úterý 2. června 2015

Sérum na řasy Revitalash Advanced

Krásný úterní den!

Doufám, že si užíváte konečně pěkného počasí! Tentokrát si vezmu na paškál sérum na řasy značky Revitalash Advanced. Séra na řasy budí hodně pozornosti, takže mě zajímalo, jak si povede.

Sérum přišlo zabalené v krabičce o obsahu 1 ml, pravděpodobně vzorek. Na oficiálních stránkách jsem se dočetla, že balení 2,5 ml by mělo být na 3 měsíce, z čehož vyplývá, že 1 ml bude na cca měsíc. To jsem zjistila až teď, když jsem se divila, že tam po měsíci už nic není :D Já jsem ho totiž dala na testování ségře, aby ho vyzkoušela na sobě, z důvodu, který vám popisuji níže a pak jsem se k němu chtěla vrátit. To tak úplně nevyšlo, ale závěry udělat mohu, jelikož ségru jsem po celou dobu používání sledovala a kontrolovala.



Oficiální popis: Patentovaná směs funkčních kosmetických přísad přispívá ke zkrášlení a zatraktivnění přírodních řas. Využívá sílu peptidů a zklidňujících rostlinných látek, které řasy maximálně vyživují a tím zlepšují jejich kvalitu. Revitalash Advanced zlepšuje vzhled vašich řas - ty pak vypadají luxusnější a plnější. 100% bezpečné složení (vyvinuto očním lékařem), nedráždivost očního okolí, speciální antibakteriální aplikátor. Rychlá účinnost (dle klinických testů 97% uživatelek zaznamenalo pozitivní změnu svých řas již během 3 týdnů). 

Použití: Naneste jednou denně, doporučeno večer, na odlíčené řasy. Stačí jedno přetáhnutí aplikátorem po linii řas.




Sérum přišlo zabalené v krabičce, i s návodem a českým popiskem. Je to klasická tuba jako u řasenky, akorát aplikátor je štětečkový, pro změnu jako u linek. Je tenký a poměrně přesný, takže se jím linie řas hezky obtáhne. Séra se nanášelo na aplikátor tak akorát, prostě přesně na jednu aplikaci. Barvu mělo sérum mírně bíle zakalenou, parfemace žádná. Na oku během chviličky zaschlo, takže jste o něm neměli ani potuchy. Tedy vlastně, jak kdo. Zatímco u ségry to fungovalo dobře, nestěžovala si na žádný problém (svědění, pálení, slzení..), já když jsem ho zkusila, tak jsem po chvíli začala slzet a ráno jsem se budila se spoustou ospalků a uslzenýma očima. Po pár dnech (asi týden?) jsem měla oči jako angorák a vnější koutky úplně červené a podrážděné, že jsem nemohla být pomalu ani nalíčená, takže jsem s používáním ihned přestala. Od té doby mě ospalky, slzení a podrážděné oči netrápí, takže to opravdu přisuzuji tomuto séru.  Takže to tak asi mělo být, že už na mě nezbylo. Vyfotila jsem vám její řasy před i po, takže můžete zhodnotit výsledky. Zatímco před měla řasy slabší a kratší, po více než třech týdnech používání se nám oběma zdály silnější a hlavně o poznání delší. Nevím, zda to na fotce tolik vynikne, ale v reálu je má opravdu o kus delší (jako by to potřebovala). Je vážně jako mrkací panenka. Ale, zároveň nám oběma přijde, že poté, co přestala sérum aplikovat, ji řasy prořídly. Na levém víčku má teď velkou díru bez řas, která ji teprve zarůstá novými řasami. Na pravém víčku má také mezeru, ale ne tak velkou, takže to není tak znát. Otázka, zda je to vinou séra nebo jen změnami v prostředí, každopádně konečný efekt je přinejmenším zvláštní. Delší a silnější řasy x prořídlé řasy. U mě se za těch pár dní používání žádné výsledky nedostavily a možná dobře, protože představa, že bych měla řasy ještě řidší než teď, mě vážně děsí. 

