čtvrtek 4. června 2015

New in - květen

Krásný čtvrteční den!

Další měsíc je za námi a souhrn kosmetických přírůstků je před námi. Tentokrát můžete kouknout i na souhrn novinek ve videu, kde jsem se je snažila co nejrychleji shrnout. No, moc rychle se mi to nepovedlo, ale vážně to nešlo, protože těch nových věcí je tolik! Však mrkněte sami..







Na začátku května dorazil testovací balíček od L'oréalu. Byl nabitý nejen věcmi pro mě, ale také pro vás, takže se nechte překvapit :) Pro mně dorazila na otestování nová paletka The Nudes od Maybelline a fix na oči Mastergraphic od téže značky. Nechyběly ani nové balzámky Baby Lips Electro, které jsou prostě vytuněné! Zároveň s tímto balíčkem ke mně přišel ještě menší s krémem na ruce od značky Weleda, který doplňuje mandlovou řadu, kterou momentálně testuji.


Následoval balíček od Vichy a La Roche-Posay, kde jsem objevila opalovací přípravky. Hydratační opalovací sprej si s sebou dnes odvážím na festival a tam pořádně vyzkouším. Další věc na otestování přišel nový deodorant od Dove Powder Soft. Krásná, lehká, pudrová vůně, která neurazí snad žádnou ženu. Hned na to přišla letní zásilka od Dermacolu a v ní nové letní vůně sprcháčů Aroma Ritual - Rozpustilý citron a Mandarinkový sorbet. Velmi fajn překvapením byly v balíčku hned dva odstíny nových tvářenek. Posledním balíčkem z této várky byl lak na nehty 100% Pure, který jsem vyhrála u Soničky z blogu Za kosmetikou. O ten vás určitě neochudím, protože je vážně nádherný. A úplně poslední věcí na fotce jsou krémové oční stíny od Oriflame, které ke mně asi po měsíci cestování na trase domov - byt doputovaly :D


O další přírůstky se postaral e-shop Parfémy Elnino.cz, který nám na Degustaci parfémů naložil několik voňavých testovacích kousků. Například novinku pro léto 2015 vůni Calvin Klein One Summer, sašetky s vůněmi Burberry a pár věcí nové kosmetické značky na našem trhu Frais Monde. Od nich můžu vyzkoušet tuhé mýdlo, parfémovaný olej a cestovní kit.


Pak přišla výplata a s ním první vlna utrácení. Ač jsem původně v košíku měla asi tisíc věcí, nakonec jsem si z drogérií domů odnesla pouze dva laky a to modrý č. 175 od Miss Sporty a bílý v odstínu 01 Bianco z řady Matte od Gabrielly Salvete. O obou jste si tu již mohli přečíst, takže netřeba dále představovat..


Druhá vlna utrácení a to moje objednávka z Dekorativka. Tam jsem se trochu rozšoupla. Nakupovala jsem nejen pro sebe, ale i pro kamarádku a ségru, takže to ve finále byla krásná částka :D Pro sebe jsem ukořistila Catrice Camouflage, oční stíny Milani, matný lak na nehty od MOJE, matnou rtěnku od značky Jordana, mandlový olej od Reginy a od téže značky ještě Jelení lůj ve třech parfemacích tropického ovoce. Objednávka proběhla naprosto bez problémů, takže se obávám, že nebyla poslední :D


A tady už jsou dárky od mé nejmilejší kamarádky Ivči. S narozeninovými dárky si dala záležet a nadělila mi vše, co jsem si přála.. takové druhé Vánoce! :) Nechyběla paletka I♥Obsession, Iconic trio od Makeup Revolution a od nich ještě Lip Laquer. Doplnila balíček maskou na obličej a tělovým mlékem od Wellness&Beauty. A bonbóny jako bonus :)


Takovouto mega nadílku jsem přitáhla z Prahy ze sobotního eventu s Essence! Mraky, mraky, mraky kosmetiky! Ale nebudu syslit. Půlku jsem nechala pro vás, něco jsem nadělila ségře a mamce a zbytek otestuji, takže nějaké recenze budou :) Ve videu najdete pouze to, co jsem se rozhodla si nechat. 


Můj poslední nákup v květnu byl tento megaslavný suchý šampon Batiste. Konečně jsem ho ukořistila! A že mi to trvalo! Přesně čtvrt roku.. :D :) Jsem zvědavá, jaký bude.. otestuji tento víkend v podmínkách nejpříhodnějších pro suchý šampon.. 


Předposledním balíčkem v květnu byla zásilka od Radoxu, dva voňavé sprchové gely. A k tomu nová Rexona Maximum Protection Stress Control! Ta se mi vážně neztratí. Také beru dnes s sebou na cesty, protože ta prostě nikdy nezklame :)


A na samý závěr nečekaný balíček od La Roche-Posay. Na otestování přišel inovovaný krém Hydreane Legere, který se bude na léto hodit. A jako dárek termální voda. Šup s ní do batohu, beru dnes také s sebou :D

Takže, sečteno podtrženo, tohle byl opravdu plodný měsíc! Máte se na co těšit! :) Recenzí bude habaděj, stejně tak cen v soutěži. Pár věcí se mi náramně hodilo s sebou na festival, na který právě v době zveřejnění tohoto článku odjíždím :) Pár dní tedy počítejte s tím, že budu offline. Články jsem vám připravila, tak se tu snad úplně nudit nebudete. Jen se nedivte, že neodpovídám :) Odpovědi čekejte nejdříve v neděli, až se vrátím.

