čtvrtek 25. června 2015

Čtyři roky!

Krásný čtvrteční podvečer!

Dnes jsou to přesně čtyři roky od vydání prvního článku. Dlouhá to doba. Když čtu zpětně svůj první článek, tak mi vykouzlí úsměv na tváři a zároveň se dostaví vlna studu. Za ty roky se toho hodně změnilo. Prošla jsem vývojem já sama a stejně tak si určitým vývojem prošel i samotný blog. A vy jste celou dobu u toho a celý ten rozvoj a vývoj, jste mohli prožívat se mnou. Blog je nedílnou součástí mého života a i když vím, že jednou tato éra skončí, jsem moc ráda, že to ještě nepřišlo a blogová éra stále trvá. Přiznám se, že párkrát jsem během posledního roku měla na mále, ale vždycky jsem uvnitř sebe objevila další inspiraci, nápady a chuť nadále blog rozvíjet a pracovat na něm. Už ke mně prostě patří, je to jako moje dítě, které jsem si z ničeho "vykrmila a vychovala" a odrážím se v něm já sama. 

Jsem ráda, že mám tak skvělé čtenáře, kteří při mě stojí v dobrém i ve zlém. Jsem ráda, že se mám kam vrátit, když mi zrovna není do zpěvu a nebo s kým se naopak mohu podělit o svoji radost. Jsem ráda, že existuje tento virtuální prostor, kde můžu být sama sebou a věnovat se tomu, co mě baví. Jsem ráda, že jsem to tak dlouho vydržela a že jste to se mnou vydrželi hlavně vy :D že vás je tu tolik, kteří se sem vracíte počíst si bláboly, které já sesmolím! Vážně se mi nechce věřit, že je tolik lidí, které můj blog zajímá! Ta čísla jsou neuvěřitelná a já stále nepřestávám kroutit hlavou nad tím, že někdo tak obyčejný, jako jsem já, může vůbec někoho zajímat! Divila jsem se, když se přidal první čtenář, který to tu chtěl číst.. divím se do dneška, že se našlo přes dalších 1450 lidí, kteří mají tyto pohnutky také.. :D Veliké díky vám všem! <3


Každý rok, co jsem tak koukala opakuji to samé, ale ono to prostě jinak nejde vyjádřit. Člověk má v takovýchto chvílích tendenci sumarizovat, brečet, děkovat a ták.. tomu se prostě nedá vyhnout. Ano, fakt brečím, ale tohle je prostě tak báječné, že se slzám neubráním.

Takže už snad jen shrnutí v číslech. V tuto chvíli má blog 1453 pravidelných čtenářů tady na GFC, 1518 likeů na Facebooku, 672 followerů na Bloglovinu a 2 953 odběratelů na Youtube! Je to vážně neuvěřitelné, díky! Za ty čtyři roky jsem napsala 1125 příspěvků a od vás mi přišlo 25 203 komentářů! Úplně fascinující je potom číslo celkových návštěv, které je 1 198 582! To je vážně síla a nemám k tomu slov.

Takže tuto dojemnou chvilku plnou slz štěstí ukončím. Ještě jednou vám všem moc děkuji za podporu a huráááá startujeme již pátý rok blogu!!!! :)

P.S. Na blogu proběhne několik úprav a změn, o kterých jsem již delší dobu přemýšlela, takže se neděste :) Úprava zarovnání je jednou z nich. Už několikrát mi přišla připomínka, že by to bylo lepší, takže jsem se rozhodla do toho jít.. Ale radši se zeptám všech, čte se vám to takto lépe, když je to  do bloku, příp. vlevo nebo je to lepší na středu? :)

33 komentářů:

  1. :)
    Já tedy všechny blogu čtu na cloud.feedly.com, takže vždycky vidím akorát aktuální články, tak nejsem zrovna kompetentní hodnotit grafické blogové změny.
    Rády/i Tě všichni vidíme šťastnou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já neplánuji asi nic velkého, jen změním šablonu blogu a asi to zarovnání.. přišlo mi několik žádost o zarovnání do bloku místo na střed, tak snad to bude lepší :)

      Vymazat
  2. Ani vlevo, ani do středu, do bloku se mi to čte nejlíp :D A když už si mám vybrat, tak tedy ten střed, ale hrozně mě rozčiluje, když je text na jedné straně zarovnaný a na druhé už ne :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to do bloku! :D Mně se ta nezarovnaná pravá strana taky nelíbí :) stejně jsem za ty roky byla zvyklá na střed, ale když je to takhle lepší, tak uposlechnu rad čtenářů :D