Cena séra není úplně přívětivá, za 3,5 ml zaplatíte 2.690 Kč, 2 ml potom stojí 1.990 Kč. Obě velikosti najdete tady. Je samozřejmě na vás, zda za to tu částku dáte či nikoliv. Já se přiznám, že nejsem výsledky stoprocentně přesvědčená a díky reakci, kterou to u mne samotné vyvolalo, bych za to tu částku nedala. Bohužel, ani ségra z toho není kdovíjak odvařená a už jsem slyšela výčitku, co že jsem ji to dala, že ji teď řasy padají.. Takže tam sérum také úplně neuspělo. Ale je to čistě můj osobní názor, třeba se na to někdo bude dívat jinak a třeba to nesedlo jenom nám, neříkám, že to není možné.


Před - před zahájením aplikace séra
Po - po třech týdnech používání



Nyní 2 týdny po ukončení aplikace:


Co vy a séra na řasy? Používáte? Věříte jim?

*PR produkt

17 komentářů:

  1. Věřím, že některá jistě fungují, ale osobně je nepoužívám, jelikož mám dost citlivé oči.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem měla jedno od Oriflame se kterým jsem byla spokojená, po kterém nevyrostly řasy hned, ale po nějaké době mi to přišlo lepší.. a jinak to moc nezkouším.. Nevím, přijde mi, že je to jojo efekt, chvíli dobré a jak se to přestane používat, tak se vše vrátí do starých kolejí..

      Vymazat
  2. Séra na řasy nepoužívám. Ale za tak drahý produkt bych očekávala něco více. Mám citlivé oči a reakci bych asi měla stejnou jako ty, takže tohle sérum určitě nekoupím.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba neměla.. :) Já jsem se sama divila, že mi to vadilo.. mám oči citlivější než jsem si myslela :-/

      Vymazat
  3. Cena za 1ml chemikálie je extra přemrštěná. Používám Lumigan jednou za tři dny a super :-) ovšem problém je ho sehnat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena za 1ml je neznámá, skoro 2. tis. to jsou za 2,5ml :) Ale je to dost, to ano.. proto mě trochu naštvalo, co to se mnou dělalo :(

      Vymazat
  4. S těmi séry je to vůbec začarovaný kruh. Tohle drahé asi nijak zvlášť nefunguje. Na netu je spousta recenzí, které chválí třeba sérum od Alverde a to stojí nějako do 100,- Mě nezabírá vůbec. Spíš mi přijde, že se mi řasy zhoršily. Takže asi co člověk to jiný účinek. Verča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem měla jedno od Oriflame a s tím jsem byla poměrně spokojená, výsledky se objevily po delší době, ale přišlo mi to lepší.. ale je to fakt snad závislé na tom použití, že pokud chce člověk pořád dobré řasy, tak by to musel používat nepřetržitě :D a navíc jak říkáš, taky mi přijde, že každému funguje úplně něco jiného..

      Vymazat
  5. Ja mám sérum od Realash a som s ním veľmi spokojnná. Keď som ho prestala používať tak riasy nijak nevypadali..iba teda prestali rásť v takom množstve ako počas používania séra.
    A ségra má fakt dlhé mihalnice!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to má, je to až nechutné :D takové pavoučí nožičky :D

      Vymazat
  6. Já tomu moc nevěřím a peníze bych do toho nevrazila, přijde mi, že to těm řasám akorát prodlouží život, takže jsou delší, ale pak nakonec stejně vypadnou. Já si do řas vtírám ricinový olej a jsem spokojená, účinky vidím a je to levné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O ricinovém jsem už hodně slyšela :) Máš pravdu, ony vypadnou tak jako tak.. takže pokud člověk chce dlouhodobě hezké řasy, musel by pořád mazat :)

      Vymazat
  7. Ty jo, tolik peněz bych do toho nedala ani náhodou :D. Navíc řasy vypadávají po sto dnech a pak rostou nové.. Tudíž by bylo nutné ho používat nonstop, protože nějaké řasy sice narostou, ale za chvíli zase vypadnou a rostou další :D. A kupovat ho pořád znovu a znovu, to by se celkem prodražilo..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to máš pravdu.. jsem si říkala, že když chce člověk dlouhodobý účinek musí to používat nonstop :D

      Vymazat
  8. Je to drahé a ještě nic moc :) ¨

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No u nás nefungovalo.. někomu jinému třeba jo, kdoví..

      Vymazat
  9. Proste je to o cloveku, videla jsem recenze, kdy to holkam udelalo nadherne rasy, u tebe zase takova reakce, co uz no, vsak nevadi, mas pekne rasy! Krasne napsany clanek.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)