začala přicházet na chuť a tuhle rozhodně co nejdřív zaběhnu do parfumerky očichat :)

    Zaměřeno na: Kosmetika Moje ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je bomba určitě se po ní poohlédnu:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Musím teda říct, že by mi tahle vůně asi taky voněla. :)))) Zní totiž skvěle.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vůbec jsem nevěděla, jak ji popsat.. ale on ten jejich popis je prostě dostačující.. nejdříve gin s tonikem, potom citrusy a okurka a nakonec dřevité tóny.. boží kombinace všeho, co mám ráda :D

      Vymazat
  8. Tyto vůně úplně nemusím, ale na léto je ideální :)

    OdpovědětVymazat
  9. Škoda, že nejde přivonět. Nejsem si jistá, zda by mi voněla, tak si ji budu muset jít očichat do obchodu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už by to chtělo vymyslet počítač přes který bude možné i přivonět :D práce by byla o mnoho jednodušší! :D

      Vymazat
  10. veľmi by som ju chcela ovoňať, lebo už o nej písalo veľa ľudí, že je super, tak ma to dosť zaujíma :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  11. kupuju ji pravidelně, letošní varianta není úplně můj favorit, ale vzala jsem si ji :) lahvička je super!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)