pátek 19. června 2015

Baví x nebaví za květen/červen 2015

Krásný páteční den, moji nejdražší!

Opět chvíle volna, tak si ji zpříjemníme videem, co vy na to? V posledním videu jsem naznačovala, že se možná vrhnu na natočení oblíbenců, resp. jak to nazývám na YT: Baví x Nebaví.. No a jak jsem slíbila, tak jsem o pár dní později i udělala. Takže to pojďte omrknout. Kdo nerad video, tak omrkne fotku kosmetických oblíbenců níže, včetně krátkého popisku.



Oblíbenci jsou tak na půl za květen a na půl za červen. Ale červnoví favorité ještě budou, to se nemusíte bát, protože se výrazně rozrostly novinky, zákonitě se rozrůstají i oblíbenci. Takže se těšte, vážně je na co! Teď ale k těm minulým.


Prohrabala jsem své kosmetické poklady a objevila několik starších vychytávek. Například trio očních stínů od MUA, které s sebou pravidelně beru na cesty (recenze). Dá se s nimi vykouzlit jak jednoduché běžné denní líčení, tak výraznější večerní look. Velký comeback u mne zažily výrazné, barevné rtěnky. Vzpomínáte si, že ještě nedávno jsem vychvalovala nude rty? Tak to už je passé. Jak začalo být krásně, tak jsem vytáhla růžové, oranžové i rudé rtěnky a střídám je jednu za druhou. Nejčastěji jsem ale sahala po rtěnce Caresse od L'oréal Paris v odstínu 04 Rose Mademoiselle (recenze), což je prostě ideální žůžová :D Na mě sice málo pigmentovaná, ale lepší prostě zatím nemám (to musím brzy napravit!). Staronový je u mne i make-up Imperial od Dermacolu (recenze). Mám již druhé balení a šla jsem do obchodu na jistotu. Hlavně mi seděl odstín. Ano, píši seděl, protože stačilo pár hodin na sluníčku a rázem je na mě trochu světlý. Ale nevadí, za pár měsíců ho zase vytáhnu! No a pak jsou tu dvě novinky, které jsem si oblíbila bleskovou rychlostí a to nové tvářenky s rozjasňovačem též od Dermacolu a gelový top coat The Gel Nail od Essence. Ten je parádní, protože s ním lak vydrží o několik dní později (a to je přesně to, co já potřebuji). No a jelikož venku začaly teploty stoupat vzhůru, s nimi přišlo i několik sezónních oblíbenců. Například nosím po kabelkách termální vodu, ať už tu od Vichy, kterou tu už mám od loňska nebo nový přírůstek od La Roche-Posay. Stejně tak jsem po nějaké době vytáhla i tělové spreje. Přes zimu dávám přednost spíše těžším parfémům, které vydrží po celý den, ale v létě mám raději osvěžující spreje. V zásobách jsem objevila jeden od Diamond Collection s vůní Jasmine Rose a jeden od Victoria's Secret s parfemací Amber Romance (recenze na oba zde). Favority pak uzavírá Bio tělový peeling od Saloos v růžové variantě. O tom vám brzy napíši více, protože stojí za povšimnutí. Stejně jako jsem si kdysi oblíbila kolegu Čokoládu i varianta Růže mě zaujala.

To jsou ti kosmetičtí.. a jaké oblíbence jsem měla v nekosmetické části? To už vás odkážu na video, snad jen naznačím, že tam jsou knížky, které jsem stihla přečíst a něco málo i o seriálech.. Takže koho zajímá, mrkněte.

Tak a tím uzavíráme oblíbence za květen (a část června) a necháváme prostor pro ty další. A teď se ptám vás:

Jací jsou vaši aktuální oblíbenci?

8 komentářů:

  1. Momentálně miluju konturovací trio od Makeup Revolution C01 a nově (na základě recenze Ordinary Life) makeup od Dermacolu 24H Control. S příchodem léta se mi taky čím dál míň chce hrát ráno se stíny na očích a vrátila jsem se k jumbotužkám. Dnes jsem si koupila Rimmelku Scandaleyes, takovou béžovozlatou a je fakt boží.
    Z top coatu od Essence jsem byla taky nadšená, ale asi po měsíci začal šíleně houstnout a při lakování se od něj táhly takové jakoby vlasce,tak holt už je v koši. A jak píšeš o té vodě na obličej, tak jsem objevila úžasnou minerální vodu ve spreji od Baley za 44 Kč a jak bývají horka, tak je fakt parádní :-)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? :-O No tak tohle mi přesně dělal ten Better than gel nails od Essence, který jsem měla předtím, mluvím o něm i v tom videu.. tak to jsem myslela, že tento dělat nebude :( tak to jsem zvědavá, jak dlouho mi vydrží. Děkuji za tip na vodu, až dojdou termálky, tak ji omrknu :)

      Vymazat
  2. Mua trio ocnich stinu mam take a velice jsem si ho zamilovala, jednak skvele odstinove a drzi perfektne po cely den. :))
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To musím souhlasit, že opravdu jako jedny z mála očních stínů, které mám, drží naprosto po celý den bez hnutí! A to i přes léto, v největších hicech a při největší zátěži.. už jen proto je miluji a odpustím jim i to prášení! :)

      Vymazat
  3. Ten fialový tělový sprej vypadá moc dobře :) Jinak jsem se chtěla zeptat, jestli tvá barva vlasů je přírodní nebo se barvíš? Jsem stejný typ jako ty, barvím se na blond, ale asi bych se ráda vrátila nebo přiblížila ke své přírodní barvě, jak tě tak vidím..(Hra o trůny, jo! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barva u kořínků (dnes už cca do půlky délky vlasů :D) je moje přírodní, ty světlejší konce jsou barva, kterou jsem asi před rokem naposledy použila.. takhle hodně mi to odrostlo a dnes to vypadá jako ombré :D a to teda ne, že bych to zamýšlela :)

      Vymazat
  4. Já mám narozdíl od Lenky M. (nevím proč, nejde mi komentovat její příspěvek) s topcoatem od Essence skvělou zkušenost. Mám base i top coat od jejích uvedení na trh, což je tak 2,5 až 3 měsíce a zatím pořád funguje super. Není možné, že by byla třeba lahvička už v obchodě špatně zavřená? Celý set používám vždy tak 2x týdně a zatím vše super, spíš ho za chvíli vypotřebuju než že by byl zkažený.

    Jo a Klárko, chválím vlasy, máš je moc hezky upravené a tvoje přírodní barva se mi moc líbí ;-)

    Maru

    OdpovědětVymazat
  5. Tělové spreje Diamond Collection jsem objednávala krátce po tom, co jsem u Tebe četla recenzi a fakt super, mám více variant a teď po nich sahám skoro pořád:-) Bez Tebe bych ani nevěděla, že existují, takže velké díky:-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)