středa 3. června 2015

Essence event aneb představení novinek

Nejkrásnější den vám přeji!

Tímto článkem bych vás ráda vzala zpět v čase a vzala vás s sebou na jednu z nejpovedenějších blogerských akcí, jaké jsem měla možnost se zúčastnit. Musím vám alespoň pomocí fotek tu atmosféru a akci přiblížit, protože to bylo vážně parádní!

Foto: Essence official
Prvním plusem bylo, že jsem se o akci dozvěděla měsíc dopředu. Ne že by mi to pomohlo, protože já si směny v práci nevyberu, ale kdyby bylo nejhůř, tak bych si to určitě mohla nějak přizpůsobit. Doufala jsem, že to vyjde, jelikož mi právě začala dovolená a světe div se, vyšlo to :) Takže jsem sedla na vlak a zase si udělala výlet. Využila jsem toho a domluvila se i na srazu s mojí Kájou, se kterou vždycky probereme možné i nemožné, tentokrát u kávičky v Costě v Palladiu a poté mě pro jistotu zavedla i na místo akce, za což ji mnohokrát děkuji :)




Akce se konala v krásné kavárně Ruby by Sweet Rock Café na Vinohradech (přesně v ulici Korunní 1342/96). Pokud jste z Prahy, tak doporučuji zajít se tam podívat, protože je to vážně krásné místo. O to krásnější, že bylo upraveno do Essence designu. Zastoupení myslelo na vše a místo bylo dokonale upravené! Nechyběly nejnovější produkty Essence, kam jste se podívali (dokonce na záchodě byla miska s jejich výrobky!). Doplňovaly to detaily jako krásné polštářky s logem značky, blok s propiskou a vlastní jmenovkou a tak dále.. Prostě spousta krásných detailů, které vám vykouzlí úsměv na tváři. Obsluha kavárny se nám plně věnovala a běhala kolem nás. Hodně udělá také skvělá společnost. Nechyběly moje oblíbené blogerky a poznala jsem i další super holky, se kterými se v budoucnu moc ráda uvidím. Konečně jsem osobně poznala i zastoupení značky, které bylo moc příjemné a opravdu bylo vidět, že přípravě, milé dámy z Mark Distri, věnovaly spoustu času :)





Kromě rautu a pokecu s ostatními, nás čekaly také dvě krátké přednášky a seznámení s novinkami, které přišly na trh v jarním updatu. Musím říci, že mě některé opravdu zaujaly. Například řada The Nudes, která obsahuje laky na nehty, oční stíny a nebo třeba rtěnky (o jedné z nich už tu řeč byla, pamatujete? klik). Hlavním tématem však byly nové gelové laky The Gel Nail, které nahradily legendu Colour&Go. Ty mne zaujaly už v regálech, ale čekala jsem do té doby, než se o nich dozvím něco víc. Barevná škála je opravdu široká, celkem 46 odstínů, takže si snad vybere každá :) Pár jich mám na testování, takže se můžete určitě těšit na články.






Po přednáškách už mohla pokračovat volná zábava, takže jsme s holkama kecaly a kecaly a kecaly.. a u toho baštily. Krásným překvapením byl úžasný dort, který můžete vidět na fotce.. Nejen že hezky vypadal, ale navíc byl strašně dobrý! Třešničkou na dortu byla tombola, kdy jsme si každá vylosovala nějaký dárek. Prostě parádní program, úžasní lidé, skvělé místo.. Tuto akci považuji za jednu z nejpovedenějších, jaké jsem kdy měla možnost navštívit.

Foto: Essence official

Foto: Essence official


Odcházela jsem nadšená s úžasným pocitem ze skvěle stráveného dne a navíc obtěžkaná několika kily(!) kosmetiky. Zastoupení Mark Distri k nám bylo opravdu štědré a dalo nám toho k otestování opravdu hromadu a to nejen od Essence. Můžete se tedy těšit na spousty recenzí a kromě toho také soutěží :) Nebudu syslit a určitě se s vámi rozdělím.

Moc děkuji za úžasné odpoledne zastoupení Essence, slečně Martině Bešťákové za pozvání a holkám, blogerkám, za moc příjemnou společnost. Vážně jsem si to užila!

Co vy a nové laky? Máte s nimi zkušenosti?

