neděle 10. května 2015

New in - duben 2015

Krásný nedělní den!

Tak nám končí další týden, doufám, že ho zakončujete odpočinkem a samými příjemnými aktivitami :) Aby to tu nestálo a vy jste se tu zabavili, kdybyste náhodou byli u počítače a zabloudili na blog, sepíši vám novinkový post za duben. A pak hurá do práce.


Bylo toho opět poměrně dost, jen co je pravda. Přišla spousta kosmetiky na testování, také spousta dárků pro vás. O některé jste si již mohli zasoutěžit, o jiné si teprve zasoutěžíte. Něco jsem i pokoupila na návštěvě v Praze a pak tu byl také DM box, který kosmetikou poměrně dost přispěl do sbírky a to nejen mně.


V Praze jsem ulovila pár věcí v novém Dermacol obchůdku. Sáhla jsem po tom, co vím, že mě nezklame - nový peeling Jahoda a Rebarbora, Imperial make-up a Expresní odlakovač (momentálně ho seženete v akci v drogériích Rossmann za 39,90 Kč!).  Na veletrhu jsem potom byla obohacena o šest laků Up to X + top coat značky EBD. Sama jsem si tam pořídila paletku Garden of Eden od Sleek, kterou jste již mohli vidět i v akci a když už tam byla spousta stánků s nehtařskou výbavou, koupila jsem si aspoň dva pilníky. Těch není nikdy dost. V Ikee jsem potom ulovila sice nekosmetický květináček, ale u mě i tak hraje roli v kosmetickém světě, jelikož je to moc pěkný stojánek na štětce. To brzy uvidíte v článku Jak skladuji kosmetiku :)


Hned první týden v dubnu dorazil balíček se štětci Dermacol. O těch asi nemá cenu se tu rozepisovat, jelikož jsem tak učinila před třemi dny, kdy jsem vás s nimi seznámila poměrně podrobně. Takže koho zajímá, jak si vedou, nechť mrkne sem


Ten samý týden přišly i další balíčky. Jeden obsahoval novinky Garnier - BB krém v nejsvětlejším odstínu a Garnier micelární vodu Pure. O oba kousky jste si mohli zasoutěžit. E-shop Pinkpanda.cz mi zaslal další várku novinek k vyzkoušení. O matné paletce Iconic Elements od Makeup Revolution se určitě brzy dozvíte, protože ji používám téměř denně. Další věcí, která mi udělala radost je tvářenka od Sleeku v odstínu Coral. Vyzývavá korálová je ideální na léto! Bílým tužkám moc neholduji, takže ještě stále zvažuji, jak s ní naložím. Ale Barry M by mohla být dobrá, tak uvidíme. No a Konjac houbu jste mohli též získat v soutěži. Pak je tu ještě jedna zásilka a to novinky od Dove - mandarinkový sprchový gel Go fresh a peelingový sprcháč GentleExfoliating. Oba nadšeně testuji, takže brzy se dozvíte mé závěry, určitě tušíte, jak dopadnou :) A jako krásný dárek jsem v balíčku objevila flashku Dove, na které jsem objevila tiskové zprávy, no řekněte, není to rozkošné?! 


V půlce dubna byla možnost vyzvednout si DM box, takže jsem neváhala. Též jsem vám o něm psala, takže první dojmy jsou tu. Box byl poměrně plný a všechno našlo využití a majitele. Dobroty šly do kuchyně, pánské kousky putovaly k příteli, něco zamířilo k sestře, něco do soutěže a pár věcí jsem se rozhodla ponechat na testování. Vypadá to na vlasovou řadu Balea, miniaturu deodorantu B.U. a krém na ruce, také Balea.


Novou spolupráci jsem v dubnu navázala se značkou Weleda. Ta pro vás určitě není nic nového, ani pro mě, i když jsem toho od této značky moc nevyzkoušela. Na testování dorazila nová řada plná mandlí a to tělové mléko a sprchový krém. A Univerzální výživný krém, který mě vážně zaujal. Můžete se tedy těšit na recenze i této přírodní kosmetiky.


Velmi mile mne překvapil "spací balíček" od Vichy. Jelikož jsem nestihla snídaňový event s Vichy, aby mi to nebylo líto, tým Vichy mi alespoň balíček zaslal. Velmi mile mne to překvapilo a moc potěšilo! Zabalit se mohu do krásné deky, na obličej si můžu namazat novou Idéalii noční a na oči vzít masku a hurá chrnět! 


Poslední balíček je také z nově navázané spolupráce. Tady se budete asi divit, ale recenze se bude týkat zejména Nasodrillu, což je nosní výplach. Asi si ťukáte na čelo, ale já jsem se rozhodla tuto spolupráci po dlouhém rozmýšlení přijmout a to hned z několika důvodů. 1) nosní hygienu mnozí z nás zanedbávají a já jakbysmet, 2) nikde se o ní nemluví, takže proč nevytáhnout něco nového na denní světlo?, 3) mám v poslední době potíže s alergiemi, mívám dost ucpaný nos a smrkám o sto šest a tohle by mohlo trochu ulehčit mé žití, 4) v balíčku jsem objevila kromě toho také několik věcí lékárenské kosmetiky Avéne, kterými jsem se rozhodla potěšit někoho jiného.