      Vymazat
    2. Odstavce + blog a čte se to nejlíp :) Člověk je na to zvyklý i z knížek a spousty textů všude možně, je to taková přirozenost :D Takhle je to super, ale ani ten střed extra nevadil, bylo to pro tebe tak jako... charakteristické :)

      Vymazat
  3. Přeju ti mnoho dalších blogovacích let !!!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná fotka, moc gratuluji! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Moc gratuluji k výročí i krásným číslům :-). Věřím, že budeš blogovat ještě hoooodně dlouho!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Ájo! :) Já Ti nevím, občas mám chuť se na to vyprdnout :D a už s jistotou vím, že až budu mít rodinu, tak to asi k tomu zvládat nebudu :) :D V tom Tě moc obdivuji, že si na to najdeš čas a ještě vedeš "blogový život" tak kvalitně :)

      Vymazat
  6. Moc ti to na fotce sluší, přeji vše nej ke krásnému výročí :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Blog se mi líbí tak jak je.Uprostřed,vlevo,vpravo - to je jedno,hlavně když to má formu.
    Líbí se mi,jak píšeš o svých pocitech v počátcích svého blogování.Něco podobného teď prožívám taky.Miluju kosmetiku už x let,ráda čtu blogy a tak jsem se před necelými dvěma měsíci odhodlala založit si blog;-) Zatím mě čtenáři jen okukují,ale za chvíli budu mít 1000 zhlédnutí a mám z toho radost jak malý děcko.
    Tak se kdyžtak taky kukni,budu ráda :-)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Já jsem ráda, že sem někdo chodí také kvůli obsahu :) :D A na blog se přijdu podívat! :)

      Vymazat
  8. Já vždy píšu se zarovnáním vlevo, na střed používám málokdy. Jinak gratuluji a přeji ještě spousty dalších blogovacích let. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako já co sleduji blogerky, tak mají snad skoro všechny vlevo :) ale mně to prostě přijde hrozně divné :D jak roky používám střed.. na počítači se mi to zdá prostě hezčí :) ale je fakt, že nevím, jak se to čte třeba na tabletu nebo mobilu :D

      Vymazat
  9. Moc gratuluji! Doufám že tě bude blog ještě nějakou dobu bavit, protože nás čtenáře baví moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Já taky doufám, zatím to vypadá dobře, baví mě to :D jen mít ještě víc toho čas :(

      Vymazat
  10. Ahooooj,

    MOC gratuluju, to už je fakt dlouho!
    Jinak zarovnání je mi úplně jedno, já sem chodím číst a ne řešit, jestli todle by mělo bejt tak a tamto onak...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Mikinko! :) Tak to jsem ráda, že sem chodí lidé i kvůli obsahu a ne jen vzhledu :) občas přistane nějaká ta připomínka na to zarovnání, tak to zkusím do bloku, třeba to bude lepší :D i když po těch letech to bude boj :)

      Vymazat
  11. Velká gratulace k narozeninám a i ke krásným číslům a věřím, že čísla budou nadále stoupat:-) Ať Ti blog dál dělá jen samou radost a hlavně ať Tě nepřestává bavít:-)
    Myslím, že zarovnání blogu je naprosto nepodstatná věc, podstatná věc je, že Tvůj blog je naprosto super:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Gratuluju. Tohle jsou vždycky dojemné okamžiky... A ten čas letí šíleně. Tak vydrž a mnoho úspěchů a hlavně inspirace do dalších let! Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A tak jo, dala jsem si závazek, že vydržím minimálně do toho roku pátého! :D ;) Děkuji moc, Verunko! :)

      Vymazat
  13. Tak to je super, já bloguji také už nějakým 3 nebo 4 rokem ale teprve před měsícem jsem si řekla že začnu úplně od znova a skoro všechno jsem to promazala a začala jsem s novým štítem:-) Tobě gratuluji a jen tak dál:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych odznova asi už nezačala.. hlavně bych nedokázala tenhle blog celý smazat a ztratit, bylo by mi to líto už jen kvůli těm hodinám, co jsem u něho strávila :) :D A děkuji!

      Vymazat
  14. Přeju blogu fakt jen to nejlepší i do dalších let! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Za ty roky prošel změnou nejen blog :) A to mě baví :) ;) Gratuluji a spoustu dalších let přeju,hlavně dělej co tě baví :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)