34 komentářů:

  1. Vypadá to jako skvělá akce :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/stin-v-akci-lily-lolo.html

    OdpovědětVymazat
  2. Na laky od Essence jsem poslední dobou zanevřela, původní řada nebyla dle mého názoru příliš kvalitní, o to více jsem zvědavá na novou gelovou variantu. Musela to být úžasná akce, líbí se mi všechny detaily : )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem také měla raději ty menší, původní, barevné laky než tyhle, co byly doteď :) Ale věřím, že nová gelová varianta bude lepší ;) První ohlasy tomu nasvědčují, co jsem zatím kde četla a slyšela, tak uvidíme :)

      Vymazat
  3. Musela to být skvělá akce a ten dort je super! :))

    http://style-and-smile15.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dort byl super, jak vzhledově, tak chuťově.. když ho vidím, hned bych si ho dala znovu! :D

      Vymazat
  4. Tak to vypadá vážně peckově, a ten dort! Už se těším na recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těch bude požehnaně! :D Dort byl nádherný, přišlo mi líto ho krájet :D

      Vymazat
  5. Já Essence nemusím... Laky mi nedrží (nedrží mi ovšem nic, ani OPI...), jejich linky ve fixu mi malují dva, tři týdny...
    A to jsem Essence měla dřív ráda... Měli super stíny (některé) a i ty mi začaly štvát, shimmer jen na povrchu atd. No škoda :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jak co, jsou věci, které mi nesedí, ale i ty fajn.. v poslední době jsem měla docela štěstí a pár věcí, co jsem zkoušela, jsem si oblíbila.. :) třeba matné rtěnky.. nebo na co nedám dopustit jsou efektové top coaty! Laky uvidím jaké budou, ale pevně věřím, že lepší než ty dosavadní.. :)

      Vymazat
  6. Jééj tak to musela byť naozaj vydarená akcia :)

    http://werushberry.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Na laky jsem zvědavá, ty předtím byly nanic. Snad to teď bude lepší, počkám na tvou recenzi. Já si poslední dobou oblíbila jejich gelové báze na nehty a řasenku Lash Princess. Jinak třeba u stínů by měli přidat, protože jejich paletka Nude je sice v pěkných barvách, ale nic moc dlouho nevydrží. Ale za ty peníze.......

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stíny od nich také moc nemusím.. moc je raději ani nekupuji. Laky se myslím zlepšily, sama jsem zvědavá o kolik.. :)

      Vymazat
  8. Parádní akce. Ten dort vypadá skvěle. Gel laky se mi moc líbí, ale ještě jsem je nezkoušela.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíme, jak si laky povedou :) Dort nejen vypadal, ale navíc i chutnal skvěle.. to bych mohla mít častěji :D

      Vymazat
  9. Musela to být skvělá akce..a těch několik kilo kosmetiky..wow, závidím:-) Budu se těšit na recenze:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to bylo něco, táhnout tu kosmetiku domů.. :D :) ale vážně se jim to povedlo! :)

      Vymazat
  10. Jéé, no tak to musela být úúúžasná akce a těch dobrot :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To byla.. a dobrot hromada.. si vždycky říkám, že se tam pěkně najím a pak ochutnám tři kousky a víc se do mě nevejde :( :D sakraaaa.. když to vidím zpětně, tak lituji! :D

      Vymazat
  11. Tyyjo, supr, vic takovych akci :)

    OdpovědětVymazat
  12. Mám hlad :D Super akce a moc pěkné fotky máš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme dvě.. když to vidím zpětně, tak si říkám, že se mám vždy prostě nafutrovat.. :D a stejně si pak vezmu dva kousky a končím :( :D a děkuji :) tři jsou tedy focené fotografem (hromadná, moje sólo a jak jsme tam ve čtyřech s holkama) :D

      Vymazat
  13. To prostředí je krásné :) Žrádýlko vypadá chutně. No a produkty,necháme se překvapit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celé to bylo bomba :) Na produkty jsem sama zvědavá.. Musím se dokopat k nafocení a pak hurá testovat :D

      Vymazat
  14. Mňam ! Práve som dostala neskutočný hlad a to je polnoc..:( Inak akcia vyzera uplne užasne, rada by som na taku tiež išla..:-)

    OdpovědětVymazat
  15. Naprosto souhlasím, akce byla úžasná. Dali si na ní vážně záležet. Navíc bylo vidět, že je jejich práce baví, což je moc důležité :)

    Essence event

    OdpovědětVymazat
  16. Tak teď jsem fakt naštvaná, že jsem tam nejela. Určitě to byla skvělá akce a dost mě to mrzí. :) Díky za report. ;)
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. laky essence mi sice nikdy moc neříkaly, ale ta jejich nová textura by mě docela zajímala :) počkám si na Tvé dojmy!

    OdpovědětVymazat
  18. Akce musela být super. Essence mám moc ráda takže by se mi takováhle akce hodně líbila. Určitě bych se chtěla někdy zůčastnit.

    OdpovědětVymazat
  19. Dřív jsem essence moc šancí nedávala, ale ty jejich Gel laky jsou naprosto skvělý. Vydrží neskutečně dlouho, jsou oddolné, mají milion barev a navíc jsou cenově dostupné. Takže za mě opravdu velké plus :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)