Na závěr vám ukáži moje aktuálně nejoblíbenější boty! V dubnu v H&M probíhala akce na vybrané typy jarní obuvi, hlavně na tenisky a balerínky. Já jsem si nakonec odnesla tyhle proužkaté, protože na proužcích ujíždím a tyhle se mi už dlouho líbily :) Stály 200 Kč, což jsem ochotná za tenisky na jednu sezónu dát, tak jsem neváhala a udělala si radost. Jsem z nich pořád unesená stejně jako když jsem je uviděla poprvé. Hodí se skoro ke všemu a jsou maximálně pohodlné! :)

Tak a to je pro tentokrát vše. Už teď vím, že květen na tom nebude o nic lépe, protože už mám doma další balíčky a plánuji významný nálet na drogérie :D 

A co jste si v dubnu koupili vy? 

32 komentářů:

  1. zavidim weledu :D ta nova mandlova rada vyzera ako nieco pre mna, tak som zvedava na dojmy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dermacol make-up mi vůbec nevyhovuje, tak jsem ho poslala dál.
    Jinak super produkty a nejvíc se mi líbí Garnier Pure :-))
    díky za tipy
    zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, tak to já ho miluju, ale každý jsme jiný :)

      Vymazat
  3. Krásný novinky, těším se na recenzi od pinkpanda.cz a jsem také zvědavá na Weledu. Vichy poslalo úžasný balíček :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pinkpanda věcičky budou brzo, používám je skoro pořád :) Weleda teprve čeká na řadu, ale brzy snad přijde :)

      Vymazat
  4. Krásné přírůstky, hlavně je jich hromada :) Já to taky v květnu nevidím nějak růžově, měsíc teprv začal, a já už mám přes deset věcí, dalších deset objednaných (čekají na vyzvednutí) a naplněný wishlist... :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já mám mega dlouhý seznam toho, co chci :D teď už jen aby přišla výplata :)

      Vymazat
  5. Krásné novinky, těším se na recenze:-)
    Na sprcháče Dove mám počíháno, jen co je nachytám někde v akci, tak odejdou se mnou:-D A stejně tak Dermacol peeling v téhle jahodovo-rebarborové vůni, ten musí být můj:-)
    Já jsem v dubnu za kosmetiku utrácela moc, teď na květen jsem si chtěla dát trochu pauzu a nic moc nekupovat, ale asi to nesplním:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda, že ty peelingy jsou dostupné jenom v jejich obchůdcích a na internetu :( Já zas chci teď v květnu strašně moc nakupovat! :D :D

      Vymazat
  6. Ty máš nožku 36tku? Opravdu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano :D a tyhle 36tky mi jsou dokonce volnější :) :D

      Vymazat
  7. Já si pořídila většinou samé oblečení a boty teprve plánuju, ty tvoje se mi ale moc líbí, ty bych brala hned :) Jinak jsem zvědavá jak budeš spokojená s produkty od Weledy :)

    Spotřebováno: Duben 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to musím postupně tak nějak vyletnit, potřebuji ještě nějaké sandálky a nové baleríny.. :D tohle byl jen takový úvod :)

      Vymazat
  8. Skvělé novinky :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  9. Odlakovač chci také vyzkoušet, zbytek jsem zatím nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doporučuji skočit příští týden do Rossmanna, v té akci se vyplatí :)

      Vymazat
  10. Tak to je tedy nálož :) Jsem zvědavá na recenze :)

    OdpovědětVymazat
  11. samé pekné novinky. Mne teda vždy pribudne viac oblečenia ako kozmetiky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to nakupuji taky poměrně dost, ale neukazuji, už bych vypadala jako shopaholic :) :D

      Vymazat
  12. Ty tenisky jsou boží :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/maminko-ja-se-vcelicek-nebojim.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No musela jsem je mít :) Jedny z nejhezčích tenisek, co jsem kde viděla.

      Vymazat
  13. Páni, tak ten spací balíček od Vichy je božský, ten by mě moc potěšil :) Sprchový peeling mám taky, jen melounový, a jsem z něho nadšená, ta vůně <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Melounový mám taky, už ho používám a jak říkáš, ta vůně! :) Nádhera! Používám ho ještě v kombinaci s melounovým krémem a jsem pak jak jeden velkej meloun :D :D

      Vymazat
  14. Makeup Dermacol si taky v týdnu chystám koupit a paletku MRL taktéž, na Weledu jsem měla spoustu vzorků a nezaujala mě.

    OdpovědětVymazat
  15. Moc pěkné věcičky :-) Jen ten makeup Dermacol Imperial mi nikdy nesedl a přitom je tolik chválený.Sprcháče Dove jsou super, ty nezklamou nikdy. Já v dubnu taky dost nakupovala, nejvíc mě potěšily štětce na oči od Petrylovelyhair, gelové báze od Essence a meruňkový lak Rita Ora.
    simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Samá skvělá kosmetika :) A ty plátěný tenisky z HM jsou super za tu cenu :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ty tenisky jsou roztomilé :) A na nějaký peeling od dermacolu už si taky brousím zuby :D Asi vyhraje meloun, měla jsem ted sprcháč a voněl krásně :)

    katys-diary.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Krásné novinky, ale nejvíc mě zaujaly boty, květináč z Ikei a nosní sprej :D Ale fakt.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)