Přeji vám krásné sluneční dny a brzy na viděnou! :)

A co jste si v posledním měsíci pořídili vy?


29 komentářů:

  1. Tak to je super nadílka.Je tam i spousta mých favoritů.Především nové letní sprcháče od Dermacolu. Ty jsou fakt boží.Jsem zvědavá na ten antiperspirant Dove, já nejradši používám Dove Invisible a ten je bezkonkurenční. Funguje na 100% a navíc suprově voní. Taky mě zajímá co řekneš na lak MOJE.Já už měla dva a letěly do koše. Nechtěly zasychat a rýhu jsem si do něj udělala i několik hodin po zaschnutí.Perfektní jsou teď ty nové od Miss Sporty, ale už jsem z těch odstínů co mám a nemám tak zmatená,že jsem si tento týden donesla z drogerky fialkový, co už mám :)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem na ten lak zvědavá, budu ho muset co nejdříve vyzkoušet.. ale doufám, že to bude lepší! :D Takový hezký odstín to je! :)

      Vymazat
  2. Taková hromada kosmetiky..krásné:-) No, já si v květnu plánovala dát pokud možno nakupovacího šlofíka, ale neuspěla jsem, prostě jsem utrácela jako zběsilá:-D Z Tvých novinek máme společné nové sprchové gely Dermacol:-)
    Jsem zvědavá jak u Tebe uspěje paletka Maybelline nebo jak zhodnotíš legendární suchý šampon Batiste:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já si chci dát trochu pohov tento měsíc, ale nevím nevím.. zase to vidím bledě :D O paletce budu psát brzy, šampon jsem zkoušela včera na fesťáku a zatím dobré, tak uvidíme při nějaké větší zátěži :D

      Vymazat
  3. Tak já jsem si pořídila věcí, až je neslušné o tom mluvit... :D Ale Tvoje novinky se mi velmi líbí, Batiste mám ráda, tak snad dobře poslouží i Tobě. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No včera posloužil, tak uvidíme příště, jestli poslouží i v těch nejkrušnějších časech :D

      Vymazat
  4. Tyhle vune od Dermacolu jsem bohužel nemohla ukořistit, už jsem v UK :))) Ale mám jahodu a s něčím smíchanou ted si nevzpomenu. A ta nádhernááá vune! :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo to bude jahoda a rebarbora :) ta voní krásně!

      Vymazat
  5. Panebože, ty máš zase věcí :)) Jsem moc vděčná za "double" formu video+text... jak jsem psala, na videa není čas, ale čtu tě moc ráda, tak jsem si konečně zase početla:))

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda :) Zatím to vypadá, že to takhle budu dělat i u spotřebována, tak snad mi to vydrží :) Jojo je toho fakt hodně :-/ ale příští měsíc to snad bude klidnější :D

      Vymazat
  6. Už jsem viděla i tvé nové video :) Super že jsi zpět a musím říct že jsi o 1000 % lepší !! :)
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
  7. Už se těším na recenze, doufám, že budou. Všude čtu, jak jsou baby lipsy electro lepší než ty staré, ale stále váhám zda si nějaký koupit.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budou, budou :) klasika jako vždy, snad na vše.. mi to vždy nedá se nepodělit :) Já jsem zatím Electro zkoušela jen letmo, ale nezdají se mi lepší :D

      Vymazat
  8. Tolik věcí :O já uvažuji o koupi té paletky od Maybelline docela mě zaujala :-)
    LuxureGirl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Špatná rozhodně není, takže jestli se ti líbí, tak do ní jdi :) i když jsou podle mě i lepší :D

      Vymazat
  9. Tolik věcí :O já uvažuji o koupi té paletky od Maybelline docela mě zaujala :-)
    LuxureGirl

    OdpovědětVymazat
  10. video mě bavilo moc, jsem teď lenoch, takže takhle večeru je to supeer! :) ale moc se mi líbí ta dvojí verze- text i video.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že se to hodí :) mám to v plánu takhle i dál, tak jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží! :D

      Vymazat
  11. Těším se na recenze, krásné novinky :-)


    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/recenze-samponu-klorane.html

    OdpovědětVymazat
  12. Novinek je teda požehnaně :D Hrozně se mi líbí ta gumička s kočkou ale i všechna ta kosmetika, jen kdyby tohle se nastřádalo doma mě, tak bych neměla fakt na to místo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No :D mně už místo taky dochází a to se mám v létě stěhovat..to teprve bude něco! :D

      Vymazat
  13. Tie Electro Baby Lips by som hrozne chcela vyskúšať :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  14. Kúpila by si si kopu skvelých vecí, mňa najviac láka to trojkombo jelenieho loja :) minigiveaway s YR

    OdpovědětVymazat
  15. Jejda to je věcí :) novou kolekci baby lips jsem si oblíbila. Těším se na recenze.

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)